Städning och sådär..

Idag har jag varit duktig. Har diskat, dammsugat, dammat och torkat golvet. Håller också på att tvätta. Gudars..det här trodde jag inte om mig idag. Men jag blev så otroligt trött på oredan här inne så det var på tiden att något hände.
Just nu belönar jag mig med lite O'boy, mitt beroende :P
Vet hur mycket socker osv det finns i det men vafan..man kan ju inte utesluta socker helt. Då tror jag att jag skulle bli galen ;)

Ooops..dags att gå ner till tvättstugan igen. Bye.

Kommentarer
Postat av: Hanna

varför skulle du inte våga? (:

2008-09-16 @ 20:01:19
URL: http://alltomhanna.blogg.se/
Postat av: Peter PC Carlsson

Ingen kommentar om det du skrev just nu. Kan återkomma kanske. Idag har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.



Jag har givit mig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.



Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

2008-09-17 @ 00:33:49
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: Jill

Du skriver att alla vet att pressen alltid har förstorat och förstört. Då undrar jag bara om du vet hur viktig pressen är ett för ett fritt demokratiskt samhälle?! Uttaladig inte i sådana ord när du tydligen inte vet ett skit.

2008-09-17 @ 08:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0