Plugg-paus.

  • Fick just sms; "Hejsan :) är det du som har mailat mig om lilleman?" "Hej. Nej det tror jag inte?" "Jaha okej en häst alltså :P" "Jaha nej det är inte mitt forum så det måste varit nån annan :P"
  • Pontiak var nyss på Ullared i tvn - pluggfriden störd! 80-talet - vart tog du vägen?
  • Har ju fasen inte ätit på 6 timmar.. PAUS!

Kommentarer
Postat av: Tina

Gröt-time? :D

(Also Ullared, come on, really?)

2010-10-18 @ 21:14:31
Postat av: Sarah

Angående sms. Jag fick ett häromdagen från en "undrande kille" som frågade vem jag var då han hade mitt nummer utan namn. Efter diverse hit och dit skickningar skickade han en typ kontaktannons till mig. Den löd som följer:



"Jag e 177 lång 75-80kg vikt lagontränad solarie brun kropp. Har blåa ögon lagom kort stylat hår. Va blond som barn men nu cendre om ja ej färgar blont lr gör ljusa slingor. Men ja färgar lr gör slingor varje gång jag klipper mig. Har varit singel 1,5 år haft 4 seriösa förhållanden några oseriösa och några kk. Men har ej kk nu la ner sista sommarn 2009. Själv du då? Singel länge?Har kk?Haft? Kram Jonas"



(Lång kommentar det här men du är en sådan människa som uppskattar dråpliga historier vilket jag gillar, är inte ensam. ;) Han skickade även bild på både sig och sin mage (inga smickrande) och senare frågade han om han var ful eftersom jag slutade svara. Visste inte om jag skulle skriva att jag inte visste vilket som var värst: hans dåliga stavning/särskrivning eller hans utseende så jag svarade inte alls.



Hehe.

2010-10-19 @ 16:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0