Tillåt mig att gå sönder.

Här sitter jag en fredag morgon på biblioteket och försöker hitta någonting som kan efterliknas motivation till att skriva uppsats. Jag startar datorn, lägger upp alla böcker och papper jag behöver, ställer fram vattenflaskan och läser igenom min handledares kommentarer om det jag skrivit hittills. So good so far.
Plötsligt hör jag hur någon klampar runt med klackar här inne och att denne börjar rusa upp för trapporna bakom mig som kan dundra ganska bra. Jaha den där gubben som for runt här inne sist jag var här, tänker jag.
(och nu sprang han igen!!!)
Jag återgår till mitt arbete igen och ner dundrar gubben igen för trapporna. Gubbjävel, tänker jag nu men fortsätter att arbeta.
Det tar ca 2 minuter så hör jag hur gubben klackar runt bakom mig och tar sats för att rusa uppför trapporna. Jag vänder mig tydligt om och blänger på honom. Han fortsätter rusa upp för trapporna och mumlar som en galning medan han tittar på mig.

Jag tror att han har någon slags störning för en "normal" människa går inte runt och mumlar överallt och visar hänsyn mot andra människor på ett bibliotek. Men jag tycker ändå inte om honom och kommer fortsätta blänga när han snart tar sats för att rusa upp för trapporna igen.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Hahaha ;D

2011-05-28 @ 09:15:53
URL: http://kristinljungberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0