Magen.

Har ont i magen..inte sådär fysiskt. Snarare psykiskt. Jag vet inte ifall det är jag som är konstig eller om fler har det så att när man mår dåligt psykiskt så får man ont fysiskt..fast det är liksom inte fysiskt. Konstig förklaring men vet inte hur jag ska skriva det annars. Det började i alla fall med att jag diskade och helt plötsligt kom en massa skit upp. Jag stirrade på de allt för många glasen och tankarna spann vidare. Usch, vill aldrig mer diska. Det förstör tydligen bara.. Vill inte ha dom tankarna, särskilt inte nu. Det går an när jag är hemma för då behöver ingen se mig, då kan jag sitta i mitt hörn på sängen och tycka synd om mig själv. Ingen jäkel behöver se den tragiska varelsen som vägrar låta tårarna ta över livet, som förgäves klamrar sig fast vid förnekelsen i i-landsproblemens värld. Nu måste jag istället lägga på mitt vanliga falska leende och vara den alla förväntar sig att jag ska vara.

Nej usch. Diskhelvetet är ju inte riktigt klart. Bävar för att gå in i köket och avsluta denna hemska syssla men det är snart klart. Sen ska jag in i böckernas vackra värld. Tyvärr är den snart slut eftersom sidorna blir färre. Nu - tillbaka till i-landsproblemens värld.


Valborg.

Valborg är så sjukt överskattat. Alla går och planerar veckor innan vad de ska göra och vad de ska ha på sig. Folk köper nya kläder enbart för den här dagen. Så kommer dagen till slut och folk super skallarna av sig och mår dåligt dagen efter. Inser inte folk att valborg brukar bli misslyckat? Har pratat med några om detta och de flesta höll med om att den är överskattad. De två senaste valborg gick åt helvete och jag vägrar fira iår, så därför blir det inget drickande (förutom cola) och hemma kväll. Dessutom så jobbar Per imorgon så han kan inte heller vara ute och flänga. Jag hoppas bara att jag slipper att Pers kompisar ringer och vill ha skjuts någonstans för jag ska vara hemma och käka lax.

Fan, vad ska jag göra med laxen (laxfiléer) och vad ska jag ha till? Kan ni ge mig lite tips, inget krångligt tack eller nåt som tar för lång tid. Kommer inte orka det ikväll med en hungrig pojkvän flåsandes över axeln :P

Aja...vad ska ni göra på denna överskattade dag?

Onsdag i Tidaholm.

Hej på er!
Sitter nu i sängen med laptopen i knät. Asgött att slippa sitta på en hård stol och få ont i nacken. Laptopar is tha shit ^^
Skjutsade Per till gården vid halv sju eller så idag, segt som fan var det att ta sig upp. Kom väl hem igen vid kvart över sju typ. Klämde då i mig en macka och gick och la mig. Hade satt klockan på nio för att jag inte skulle sova bort hela dagen men när jag vaknade då så kändes det som att jag blivit överkörd av en ångvält. Satte då klockan istället på tio men samma sak där så jag råkade somna om och vaknade för en timma sen. Nåja, jag känner mig inte överkörd längre i alla fall ^^

Idag händer inte så mycket. Ska snart ringa Per och fråga om vi ska åka till Maxi idag och sen ska jag ner och handla lite juice, keso och morötter så jag får i mig lite 'lunch'. Ska försöka spara in lite på kalorierna nu till studenten ^^

Återkommer efter jag handlat. Adjöss så länge.

Tidaholm.

Hej hopp.
Nu är jag framme och resan gick bra. Hämtade Per från jobbet också. Skönt att äntligen vara här :)
Nu ska vi dona lite.. Skriver mer imorgon.

Night people.

Jag hatar plugg!

Säger inte rubriken allt? Jag håller på att somna, men nu är tidslinjen klar i alla fall. Men jädrans vad tråkigt det är! Men nu måste jag sitta och skriva om mina tankar om Turkietresan, hur jag uppfattade samhället osv. Vem bryr sig? Inte jag i alla fall. Inte fan tänkte jag på sånt när jag vad där, jag hade fullt upp med att undvika turkar.

Bläää...jag vill bara sluta nu!!

Håål + Tidaholm.

Hej på er!
Sitter nu i skolan och har hål. Blev ingen träning, har en historiauppgift att lämna in idag. Hade totalt glömt bort den. Jävlarns..om jag ska hinna göra den så borde jag nog skynda mig. Usch, har sång och dans efter detta. Orkar verkligen inte..vill åka nu till Tidaholm. Bloggar nog hemifrån Per ikväll skulle jag tro, om jag nu sätter mig vid datorn där. Märks. Hehe..

Skola.

Nu drar jag till skolan för alla som är intresserade :P
Hoppas ni får en bra dag med mycket sol :)

SOL! :D

Vad såg jag genom fönstret i dörren när jag vaknade? SOLSKEN! :D och vet ni vad det betyder? Att man kan ha leggings på sig, och idag ska jag ha vita tror jag :) (hade fått hem dom från ellosbeställningen i fredags).
Oj, god morgon förresten! ^^
Hittils har jag bara hunnit gå upp, klä på mig och satt mig här med en skål flingor och mjölk. Älskar Kellog's K Red Berries <3

Igårkväll var det lite jobbigt av en anledning som jag inte vill berätta om. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta, kändes så orealistiskt. Men men..det får väl ordna sig.

Idag står detta på schemat:
? Packa ner allt nu innan skolan
? Skolan börjar 10.40
? Träna 12.30 - 14.00
? Slutar 17.15
? Ev åka ut till Maxi för att handla färdmat
? Åka till Per :)

Nej, nu måste jag ta tag i mitt liv lite här. Lär ju få skita i första lektionen annars ifall jag bara ska sitta här och dega.
Skriver senare idag.

Ha en bra dag så länge, vad ska ni göra? :)

image249

Godnatt.

Halloj igen.
Nu håller jag på med packningen, men allt kan inte göras förrän imorgon. Hängde just ut lite saker på tvättlinan ute. Får ta in det imorgon bitti innan jag drar till skolan. Börjar inte förrän 10.40 x)
Nej..nu är jag helt död. Huvudet vill liksom inte hänga med längre, känns som att jag håller på att bli hjärndöd eller nåt. KAN vara ett tecken på att jag behöver sova kanske? ^^

Godnatt everybody!

Bamboo-örhängen till salu!

Bamboo Hoop kändis örhängen - Nya i förpackning

Tänkte sälja mina Bamboo-örhängen, den stora modellen med ca 9 cm i diameter. De är använda en gång och är inga fel på dom, jag passade bara inte i dom. Färgen är guld, synd inte sådär jättebra på bilden dock. Köparen står för frakten.

Jag tänkte att ni får buda. Det börjar på 60 kr.
Maila mig för att buda på; [email protected]

Uppdaterar hela tiden om vad budet ligger i.

740 Snurrbo.

Har ju glömt att visa bilen, eller Pärlan som Per säger :P bäst jag lägger upp några bilder då..

image246
 
Kassa bilder, jag vet. Taget igår och idag med mobilen.

Denna blåa riddare tog mig hem idag och ska ta mig till Tidaholm imorgon :)
Nu - fortsätta packa.

Hemma igen.

Goddag på er allesammans! (fan vad gammalt det där lät)
Nu är jag hemma igen, har ni saknat mig? ;) Nejvars.. Usch, dagen har varit skitseg! Vaknade klockan 4(!) imorse av att jag fick en hostattack. Därefter var det kört att försöka sova så jag gick upp och fixade allt jag skulle och la mig en stund bredvid älskling. Hann sova en liten stund tills min mobil skrek att jag måste gå ut till bilen nu. Så 5.30 var jag ute vid bilen, trött som fan. Stannade två gånger efter Jönköping (det första stället hade ju inte öppet) och käkade frukost då med och var vid skolan 8.15. Jag sov innan engelska nationella och satt och bara stirrade under provets gång. Efter det blev jag förbannad på eurytmiläraren för att hon är så knäpp och efter det så hade vi bild  som jag inte gjorde ett jota på. Skjutsade därefter hem Marty och då passade jag på att sola samtidigt när jag ändå var i Johannelund.

Men nu är jag hemma med en fruktansvärd huvudvärk och kläder som behöver tvättas. Men jag skriver mera senare. Eventuellt så kanske pappa börjar prata om separeringen med mig..men icke troligt.
Hejsvejs!


Biltur.

Hey everyone!
Nu är vi tillbaka. Haha, har varit skitkul! Eller..det ÄR kul ^^
Anders är fortfarande kvar och han är rätt kul faktiskt. Dom är rätt trötta så humorn är på topp om man säger så ^^
Under färdens tur har vi käkat pizza i Mariestad, kollat på Per förra skola - Sparresäter, racat med en Caddy i typ 170 km/h mot Skövde och..fjantat oss i bilen till Amy Diamond - Thank you. Gosh..

Nee..nu ska jag vara social igen. Godnatt, ses i skolan imorgon folks  (vi andra hörs här ^^)

Mariestad.

Nu ringde älskling och sa att han bara ska in i duschen så kommer han och Anders snart. Yaay, äntligen :D
Fan va gött det ska bli med pizza, har ju inte ätit det på jättelänge. Oj, nu rinner tiden iväg. Ska hinna diska och sätta på kaffe innan dom kommer. Och kanske fundera ut ytterklädesplagg tills ikväll.

Ha en bra kväll allesammans! :)

Kokosnötter och sånt..

Är inte rubriker jobbiga att hitta på? Liksom, dom är ju egentligen till för att få folk intresserade till att läsa inläggen men ärligt, man orkar inte vara påhittig varje dag. Man orkar inte vara seriös varje dag med sånt därnt.. Så ni får stå ut med konstiga rubriker.

Sitter nu här i Pers (och lite min) säng med datorn framför mig. Har nyss kommit ut ur duschen och jag har verkligen inte orkat klä på mig. Lite kul med tanke på att tanten i lägenheten framför denna jämt brukar stå i fönstret och glo. Men hon får skylla sig själv, jag tänker inte vara ansvarig för de men hon kommer få ^^

Väntar på att älskling ska ringa och säga att han kommer hem snart. Vill att han ska komma NU! Men då kommer Anders med och då ska vi dra till Mariestad och käka pizza. Fråga mig inte varför vi ska åka i en timma för att käka pizza men dom har säkert nån bra anledning ^^ nej usch, nu drar klockan iväg. Känns som att dom kommer bli sura ifall jag inte är klar när dom kommer. Men är man seg så är man ;)

Söndag :D

Hej på er!
Har varit borta ett tag från bloggen, förlåt för det! Men nu är jag här igen ;) Förstod inte riktigt hur jag laddade datorn (han har en bärbar värsting) och virriga jag glömde jämt att fråga när han väl var hemma. Kom till Skövde 20.30 i fredags och väntade en timma där tills Per, Dennis och Teike kom med bilen. Dennis ville supa så jag fick köra bilen. Usch..var så nervös. Första gången jag körde fanskapet :P men vi kom hem säkert i alla fall. Igår jobbade Per hela dagen så jag städade lite och sånt och sen kom Dennis och Teike över och dom glodde på tv medans jag duschade. Efter det så fick jag äntligen träffa älsklingen :)
Var jätteledsen imorse när jag lämnade Per på gården eftersom det var tänkt att jag skulle åka hem idag. Men det ska jag inte göra :D jag ska ta bilen imorgon bitti vid 5.30(!) för att komma till skolan. Så åker jag tillbaka på tisdag kväll hit :) yaaaay! Lovley..me is happy!

Nej, nu ska jag ringa Per igen och sen ta hand om helgens disk som finns över hela köket >.< lägger in bilder sen på lägenheten när jag städat upp lite :) hej så länge!

Fredag :D

Yaaay, det är fredag äntligen! Veckan har gått fort för min del men hoppas att helgen går segare :)
Idag ska jag ju till storstaden Stockholm med min klass och N3. Trevligt förutom aktiviteterna som jag antar kommer bli tråkiga ^^ sedan drar jag vidare till Skövde för att komma till min älskling. Kommer nog inte uppdatera mer idag, om jag inte flörtar till mig en stund vid datorn hos Per ikväll :) men vi får se..

Hoppas ni får en bra dag :)

Förbereda.

Hade tänkt att skriva ett sista inlägg innan jag går upp med all bröte till stugan. Ska packa och sådär nu så jag slipper tänka på det imorgon. Har bara ett problem inför morgondagen, vart fasen ska jag göra av min väska? Vi är ju två klasser som ska till Stockholm och gå på nån sameutställning och sen till Kulturhuset tror jag. Jag har liksom inte lust att släpa runt på min stora väska som är full med kläder runt hela Stockholm. Aja, får fixa det på nåt sätt imorgon.

Nu --> packning!
Godnatt allihopa, sweet dreams!


Sunshine.

Goddagens!
Tänkte hinna med ett snabbt litet inlägg innan mamma och pappa kommer hem. Fan, har fortfarande inte kollat i kylen ifall dom hade tagit upp någon middag. Aja, sånt ordnar sig alltid.
Satt i solen ute förut. Men bara i typ en timma för jag höll på att bli galen. Jag hade inga problem att sola i Turkiet, då låg jag där och bara njöt. Här hemma så blir jag rastlös efter två minuter och anser det vara för tyst, dessutom så har vi jävligt mycket insekter här i Sverige. Dom lät mig inte vara ifred en minut.. Nåja..här är i alla fall resultatet från förra veckan och idag.

Suddig linje men wtf. You get the point.
image245

Tummen upp!

Ang. förra inlägget. Vet att många har det jobbigt hemma med sina föräldrar, speciellt eftersom många idag skiljer sig. Kändes bra att ta upp det ämnet för att själv få tips men även att andra kanske kan få det samtidigt.

Men i alla fall.. Jag ställde mig på vågen förut. Jag var påklädd och hade just tryckt i mig en Risifrutti. Har gått ner 0,5 - 1 kg sen i förrgår :D när jag vägde mig förra gången så var jag dessutom naken och hade inget i magen :) nu blev jag glad igen! Drömvikten kanske inte är sådär jättelångt borta då ifall det fortsätter såhär! Yaaaay..hoppas Per märker nåt imorgon :)


Skiljsmässobarn, hur gör man?

Jag har gått med den här frågan gnagandes inom mig rätt länge nu och den kom upp igen nu i måndags när jag fick beskedet om att mamma och pappa ska gå isär - igen.

Hur gör man som 18-åring när ens föräldrar går isär för andra gången? Hur ska jag bete mig?
Förra gången var hemsk. Har nog raderat de flesta inläggen från den tiden. Dom vägrade prata med varandra, likaså denna gång. Pappa är sådan - han säger sin mening och sen är det färdigdiskuterat. När mamma och jag väl flyttade så började detta med att jag skulle välja sida. Det kändes fel att lämna pappa själv här ute på landet, kan han laga mat? Men å andra sidan så var det han som satte oss i den situationen. Det kändes också fel att lämna mamma själv i en ny lägenhet i stan, även om det bara var över helgen. Pappa var ute mycket med sina kompisar, mamma och jag bråkade mest i lägenheten. Under tiden det var slut mellan dom så satt mamma frenetiskt på spraydate, pappa med till slut, och pappa var ute på krogen och hade hemma två 'damer' som jag träffade. "Bakom min rygg" eller rättare sagt - utan att jag visste - så träffades mamma och pappa för trevliga stunder. Om jag var borta på fest en kväll så var dom med varandra. När jag fick reda på detta så blev jag vansinnig. Mest på pappa, han visste ju om mammas känslor, men jag blev arg på mamma med. Jag tyckte att dom var så himla egoistiska, dom tänkte ju inte på mig. Bråken mellan dom uppstod pga dessa möten.

När mamma och pappa sedan bestämde sig för att flytta ihop så fick jag bo kvar i lägenheten tills den blev såld. Jag var hos dom om helgerna men ville det sällan. Jag visste ju att jag skulle få höra något på natten. Det kvittade om jag slog med knytnävarna mot väggen, dom hörde mig inte. Dom märkte knappt att jag var där. Min älskade lägenhet blev min tillflyktsort. Jag skällde ut dom efter noter för detta..dom lyssnade inte. När jag flyttade hit efter att lägenheten blev såld så blev det bättre. Jag slapp se och höra, tack vare min stuga som jag bor i på tomten. Som tur var så gick väl till slut mina ord in i deras hjärnor och dom gjorde inte något längre när jag var i närheten.

Jag berättar detta för att jag vill veta hur jag bör göra i den nya omgången. Fast den här gången så kommer jag inte flytta med mamma, jag flyttar ju snart till Per. Mamma har sagt att hon inte flyttar till första bästa lägenhet den här gången. Jag är arg på pappa för att han krånglar så...förra gången var det för att han var kär i en annan och nu vet jag inte anledningen. Dom pratar ju inte med varandra..och jag vill inte vara i mitten en gång till. Men jag kan väl inte bara stå och se på?

Kul sammanträffande.

Idag bestämde jag mig för att jag inte orkade vara kvar i skolan. Ja, jag vet. Jag har just varit en vecka i Turkiet och borta halva denna vecka, men i alla fall. Tog 10.10-tåget från Linköping till Linghem och började knalla. Solen sken och det var rätt skönt till en början. Efter ett tag började solen steka mot den svarta jackan och jag ville bara hem, mitt älskade hem. När jag hade kommit kanske halvvägs så åker en blå bil förbi mig. Jag var då trött och sur. Plötsligt stannar bilen i backen framför mig och börjar backa. Fan tänkte jag, jag orkar inte avvisa en gammal gubbe som vill ge mig skjuts. Bildörren öppnas och där sitter... Evelina! Fan va kul det var att träffa henne! Vi har nog knappt setts ordentligt sen...jaa..fotbollstiden för 8 år sedan? Vi har bara träffats smågånger sedan dess. Hon skjutsade i alla fall hem mig och vi småpratade lite under tiden. Hon ska vara hemma nu ett tag så vi kanske stöter på varandra igen :) hoppas hoppas, för den människan är trevlig!

That made my day, nu ska jag tvätta (låter som att jag inte gör nåt annat än tvättar) :)

image244
På stationen i Linköping, ej från idag.

Torsdag.

Godmorgon hotties!
Sitter nu i skolan och snackar lite skit ^^ är typ helt död, har hostat hela natten. Hostar nu med..
Känner mig inte på nåt stort skrivhumör efter gårdagens prov.

Hur mår ni då? :)

Dålig fantasi gällande rubriker.

Sitter fortfarande och grubblar på hur jag ska få se Alter Bridge. Kan ju iofs se ifall de spelar i Holland i sommar, men jag tvekar på att jag kommer för det första ha råd att åka dit och för det andra så har jag ingen bil att åka dit i. Dock har jag två potentiella passagerare tror jag; Tina och Lollo.

I övrigt så har jag magknip och en allmänt orolig mage. Inte kul alls.. Ska bara beställa en tåg biljett från Stockholm till Skövde på fredag. Ska till Sthlm med klassen men jag drar ju som sagt till Per då :)
Nej usch..biljett var det. Godnatt.

Snart börjar jag tjuta!

JAG VILL TILL HULTSFRED I ÅR!

Varför ska jag ta studenten just iår? Kunde jag inte fått göra det förra året? Kunde dom inte haft dom braiga banden förra året eller nästa? Varför just i år? Jävla skit.. Visst, jag fick se Evanescence förra året och det var jävligt värt men det var enda bandet jag åkte dit för. Iår är det MASSA band som jag vill se. Jag missade ju dessutom AB's konsert... FAN!

Dom jag missar är:
♥ Alter Bridge
♥ Jimmy Eat World
♥ Linkin Park
♥ Neverstore
♥ Simple Plan

Dessutom är torsdagsbiljetterna redan slut och det är ju då Alter Bridge spelar :'(

Ingen som vill skänka en torsdagsbiljett för ett fint pris till en gråtande och fattig student?

image243


Urk..

Goddagens!
Lite sent förstainläggetpådagen men det får ni stå ut med ^^
Hade så bråttom imorse att jag inte hade en tanke på att skriva något här. Hade missat tåget ifall jag ens försökt. Men i alla fall.. Idag hade vi nationella i svenska B. Alla andra i Sverige gjorde ju årets, jag gjorde det från 2006 som handlade om Den moderna människan. Dom texterna var helmysko och jag hatade dom. Det blev ju inte bättre när jag fick höra vad årets handlade om; drömmar och dagdrömmar. Men det blev bra till slut ändå, skrev ett 'blogginlägg' om trender och hur de uppkommer. Fast jag hade nog hellre haft drömmar ändå.. Jag kan bara föreställa mig dom underbara uppgifterna.
Anledningen till att vi inte fick detta årets prov var att tryckeriet krånglade bort våran beställning och de vägrade trycka nya till oss. Idioter.. Är lite sur också för att vi på friskolor inte behöver göra de nationella proven. Men men..ett avklarat.

Idag är jag på bättringsvägen med förkylningen iaf, har känt hunger idag :) men förhoppningsvis så behöver jag inte äta något mer idag.

Nehepp, om man ska vara lite duktig och slänga in lite tvätt i maskinen.
På fredag drar jag till Per :D

Hemklickat :D

Nu har det blivit lite shopping igen :) dock med lite rabatt. Klickade hem detta:

Zooma
Kostar 79,50 kr och kommer den 25 maj >.<

Zooma
Kostar 199 kr och kommer den 20 juni

Zooma
Kostar 99 kr och i 2-pack, kommer snart


Vad tror ni om denna shopping? :)

Tatueringar..

Mamma är ute och springer så hemklickandet av kläder får vänta ett tag. Sitter istället och glor på tatueringar. Ni ska bara veta hur sugen jag är på att fixa en NU! Ska antagligen dra till Göteborg dit A-K var.. Den blev så stilren och snygg så jag skulle kunna stå i kö länge för att få tatuera mig hos just honom. Ni har inga tips om bra ställen i Sverige?

Per vill ju göra en tribal över axeln, och visst..dom kan vara snygga men jag vill att den ska bli stilren. Jag vill att han ska kompromissa med mig :P kontrollfreak eller vad? ;)
Nåt liknande denna (fast mindre!). Det jag tänker är skiftningen eller hur man säger i själva mönstret, lekt lite med svart och grått.


Här


Är detta jag?

Jag är inte helt säker. Jag vill ju så gärna att dom ska vara jag..men jag vet inte. Passar det verkligen mig?
Önskar verkligen att jag hade en stil som var "jag". Men så är det ju inte.. Jag kan vara sportig, färgglad, svart/grå, rockig, hiphopig... allt. Men blommig/mönstrad har jag nog aldrig varit. Kanske borde testa det med? :P

Zooma Zooma

Kan ni se dessa klänningar sitta på mig?

Numb.

Har blivit likgiltig igen. Grattis till mig. Orkar verkligen inte bry mig om något. Allt känns ganska meningslöst och tråkigt. Liksom, igår när vi kom hem från farmor så gick pappa och la sig nästan direkt. Han sa varken hej eller godnatt till mamma. Blir så jävla sur på att det måste gå till så rätt framför näsan på mig! Vill han ha det på samma sätt som förra året? Hela jävla året blev ju totalt uppfuckat på grund av det! Egentligen orkar jag inte vara arg..men jag kokar inombords. Jag vill bara försvinna...

Varför?

Jag förstår inte varför inte livet kan få vara bra för bara en sekund? Måste det alltid finnas något som förstör den sekunden? Min sekund..

Fick reda på idag att pappa sagt till mamma att han vill separera igår kväll. Jag kom liksom hem från en vecka i Turkiet och DÅ säger han det till henne. Utan förvarning? Jag har ingen aning om varför..jag vet bara att han sagt det. Mamma va ute hela natten och körde omkring...

Jag vet fan inte om jag orkar med detta längre. Snart drar jag..och då är inte andra sidan Vättern tillräckligt långt borta. Nu ska jag gå och lägga mig och försöka glömma den här dagen.

Back in Sweden! :D

Åååhh..förstår ni hur skönt det är att vara hemma? Jag älskar att vara hemma! Lovley!
Det har självklart varit jättebra i Turkiet, ska lägga in alla bilder och sådär imorgon. Det negativa var att jag blev sjuk för några dagar sen så jag har haft feber och idag började jag tjuta på planet när vi skulle landa för att det täppte till så jäkla mycket. Hör fortfarande bara 30% av vad jag borde..svinjobbigt.
Saknar Per..var flera som mötte upp sina pojkvänner vid bussen idag och det var skitjobbigt att se. Ville bara därifrån..

Äsch..skriver imorgon. Ska ringa farmor och sådär snart och sen bara ta det lugnt i min stuga. Lilla Chili har saknat mig :D<3<3

Turkey, here I come!

Nu ger jag mig. Nu går jag upp till min stuga och kollar på The Butterfly Effect tills jag somnar, vilket borde inte ta så lång stund. Borde packa lite innan jag går upp.. Löser sig.
Men..jag lär ju för fasen inte skriva nåt mer förrän jag hittar en dator där nere! Ni tror väl inte att ni blir av med mig en hel vecka? ;D haha..
Åker 03.30 från Linköping. Fy fan...

Ha det bra allesammans! Jag lovar att sola och dricka drinkar för er alla ;)
Hejdå :)

Turkiet 13/4 - 20/4 . .

image242

Dans.

Hej igen.
Nu har jag gjort klart kompletteringen. Gjorde det jag alltid gör; skickar iväg mailet utan att ha bifogat filen självklart. Pucko. Fick skicka igen och den här gången bifogade jag den som tur var.

Idag så gjorde vi klart hela koreografin. Ska bara komma ihåg den i två veckor. Lär ju gå åt helvete. Måste skriva en liten påminnelse till mig själv om vad vi ska ha på oss på uppvisningen.

♥ Svarta pösiga byxor (blir mina UFO)
♥ Vitt på överkroppen (blir vitt linne och stor t-shirt över det)
♥ Någon slags fläta i håret
♥ Stora silverörhängen
♥ Turkos ögonskugga, mycket smink

Tror det var allt. Får lägga till om jag kommer på nåt.

Jag är typ själv på msn..det är inte kul. Jag vill ha nån att prata med ikväll. Bläää..kommer garanterat läsa ut boken ikväll om jag känner mig rätt. Då har jag ju inget till Turkiet. Fan. Eller joo..den om den där porrstjärnan kan jag ta med mig kanske. Tracy Lords!

Pfft..

Har haft full rulle idag, därför jag inte uppdaterat.
Har dansat och solat idag och när jag väl var hemma så slängde jag mig i duschen. Åt för en stund sen och nu har jag väl förhoppningsvis fått i de flesta sakerna i resväskan. Packar det absolut sista inatt innan jag åker. Ååh shiet..jag är så jävla trött just nu. Måste ändå sätta mig och skriva kompletteringen till projektrapporten nu.. Så jävla tråkigt.


Alltsåå...

Jag behöver inte ens titta på hockeymatchen, jag vet vad som händer ändå. Mamma och pappa sitter och tittar på den nu och det låter hela tiden "JAAAAAA!!!" eller "NEEEEJ!". Oftast flera gånger i rad och vartannat ibland. Jeeez säger jag bara. Dom kommer få hjärtattack en vacker dag om dom fortsätter sådär ^^

Säger bara; Eeeeellllhhåååååååseeeeeee!

Huh?

Behöver lite hjälp med en grej. Hände en sak på gympan som jag inte riktigt vet vad det var.
Jag hade just tagit ut mig på boxe, eller det var ett tag efter, och då hände det. Fick som typ blodtrycksfall och det blev precis vitprickigt (brukar bli helt svart) framför ögonen samtidigt som jag fick världens lock för öronen och som det snurrade i huvudet. Hade också hjärtklappningar då.. Var skitläskit. Har hänt några gånger förr.
Vad fasen kan det vara?

Yummie.

Goddagens!
Kom hem för ett tag sen, har duschat och tvättat lite och grejat. Fick 500 av farmor idag :D tack farmor<3
Skoldagen var riktigt seg. Höll verkligen på att somna på kören. Så segt. Dock körde vi box på gympan idag. Skakar fortfarande lite i fingrarna. Körde inte så länge men det va jobbigt ^^

Åt på Bosses glassbar idag ;)
Tog 2 kulor; after eight och marrängsuiss. FAN så gott!

image241

Morning folks!

Hoppas ni har sovit gott. Det gjorde jag tills det förbannade alarmet satte igång enligt mig alldeles för tidigt. Sitter här och försöker få ner frukosten samtidigt som jag gör en massa andra grejer. Det går sådär.
Idag går jag till 16.45 i skolan, idrott sista. Jag vill dö.
Nehepp..fixa saker var det.


Konsertbilder!

Här kommer alla bilder från igår :) vissa bilder är ganska kassa, men det är ju för att jag fotade med min mobil. Bara 3,2 mp.

 
Vi åt på ett mysigt café i Gamla Stan. Den första pajbiten är lax och spenat, var jättegod. Den andra åt Tina och det var fetaost och spenat tror jag. Båda bitarna var gigantiska men vi klarade av dom :P

image222
Vi har gjort oss iordning på en toa och ska nu gå till konserten!


Vi fick denna stämpeln på handen.


Det dåliga förbandet - Ocean Size (tror jag..side kanske)

             

KOLLA HÅRET!
image240
Visst är det underbart? :D
om ni inte ser så bra så är det typ som afrofrilla fast håret är så långt att det hänger ner istället. Var så kul när man såg micken försvinna in i det där hårsvallet. Han headbangar så underbart med håret :D
Ja, jag är kär i hans hår.

Trodde jag skulle när dom började på Welcome Home (de bilderna där han har 'dubbelgitarren'). Fy fan vad jag älskar den låten. Konserten var helt klart värt pengarna!

I'm back ;D

Jag är tillbaka i bloggvärlden igen! Fasen vad man missar på en dag. Jaja..sitter just nu i skolan och ska lägga in bilderna när jag kommer hem. Blir väl runt en sissodär 16-tiden skulle jag gissa. Ska sola efter skolan :) sköööönt!
Nu ska jag gå!

Konsert :D

Tror ni att jag är redo för konsert eller? ;)

image218

Gaaaah! :D

Idag är Dagen med STOOORT D! :D
Ska ju dra och se Coheed and Cambria idag :D fatta lyckan att se hans underbara hår vara så nära..och hans röst är ju to die for! <3
Måste skjutsa mamma till jobbet nu. Lyssna på Coheed and Cambria - A Favor House Atlantic så länge :)

Men vafan..den funkade inte :'( kolla länken då.


Smartass! :P

Tina är blond och det märks.

image217

Björn Axén.

Just det, lovade er bilder på de produkter jag köpte för håret idag av Björn Axén.
29,90:-/st på Rusta. Värt.

image212

  


Nån som har nån erfarenhet av dessa och vill dela med sig?

My love<3

Hade min älskade skjortklänning på mig idag :)


image211

Catfight.

Idag har varit en påfrestande dag. Inte nog med att vi gick till 17.15 så har det varit en sak mellan två personer som påverkat alla oss andra i gänget. Har ju självklart lett till att jag blir påmind om det som jag varit med om. Jag trodde ärligt talat att de skulle ryka ihop som två...jaa..värre än lejonhonor alltså. Visste inte ifall nån av dom skulle komma hem levande. Men men..de har iaf pratat så förhoppningsvis slipper vi strul i Turkiet och att de slipper det på Kreta. Men usch..det känns som att man måste välja sida. Jag vill inte det. Den ena av dom kan jag prata känslor med och den andra har jag en bra och lagom ytlig kontakt med. Båda har jag lika kul med. Båda har gjort dåliga saker.. Jag tror ingen vill vara någon mittpunkt i detta. Så jag hoppas att ett val aldrig kommer.

Jaja..skönt att dagen snart är över i alla fall. Imorgon ska jag till Stockholm och se Coheed and Cambria :D ska bli überkul!
Shoppade lite Björn Axén-saker idag också. Lägger ut bild sen :)

Snabbt inlägg.

Hejsan!
Nu kommer ett snabbt inlägg i lite smått panik. Kom just ut ur duschen och ska snart föna håret. Har faktiskt hunnit sminka mig, säg grattis! ^^ ska bara hinna med frukost!

Lyssna på nya älsklingslåten och kolla in texten :P



Theory of a Dead Man - Hate My Life lyrics

So sick of the hobos
Always beggin' for change
I don't like how I gotta work
And they just sit around and get paid


I hate all of the people
Who can't drive their cars
Bitch you better get out of the way
Before I, start falling apart


I hate how my wife
Is always up my ass
She always wants to buy brand new things
But I, don't have the cash


(Refrain)
Well I hate my job, all my rich friends
I hate everyone to the bitter end
Nothing turns out right, there's no end in sight
I hate my life


How come I never get laid?
Nice guys always lose
How could she have another headache?
There's always some kind of excuse


I still hate my job
My boss is a dick
I don't get paid nearly enough
To put up with all of his shit


-(Refrain)-


-Musical Interlude-


I hate that I can't tell
When a girl's underage
And how when I tell her she's a nice piece of ass
Then her daddy punches me in the face


So if you're pissed like me
Bitches here's what you've gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say ?Fuck you'


-(Refrain)-


So much at stake
Can't catch a break
I hate my life


No there's nothing new
And it sucks to be you
I fucking hate my life


Flowerpics.

Tog lite fina kort idag när solen sken som vackrast. Hittade ett bi som senare anföll mig. Den tittade mordiskt på mig.

image200

         

Bilderna är i kass kvalitét, jag vet. Men jag använder min k770i som duger utmärkt till mig. SKA en dag ha en bra kamera. Typ den där Canons nånting med 40. När dom är billigare ;)

Potatis.

När mamma kom hem förut så sa hon att hon skulle laga nån mat som jag tycker om. Vet ni vad det blev? Potatis och purjulökssoppa med korv i :D Så mumsigt! Åt två tallrikar ^^

image198
Mamma och pappa tycker jag är knäpp som fotar min mat.




För övrigt så har inte min huvudvärk släppt än. Kan ju inte missa dansen..men frågan är om jag ska ta i så mycket på uppvärmningsdansen och styrkan och köra järnet på koreografin istället. Bläää..hade det inte varit att jag måste vara där så hade jag stannat hemma. Vet inte om jag klarar av att köra bil egentligen men får ta det lugnt.


Fäääsen.

Såhär mår jag just nu med huvudvärk så jag håller på att dö.
image197
Jag borde seriöst bli fotomodell. Tycker ni inte att jag är fotogenisk?


Sometimes..

..så är man lite dum och skolkar. Men vad gör det? Ingen som kollar närvaron ändå idag. Och dessutom så drog jag faktiskt vid 14.30 så det var ju inte så lång tid kvar. Gjorde ju inget x)
Hon från föreningen SOFIA som kom idag var bra på att prata och allt sånt där, men det blev lite väl mycket propaganda för ekologiskt och tjoffs. Pallar liksom inte lyssna..somnade nästan ^^

Ska nu sätta mig med samhällsuppgiften och sen..leta jobb igen. FAAAN! Skulle ju lagt på jobbsökningar på posten. Helvete...får göra det ikväll när jag drar in till dansen. Aja, hej så länge.

Måndag >.<

Någon mer än jag som känner aningens lite "nej" för att det är måndag? Iofs så är det ju bara ca 2 dygn kvar till Coheed and Cambria :D
Idag har vi en jävla temadag om globalisering, och vi 3or är dom enda som behöver vara kvar till 16! Dom andra får sluta vid lunch! Fy fan! Varför? Det är ju fan vi som kämpat mest, borde inte vi få ledigt då eller? Jävla skit..
När jag kommer hem sen ska jag skriva mitt arbete om hur min ekonomi kommer se ut efter gymnasiet. Borde inte ta mer än en till två timmar. Ska ju dansa 20.30 också..palla när man inte kan stegen >.<

Nehepp, om man ska ta tag i sitt liv och fixa sig lite. Frukost rekommenderar de ju på morgonen också så det är väl bäst att börja om jag ska hinna.

Gosh, jobbigt!

Har någon här tänkt på hur ansträngande det är att söka jobb? Har säkert sökt mellan 10 och 20 tjänster. Kommer väl snart upp i 60 sökta tjänster till i sommar, men får ändå inte jobb. Nåt fel på mig?
Aja..det var i alla fall ansträngande att behöva läsa igenom typ 100 olika platsannonser och sen behöva anpassa ansökningarna till varje enskild annons. Har ju självklart en mall som jag utgår från och ändrar varje gång.

Lägger in lite bilder från igårkväll, var ju underbart väder då :)

image191image192

   
Märks det att jag bor på landet? ;)


Vet ej om jag skriver mer innan jag går upp till stugan. Märks ^^

Back home.

Tjeenare tjenare!
Nu är jag hemma igen, hann inte skriva innan jag drog till syrran. Mamma färgade håret på mig, blev jättebra :) hade dock förväntat mig lite mindre rött/orange men det gör inget :) vi blev försenade till Sara pga min färgning, fick sminka mig i bilen.

image189
Bra eller dåligt?

Hemma hos Sara så träffade jag ju lilla Smilla (hunden på bild) som har fäst sig vid mig ^^ hon hårade ner hela mig, värre än fyra katter! x)
Gjorde inget, hon är världens finaste hund!
image190

Tilda har dessutom blivit katig och säger fula ord hela tiden.
Jag kunde inte hålla mig för skratt.

Mörrn.

Hej på er!
Vaknade för ca en timma sen men har ju ätit frukost och sånt.
Drömde en del dumt igår och hade en del dumma tankar igår, några av dom finns med idag också. Tråkigt, men jag tänker inte lägga ner någon större vikt vid dom. Inte värt det..

Detta åt jag i alla fall till frukost ^^ (boken ej inkluderad, läste den bara ;D)

image188

Hur mår ni idag då? :)

Godnatt.

Nu ger jag upp. Går upp till min stuga och läser lite istället. Det är ju för fasen ingen som uppdaterar >.<
Bjuder på lite bilder på Morris som låg igår i soffan och sov (som vanligt).

image183

   
Godnatt på er!

New love.

Har hittat en till älsklingssida. Och det handlar inte om kläder den här gången! Det handlar om tapeter.
Photowall.se säljer liksom foton eller handmålade tapeter och så blir priset efter hur stor vägg man vill ha det på. Hur snyggt som helst! När jag köper lägenhet eller hus i framtiden så ska detta upp som fondtapeter i heeeela stället! Man kan även skicka in egna foton. Fan va najs..blev jättesugen nu! Visst, det är typ 3 gånger dyrare men liksom..det är ju snyggt. Såna tapeter hittas inte inne på Flügger direkt.

>.<

Har folk dött eller nåt? Kan INGEN hjälpa mig med mitt lilla i-landsproblem i inlägget nedanför? Och kan ingen jäkel av dom bloggarna jag läser uppdatera massor? Har ju inget att göra!



Forever21

HJÄLP!

Måste verkligen ha folks hjälp nu! Ska sjunga en låt aca pella på måndag, en låt som vi ska träla med jättejättemycket fram tills konserten! Vad ska jag ta för låt?

Har dessa som alternativ just nu:
♥ Alter Bridge - Down to my last
♥ Alter Bridge - Watch over you
♥ Katy Rose - Lemon
♥ Eva Cassidy - Fields of gold
♥ Coheed And Cambria - A favor house atlantic

Behöver fler förslag! Gärna några med power i..eller nån riktigt fin ballad. Ingen Britney Spears eller liknande tack..


Klippningen.

Såhär blev klippningen typ. Ville inte visa mitt ansikte nu, råkade riva mig själv i ansiktet så det ser helt stört ut ^^

image181image182

Vad tycks?
Ska förhoppningsvis färga det imorgon och styla det och ta kort så ni får se ordentligt.

Vad ska folk tro om mig?

God eftermiddag eller nåt ^^
fan vad artig jag är. Undrar varför o.O
Kom just hem från stan. Har varit där och klippt mig samt shoppat lite. Man skulle ju kunna tro att jag blivit stenrik så mycket som jag shoppat de senaste dagarna, PLUS en klippning. Gudars..nejmen eftersom jag fick dedär 4000 av mormor och morfar så tog jag tag i min garderob lite. Jag hade ju verkligen inga linnen till Turkiet, och de jag hade var färglösa. Har bara två bh som jag använder men nu vill jag slänga dom så då hittade jag faktiskt 2 för 1 på Gina Tricot. Eller..de hängde ihop liksom. En svart och en rosa t-shirtbh eller vad de hette. Lite push-up effekt. Lätt värt 129 kr :D och så hade jag ju 73 kr kvar hos JC så då köpte jag det där vita linnet :)

image180

Bh:arna är dessutom i bara C-kupa. Blev jätteglad när jag kunde klämma mig i dom :D
Visar klippningen sen när jag duschat x)


Lovley!

Gooooooodmorgon! eller jaa..
Jag sov faktiskt bara till kvart över nio eller vad det var, men var tvungen för att drömma klart min underbara dröm ^^
Idag ska nog mamma färga håret på mig, jag ska provköra Tinas föräldrars Saab som vi ska ha till Stockholm, träna skiten ur mig och förhoppningsvis köpa ett vitt ribbat linne på JC. Vill ju klippa mig också..när fasen ska jag ha tid med det om inte idag? Ska ju fira systerdottern imorgon.. Får ta och ringa och se ifall det finns någon tid någonstans. Kommer ju ändå ha cykeln i Linghem så..

Hur är det med er annars då på denna underbara lördag som bjudit oss blå himmel och solsken? :)

Dagen i ära så tog jag faktiskt på mig lite vårkläder.
Mitt nya vita linne och blå tröja :)

image179

Varit i Turkiet?

Alla ni som varit i Turkiet, hjälp mig!
Jag ska ju dit med min klass den 13-20 april. Solnings- och shoppingmöjligheter kommer såklart finnas. Men nu är min fråga till er hur shoppingen ser ut där nere? Finns det mycket stånd så det är plagiatsaker (bra/dåliga?), eller finns det även vanliga affärer? Ska inte shoppa så värst mycket, men det kan ändå vara bra att veta lite.

Finns det någon här som ätit Dofilustabletter och har nån åsikt om dom? Vet nämligen inte ifall jag ska äta såna innan, under tiden och efter. Kanske kan vara bra, eller vad säger ni?


Yaay! :D

Jag har visst fått lite läsare märker jag :D hoppas ni stannar och säger till om nåt fattas. Men glöm det där med dagens outfit och massa mode och tjoffs, jag hänger inte alls med vad som är inne nu. Jag kör mitt egna race ;)
Wow, drömmen vore ju verkligen att lyckas i bloggvärlden. Behöver inte nödvändigtvis tjäna pengar på den (gör det inte idag, trots reklamerna) men att va upp i Stinas och Kenzas siffror varje dag.

image178
För vissa kanske inte 50 personer är så mycket, men det betyder att 50 pers faktiskt tar sig tid att kolla igenom det inlägget jag skrivit. Bara det betyder mycket. Var inte rädda för att lämna en liten simpel kommentar :)


Kläderna har kommit :D

Blev jätteglad när mamma kom hem och sa att hon fått ett sms om att ett paket finns att hämta i Linghem. Hon fattade ingenting när jag började hoppa i hallen av lycka :P hon visste ju inte om att jag beställt ens. Men då tog jag i alla fall bilen ner till Linghem och hämtade och sen åkte hem igen. Kan lova att det inte gick helt enligt skyltarnas anvisning ^^ har insett nu hur dåliga folk är på att hålla sig åt sidan på vägen. Var ju fan nästan nere i diket för att fanskapet inte kunde vara annat än i mitten av vägen.
Aja, åter till kläderna. Detta fick jag för totalt 295 kr. Beat that ;)

image170

 

     
(Har på mig det vita linnet under skjortklänningen som tillhör de två gula)
Allt är i storlek 38/40 och de satt bra allihop :)
Det orange linnet ska jag sy in lite i sidorna, det satt nästan som en
mammatopp på mig ^^ men när det är gjort så blir den lovley too!
Allt detta ska självklart med mig till Turkiet! :D

Jag shoppar ALDRIG såhär mycket på en och samma gång.
Nån som förstår min lycka idag?
Psst..har dessutom beställt studentklänning! ;)

What's in the fridge?

När solen sken och man just kommit hemcyklande, vad blev jag då sugen på? Fanta! Visste att vi hade det i kylen ute i garaget. Öppnade dörren till kylskåpet och fick en chock. Sprang genast in i huset för att hämta mobilen för att ta kort. Det var bara tvunget att dokumenteras.

image168 
Herregud, hur mycket läsk tror dom att jag dricker? Jag har ju typ i stort sett nästan slutat med det på helgerna, det brukar inte ens bli en flaska längre. Men det här? Fine, det blev väl över en massa från firandet av pappas födelsedag och påskafton men liksom, kunde inte min kusin tagit detta? Jag vill inte ha 4 st 2-liters fanta. Colan och vattnet kan behållas (ölen är ej min) men resten vill jag ska försvinna.
Detta ger mig ångest..jag kommer ju redan vara onyttig hela veckan i Turkiet. Jag vill inte va onyttig innan dess >.<


Vissa har tur.

Hemma :D vet ni varför? Såklart ni inte vet.. Skulle ju med sånggruppen till Jazz och bluesfestivalen, men vid den tiden så hade dom bara en massa workshops så vi slapp gå dit! Slapp att ha kör med. Åkte hem istället. Fasen vad det är skönt att vara hemma tidigt. Det är ju sånt otroligt fint väder med! Sol och 13 grader varmt, mycket varmare om man solar på vår altan som ligger i lä :)

Gosh, blev sjukt trött nu. Kanske ska ta en powernap ;) får se får se.. Äh, nåt måste jag ju göra. Kan ju inte bara sitta vid datorn och dreggla över min design samt vänta på att nån av mamma eller pappa ska få ett sms ifall mina kläder har kommit. Vill ha nu!
Allt börjar bli osammanhängande nu. Tecken på att jag ska sova. Godnatt.

Goaah!

Morrn!
Nu har jag suttit här ett bra tag och läst igenom bloggar. Vad har det lett till? PANIK! Jag måste ju för fasen åka om en halvtimma och fram tills dess ska jag; blöta håret för att kunna föna det, sminka mig, packa ner nåt ätbart, välja skor.. Typ det. Jävlar..
Fasen. Aja, får skriva när jag kommer åt en dator sen. Ska ju på blues- och jazzfestivalen i Linköping. Någon som ska vara där mellan 13-15? :)


Jordgubb- och kokospanna cotta med rostade kokosflarn.

Gjordes också på tjejkvällen! VÄLDIGT gott! Vi hade i GoGreens vaniljgrädde typ (tror den heter så, det är iaf Go Green) istället för vispgrädde. Vi hade heller inga rostade kokosflarn så det kan jag inte svara för hur det smakar.

image166 Resultatet.

image167
EDIT! Tina informerade mig just om att boken heter: Slutet Gott (- med Allt om Mat:s härliga desserter)
Tack Tina :P

Kycklinbiffar med bulgursallad & avokadokräm.

Det var denna rätt som gjordes på tjejkvällen. Fast då hade vi Oatlys grädde till biffarna (Lollo är mjölkallegiker) och lite citron istället för vitt vin i avokadon.
Hoppas ni ser när bilden är inscannad från Klaras Goda GI eller vad den heter? Är GI-mat iaf. Annars skriver jag ner den imorgon igen.

image165

Bosses glassbar!

Förlåt! Glömde visa bild på stans godaste glasställe :D

image164

Baby, I am home!

Tjenare på er igen!
Sitter nu här framför datorn och råpluggar texten till Katy Rose - Lemon. Ska sjunga upp den på måndag, aca pella dessutom. HELA låten. Kommer låta förjävligt. Men men.. För ni som inte vet så går jag sångkurs nivå två på Ind. valet i skolan. Så denna låt (ska eventuellt ta den) ska jag sjunga massor massor innan vi har konsert sen i maj eller nåt. Vi skulle välja en låt som vi ville utmana oss med, och visst den är ingen särskild utmaning. Men jag ska höja den efter hand och så har jag en röst som..hur sa Marie-Anne? Jag berör liksom med rösten när jag sjunger tydligen, alla toner sitter inte perfekt men..aa ni fattar.
Imorgon ska vi tydligen promota skolan på blues och jazzfestivalen i Linköping. Vi i sånggruppen. Ska bli trevligt. Bara jag slipper sjunga så x)

Var på resemötet och allt gick jättebra. Sara och jag informerade alla om ALLT inför resan, när vi är där och hemresa och sånt. Nu borde dom fan inte ha några frågor.
Nu ikväll som är kvar så ska jag faktiskt förbereda inför morgondagen med kläder, vill faktiskt klä upp mig lite imorgon. Ska också prata med älskling, fast nu kunde han ju inte det. Hockeyn är ju livsviktig :P karlar...

Nehepp. Får väl säga sov gott och dröm om min underbara design på bloggen. Tack igen Samira :D

Jag är ambisös när jag själv vill det.

Inte alltid jag tar tag i saker, mycket brukar få vänta. Brukar oftast prioritera fel saker. Något som lärarna märkt, och som märks på mina betyg. Har ingen diciplin när det gäller pluggande eller andra tråkiga saker, det läggs längst ner i högen och görs i sista sekund. Marie-Anne säger alltid att jag borde bli sån där planerare eller vad heter det? Har alltid skrattat när jag hört det. Men så kom jag på nu. Jag är jävligt ambisös när något är kul, när inspirationen finns och när det är något jag kan. Resor och liknande älskar jag att planera, jag har koll på allting och fixar gärna allt. Nu skrev jag en packningslista och viktig info inför resan till klassen och deras föräldrar.

Här är resultatet:

Packlista

Pass

Ev. preventivmedel

Plånbok (svenska och turkiska pengar)

Kläder för alla tänkbara väder

Solskyddsfaktor

Gåvänliga skor

Ev. mediciner


Viktigt att tänka på!

Det har tjatats om tidigare och så även nu. Har ni kollat passen? Är de fullkomligt hela? Om pärmen runt om är lite böjd eller nåt skadad så gör det inget, men själva sidan där det står om dig. Den får inte hänga löst minsta millimeter. Är du tveksam? Gå till polisen och fråga! Dom är hårdare i Turkiet än i Danmark. Kolla även att det är MINST 6 månader kvar på passet från den dagen vi åker hem, den 20 april.


Kom ihåg, INGEN vätska i handbagaget! Dom kan konfiskera läppglans! Det får högst vara 100ml (ca 1 dl). Om man nu verkligen måste ha med något i flytande form i just handbagaget, så ska du lägga det i en återförslutningsbar 1-literspåse. Allt ska få plats i den utan problem. OBS! I din resväska får alla vassa och flytande saker vara. Se till att du inte har några kulspetspennor, pincetter eller liknande i ditt handbagage, de räknas som vapen!


Har du med dig mediciner som du måste ha i handbagaget? Lägg de i en återförslutningsbar 1-literspåse och fixa läkarintyg så det inte blir några problem i Turkiet. Bäst att vara på den säkra sidan.


Din resväska får väga max 20 kg/person, om du överstiger det så får du betala "straffavgift". Handbagaget är ej inräknat i detta.


Har du Maestro? Tänk på att det kanske inte funkar att ta ut pengar utomlands. Med Mastercard och VISA kan du garanterat ta ut pengar. Kostar allt mellan 20 kr till 50 kr att ta ut pengar där nere. På planet brukar de två sistnämda funka.


När du reser till Sverige från ett land utanför EU får du ta med dig varor till ett sammanlagt värde av 1700 kronor tull- och skattefritt. Du får dessutom föra in följande varor tull- och skattefritt med de begränsningar som anges för varje vara:


♥ 1 liter spritdryck eller 2 liter starkvin (inklusive mousserande vin)


♥ 2 liter vin 200 cigaretter eller 100 cigariller eller 50 cigarrer eller 250 gram röktobak eller en proportionell blandning av dessa tobaksvaror


♥ Parfym - 50 gram


♥ After shave/Eau de toilette - 0,25 liter


♥ Kaffe - 500 gram (Kräver att du är över 15 år)


♥ Kaffeextrakt eller essens - 200 gram


♥ Te - 100 gram


♥ Teextrakt eller essens - 40 gram


För starköl finns ingen kvantitativ begränsning, men ska räknas inom de ovannämnda 1700 kronorna.


För att föra in sprit, vin och starköl krävs att du är 20 år eller äldre samt att du är 18 år eller äldre för att föra in tobaksvaror.


Om du vid inresan vill föra in mer än vad som tillåts enligt ovan måste du anmäla varorna till oss och betala avgifter. Anmälan gör du på en importdeklaration, det så kallade Enhetsdokumentet.


Viktig information!

Den 13 april så reser vi från Linköpings fjärrbussterminal kl. 03.30 med Wärnelius Buss. Var där senast 03.15 så att vi kan komma iväg i tid. Fjärrbussterminalen ligger ca 500 meter från bussväntsalen mot Tornby (EJ där stadsbussarna är, längre bort förbi hittegods). Bussen kommer stå direkt till höger när man kör in på fjärrbussterminalen. Bussresan kommer ta mellan 6-7 timmar och vi kommer stanna på minst ett ställe för bensträckare. Matsäck är att rekommendera. Planet avgår från Kastrup kl. 11.50, vilket ger oss ett par timmar till att äta, gå på toan och att hitta där inne. Vi är framme i Milas ca 16.30 då vi mellanlandar på ditresan. Väl där så hittar vi vårat bagage och beger oss till Kusadasi med buss som tar ca 2 timmar.


Hemresan sker den 20 april. Från Milas lyfter flyget 07.30 och bussen till flygplatsen tar 2 timmar, så det blir tidig uppgång. Vi beräknar att vara framme i Köpenhamn kl 10.20. Vi mellanlandar inte på hemvägen. Där hittar vi vårat bagage och går sedan till bussen som väntar och kör hem oss. Vi bör vara i Linköping runt kl. 17-18.


Väl mött!

Sanna Göransson


Ledset och argt inlägg.

Den som inte vill läsa om mina känslor, sluta läs nu.

En viss person gjorde mig förbannad och ledsen imorse. Typ det första hon gjorde. Kommentaren (vill inte skriva ut den här) som hon gav var verkligen i riktigt jävla katig ton och var så mitt i prick där jag är som känsligast. Om hon vore min vän, om hon hade brytt sig över huvudtaget så hade hon inte sagt det. Och dessutom, när jag vände bort huvudet, var tvungen att göra det annars hade jag garanterat slagit till henne, så skrattar hon. Vadå att älska att se andra människor plågas och att göra dom ledsna?
Inse, jag har kommit över det där nu. Måste du då ta upp skiten igen? Det har varit ett förbannat tjat om den där jävla personen, och då har jag gått därifrån. Jag vill inte ens höra namnet igen. Jag gjorde en förbannat dum grej, tror ni då att jag vill bli påmind om den stup i kvarten? Jag gjorde det istället för att skada mig fysiskt. I efterhand så önskar jag att jag hade gjort det istället. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden, göra det ogjort. Jag hade kunnat ge vad som helst för att få det ogjort.

Har skrivit det förr och skriver det igen, människor har fan blivit falskare och dummare. Egona växer hela tiden, och det har gjort mig att fundera över vad jag omger mig för människor.
Ni andra är underbara personer, kanske inte på fyllan ibland ;D men I love you anyways!

Jag lever!

Det är helt otroligt! Hjärtat bankar fortfarande och jag är faktiskt kapabel till att skriva detta (fast det går väldigt långsamt). Jag körde spinningen på lunchpasset 45 minuter och sen cyklade jag hem. Förstår nån hur jobbigt det är? Har ju ca 4 km från Linghem hit, och det var motvind (som vanligt) och en massa jävla backar förr. Jag hade liksom i lägsta växeln hela tiden typ, jag testade dom andra men det blev alldeles för tungt :P nästa gång ska jag INTE cykla efter ett sånt pass och INTE ta ut mig helt på passet om jag nu nödvändigtvis måste cykla igen. Enda anledningen till att jag orkade var för att jag mutade mig själv, jag fick äta choklad om jag kämpade hemåt ^^

Pfft..nu ska jag slänga i mig nåt mat-aktigt och sen hoppa i duschen. Fan..måste baka 2 kladdkakor till resemötet ikväll också. Orka.


Torsdag.

Hallojs!
Nu sitter jag här i träningskläder och ska väl cykla till tåget snart. Har samhäll hela förmiddagen fram tills lunch och sen mentorstid. Ska köra spinning på lunchen så det är därför jag har träningskläderna på mig nu ^^ hinner inte byta om innan eller efter. Får dra svettig till mentorstiden och sen dra hem och duscha. Skiter i ifall jag sitter där och är äcklig, det kommer Matilda med göra x) vi är många som gör så, that's Björkö you know.

Oj jävlar..man kanske ska fixa frukost att ha med sig? Gaaah...


Wiiie! :D

Beställde just dom där sakerna och allt fanns inne så tidigast fredag får jag dom! Dessutom så sa pappa att han betalar kläderna! Jag är glad igen :D tänk vad snälla föräldrar jag har! Vågar inte ens tänka på hur myckte pengar dom spenderar på mig ibland. Får försöka betala igen med typ middagar och sånt tjoffs när jag får jobb och bostad.

Har varit lite smånere idag. Fick reda på betyget i projektarbetet idag. Fick Godkänt. Jag såg nog ut som ett jävla frågetecken när hon sa det. Jag förväntade mig ett VG. Jag var supernöjd med resultatet och rapporten. Anledningen? Jag tog mycket hjälp utav henne med att skriva rapporten, eller jaa..hon hade en ordentlig genomgång med mig. Inte så konstigt med tanke på att jag alldrig skrivit en rapport förut. Och så var det att vi kunde lagt ner mera tid till detta. Håller med om det, men ändå. Ett G? Fan så jävla besviken jag blev, och är fortfarande. Det stod i betygskriterierna för att få VG så ska man jobba självständigt vilket hon inte tyckte jag gjorde eftersom jag tog hjälp med skrivandet. Men herregud, det är ju själva arbetet som dom menar då. Klart som fan att man måste få fråga om det man inte fattar. Ska säga det till dom som har henne nästa år, att prata med nån annan lärare om rapporten. Betyget sänks ju tydligen annars......

Nej usch..nu blev jag sur igen. Får tänka på kläderna så blir jag glad igen ;D måste nog beklaga mig lite inför Per iofs.. Men först blir det Grey's Anatomy. Godnatt.

Shoppinghjälp tack!

Jag har sett ut lite på Catalog (Ellos outletsakamojs på internet) och ska nog beställa dessa saker. Kostar 295:- sammanlagt + frakt.

Zooma
Kostar 50 kr och ska ha i denna färg.
Zooma
Kostar 40 kr och ska vara i citrongul.
Zooma
Kostar 75 kr och ska ha i denna färg.
Zooma
Kostar 65 kr för dessa tre i denna färg.
Zooma
Kostar 65 kr och ska ha i denna färg.

Vad tror ni modebloggare? Är jag helt ute och cyklar eller? xP
Har insett nu att min garderob är full av färglösa kläder och så kan jag ju liksom inte gå omkring i Turkiet. Ska köpa ett vitt ribbat linne på JC innan vi åker också, har ett grått men ett vitt kan ju vara trevligt nere i värmen (hoppas det är varmt!). Jag bara ber för att kläderna kommer passa så att dom som vanligt inte är för små vid brösten. Är så trött på att behöva beställa strl 40 enbart för bröstens skull. Nu har jag ju gått upp i vikt och fått lite muskler så nu fyller ju magen ut tröjorna iaf ^^ var värre förut när jag hade strl 40 för bröstens skulle men vid magen strl 36. Såg inte klokt ut ^^

Förresten, är gult och orange nån färg som är inne i år? Insåg nu att jag fick med 3 gulpigmentiga saker.. Haha. Vettefan hur jag ser ut i gult men det lär ju bli intressant.

Memories.

image162
image163

Här bodde jag förut! Har många fina minnen därifrån. Sorry att bilderna är så dåliga, men jag fattar inte vad det är med min mobil idag. Korten har ju blivit super förut men idag är dom bedrövliga. Hur som helst så sålde vi detta 2002 för att flytta till dit vi bor idag, huset som pappa byggt helt själv (förutom fixat elen och dragit vatten och skit, det fick han lite hjälp med). Saknar faktiskt lite att bo i Linghem. Så nära till allt och alla. Jag skulle nog träffa mina gamla kompisar fortfarande då..saknar dom faktiskt. Visst, vi växte ifrån varandra men..still.
Ska ta bättre kort någon dag med en riktig digitalkamera, kan vara roligt att ha. Ska ju köpa en polaroidkamera och sätta in såna fina kort i ett fotoalbum. Kan vara roligt när man blir äldre och visa sina barn.

Btw, den där höga granen var bara så hög som man ser vid takkanten där förut. Jag blev chockad när jag såg den.

Hemma.

Goddagens igen. Nu är jag äntligen hemma. Var hur skönt som helst att sola, blev lite brunare. Förväntar mig nu ett pang-resultat nästa gång, vilket blir på tisdag :)
Gick på stan och köpte hårfärg, skulle växlat pengar fast de turkiska var slut och satte in pengar på mitt konto. Sen bar det av mot Linghem. Såg huset där jag bodde förut, ska lägga upp ett par bilder sen tror jag så ni får se.

Denna hårfärg köpte jag i alla fall, har använt H&Ms hårfärg förut, dock inte denna. Men det är ju precis som L'Oreals med hårfärg och blekning för slingor. Ska nog ta många men smala slingor i håret. Blir nog snyggt till brännan jag ska ha sen ;)

 
Vad tror ni? Blir det bra? :)

Såg på vägen till solariet hur jävla mycket dom byggt ut vid grusplanen. Helvete vad hus..vet bara att en gammal kompis har flyttat dit. Tog ett kort i farten när jag cyklade. Klaga inte på bildens kvalité, jag tappade mobilen på asfalten efteråt och den blev lite skrapig >.< typiskt mig. Är btw massa hus bakom och så hade jag kört förbi typ 2/3 :P coolt att lilla Linghem utvecklas så.

image161

Bosse's <3

Hej igen ^^
Nu är det lunchrast men är redan tillbaka från maten..kom väl för 20 minuter sen. Efter en faktiskt ätbar lunch så gick jag till Bosses glassbar och köpte mig en kula marängsuissglass (dom är stooora!). Blev mätt x)
Om ni någon gång tänkt att komma till Linköping så köp för fan glass där! Dom gör den själva och är sååå fruktansvärt goda! Ska ta bild sen så ni hittar dit. Haha :P
Nehepp..nu ska jag byta om till dansen. Hoppas hon lägger på på koreografin idag. Den är ganska löjligt enkel. Förstår inte folk som inte fattar hur en snake ser ut. Gosh. Eller så är det jag som är så van ^^


I skolan.

Hejhej! Nu är jag i skolan och har fikarast. Blir ett äpple för min del. Har just haft samhäll och pratat om vad som händer när man tar studenten, ifall man flyttar hemifrån och ska jobba eller om man ska plugga. Vad man bör tänka på osv. Vi fick en bok som var jättebra och som innehöll mycket och bra information. Saker jag aldrig funderat på kom upp. Vi fick en uppgift där vi ska skriva ett arbete om vår personliga situation efter studenten. Saker jag bör tänka på.
Ska skriva att jag flyttar ihop med Per i hans lägenhet och ska jobba. Ska lägga upp budget osv.. Även skriva om hur min ekonomi är i förhållande till samhällets ekonomi. Fattar inte men info om det ska vi få imorgon.
Älskar samhäll när det är såhär..man får så många tankeställare.

Nehepp, nu ska jag vara lite social med flickorna. Skriver när jag kommer hem i eftermiddag, slutar vid 14.10 men ska då gå på stan och sen sola tänkte jag. Yummie :D

God morgon :)

Hejsan hejsan!
Är faktiskt ganska glad idag. Konstigt va? :P drömde självklart om den fina designen i natt, men tvivlade på dess existens när jag vaknade. Tur att jag kunde kontrollera så den verkligen var där!
Nu sitter jag här och har fått i mig en tallrik Kellogs K Red Berries (underbart goda!) och mjölk. Gick in på modeakutens blogg och hittade detta inlägget om att de fått in nya kläder. Vad var det första jag såg? En potentiell studentklänning :D så fiin! Gick in på hennes shop och såg att den bara kostar 429 kr. Billigt! Och den är ju inte sådär för fin heller, utan man kan ha den en vanlig dag med på sommaren. Ska visa den för mamma (dom som betalar klänningen tror jag) och se vad hon tycker. Lovley!

 - Tubklänning

Den vore väl rätt snygg till mina skor jag köpte?

I'm in love :]

Den nya designen är sååå snygg! Men jag tittade bara på den vääääldigt länge en gång och sen tjuvkikade en gång nyss. Annars har jag inte tittat på den :P haha..

Fan vad klockan har sprungit iväg idag. Var ju iofs inte hemma förrän typ halv sju..men ändå. Ser att det är dags för mig att pallra mig upp till stugan för att glo på tv eller läsa och sen sova. Ska nog ringa älskling med ifall han vill prata med mig mer idag ^^
Säger väl godnatt nu då.. Är ganska ledsen över att jag inte får se min blogg på heeeela natten. Borde printa ut den på ett papper och sova med den under kudden.

Godnatt, dröm söta drömmar om den fina designen för det kommer jag defenitivt göra x)

image158
Är han inte det sötaste ni sett?

JAG VANN! :D

Någon som ser någon otrolig förändring här på bloggen? JUST DET! Ny design! :D Vann den hos underbara Samira som gör så grymt snygga designer! Trodde aldrig att jag skulle vinna denna..men den är ju så fin! Klart den tillhör mig :D
Ringde Per och var jätteglad.

Sanna: Är du i närheten av någon dator idag?
Per: Nej, hurså?
Sanna: Men du måste! Du måste gå in på min blogg! Den är jättefin! Du är med på bild där!
Per: Jaha..men då kan den ju inte vara annat än fin.
Sanna: Pfft.. Men du bara måste kolla på den idag! Det är jätteviktigt!
Per: Jaja, så..tyst nu! Jag och Anders sitter och planerar nu.
Sanna: Men..jaha..
Per: Mm, vi hörs sen.
Sanna: Jaha...
Per: Mm..puss puss, älskar dig.
Sanna: Älskar dig med.
Per, nästan skriker: Hejdåååå!
*klick*

Vi älskar varandra!

Jag tror inte att jag kommer varken blogga eller läsa andras bloggar nu på ett tag, jag kommer bara sitta och glo på min egen blogg. Haha..vore så typiskt mig!

Sometimes..

..life is fun.
Matilda skickade för en stund sen att jag ska vara glad att jag försov mig, dom tittar på en miljöfilm i aulan. HAHA säger jag bara. Hur många såna har vi inte redan sett? Jag är inte ledsen över att jag missade den x)
Oj då..borde förbereda mat (skolmaten brukar vara äcklig) och tjoffs till skolan. Lika bra att göra det innan jag ska åka.

Adjöss på er!

/S.


Ehum...

Bloggen funkar :D
har suttit och glott sen i söndags på alla bloggars ALLA inlägg. Så jävla segt det var när ingenting funkade. Hoppas inte nästa flytt tar flera dygn igen.

Idag lyckades jag försova mig, hade lov förra veckan och studiedag igår. Känns lyckat. Och idag är det ju dessutom 1 april, och min skola är ju lite rolig så då är det meningen att alla ska samlas i aulan nu för då händer säkert nåt kul. Jag såg fram emot det, men självklart så råkade jag stänga av alarmet imorse. Så nu sitter jag här och äter min frukost hemma. Ska åka in till andra lektionen vid halv elva.

Nehepp..om man ska se ifall nån har uppdaterat nåt nu då ^^
/S.

RSS 2.0