Frukosttjuv vid matbordet.

Godmorgon!

Det är sällan man tar en tjuv på bar gärning men idag var det ganska oundvikligt.
Jag satt och läste min bok samtidigt som jag åt min frukost. Då hoppar han upp och sträcker sig efter min ostmacka. Självklart slår jag ifrån och avbryter försöket. Nästa försök är desto listigare, som ses här på bilderna nedan. Dock lyckades jag även avbryta det försöket också efter en hård kamp om vem som var den rättmätige ägaren av mackan.


Först lade han sig prompt på bordet.


Jakten är igång.


"Mwhaha..it's gonna be mine!"

Kan berätta att sagan slutade lyckligt och mackan ligger nu i säkert förvar i min mage.


Fika, film osv.

Fikat med tjejorna var superkul! Inte tyst en minut! Oj oj oj..det här måste göras om! Var så härligt att sitta och skratta med kompisar igen. Gud vad jag har saknat dom. Att umgås med tjejer för en gångs skull och inte bösiga killar som pratar traktorer var nog behövligt för mig. Att få känna mig tjejig igen, trodde nästan den känslan försvunnit. Tyvärr fick jag inte med mig kameran så inga kort togs, men nästa gång hänger den med!

Efter att vi sagt hejdå till varandra så gick jag en runda på stan. Den slutade med att jag köpte Skin Drink från Lush och en foundation från Max Factor på H&M. Nu kom jag att tänka på hur mycket foundation och puder jag har på mina händer. Var ju tvungen att testa alla tills jag kom fram till vilken jag ville ha. Vid det här laget så borde jag ha smetat ner allt med foundation. Grattis till mig.

Ikväll ska jag umgås med katterna (om dom vill vara sociala och komma in snart) och glo lite på film. Har lånat Blood Diamond och World Trade Center av mamma. Hoppas dom är bra och får mig på bättre tankar. Det började inte så bra med att tårarna forsade nerför kinderna när jag kom hem hit men vafan..jag har bestämt mig för att ha en bra kväll och då ska jag bannemig ha det också. Så godnatt eller nåt ^^

I Björkhaga.

Igår vid 18-tiden så klev jag av bussen i Linköping. Värre nackspärr har jag nog inte haft. Förr var jag van vid att sova på bussar i obekväma ställningar men det är trots allt över 2 månader sedan, om inte 3.
Väl hemma hos pappa så kändes det bra. Om inte Morris hade sovit hos mig i natt och varit så gosig så hade nog tårarna fått söva mig, men det gjorde dom inte.

Idag vid halv två ska jag möta upp Natta, Sara P och Malin för fika. Ska bli superkul! Har saknat tjejorna!
Ikväll så får jag se ifall någon kommer hit eller ifall jag umgås själv med mina katter (skratta inte >.<). Folk säger ofta att jag kommer sluta i en liten lägenhet med 60 katter. Tack för förtroendet ^^

Och så drar vi..

...igång dammsugaren.

Jag känner min pojkvän. Lite för väl kanske dom flesta tycker. Jag vet oftast vad han tänker, men framförallt så vet jag hur han är funtad. När jag är borta så kommer dammsugaren få stå i sitt hörn och skämmas och disken kommer få ruttna i diskhon (förhoppningsvis hinner jag hem innan denna äckliga process inleds). Så nu har jag diskat upp i stort sett allt och ska nu också dammsuga samt torka golven. Visst är jag en snäll flickvän?

Glädje och sorg på samma gång!

Satt här först och var jättedeppad för att jag ska åka hem till Linköping idag. Några tårar fälldes och jag tyckte allmänt synd om mig själv. Sedan ringde jag mamma för att berätta om lägenheten vi har tittat på och mitt i när jag berättar om sovrummet så ringer mobilen. Då är det Per som ringer och berättar att vi har fått den! Började nästan gråta då också. Drömlägenheten är vår! Kan någon förstå det? Jag är såååå lycklig! Hyresvärden verkar jättebra och jaa..allt är bara perfekt! Min arbetsgivare ringde idag också och frågade ifall jag kunde jobba en helg till denna månad så någon tusing blir det till x)

It's my day!
..om man bortser från att jag ska åka.


Rubrik.

Blev ingen powernap som pappa skulle sagt. Istället käkade jag lite vindruvor och blev något piggare. Sitter och kollar lite på Pussycat Dolls presents.. Är bara massa återblickar så det är inte kul. Har redan sett hela säsongen men det är kul ändå.

Är lite nervös inför att titta på lägenheten igen, vad Per kommer tycka och sådär. Efter det så hade jag tänkt att mysa lite med Per men då ska ju han dra hem en kompis som har varit här väldigt mycket senaste tiden och sniker mat och pengar. Står inte ut med det. Vill bara ha honom för mig själv för en gångs skull. Är det för mycket begärt? Men eftersom jag lagt ner allt tjaffs så försöker jag vara den perfekta flickvännen istället. Är rätt stolt över mig själv för det, för igår råkade jag se en sak jag inte velat se. Något som jag misstänker hände förra året. Men jag säger inget om det för jag vill inte bråka och jag vill bara lägga förra året bakom mig. Bara jag är lika stark i helgen men känner jag mig själv rätt så blir det nog en del deppinlägg, så varför inte försöka vara så positiv som möjligt innan dess?

Aja..nogsnackat om detta.

Skövde.

När jag kom till skövde runt halv tolv-tiden så åker jag direkt till Sandtorget för att leta parkering. Det märks att alla börjat jobba för det åker knappt inga bilar på gatorna så då antog jag att det skulle finnas parkeringar. Sandtorget var stängt för att Matfestivalens tivoligrejs skulle stå där. Skit också tänker jag och fortsätter. Ser vägskyltar med ett P på och åker därefter men det visar sig vara P-hus och dom vägrar jag åka in i utan fungerande handbroms.  Efter att ha åkt ett varv runt hela stan och hunnit ta ett par varv i en parkering där det brukar vara tomt (som idag var fullt) så beger jag mig till Modeparkeringen. Det är en gigantisk parkering där det alltid finns platser. Inte idag tydligen. Fick ställa mig på sidan men ifall lapplisa skulle komma så hämtade jag en P-biljett ändå. Enda gången jag hade med mig pengar till parkering så fanns det ingen plats. Ironin är otrolig ibland.

Väl inne i självaste 'city' så går jag direkt in till Commerce och upp till Lagerhaus. Där inne skulle jag kunna gå i timmar. Men present till mamma hittades där inne och någonstans inne i Commerce så hittade jag också andra presenten till Tina. Mycket lyckat. Just då var jag på så bra humör för att turen vänt sig till mig så jag bestämde mig för att gå in på H&M. Där inne hittade jag två toppar. En turkos t-shirt och en svart/vitrandig topp med 3/4-ärm. Ska ta bild på dessa sen när min mage slutat jäsa (den jäser sig stor som en stor bulldeg efter pannkakorna).

Borde ta hand om städningen men min kropp vill verkligen sova lite. Så godnatt x)


Wednesday.

God morgon. Har varit vaken i en timma nu ungefär och ska snart dra mig mot skövde. Känns rätt hopplöst att hitta nåt till mamma. På 50-årsdagen så vill man ju ha nåt fint och genomtänkt. Det var min present fram tills fotografen slutade svara på mailen. Nu struntar jag i det. Kommer ta minst en vecka att få grejerna och då är det för sent. Men men...

Annars så ska jag försöka hitta någon slags motivation till att städa här inne. Lär inte lyckas men om jag funderar på det idag så kanske det händer imorgon. Men ikväll blir det kul! Då ska Per följa med och titta på lägenheten! :D jag vill ha den.. Hade det inte varit kallhyra så hade jag struntat i Pers åsikt och tagit den direkt. Så får vi se vad han tycker om den.. Dags att göra sig iordning.

Åååh..

Här sitter man och försöker ringa mamma och pappa för att berätta om denna fantastiska lägenhet och så är ingen av dom hemma. Jag vill ju ha någon att berätta för :P förstår dom inte det? Jag satt liksom och hoppade i soffan för att ingen av dom svarade. Får se ifall pappa ringer innan han hämtat farmor eller ifall mamma ringer snart. Vill ha nån att berätta för annars kommer jag att tjata hål i Pers huvud ikväll och det vore ju synd på ett sånt sött face x)

Hörnviksgatan 11 D (eller var det C?)

Minns inte men 11 var det :P

JÄTTEFIN! Egen ingång och en liten hall där man får plats med att hänga av jackor och liknande. En trätrapp upp (under trappan kunde man slänga undan skit) till en halliknande sak. Till höger fanns plats för skrivbord och ett fönster. Rätt fram var köket som var kvadratiskt med turkosliknande tapeter (gissa vem som blev lycklig) och moderna luckor och dylikt. Diskmaskinen kunde vi få köpa till för 1500 kr som köptes ny förra året. Gick man till vänster så kom man fram till vardagsrummet som också var kvadratiskt. Om man knölar lite och har en liten soffa så kan man få plats med matbord. Ännu mera rätt fram så var balkongen. Den var liksom lite avlång utmed huset men plats för två stolar och ett bord finns absolut! Precis innan man kom in till vardagsrummet, till höger så fanns toan. STOR säger jag bara. Egen torktumlare och tvättmaskin och dusch. Fin fint! Dom hade rivit ut dom där fula plasthyllorna som kom med lägenheten och satt dit nytt så 500 kr för det ville dom ha i såna fall. Rätt över toan (alltså till vänster från hallen sett) så fanns en klädkammare. Underbart! Strax efter toan så fanns sovrummet som var stort och hade stora fönster. Me like!

Så..jag är kär. Mer kär än i förra lägenheten som vi inte fick. I stort sett allt blev omtapetserat för 1,5 år sedan. Och tapeterna var snygga så dom får nog stanna i såna fall. Men vi ska nog ta och ringa han som bor där ikväll och höra ifall vi kan få titta imorgon kväll. Om Per tycker om den så kan vi prata lite mer om värmekostnader, vad dom haft och sådär. JAG VILL HAAA DEEEN! Me like, me like! <3 :D

Snaart..

Gjort mig i ordning och ska snart åka till lägenheten. Tar bilen eftersom det tar ett tag att gå och puckot (Per) har inte fixat punkan på cykeln än. Men men..bilen är bekvämt ^^ har bara ett problem..vart fan finns närmaste parkering?


Visning.

Det var tur att jag inte bestämde mig för att åka in till Skövde idag. Klockan 15.00 ska jag kolla på en lägenhet som ligger bortanför Falköpingsrondellen på Hörnviksgatan. Det är en 2a på 72 kvm och kallhyran är 3511 kr/mån. Lite tråkigt med kallhyra men ska fråga lite vad den nuvarande hyresgästen ligger på i el och värme per månad. Det är egen ingång upp till andra våningen med stor balkong och egen torktumlare och tvättmaskin. Tydligen ska dessa lägenheter vara hyperfräscha så jag har höga förväntningar :P

Men det ska bli jättekul att titta lite. Så det börjar bli dags att slänga in sig i duschen och försöka se lite vettig ut när man kommer dit. Man vill ju göra ett bra intryck ^^ hej hopp!

Hoppas bara att jag hinner komma hem till Top Model kl 16 ;)

Tisdag..?

Förvirring. Är det tisdag idag? Det känns inte som tisdag men det borde logiskt sett vara tisdag idag för igår var det löningsdag och då var det måndag. So tuesday it is then.

Igårkväll satt vi och sorterade upp alla räkningar (ungefär som på lyxfällan) men Per råkade slänga ett par räkningar som han inte trodde var räkningar (han hade inte ens öppnad kuverten) så dom upptäckte jag imorse och la ner i räkningsmappen. Det känns riktigt bra att ha koll på allting så ikväll ska allt betalas. Hoppas verkligen att det blir nåt över men det borde det bli! Så jag åker inte in till Skövde förrän imorgon när jag vet hur mycket pengar jag får över till presenter och dylikt.

Så idag blir det att stirra ut på regnet och ta hand om disken. Roligare än så kan det inte bli..

Shop shop.

Tack för alla tips :)
Funderar på att åka in till skövde imorgon och kolla lite i affärerna. Dom har inte så mycket 'annorlunda' affärer men nåt fynd kan man kanske göra. Tänkte hitta lite snygga basicplagg och sådär. Är så trött på min urtråkiga garderob som svämmar över av tråkiga och fula kläder. Lönen blev ju betydligt bättre än jag trodde så lite billig shopping är jag värd x) Blir nog kanske nån shopping i Linköping med i veckan/helgen. Får se!

Dags att gå till affären och köpa kyckling. Blir kyckling med currysås och pasta ikväll, om inte Per kommer hem för sent vill säga.

Klädestips?

Behöver tips på kläder till höst. Gärna lite basic men också festkläder och gärna till bra priser. Ge också gärna tips på bra affärer på nätet :)

Dåligt Vadaren, dåligt!

Jag har nu i en veckas tid tjatat om den där lägenheten Per och jag kollade på förra veckan. Planritningen var fruktansvärt bra och balkongen underbar. Den skulle varit perfekt! Jag ringde till dom i onsdags (dagen efter att vi kollat på den) och sa till henne att vi är väldigt intresserade och vill kolla på den en gång till. Vi hade egentligen bestämt oss men ville se ifall vi kände samma sak för lägenheten när vi kollade på den en gång till. Så tjejen på Vadaren AB och jag bestämde att vi skulle höras i början av den här veckan och bestämma tid.

För en liten stund sedan så ringer jag till dom och då får jag veta att den redan är uthyrd till någon annan som bor i ett hus bredvid. Gissa om chocken och besvikelsen kom. När vi kollade på lägenheten så fick vi veta att dom brukar gå tur och ordning med dom som kollat på lägenheterna och ifall någon längst ner på listan ville ha den så skulle dom höra av sig till dom före. Vi var 2a på listan och den framför oss var ett socialfall som dom inte ville ge lägenheten till. Alltså var vi först egentligen. Det som gör mig förbannad är att dom inte ens gett oss någon chans att säga "vi vill ha lägenheten också". Hade dom gjort en kreditupplysning så hade dom fått veta att vi är hederliga utan betalningsanmärkningar och fått reda på av mig att jag börjar jobba i samband med att lägenheten blir ledig.

Känner mig fruktansvärt illa behandlad och förbannad. Det är så jäkla nonchalant så det finns inte. Så dom tänker jag inte kontakta mer fastän dom har lägenheter i dom områden vi tittar efter. Då bor jag hellre kvar här tills någon annat hyresbolag har det vi söker efter.

Så nu på torsdag så ska vi titta på en lägenhet hos Centria borta vid Stensiken här i Tidaholm. Och jag hoppas verkligen att deras bemötande mot oss unga är bättre än Vadarens.


Måndag.

Det känns så underbart att inte ha ångest och vara sur på måndagar längre. Nu är det ingen skola som börjar varje måndag längre och känna hur veckan kommer hasa sig fram i snigeltakt. Nu slipper jag längta efter dom få helgerna jag och älskling skulle träffas, slippa pendla som ett freak och aldrig ha pengar.
Just denna måndagen är bra. Men det kan bero på att lönen ploppade in ^^

Idag har jag inget inplanerat förutom att jag ska gå och posta en del av Tinas present och ringa till Vadaren AB (hyresbolaget som har lägenheten vi vill ha) och ringa till Klippkompaniet eller vad det heter. Dom såg seriösa och bra ut. Såg liksom lite modernt ut och på nåt sätt så förknippar jag det med moderna frisyrer. Hoppas att det är så också. Har bestämt mig för att få tillbaka min lugg. Den är för närvarande nere vid nästippen och jag anser att det inte är så snyggt och framförallt inte så praktiskt. Men det finns säkert olika meningar om den saken.

Borde åka in till Skövde för att kolla på present till mamma igen men vafan..den människan önskar sig ju bara dyra saker :P har inte tänkt att bara ge för 100 kr men ändå. 50 år fyller man ju inte varje gång och min lön blev i och för sig rätt bra. Ska nog sätta mig ner med hennes önskelista och kolla vad det är jag kan tänkas hitta och som inte kostar 1000 kr. Ciao.

Wierd people.

Här i Tidaholm finns det väldigt mycket knäppt folk.

Förut när jag satt på balkongen så gick det en tant med sin rullator (stavning?) nere på Torggatan. Hon var nog säkert 80-90 år och såg skitförbannad ut! Hon gick dessutom och muttrade, såg liksom ut som att hon gick omkring och svor. Kunde självklart inte hålla mig för skratt så jag var tvungen att gå in.

Nästa gång jag gick ut på balkongen så hörde jag en massa högljuda rapar. Kollade lite ner och där står våran granne på sin balkong och rapar. Han är lite av ett fyllo (men trevlig!) men skrattet var på väg att bubbla upp igen så det var bara att gå in igen.

Dagligen ser man kvinnor i 40-årsåldern som klär sig otroligt snygg men som låter som män. De har antaglien rökt hela sina liv så ingen här i stan låter riktigt som 'riktiga' kvinnor. Man ser också raggare och raggarbilar dagligen. Det är väldigt ovanligt i Linköping men i den här staden så formligen kryllar det av dom. Att se fjortisar och fulla ungdomar (om helgerna) är inte heller ovanligt. Tjejerna som bor här är ovanligt..omogna och..tjaa..fjortis?

Men staden är fin i alla fall och det är ju inte för folket jag stannar för. Kom just på att man ser bonntölpar ofta också, som min pojkvän ^^ En mångsidig stad som fått dåligt rykte trots sitt fina yttre.

Hicka osv.

Idag är tydligen en sån där hickdag. Har idag fått hicka två gånger, och den har vägrat att sluta båda gångerna. Borde nog dricka mer vatten varje dag.

När jag väl hade hittat kameran förut så ringde Dennis och frågade ifall jag kunde skjutsa honom så då glömde jag totalt av att jag skulle ut och fota. Sedan diskade jag och fastnade vid Project Runway. Så det blir nog ingen fotorunda idag.

Nu äter jag kokta ägg och ser på PR ^^

Oh great..

Nu har jag lyckats slarva bort kameran också. Man ska inte bo såhär trångt. Om jag hittar den så kanske jag tar en runda i eftermiddag med den. Tycker dock att det är så pinsamt att gå omkring med kameran själv. Folk glor ju ^^

Söndag.

Idag är en sån där göra-ingenting-dag. Lite som igår.
Idag är också en solig dag (verkar det som hittils). Funderar starkt på att ta ett varv innan jag käkar lunch sen. Ut och gå alltså. Kan ju ta med kameran samtidigt och ta lite fina bilder. Och så kan jag faktiskt försöka leta upp Dansverkstan som jag ska börja dansa hos nästa söndag, men nästa söndag så firar jag mamma så det blir ingen dans den gången.

Men om jag bestämmer mig för att ut och traska samtidigt som jag fotar runt lite och letar upp ställen jag vill hitta så borde jag kunna traska bort en sissodär 2-3 timmar. Låter ju svinbra! Man får passa på medans regnet håller sig borta.


Den flickan alltså..

Så fort hon öppnar käften och ska ta ton så vill man bara gråta. Ett plus är att hon har lika bra musiksmak som jag så allt hon sjunger brukar jag gå omkring och sjunga här hemma x)
Önskar att jag hade filmat och spelat in när hon och Lollo sjöng Coheed and Cambria - Wake up (acoustic version). DÅ grät jag.

Men i alla fall. Eftersom jag inte kan lägga ut någon bild på henne så får jag göra såhär.

Grattis på födelsedagen, Tiny!


Blä för kablar.

Jag kan tycka att det är rätt så intressant hur man lyckas slarva bort varenda sak på 44 kvm. Okej ifall det hade varit på dom 70 kvm som jag förhoppningsvis ska flytta till men på 3 rum slarva bort halva bohaget? Alla saker som tillhör datorn som jag hade med mig har spårlöst försvunnit. Jag vet ungefär vart jag har hälften av alla de saker som jag hade med mig. Men vart är resten? Har rotat igenom allt i lägenheten snart för att hitta datakabeln till telefonen.

Aldrig mer ska jag packa in mig med någon på sådan här liten yta. Saker ligger ovanpå varandra så måste man alltid ta sig underst för att hitta det man vill ha.. Per har också lyckats slarva bort hälften av sina saker här inne. Jag tror seriöst snart att nån mer tror sig bo här och tar våra saker. Man kanske borde leta efter dom små flodhästarna som kommer fram om natten.



Jag lovar att det är den här som tar alla mina saker och som äter upp mina riskakor.

Lördag, tvätt och grattis!

Idag är det lördag och lördagar brukar oftast betyda jobb för min del. Men inte idag. Den här lördagen betyder nog kanske Olstorp. Det tråkiga är bara att alla pengar handlades upp igår. Erik och Mats (ej kusin och farbror) kom förbi igår och käkade tacos hos oss. Var jättetrevligt men 300 slängdes iväg till mat. Kändes lite surt. Men men.. Magarna blev mätta iaf.
Idag så har jag också tvättstugan. Har inte så mycket att tvätta så det är väl över på två timmar eller nåt.

Och så får vi ju inte glömma att Tina fyller år idag! Grattis på 19-årsdagen :D ska hitta nån bra bild på dig och lägga ut sen x)

Yrkesval?

Sitter och funderar lite på vad jag vill utbilda mig till. Personlig assistent vill jag inte fortsätta med efter att Malin kommer tillbaka från mammaledigheten (om lite mer än ett år) och jag funderar faktiskt på att börja plugga efter det. Eller..jag kan ha kvar mina helger som personlig assistent och plugga heltid. Men till vad?

Det står mellan två saker nu. Psykolog eller djursjukvårdare?
För och nackdelar med psykolog:
Utbildningen är 5 år och det skulle jag endast klara med ett eller två års pauser. Jag tycker om att jobba med människor och jag är väldigt intresserad av ungdomars situation. Jag vill veta mer och hjälpa ungdomar som är självdestruktiva (eller destruktiva i allmänhet), blivit sexuellt ofredade, unga gravida tjejer, ungdomar med ätstörningar.. Jag vill hjälpa. Jag är en bra lyssnare men jag tar nog åt mig för mycket av vad folk säger till mig, jag grubblar på det en lång tid. Ibland så är jag inte själv så psykiskt stabil som man borde vara ifall man är psykolog. Men det kanske försvinner?
För och nackdelar med djursjukvårdare: Jag är en riktig djurmänniska! Tittar ofta i djurets ögon och brukar få en rätt känsla om hur djuret är. Utbildningarna är olika långa beroende på hur långt jag vill plugga mig upp. Jag vägrar att avliva djur! Jag klarar inte ens av att avliva en råtta. Jag klarar inte av spindlar eller liknande djur (vissa ormar går bra). Helst vill jag bara jobba med katter, hundar och typ hamstrar/marsvin. Men så funkar det ju inte riktigt. Jag är också otroligt spruträdd så hur fasen ska jag klara av att sticka en sån i ett litet oskyldigt djur? Men trots dessa rädslor så tror jag att jag skulle klara det pga kärleken till djur..

Allt blev väldigt rörigt men jag är så förbaskat trött så nu ska jag sova lite. Godnatt

Fredag och Australien.

Hej och godmorgon.
Kännner mig en aningens jättetrött men att få sova lite var skönt. Somnade nästan direkt igår för igår natt så jobbade jag och då blir det inte mycket sömn och hålla igång sedan hela dagen tär på kroppen. Nåja.. Idag ska jag bege mig in till Skövde för att hitta present till Tina och kanske även mamma. Är lite osäker på den presenten jag tänkt ifall den kommer fram i tid men vi får se.. Hittar jag nåt dunderbra till mamma så får det bli så istället.

Söta Annabel är i Australien nu den lyckosten. Kolla bara på den här fina bilden. I hate you >.<




Dags att sova lite och sen släpa in mig själv i duschen. Godnatt/godmorgon.

Möte och vårdcentral.

Hejsan!
Nu är jag tillbaka igen efter möte och vårdcentral. På mötet käkade vi superskitgoda skagenmackor som man inte alls blev sådär uppblåst av som dom man köper i affären. Vi håller på med nåt som involverar EU men jag har inte riktigt fattat grejen mer än att Skaraborgs Assistans har fått bidrag därifrån eller nåt. I alla fall så vill SA höja statusen på vårat jobb - personlig assistent.

Folk tror att det är så lätt att vara personlig assistent men dom har fel. Vi jobbar väldigt nära en person och jobbar mycket ensamma med arbetsgivaren. Fysiskt sett så är det inte jobbigt men psykiskt. Att se hennes smärta är otroligt jobbigt och särskilt eftersom vi inte kan göra ett skit för att underlätta. Jobbet har jag med mig vart jag än går, även på fritiden. Tiderna är olika från varje vecka och vi kan aldrig ha ett 7 till 16-jobb. Så att säga att vara personlig assistent är lätt är helt fel.

Nu kom jag visst helt ur spår här men vill verkligen förklara vilket psykiskt påfrestande jobb det är, förklara att det inte är något utan utbildning-jobb. Det handlar om personlighet. Nu föll jag ur igen. Ialla fall, mötet höll på mellan 11-14.30 men det var bara kul. Vi är ett bra gäng och vi har kul ihop, bästa arbetskamraterna ever! När jag kom hem så tog jag det lite lugnt innan jag skulle gå till vårdcentralen.

Väl på vårdcentralen så fick jag vänta i en halvtimma innan någon hämtade mig. Väl där inne så tog hon bara en snabb titt på leverfläcken och tyckte det såg bra ut. Hon ansåg det inte vara någon fara men tyckte det var bra att jag håller koll då det finns/fanns hudcancer i familjen. Så jag kommer fortsätta att hålla koll, dock ej vara paranoid över det.

Borde verkligen ta hand om disken nu men frågan är om jag orkar..Per och Teike stökade ner rejält igår när jag hade städat. Bara att börja om igen typ. BLÄÄ för det. Godnatt eller nåt.


Torsdag.

Hej hopp.
Är hemma och ska snart iväg på personalmötet. Blir goda kyckling- och currymackor :)
Gick som sagt bra att jobba igår men natten var lite småseg då man springer upp minst 3 gånger per natt och har sedan svårt att somna om. Men men..kan ta igen mig efter mötet. Vårdcentralen ska jag inte till förrän 15.30.

Diskuterade lite med Per förut eftersom vi har pratat om förlovning i 2 års tid nu och nu när vi ändå flyttat ihop och märker att det funkar så vill jag ha ringen på fingret snart :P i höst så måste vi spara ihop till möbler och dubbla hyror och eftersom vi har så dålig fantasi när det gäller presenter/julklappar så blir det nog våra julklappar till varandra. Så första julen vi kommer fira ihop blir också vårat förlovningsdatum. Men förvänta er inget bröllop nästa år, det lär nog dröja mellan 5-10 år ;) barn och drömkroppen först! Hah...

Dags för möte. Skriver igen sen om hur goooooda mackorna var :P

Godnatt från mobilen

Nu säger jag godnatt från mobilen. Har gått rätt så bra att jobba men ångesten timman innan var inte kul. ska bli skönt att få lite ledigt från detta så jag kan uppskatta vilket bra jobb det faktiskt är och hur bra betalt det är för det jag gör. Men men.. Godnatt allesammans och hoppas ni kan sova gott, ska jag försöka med i alla fall. Skriver när jag kommit hem och skjutsat per.

Blää.

Ångesten börjar komma krypandes. Tycker inte alls om det men men..pengarna måste ju in, så är det. Ska försöka få ihop alla saker som jag ska ha med mig och sen bara försöka att inte tänka på det. Jobbar ju inte på nästan en månad sen så det borde inte vara så farligt. Men ledigheten kommer nog vara behövlig för att jag ska kunna uppskatta jobbet sen.

En något roligare nyhet är att Per nu också vill ha lägenheten så när vi ska titta på den i början av nästa vecka igen så får vi väl säga att vi vill ha den. Tror att jag skulle trivas så mycket bättre i den lägenheten faktiskt.

Kanske skriver nåt mer innan jag går till jobbet. Vill inte skriva såna här deppinlägg så jag kommer nog avstå från att skriva mer idag. Kanske om internet på mobilen vill funka sen när jag lägger mig. Aja..hejssvejs. Hoppas alla andra mår bra.

Kladdigt värre.

Nu är magen mätt av lite risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk. Innan jag åt så slängde jag fort ihop en kladdkaksdeg som ställdes in i ugnen. Nu har den varit ute i ca en timma så det börjar bli dags att provsmaka den. Per sa att han skulle vara med Marcus idag så jag har förvarnat dom om att denna farliga goding kommer att stå i köket och vänta på dom ikväll. Smeten var otroligt god iaf :)

Om lite mer än två timmar börjar jag jobba. Känner inte så mycket för det men för ovanlighetens skull så ligger jag inte i sängen och har ångest för det. Kanske beror det på att Per har en telefon igen så då kan jag trösta mig med hans sms där.

Effektivitet är något jag är bra på idag.

Tydligen så är jag effektiv idag. Sedan sista inlägget för ca 2 timmar sen så har jag hunnit

- sova 30 minuter
- dammsuga
- torka golven
- rengöra toaletten
- plocka skräp i vardagsrummet
- tömma askkopparna (stora!) och diska dom
- diska resten
- kolla bloggar

Är jag inte effektiv så säg. Men torgdagen skiter jag nog i. Får bli att åka in till Skövde på fredag istället och hitta nåt till Tina. Imorgon jobbar jag ju till 8 och sen vid 11 ska jag tillbaka för ett möte och så vid 15.30 ska jag till den hemska vårdcentralen. Usch. Så imorgon är relativt fullspäckat. Nu ska jag nog fia lite käk och hoppa in i duschen. Blir risgrynsgröt till lunch. Yummie!

Onsdag.

Godmorgon.
Har varit uppe i 1,5 timma och funderar på om jag inte är värd att få sova en halvtimma eller nåt. Skjutsade ut Per till gården förut och har hunnit äta frukost. Det som står på schemat idag är att försöka skapa någon slags ordning i vardagsrummet/sovrummet, ringa Vadaren AB (det hyresbolag vi kanske ska byta till), ringa Sig. Larsson (hyresbolaget vi hyr hos idag) och jobba. Och eventuellt ta ett kik på torget då det är torgdag idag. Börjar inte jobba förrän 17 idag så nåt borde man väl hinna med av det där. Det skönaste av allt är att jag bara jobbar till 8 imorgon bitti. Yay!

Om jag börjar med allt som står på schemat nu så borde jag hinna det mesta, men i min takt så är det nog tyvärr rätt omöjligt.

Lägenheten.

Var som sagt förut och kollade på en lägenhet med Per.
Har också sagt att jag hoppades att den skulle vara den rätta. Tänkte att jag skulle tagit lite bilder men jag glömde kameran och så var hon som bor där nu hemma. Kändes lite fel.

Men, då kanske man ska berätta lite då. Kan försöka göra en planritning i pain sen ^^
Hallen var i lagom storlek som kräver lite jobb men inte alltför mycket, den kan bli riktigt mysig. Badrummet var rätt så stort och med lite snygga hyllor och nytt spegelskåp så blir det svinbra. Vardagsrummet hade den perfekta storleken och en väldigt bra planlösning. Såg massa potential där inne. Blev kär i det rummet :P Sovrummet var stort och kan bli så som jag tänkt mig. Kommer inte ihåg ifall det var fasta garderober där inne men hoppas att det inte är det. Köket var lite av en besvikelse. Det är lite färre skåp än vi har idag och luckorna var vita. Men en bra plats för köksbord och plats för mer tillköpt arbetsyta finns. (kommer alltså köpa mer bänkliknande saker dit så det kan ställas in saker där). Undrar om man får måla om eller köpa nya skåpsluckor till lägenheten?

Nu är det inte så att vi har bestämt oss. Per är lite tveksam eftersom tvättstugan såg lite läskig ut men å andra sidan så är det inte där vi ska bo. Hela lägenheten har potential att bli så som vi (jag) vill ha den. Och balkongen var GIGANTISK :D och fruktansvärt fräsh..trä x)
Men vi ska fundera i veckan och diskutera lite. Fick IKEA-katalogen idag och har hittat massor jag vill ha till inte så farliga priser. Yay! Hah..men lägenheten ligger rätt så nära om hjärtat. Skulle iaf inte tacka nej till att bo där. Nära till centrum men en liten bäck och träd utanför balkongen så man ser inte fulla människor varje kväll längre nedanför. OCH den är på första våningen. Katt ska självklart in i den lägenheten i såna fall.

Tisdag.

Hej hopp godmorgon.
Har varit vaken sen halv nio (pga min pojkvän som inte har körkort och som skulle ut till jobbet - som varje morgon) och är rätt trött nu, men samtidigt så är jag uppspelt för idag ska det kollas på lägenhet. Per ringde nyss och han får ledigt för det. Sitter redan nu och tänker på hur planlösningen kan se ut och vilka färger jag vill ha i de olika rummen och vilken soffa jag vill ha. Skulle nog kunna skriva en hel roman om detta.

Eftersom jag glömde köpa presenterna till Tina igår så ska jag göra det idag. Hoppas att grejerna finns kvar bara annars blir det panik :P får sticka ner snart, ska bara försöka göra så jag ser något mänsklig ut först.

Volvojacka.

Gudars vad jag inläggsspammar nu.

På torsdag klockan 15.30 har jag tid på vårdcentralen för att kolla upp leverfläcken. Blir nog bra. Är bara nervös ifall dom vill ta blodprov. Vill inte >.<

I övrigt så ska jag nog köpa jackan nedanför. Volvo Ocean Race-jacka ^^ i'm in love..again.

Äkta Volvo ocean race jacka Puma PASSA PÅ  SÄNKT PRIS!!
422 :- inkl frakt. Inte illa va? ;)
Är Puma som gör dessa och kostar 1499 :- överallt annars.

Blödande födelsemärke?

När jag stod upp nyss och kollade på tvn så pillade jag lite på armen. Då stötte jag till nåt och såg att jag visst har 'blött' (säger man så?) på ett födelsemärke och det är nu ett litet sår på det. Nog för att jag har tyckt att fler och fler födelsemärken har dykt upp på armarna men... Kan det inte vara så att blödande eller såriga födelsemärken/leverfläckar innebär hudcancer? Eller har jag fattat fel? Måste man inte göra blodprov eller skrapa på leverfläcken för att kolla det?

Helvete...nu är jag rädd. Måste ringa den där upplysningen..vad den nu heter..fan..inte blodprov...


Livsfarligt!

Fick en kommentar från Matilda så jag gick in på hennes blogg och vad får jag se? Handgjorda smycken till otroliga priser. I'm in love. Snacka om att lönen kommer gå dit :P oj oj oj som min kompis Matilda skulle sagt x)

Yaaaay!

Imorgon klockan 14 ska jag (och kanske Per) kolla på lägenheten på Linnégatan. Ska bli jättespännande. Fick veta att den ligger på första våningen (en halv trappa upp) och stor balkong. Den är precis så jag vill ha den. Så vida den inte är i dåligt skick så känner jag på mig att den här är 'den rätta'. Oj så kul. Synd att mamma och pappa jobbar. Vill verkligen ringa och prata av mig om lägenheten nu :P

Har också en fråga. Vilket är bäst - gemensam ekonomi eller enskild? Vilka är fördelarna och nackdelarna med båda?
Detta är verkligen frågor jag vill ha svar på. Mamma och pappa säger enskild medans Pers mamma säger gemensam. Men jag vet inte vad för och nackdelarna är. Vore jättetacksam för svar och råd.

Lägenhetskoll.

Nu jävlar är jag på G!
Har ringt till två hyresföreningar här i Tidaholm och fått lite information om två intressanta lägenheter. Den ena var tyvärr kallhyra men den låg på 3500kr + värme, men vem vet hur mycket det kan dra iväg? Så njaae..inte så intressant.
Sen så fanns det en på Linnégatan och det ligger inte alls långt ifrån där vi bor nu. Den skulle bli ledig från och med 1 november och låg på ca 70 kvm och hyran är på 3890kr inkl värme och parkering.
Det som lockade med den första lägenheten är ju att man har egen ingång och den ligger på andra våningen samt att tvättmaskin och torktumlare fanns i badrummet. Han sa också att dom lägenheterna är väldigt fräsha. Men han som jag pratade med om den andra lägenheten var mycket trevligare och han sa också att om vi vill tapetsera om så står han för kostnaden bara vi gör jobbet. Låter inte alls dumt. Den kunde vi få kolla på imorgon. Åhh..måste få tag på Per. Jag vill titta på den imorgon.. Jag vill flytta :D

Måndag.

Morrn.
Har faktiskt redan varit uppe i två timmar och under dessa timmar så har jag hunnit skjutsa Per, fräsha upp mig en aning, varit på banken och ätit frukost. Ibland är man effektiv.

Tänker på min kusin nu som börjar 6an idag på Engelska skolan i Linköping, som för övrigt ligger i samma hus som Björkö x) hoppas han får det bra där. Tydligen var han väldigt nervös igår och det kan jag förstå. Tänker också på farmor och Inger som just i denna stund har suttit på en buss till Skottland i 5 timmar. Är grymt avundsjuk. Tänk att få se det vackra landskapet och att få kolla på alla ruiner och slott. En bonus vore ju att få se rödhåriga, feta karlar med stort skägg i kilt. Med en sån där grön basker. Oh gosh, jag måste till Skottland.

Idag är jag ledig och tänker försöka få någon bukt på alla kläder i vardagsrummet samt tvätta som en idiot. Just det! Köpa present till Tina också. Hah..gudars.


Suck..

Anders och Per tar tid på sig. Maten väntar på att tillagas. Åååh vad tiden går långsamt när man väntar.

Städning..

Har insett hur städning är jobbigt när inte 'inspirationen' finns. Det var jättekul att fixa runt i köket med musiken på högsta volym att gapa till. Men när jag såg oredan i vardagsrummet och när jag insåg att jag inte är nöjd med själva rummet så bara försvann lusten till att fixa iordning det. Ska nog kanske ta fram dammsugaren snart men resten får jag ta pö om pö som Packe skulle säga.

Nu ska jag ta fram lite bacon, blir carbonara till mat ikväll, och försöka skapa någon slags ordning på vardagsrumsbordet. Hejssvejs.

Clean kitchen.

Nu skulle nog till och med Gordon Ramsey vara nöjd. Efter att ha stökat runt i köket i knappa två timmar så är det näst intill kliniskt rent där inne. Finns bara några saker som ska in i förrådet (dom SKA in dit ikväll) på golvet. Ska ta tag i vardagsrummet om en stund, anser mig vara väl förtjänt av en paus med riskakor och tv först.

I vardagsrummet ska jag få in de rena kläderna i skåpen (Per får rensa ur sin garderob idag eller imorgon) och de smutsiga i tvättkorgen för imorgon eftermiddag så är det dags för tvättning. Jag ska damma och försöka få undan sån skit som bara står och dammar på tv-skåpet och dammsuga samt torka hela lägenhetens golv.

Känner mig så stolt. Måste bara försöka hålla det såhär rent också. Gudars..det är jobbigt att inte ha några föräldrar som plockar undan efter mig men å andra sidan så slutade dom nog med det för flera år sedan. Är också skönt att slippa tjatet ^^

Dags för välförtjänt paus, ska också fundera över mataktigt ikväll.

Presenter!

Jag har ääääääntligen hittat det jag skulle vilja ge mamma i present. Tänker dock inte skriva det här ifall hon läser bloggen (tror inte hon gör det men man kan aldrig vara säker). Åh så glad jag blev när jag kom på det! Bara den här människan går med på det så ska det nog gå bra. Och imorgon (om skattepengarna kommit in) så ska jag gå och köpa Tinas presenter. Hoppas hon blir glad. Två av sakerna är så klockrena att det är som gjort för henne. Mwhaha.. x)

Kräftor.

I fredags och igår var det Kräftans Dag här i Tidaholm. Snowstorm spelade och det var massvis med folk ute. Antagligen så finns den här dagen/dagarna som en anledning till att få supa på stan. Men kul verkade alla ha där ute. Själv jobbade jag. Rätt deprimerande faktiskt. Hade varit skitkul att få umgås med folk och bara ha det kul. Är lite trött på jobbet för stunden. Kommer nog vara behövligt med den här pausen i höst. Och sen jobbar jag ju bara halvtid.

Idag ska Per iväg med bilen med Anders och greja med den. Då ska jag försöka hitta orken och lusten till att ordna om i hela köket. Alla köksgrejer får nämligen inte plats i alla skåp. Är rätt så trött på att ha alla grejer liggandes på golvet och på köksbordet.

Nu planerar dom här ute på balkongen och jag är självklart involverad. Som vanligt.

Vinnelivin.

Efter grillningen så ska det drickas vin också ;) ett riktigt gott vin! Jag som inte dricker vin egentligen föll för detta. Det var faktiskt ingen sån där äcklig eftersmak utan smakade...inte vin ^^ kan skriva ut namnet sen när jag ser det och kommer ihåg det. Nu när Per är 20 så kan han köpa ut åt mig ;)


Fredag..

..och jag börjar inte skolan på måndag :D

Förlåt Tina..jag glömde totalt bort att ringa dig >.<

Sitter nu på altanen med pappa, Per och Åsa och pimplar cider för fullt. 3 flaskor har jag hunnit med än så länge. Finns nog..lika många till till mig. Men nu ska mat göras. Hejssvejs.

Jaao..

I brist på rubriker.

Igår så var jag och hälsade på katterna hos mamma. Gosh vad Snurr har växt. Per och jag käkade middag där igår också och så ska jag tillbaka idag för hon ska sy in ett par jeans åt mig. Köpte dom på Tradera och dom var ett par hus för stora men det är ju bättre än för litet så då ska hon hjälpa mig med det. Då får jag ytterligare en chans att gosa med Bill. Får se om jag träffar Tina nåt med. Vore skojsigt! :)

Nej gudars.. Ska ta bort gårdagens smink (somnade ovaggad igår ^^) och sätta dit nytt. Blir nog att hälsa på farmor som städar hos Inger efter det med..tillsammans med Åsas hund Isa. Hon är så liiiiiiiiten och lugn. Rätt fulsöt :P tror rasen heter nåt med schauser eller nåt. Vet ej stavning, bara hur man uttalar det :P hah..

Cats.

Jag är en kattälskande tjej och kommer alltid att vara det. Alla mina girls i skolan har kallat mig kattkvinnan. Och det stämmer, väldigt väl. Känner ett sånt lugn när jag är med mina små älsklingar igen. Och imorgon så planerar jag att spendera hela dagen i mammas lägenhet hos min Bill och Snurr. Saknar dom små liven också, särskilt Bill (Chili).


Högst upp Marwin/Curry/Snurr, till vänster Morris/Mojjish, i mitten Chili/Bill och till höger Murre/Puss.
De fetmarkerade namnen är deras riktiga och resten är tjaaa..nicknames helt enkelt :)

Höstskor!

Gick på stan idag och fick skor av pappa :)

DS_236521_A.tifDS_236521_B.tif

EDIT! Kostade 349 kr och finns på DinSko. Fuskskinn men ska nog hålla regnet borta från mina fötter ändå ;)

Linghem.

Nu är jag tillbaka i Björkhaga. Känns faktiskt väldigt skönt och fridfullt :)

Ang det tidigare inlägget så...jaa..kanske kommer berätta någon dag, kanske inte. Beror på hur detta utvecklas. Behövde bara skriva ur mig skiten.

Idag ska vi väl åka in lite till Ikea pappa, Per och jag. Mucho roligt. Hade varit roligare ifall några pengar funnits på kontot >.<

Nej..duscha. Hej hopp.

...

Känner mig orolig, besviken, arg och ledsen. Känslorna svämmar över men inga tårar kan bryta ut. Samtidigt som alla känslor finns så är likgiltigheten och bankar. Ingen kommer nånsin förstå, om ens jag, men jag har tur som har Per som lyssnar och finns för mig hela tiden. Utan honom så skulle detta vara slutet. Jag vill inte kämpa men jag måste. Detta måste ta slut och jag kommer att få sätta mitt psyke på prov. Jag bara vill att det ska ta slut.

Här igen ^^

Nu är jag äntligen tillbaka :P

Igår var jag på Liseberg med Per, Anders, farmor, farbror och kusinen. Svinkul :D
Att få upp lillkusinen i Bergbanan var inte det enklaste för första gången så smet han ur kön och vägrade komma tillbaka men efter lite tvång av dom stora och starka (talsätt) killarna Per och Anders så satte han sig i den där vagnen. Per bestämde sig för att psyka honom lite så när vi åkte upp i backen så säger han: "Låter det inte lite lustigt om tåget?". Erik (kusin) blir då skiträdd och börjar gapa om att vi ska stanna tåget och att han vill av. Lätt längst upp i backen, nej. Men när åkfärden var över så skrek han att han ville åka igen. Sagt och gjort så åkte han den där typ sju gånger igår. Lite tvång och våld brukar lösa det mesta ;)

Anders är en sån där jävel som åker allt och jag kan åka balder men när det kommer till andra attraktioners höjder så blir jag livrädd. Men vi åkte Balder och till och med Kanonen. Svinkul att våga testa lite :D men dock så fick han med mig på Uppsvinget (gungan) vid elva på kvällen när dom ökat farten så den står ännu högre. Jag åker ju Spinrock så jag tänkte att den där kan inte vara så mycket hemskare. Vi ställde oss i kön och tyvärr ville alla sätta sig på den sidan så man slipper blicka ner över Lisebergs mark. Det ledde till att jag och Anders fick sätta oss på 'fel' sida. Det var bland det hemskaste jag har gjort i hela mitt liv. Medans Anders skrek att den var så jävla skön så höll jag tyst, blundade och bad för mitt liv. Efteråt så hade jag dödat honom ifall kraften hade funnits. Jag skakade i hela kroppen och Anders var nöjd, för det var vad han hade hoppats på - att få mig livrädd. Tack för den. Han ska få tillbaka någon gång. Jag ska allt ta reda på vad han är rädd för.

Men dagen och kvällen var kul. Vi kom dit vid 12 och åkte hem 23.30. Haha :D
Nu vill Per ha datorn.

Hejssvejs.

Fredag..

Jag är trött och ögonlocken slår nog igen vilken minut som helst. Nog dags att lägga sig lite.. Godnatt.

Virrhuvve!

Jag blev förbannad på mig själv nyss. För en vecka sen så satte jag upp en tvättid tills idag mellan 12-17. Detta kom jag på vid 15 och jag börjar jobba kl 17. Som tur var så fanns det en tid imorgon mellan 17-22. Rena kläder kan ju kännas trevligt tills på lördag när vi ska till Liseberg. Nej..nu blir det dusch och såna roligheter innan jobbet. Kanske skriver en rad innan jag drar dit. Usch, vill inte jobba.

Torsdag.

Godmorgon eller nåt..
Har redan varit vaken sen halv nio och planerar att sova till en film. Fastnade en stund bland alla bloggar jag inte läst på några dagar. I övrigt så funkar det bra med mig men det finns ju alltid ett orosmoln när man flyttat hemifrån och inte van vid räkningar och ansvar. Pengar. Frågan är ifall det någonsin kommer sluta vara ett problem. Menmen.. det orkar jag inte fundera på just nu. Ska väl bädda ner mig i soffan nu och sova till filmen ^^ godnatt.

Arrrggh..

En blandning mellan ett morrliknande ljud och att jag faktiskt är arg. Får nog egentligen inte skriva detta men det skiter jag i, är som sagt arg.

Jag, som antagligen alla vet, jobbar som personlig assistent åt en kvinna. Vi var två som skulle få slåss om en tjänst och sedan blev det så att vi skulle få dela på den. Men när den här andra tjejen har gått klart sin utbildningstid så visar det sig att hon knappt kan jobba i sommar så jag jobbar istället heltid nu under sommaren (något jag inte klagar över). Hon har bara krånglat med tider hit och dit hela tiden så kvinnan vi jobbar hos har blivit ganska trött på henne. Hon kommer inte, till skillnad från oss andra som jobbat nu i sommar, att fortsätta i höst. Tack gode gud för det. Jag är så trött på henne..arg också. Men i alla fall. När vi jobbade ihop en fredagskväll så var hon extremt otålig och det verkade som att hon bara ville gå och lägga sig. Men så är det inom det här yrket - man får sova innan om man är trött på kvällen. På natten jobbar man också fastän bara när hon ropar, resten av tiden sover man. Jag har aldrig klagat över detta eftersom jag vet att det är såhär det är och jag har ju betalt för att hjälpa den här kvinnan.

Usch, nu har jag snart kommit ifrån det jag ville få fram. Min arbetsgivare ville att jag skulle jobba nästa lördag natt ihop med den här Ida. Jag undrade självklart varför och då sa min arbetsgivare att Ida skäller på henne för att hon väcker henne om natten. MEN HERREGUD! Hon har betalt för att hjälpa henne - även på natten. Sover man över där (har jouren) så betyder det inte att man ska sussa som vanligt hemma.
Nästa lördag, om hon skäller på vår arbetsgivare, så ska hon fan få höra. Jobbar man nattjouren så får man fan se till att jobba när jobbas ska. Ååååh..det kokar inom mig. Jävla människa!

Rain, rain go away..

Regnet öser ner och fick reda på förut att det kunde komma 70-80 mm regn idag. Väldigt kul. Eller inte. Det är så jag vägrar att gå utanför dörren idag. Eller jag ska ju hämta Per sen (kanske också vara med vid mjölkningen idag igen) men annars så totalvägrar jag. Punkt.

Jo, mjölkningen igår. Vilken naturbegåvning jag är (läs; ironi på hög nivå). I början var jag livrädd men jag stod ju trots allt i gropen där kossorna inte kunde komma åt mig. Dom bara glodde sådär lömskt på mig, men jag glodde lömskt tillbaka och drämde till dom på baken för att dom skulle gå framåt. HAH, vem hade övertaget där om inte jag?
Efter en stund vågade jag mig faktiskt på att peta på kossornas ljuver eller vad fasiken det heter nu igen. Mjölkade för hand också ^^ Eller alltså..två sprut på varje spene för att mjölken ska lättare komma ut. Satte också på mjölkmaskinen och släppte in och ut kossorna. Något jag totalvägrade var att fösa in kossorna till mjölkningsstället. Där hade gränsen gått för länge sen. Jag kan stå ut med deras lömska blickar men att riskera livet för att komma över min rädsla är någon som aldrig kommer att hända.

Nej..borde städa. Kanske. Ska fundera på saken ett tag till. Lyssna på den här så länge, den passar.


Breaking Benjamin - Rain

Söndag.

Jag är hemma!
Igår åkte vi till Olstorp ändå och vid halv två på natten/morgonen så drog vi till Max i Skövde och käkade. Väl hemma hos erik vid tre så delade Per och jag på en 90 cm bred säng. Gick bra fram tills jag skulle väcka honom. Då ramlade jag utanför sängen och råkade skrapa upp armen på ett hörn av väggen så nu har jag ett avlångt brännsår ovanför armväcket på högra armen. Lyckat. Inte. Sen sov jag fram till halv två ungefär och kom hem för en halvtimma sen. Nu ska jag tydligen åka tillbaka ut till gården och vara med vid mjölkningen. Får se om jag kommer att tycka det är kul eller om jag springer livrädd ut ifrån ladugården. Kossor är minsann lömska odjur.


Lördag.

Nu är jag tillbaka igen.

Mamma åkte hem runt 16. Vi har haft det jättetrevligt och tjötat en massa skit dom här dagarna ^^ Har också upptäckt lite mer av Tidaholm också. Borde verkligen bjuda hit mina föräldrar mer, annars går jag ju inte runt staden nåt.
Vädret är ju skit idag så det blir inget Olstorp. Och jag som sett fram emot det jäääättelänge. Första helgen på ett tag som jag är ledig och så blir det rent skitväder. Någon där uppe bland molnen måste vara väldigt emot mig. Damn them. Ingen som vet nåt roligt man kan göra i Skaraborg ikväll? Vill verkligen inte bara sitta hemma och uggla, men tyvärr verkar det ju inte bättre.

Såg på Project Runway nyss. Blir så sugen på att sy..fast jag kan ju inte. Är helt värdelös på allt som har med tyg, nålar och symaskiner att göra. Men jag önskar att jag kunde. Men är man en träslöjdstjej så är man..tyvärr.

Ska lägga in lite bilder senare, b la på min underbara väska som jag fick av mamma i torsdags och lite annan skit. Ska bara låta batteriet i kameran ladda först.

Dumdidum.

Mamma kom igår och vi har haft det jättekul. Hon köpte en jääääättefin väska åt mig (den jag har stirrat på i en månad nu). I'm in love with it! Ska solas och badas idag samt ätas gott. Yummie.

RSS 2.0