Törget i Tidahölm.

Jävla bonnspråk dom talar här på fel sida Vättern.

Igårkväll och inatt har jag jobbat så jag slutade vid 10 (hade ändå lön tills 12 ^^). Ska dock börja igen vid 18. Evelina är sjuk så jag får hoppa in. Lite segt men vad gör man inte för pengarna? ^^ Blir typ en 1000-lapp till på nästa lön. Ställde upp eftersom dom andra har semester och för att jag sedan har en veckas ledigt.

Har hunnit städa lite och ska väl gå ner till tvättstugan snart och eventuellt hälsa på Anna i väskaffären. Ska nog ta mig en titt på torget med ^^

Tisdag.

Heter inte tisdag Dienstag eller nåt på tyska? Det uttalas så tror jag iaf ^^

Idag har jag bara skjutsat Per till jobbet och solat och badat. Träffade Kling där i Fröjered, det var ett tag sen. Så som en liten påminnelse till mig själv så ska jag hälsa från honom till Per.
Vad händer i övrigt idag då? Ska äta samt duscha innan jag drar iväg för att jobba. Har ingen lust med det men vad gör man inte för pengarna? Jobbar dessutom själv ikväll så då ska jag lyckas lägga henne själv. Lycka till säger jag bara. Neeej..om man ska hoppa in i duschen då. Pust och stön.

Måndag.

Först jobb och sedan sol och bad. Underbart är en kort och bra beskrivning för dagen. Nu ska det duschas och lagas mat så det står härliga till :)

Rubrik?

Orkade verkligen inte skriva nåt i rukriken så det fick bli som det blev helt enkelt.

Först, tack Tina för dom fina VS-trosorna. Dom är gaah så fina :D min mobil verkar inte tycka om några sms till dig så jag har inte kunnat skicka tack ^^ men jag älskar dom och ikväll blir premiär för dom! Så tack :D:D

Idag har jag solat lite, typ en timma tills jag blev hungrig. Och nu har jag fastnat vid tvn och skuggans sköna lugn. Känner mig inte heller så bekväm med alla pensionärer som glor på mig när jag ligger där nere. Men imorgon hoppas jag verkligen på att kunna sola och bada i Fröjered :D med picknick.

Nej usch, börjar jobba om 1½ timma :( ska nog börja fixa lite mat och sen duscha så jag är någorlunda fräsch när jag ska jobba. Hatar att jobba helgkvällar :( men men..det är ett jobb. Så..hörs imorgon ifall datorn är tillåten på Pers och min 4-årsdag, men antagligen inte :)

Another day with the sun.

Jag borde seriöst sova nu. Gick upp sju igår för att jobba 8-12 och sedan åkte Per, jag och Teike och storhandlade. Vi var hemma vid fyra ungefär, den tiden som Per skulle börjat jobba. Och jag jobbade 18-24 igår också. Så då var det bara att sätta sig i bilen och hämta Per. Hann inte vara med nåt då jag slutade så sent.

Idag är himlen blå igen och jag vill bada. Men den chansen har redan gått åt helvete. Per och Marcus tog våran bil till Skövde där den ska ställas ut idag. Så enda chansen som finns till bad är cykeln. Men att cykla en mil för att bada vore rent idiotiskt. Så jag ligger nog här på utegården idag igen -  med solskydd.

Torsdag - SOOOOOOOL!

Annabel: Oh no, jag jobbar hela helgen och på måndag också. Fasen också :( men hoppas verkligen du får det underbart i Australien och att du skriver en rad här nån gång ibland så jag vet att du lever!

Dagen började med att Per försov sig men det gjorde inte mig nåt för då fick jag sova en stund längre ^^ när jag hade skjutsat Per och var påväg hem så insåg jag hur mycket jag tycker om att köra bil. Jag var på riktigt bra humör och satt och sjöng. Tills jag kom hem. Trots att jag diskade upp 100-tusentals saker igår (en gnutta överdrivet bara) så hade det blivit massor igår. För hör och häpna, jag städade massor igår! Jag diskade, dammsög, torkade golven, tvättade fönstren, dammade och tvättade kläder. Hur ambisös var jag inte? Det var väl den städningen för det här året är jag rädd.

Idag är jag ledig så nu ska jag sova en liten stund tror jag innan jag lägger mig ute på gräsplätten här utanför. Lite jobbigt att alla grannar ser mig som ligger där men vafan..jag vill och SKA bli brun igen. Då får man väl lida lite för resultatet. Som sagt..göra nåt annat nu. Godnatt.


Onsdag.

Jag är vaken vid den här tiden på min lediga dag. Det är ju inte vetit (som västgötarna säger). Och jag kan bara hålla med. Så därför borde jag nog sova typ en timma eller nåt tills jag måste duscha och sen börja med tvätten och städningen. När allt det där börjar bli tråkigt så går jag nog ner till torget, det är ju trots allt torgdag ^^

Tisdag.

Bloggfri dag igår. Berodde på att jag jobbade hela dagen och att Per tog datorn vid första bästa tillfälle och vägrade släppa den ifrån sig ^^ så det  var inte helt frivilligt x)

Men nu är jag här igen och längtar som fan efter lönen. Ska nog kräva in lite pengar från Dennis så de här kvarvarande dagarna innan lönen är räddade. Nogpratat om pengar.
Har jobbat hela dagen idag med men nu är jag ledig två dagar i sträck men nackdelen med det är att jag jobbar hela helgen istället. Och jag som ville festa.. Damn!

Nu ska jag nog ta och ringa min pojkvän och se ifall han fortfarande lever. Han skulle bara visa ljudet i bilen för en kompis meneeh..en timma senare så börjar man ju undra :P

Fortfarande ingen som har ett par Lee Leola jeans att sälja till mig? W31 L35..helst.


Söndag.

Tina: Men jag hade ingen glass hemma och affärerna hade stängt :(

Idag är det lite bättre iaf..något kanske. Saknar verkligen alla mina vänner. Det är först nu man förstår hur beroende man är av dom. Hade jag vetat detta så hade jag tvekat mer inför att flytta. Men nu är det gjort och inget jag tänker ändra för stunden.
Förresten, på tal om ingenting alls, är det någon som har några råd om att gå ner i vikt? Är normalviktig enligt BMI-skiten men vill ner ett par kilo. Motivationen till att motionera är inte så stor längre >.<

Marika, var det du som skrev den där anonyma kommentaren om 2 augusti?

Blää...

TINA! Du lever :D

Hela den här dumma dagen/kvällen suger. Kudden och tvn har varit mitt sällskap idag. Och duschen. Satt på golvet i duschen i säkert en halvtimma med strålen i högsta kraft. Dum mening.. Ska försöka få lite ro i kroppen. En cigg får hjälpa till med det..som vanligt..

...

Ja vill inte va här...ja vill åka hem. till min hemstad där jag hör hemma. vill bara åka hem.........

Lördag.

Så har man precis kommit hem nu efter en natts jobb. Gick jättebra förutom att jag runt tre inatt fick en sån hejdundrande huvudvärk (som fortfarande sitter i) att jag knappt kunde somna. Så jag har kanske sovit 3-4 timmar inatt och så stressat mig igenom städningen imorse. Ska nog käka lite nu och proppa mig full med värktabletter. Synd att det inte är nåt bra på tv.

Jag vill haaaa!

eller..jag vill åka..
Har hittat en überbillig resa till Antalya för två personer. 3000 för båda två! Per fyller ju faktiskt 20 så då kanske vi kan få den resan? (a) hahah..drömma kan man ju alltid. Isf så har vi ju inga pengar tills i höst när jag blir arbetslös i två-tre månader. Dette suger... :(


Fredag..

Hej hopp.
Var uppe vid 9.20 och skjutsade Per till jobbet, han fick lite sovmorgon idag. Var ganska lagom tid för mig med så jag kanske kan somna nån gång ikväll. Jobbar från klockan fem i eftermiddag till tolv imorgon förmiddag och då kan det vara bra att vara lite sådär lagom trött.

Var lite deppad för några minuter sen. Pengarna för månaden är snart slut (har iofs ingen koll på vad Per har) och det är en vecka kvar till löning. Men så kom jag på. Dennis är ju skyldig mig 300 kr :D vilken lycka! Ska be Per ringa till honom idag och säga att i helgen så får dom pengarna hostas upp. Och så är ju Teike skyldig mig 400 knappt också. Nej nu ska jag....vettefan. Lyssna på musik kanske ^^

Kompisar <3

Matilda ringde just och jag blev så glad :D
Det påminde mig om att jag faktiskt har kompisar även fast de är långt bort. Jag älskar mina kompisar och jag ska höra av mig till er snart. Lovar. Till alla. (har du åkt till australien än Annabel?)
Tack så jättemycket för att ni fortfarande finns och att ni vill hålla kontakten! Ska höra av mig snart till er alla! Love you, ni betyder massor! <3

Found it again!

Bloggtorkan har berott på icke-existerande intresse. Har sovit och jobbat istället - och åkt en massa traktor som lett till att hela kroppen värker.

Idag hittade jag tillbaka till mitt intresse för musik. Blev så nere när jag inte kunde njuta av musik utan bara ansåg den vara jobbig. Men allt jag behövde var min musik. På min iPod. I min värld.

Ska nu fortsätta bara ligga och njuta av att njuta av musiken igen.

Bad update.

Hejsan!
Dålig uppdatering, jag vet.

Igår var jag på den där intervjun och jag kände att det gick hur bra som helst. Dom tyckte om alla mina svar till frågorna och verkade tycka bra om mig i allmänhet. På måndag får jag reda på ifall jag får jobbet. Gissa om dagarna går långsamt till dit.
Jobbade också igårkväll. Skulle haft jouren på natten men blev så fruktansvärt illamående så jag var tvungen att åka hem. Började klockan 8 imorse till 12 och sen från klockan 18 till 24 egentligen men hon la sig tidigare så jag gick hem vid elva.
Jobbar imorgon natt iaf.

Ska få i mig nåt att äta och vänta på att Per kommer hem.
Så..godnatt.

Intervju.

Godmorgon.
Idag fick jag gå upp vid åtta för att köra min bonde till hans gård ^^

Är lite pirrig just nu, ska ju på min  omtalade arbetsintervju. Vad kommer dom tycka om mig? Vad kommer dom fråga om? Vad svarar jag? Usch..så många frågor i huvudet och det känns som en hel virvelvind i magen. Försöker lugna mig med min senaste beroendelåt. Sum 14 - With Me. UNDERBAAAAAR! <3

När jag kommer hem sen så ska jag handla, packa inför jobbet och...kolla på GG såklart ;) om jag hinner.. Måste dra. Ni kan ju lyssna på låten så länge om och om igen för det gör jag med ^^


These words are my heart and soul..

Kaaaaboooom

Bokstavligt talat. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag här hemma.

Varför?
Per kan aldrig lägga in sina saker i garderoben och så tvättar jag, vilket har lett till att alla sängsaker ligger över halva vardagsrummet. Och vårat vardagsrum är ju inte så stort.

Samtidigt som jag sysslar med detta så försöker jag bestämma kläder inför ikväll/nu och imorgon. Kommer inte se Per så mycket dom närmsta dagarna eftersom vi jobbar helt olika så då vill jag vara lite fin och ha myskväll. Vad kan jag ha på mig? De flesta kläderna ligger i tvätten men borde vara torra snart.
Imorgon ska jag på arbetsintervju. Då ska man lägga ner lite tid på sig själv anser jag. Man måste ju se respektabel ut samtidigt som man ska ha sin egna stil, vad nu min stil är men ni fattar. Funderar på att ha en svart kjol med svarta leggings under, ett vitt långt linne och den här. Egentligen så blir outfiten sådär fast med kortare leggings än de där och en svart relativt kort kjol under. Vad tror ni om det? Behöver verkligen råd då jag inte har en aning om kläder och sånt.

Gääääsp.

Godmorgon folks!
Jag är ofrivilligt vaken vid den här tiden. Hade hellre sovit just nu men jag har ju en pojkvän som skulle upp och mjölka idag så då fick chauffören också gå upp tidigt. Så för en timma sen så klev vi upp och jag körde honom till gården. Att han aldrig kan ta sitt jävla körkort. Tänk på mig som jämt måsta skjutsa och hämta på dumma tider. Min kropp vill sova. Så nu ska jag ta och titta på Gossip Girl och sen försöka sova innan jag ska tvätta och allt det där. God...natt/morgon, beroende på hur ni vill se det.

:D:D:D

Nu har halva säsong 1 av Gossip Girl kommit hem, gissa om jag är glad! :D:D dagen och morgondagen är räddad!

Ja, jag vet att jag skriver helt meningslösa inlägg idag ^^


Bubbles!

Förut när jag satt på balkongen så kom det en hel flock med såpbubblor flygandes över räcket. Chockad som jag blev så satt jag bara och stirrade på dom först, men när jag vaknade så tittade jag ner mot gatan och kunde inte se den skyldiga till detta. Såg jag i syne eller fanns dom verkligen där?


Euro Trip.

Den är så jäääävla kul! Sitter här nedkasad i sängen under ett duntäcke och asgarvar mig genom filmen xD om jag inte får nackspärr av detta så är det förvånande ^^

Veckovill.

Godmorgon.
Nu ska jag chocka er alla. Jag har gått ringleden - utan att gå vilse! Hela rutten tog ca 50 minuter och då stod jag och tvekade vid ett par ställen om vart fasen jag skulle gå. Så nästa gång ska jag försöka springa igenom skiten så det går lite fortare.
Under de första kilometrarna så funderade jag på vilken dag det är idag. Jag vaknade upp och var bombsäker på att det var torsag, sedan tvekade jag lite och kom fram till att det är onsdag idag. Fast även det kändes fel och tisdag kan det ju inte vara så det kanske är måndag idag och att Per jobbade igår, söndag. Efter dessa tankar så drämde jag till mig själv i huvudet och tänkte inte mer på det. Nu har jag bestämt mig för att det är tisdag idag, och är det inte det så skiter jag i vilket. För mig är det tisdag idag.

Nu ska jag se Euro Trip och ladda ner Gossip Girl :D

Golden hit och golden dit.

Det tjatas hit och det tjatas dit. Har snart tappat öronen, de är söndertjatade.
Min pojkvän beter sig som en femåring som inte får som han vill, jag börjar fundera på om allt verkligen är som det ska där uppe. Han vill ha en Golden. Och det nu. Inte om ett tag när vi har flyttat och fått tillräcklig ekonomi. Nu. När den människan har bestämt sig för nåt så ska allt ske just nu. Oftast så brukar det bli så också (han ignorerar mina högljuda protester) men då brukar det också gå åt helvete.

Jag vill också ha en hund. Jättegärna. Men inte nu.

Vi bor liksom i en etta på tredje våningen, 45 kvm, och mitt inne i Tidaholm. Än så länge så har jag inget jobb i höst och han har inget körkort. Tid för hund? Nej.


Lee Leola?

Ingen som har några Lee Leola w30 L35 att sälja till mig i bra skick till ett bra pris eller tips på vart jag kan köpa såna? Tradera tittar jag redan 2000 gånger om dagen så det är ingen idé att ni tipsar om det ^^


Säljer mina som jag köpte genom Tradera som tyvärr var för små och för korta, framförallt för korta. Info och auktion hittar ni här

Sämsta bilden, men kan fortfarande inte lägga in kort från kameran. Ska ta tag i det snart.


Arbetsintervju.

Det ni! Nu ska jag på arbetsintervju! Eller alltså..inte just nu på sekunden. På torsdag.
Är ju inne på Arbetsförmedlingens hemsida lite då och då för att söka jobb. I våras hittade jag en annons från ABC-gruppen om att vara säljassistent i Jönköping. Så jag sökte och i fredags eftermiddag så ringde det en tjej och ville att jag ska komma på arbetsintervju. Hade ingen kalender med mig just då (var ju på kryssning) så hon skulle maila mig om tider. Hon verkade ha glömt det och hon har semester denna vecka så jag ringde till dom. En trevlig kille som kommer att intervjua mig hjälpte mig så på torsdag klockan 12.50 ska jag dit.

Det här jobbet skulle vara såååå perfekt! Det gäller under ca 3 månader, vilket passar mig fantastiskt bra. Den jag jobbar hos idag har nämligen en annan assistent, Malin, som ska ha barn i december och då vill hon att jag tar hennes tider. Bra va? :D schema och sådär skulle väl skrivas snart. Men Malin vill nog vara mammaledig i kanske ett år så då har jag ju nästan hela nästa år fixat. Fan vad jag är glad! Jag vill verkligen att ABC-gruppen vill ha mig så jag klarar mig i höst. Och vem vet, jag kanske kan få fortsätta hos dom efter att Malin vill komma tillbaka. I'm happy :D märks det?

Hej.

Goddag eller nåt.
Nej, jag gick inte upp nu. Första gången så gick jag upp vid sju för att skjutsa Per till jobbet och sen gick jag upp tjugo i elva. Fram tills nu så har jag hunnit städa och röja lite i vardagsrummet, äta och slappa. Jag är effektiv x)

Idag så har jag inga planer alls. Borde gå ringleden men har noooooll lust fastän jag vet att jag borde. Skulle vara kul att hälsa på Anna nere på Väsk-City och kolla in den där väskan jag har skrivit om tidigare. Fast jag vet inte om jag vågar ^^ fast..nu kom jag på en sak jag kan göra. Jag kan gå och lägga mig i solariet :D har ju tappat nästan all färg jag jobbade upp. Är på tiden att jag unnar mig lite 'sol' igen.

Och för övrigt så hatar jag dig Tina som är i usa just nu utan att jag är där >.<

Blööh..

Jag mår lustigt. Halvont i huvudet och allmänt lustig..liksom död och ont i kroppen.

Säljes.

Ett par Lee Leola-jeans.

En väldigt eftertraktad klänning från Ellos.

Fortsättning..

Bör väl fortsätta på mitt inlägg jag skrev för 100 år sedan (nästan).

I onsdags när jag kom hem så var det bara att börja packa för på natten till torsdagen, klockan 2 så åkte jag, Per och Teike iväg. Mot Stockholm. Per hade fått för sig att vi skulle på kryssning till Åbo. Jahopp tänkte jag. Tog 4,5 timmar att åka dit (jag körde). Väl framme så missar vi färjan med några sekunder. Ingen av oss var särslikt glada, allra minst jag som inte ätit på 12 timmar och sovit en halvtimma på ett dygn och kört nästan 5 timmar. Vi fick i alla fall boka om till samma kryssning dagen efter. Så vi sov i nån vandrarhemsbåt där vid Slussen och spenderade kvällen på Gröna Lund. Trevligt värre. En av oss klagade dock typ hela tiden så jag blev galen. Kort sagt så var denna halvt misslyckade resa rätt okej. Båten var lite småseg att åka med men roligt på kvällen, hade varit mycket roligare om jag fått dricka mer. Hade behövt en rejäl fylla för det finns inte tid för det mer i sommar. Inte på någon månad iaf.

Orkar inte skriva med för stunden.

Oj oj oj.

Vilken vecka. Snart lär jag nog få en hjärtattack eller nåt.

I måndags åkte vi först till farmor där vi fick lite gott att äta. Äpplepaj till efterrätt :) den var så jävla god. MUMS! Sedan åkte vi till pappa och väntade där ett par timmar innan han kom hem, och då blev det grillning och mys med katterna :) till köttet så plockade vi upp egenodlade potatisar och det var dom godaste potatisarna jag ätit! Helvete så gott :)
Igår åkte vi först till stan och jag hittade ett par fina örhängen som jag betalade med presentkortet som jag fick från Per i studentpresent :) efter detta så åkte vi hem till mammas nya lägenhet. Blev kär i den direkt. Hon har så fina och moderna möbler och bröte och lägenheten var jättefräsch. Och så fick jag ju träffa Bill (Chili). Min Bill :D

Nu kollar Per på vad jag skriver så nu vill jag inte skriva mer. Hej.

RSS 2.0