Söndag.

Halloj!
Lite uppdatering de senaste dagarna, bättre än förra veckan iaf ^^

Vaknade idag vid 6 då en kille som skulle köpa Pers och Dennis bil ringde. Han fick inte tag på Dennis så Per ringde till Dennis kompis och fick då reda på att Dennis sov (han söp som ett as igår och var då fortfarande full). Dennis kom upp i alla fall och de fick sålt bilen. Under tiden så duschade jag och grejade lite. Skjutsade sedan Per till jobbet och fick skynda mig som attan för att hinna till jobbet som började vid nio. Jobbade fram till halv sju idag så lönen idag är inte fy skam ;)
Är rätt seg. Vi har tittat på TRE filmer idag. Hela eftermiddagen från ett kollade vi på film. Gudars säger jag bara. Tur att dom var bra annars hade jag somnat (vilket jag gjorde under första filmen, men bara i några minuter och det var dessutom efter maten). Man blir faktiskt extremt dåsig efter lunchen.

Nu babblar jag så jag ska väl...åååååh. Ta hand om disken. Deprimerande då den finns över hela lägenheten. Och i mängder. Gudars. Take me away.

Lördag.

Hej hopp.
Nu är jag här igen. Har nyss fått reda på att jag bor nästan vägg i vägg med Anna. Rätt coolt faktiskt :P Tidaholm är faktiskt extremt litet.

Gick bra att jobba idag. Vi gjorde inte så mycket så krafterna är ju inte slut om man säger så ^^ funderar på vad jag ska laga för gott till ikväll. Ingen som har nåt förslag? Helt tomt i huvudet.
Får titta lite på internet en stund. Ciao.

Natt..

Hej hopp.
Vad gör jag uppe nu när jag borde sova? När jag ska upp halv åtta senast?
Per pratar med Dennis där ute så jag kan inte sova. Inget allvarligt men.. FAN vad folk festar, skriker och åker i väsnande bilar i den här stan. Nästan så man blir rädd för fan ^^

Ska försöka ringa Per så han kommer in så jag kan få sova snart :P
Godnatt på er!

Handelsdag.

Hej igen.
Glömde totalt bort att skriva nåt igårkväll. Teike var här så vi tittade på film, Per satt vid datorn. Idag var vi tre på Ica Maxi och storhandlade. Med självscanning. Vuxenpoäng eller vad? Känner mig lite stolt, särskilt eftersom jag har räknat ut att min första lön nästa månad hamnar på ungefär 9000, och gissa då vad lönen i slutet av augusti hamnar på då när jag jobbat tre veckor och tre helger? ;) jag kommer bli rik..för några timmar iaf.

Har faktiskt inget vettigt att skriva. Som om jag någonsin haft det. Kan meddela att jag kanske kanske hittat dom perfekta jeansen på Tradera. Helt nya och ligger just nu i 50 kr. Lee Leola eller vad fasen de hette, Lee-jeans iaf ^^

Ska nog söka lite jobb nu men eeh.. Kommer jag ihåg att uppdatera nåt mer ikväll så gör jag det. Annars så kanske jag skriver imorgon efter jobbet. Bye.

Jag lever!

Jag är inte död, jag har bara varit trött efter jobbet och inte orkat sno datorn från Per. Blir sånt väsen då :P

Nackdelen jag pratade om i förra inlägget var pengar. Min första lön kommer om en månad så denna månaden blir enormt knapert. Har dock kanske löst sig.

Jag har som sagt jobbat och stått i det sista nu. Är ledig idag och imorgon så jobbar jag dagtid på lördag och söndag. Antingen så åker jag till Linköping på söndag kväll (vet inte om jag orkar) eller på måndag förmiddag. Hade ju dock varit roligt att säga hej då till Tina innan den jäveln åker tll usa.

Funderar på om jag ska ut och gå lite eller om jag ska röja upp här hemma. Att ut och gå är ju så fruktansvärt skönt men å andra sidan så är det röjningsdags här i vardagsrummet/sovrummet. Får se hur jag gör.

Återkommer kanske senare idag ifall jag kommer ihåg och orkar :P

...

Det finns nackdelar med att ha flyttat hemifrån. Många fördelar med då men det jag syftar på nu är bara en nackdel.


Midsommarhelg.

Hej på er!
Urusel uppatering om livet men jag har fullt upp att leva det ;P

I torsdags jobbade jag natt fram tills igår till 12. Då slappade jag och fixade lite. På kvällen drog vi till nåt som vi trodde var en fest men ingen var där. Istället åkte vi till några i en van och vi drog till en tråkig fest i Mölltorp. Vid tre drog vi hem till Mats och grillade lite så klockan fyra inatt var vi hemma ^^ vi vaknade runt ett ungefär och nu ska vi dra till Olstorp. Det är ett sånt därnt inhägnat område med scen, bar, dansgolv och en kärleksstig. Asmysigt och brukar vara jättekul och nu går jag ju in lagligt för första gången xD

Nej..fest var det häääääär!

Tisdag.

Hej igen.
Idag har det stått städning och ordnande på menyn. Har dammsugat, torkat golv, ordnat bland kläder och i garderober. Känns mycket fräshare nu. Börjar kännas som ett hem :)
Idag blev det inget inhandlande av hemtelefon, ska försöka klämma in det bland tvättandet imorgon. Har tvättid mellan 12-17 och jag slutar ju 12 så det blir nog lite stressigt men jag får slänga in det viktigaste först och sen någon gång under den tiden åka till Skövde. Tar ju mellan 1-2 timmar att åka fram och tillbaka samt hitta en bra telefon.

Idag börjar jag jobba med, klockan 17. Känns lite pirrigt men det ska nog gå bra. Måste bara få tag på Anita så jag vet ifall jag måste ha som nåt liggunderlag med mig. Får väl isf springa in på Ica och försöka hitta nåt sånt. Nu babblar jag visst massor.

Dags att laga mat. Skriver innan jag drar till jobbet. Püss.

Sambos <3

Finns det något härligare att säga? Vi är sambos nu, Per och jag :)

Dålig uppdatering senaste dagarna ser jag. Men jag anser faktiskt att studenten och flytten är liiite viktigare än att skriva här. Konstigt va? :P
Flytten igår gick jättebra. I lördags packade Dennis och Per deras bil full med mina saker och åkte hem med dom. Vi kom efter med full bil igår. Var rätt spännande att sitta i ett fullpackat baksäte med kuddar över hela mig (jag måste ha många kuddar) och en tv lutandes mot mig. Men det tog ju bara 2 timmar och 20 minuter ungefär så det var ju inte så farligt. Fick iordning det mesta igår men långt ifrån allt. Har inte orkat ta tag i städning och sådär än idag heller, måste först rensa iordning bland Pers kläder och saker. Men det ser lite hemtrevligt ut nu iaf :)

Har varit och handlat hela dagen idag. Först åkte jag till ÖoB, var rätt spännande att försöka hitta ^^ där handlade jag för 600 kr och hittade massa bra saker som hade kostat betydligt med på Ica. Efter det så drog jag till Maxi och åkte fel ett antal gånger innan jag väl hittade (med Pers hjälp självklart). Väl där inne så handlade jag för 750 kr. Vi hade fått 2000 kr sammanlagt av mamma och pappa så de pengarna kom väl till pass :) har 1200 kr kvar denna månad som ska gå till bensin, kanske nåt mer handlande och till en hemtelefon. Vi har ett nummer hit men ingen telefon men det ska nog inskaffas imorgon. Om någon här är intresserad av det numret, smsa eller maila mig så får ni nog det :) och om ni vill ha min nya adress ^^
Nu ska jag ringa och be att Per ska få sluta nån gång så vi får umgås lite..
Adjö så länge :)

Oj oj oj.

Går det ens att förklara? Tror inte det.

Igår var..oförklarligt. Känslorna var så många och så intensiva att hjärnan liksom kopplades ur. På natten sov jag mellan 00.30 - 03.00 ungefär. Sedan var det helt kört med att sova. Tvingade mig själv att gå upp vid tio över fyra. Gick då ner och duschade, sminkade mig och hela den där fadderullan. Vid 06.05 åkte pappa och jag hemifrån för han skulle skjutsa mig till champagnefrukosten. Två småflaskor fanns med mig i en påse samt ett plastchampagneglas. Fotograferingen var vid 06.45 så jag hann inte dricka nåt innan, det blev efteråt. Båda flaskorna gav fyra glas vilket snabbt försvann ner. Sedan skrev man i varandras mössor och sjöng för fulla muggar. Träffade på lite gamla klasskompisar och hade det supertrevligt!

Strax efter 8 så gick Tina (lilla), Tina (långa), Lollo, Mats och jag upp till skolan. Vi tränade lite på låten vi skulle sjunga och käkade frukost vid 9. Vid 10 så började det i aulan. Många sjöng och flera tal hölls, samt Emils och Johannes raplåt om dessa tre år. Svinkul! Efter allt detta så delades betygen ut och sådär. Har inte kunnat räkna ut poängen än men det ska jag lära mig snart på internet ^^

Efter allt detta så hände det vi kämpat för i 3 år nu - utspringningen! Tårarna bara sprutade när jag hittade min familj. Usch. Smink och allt bara kluddades ut över ansiktet kändes det som. Men känslan. Oj oj oj..obeskrivlig. Många var där för min skull, för att se mig springa ut. Anna, Magnus, Inger, farmor, mamma, pappa, Dennis och Per. Tack för att ni var där! Därefter åkte vi traktor i en timma ungefär och jag trodde aldrig att jag skulle få tillbaka rösten, den kändes uppfuckad efter allt skrikande och sjungande :P

Hemma så kom det mer folk och vi åt god mat. Mjölkchokladspannacottan blev super! Mumsigt värre med färska jordgubbar. Fick massa fina presenter och många lyckoönskningar. Efter detta och lite mys med Per så skjutsade pappa dom till stan och mig hem till Annika. Där var en stor del av klassen och vi hade det supertrevligt! Drack cider och höll tal om vartannat. Efter detta så drog vi till krogen. Kom väl hem runt 2 - 2.30 ungefär.

Vill bara tacka alla som var med mig under dagen och till min klass. Tack! Ni är allihopa underbara och till er klassen; kommer sakna er så grymt mycket. Hann aldrig säga hejdå igår men jag gör det nu. Vi får se till att vi träffas på återträffar snart.
Ni har förgyllt dessa tre år.

STUDEEEENT!

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeeenteeeeen! Fy fan va jag är bra!

Bråttom. Panik. Maaammaaa..

Det är stressigt som fan just nu. Samtidigt som jag packar ner allt så vill jag inte packa ner precis allt. Klockan och sådär kan ju vara bra att ha. Samtidigt som jag velar med allt det där så springer katter ut och in (Chili har under dagen kommit in med en liten ödla och en Näbbmus = ofräsht) så ska jag kunna städa. Har dock kommit på en taktik. Nu skiter jag i allt packande (är bara några smågrejer kvar) och så slänger jag ut allt för att kunna städa. Bra taktig va? ^^

Säger bara det; Det är inte lätt att flytta samtidigt som man ska ta studenten.

Foto osv.

Hej igen.
Fotograferingen gick bra men jag är ju så nedrans stel framför kameran. Jag vet liksom att mitt fejs kommer förstöra bilderna ändå.. Blä. Aja, bara att gilla läget och hoppas på det bästa. Om en timma ska jag vara på Da Vinci och käka med klassen. Har jag börjat göra mig iordning? Nej, självklart inte. Här ska vi vara ute i sista sekund med allt, som vanligt. Sminket och håret är väl i stort sett klart redan, lite mer spray i håret och förbättring av sminket så. Men det som tar tid för mig är klädvalet och det har jag inte ens börjat med. Bra, Sanna. Härligt jobbat.

Bäst att stressa sönder sig lite då.


JAAAA!!!

Eh..hej förresten. Jag är lite glad idag..och lite sur. Men mest glad.

Det sura.
Spydde inatt, hade tydligen nåt i magen som magen inte tyckte om. Så det är inte magsjuka ni som tror det. Mådde toppen efteråt och kunde faktiskt sova. Så nu verkar magen fungera igen.

Det glada.
JAG HAR FÅTT EN DIGITALKAMERA! :D :D En Nikon S210, en blå! :D
Den är min studentpresent från mamma och pappa och till den fick jag ett skinnfodral och ett 2GB minneskort :D gissa om jag är lycklig! Dom tyckte jag skulle få den igår så jag kan använda den ikväll :)


Vilken skönhet, och den är min! :D



Nu har jag skrivskrikit av mig lite ^^
Idag ska jag först måla naglarna, duscha och göra mig allmänt iordning. Sedan åker jag till skolan för att öva en liten stund på Wind in the Willows (Blackmore's night) eftersom vi ska sjunga den på studenten. Efter det så åker jag till Gamla Linköping för att fotograferas, ska bli spännande :)
Och ikväll är det studentmiddag på Da Vinci och sedan krogen med klassen. Kul som fan :) hoppas dagen blir bra trots lite duggregn.

Vad ska ni hitta på idag?

Student 2008.

Sveriges snyggaste student 2008?
- don't think so.



 

Mösspåtagning!

Halloj!
Nu är jag tillbaka från mösspåtagningen! Trodde att vi skulle stannat längre men vi var ute (storm så maten flög iväg) men det blev så nedrans kallt att alla drog vid sju. Jaha tänkte Tina och jag, så då åkte vi hem. Så här sitter jag..men imorgon så ska det jävlarns i mig festas :) äntligeeeen! Jag är så trött på att vara chaffis!

Lite bilder från mösspåtagningen.


Klänningen från H&M's barnavdelning ^^

 
Lärarna dansade och jaa..vissa var väldigt engagerade (inte)


Björkös egna Jan G höll ett tal som vanligt


Det bjöds på lite småmat (som här har ätits upp)


Lilla Tina


Lollo


Långa kaptensliknande och samhällsfientliga Tina


Sofie i N3


Lilla Sofie i N3


Alltid lika glade Mats


Sara P och Marika


Natta och Annabel


Kajsa


Min kära svenskalärare Lotta

Så nu sitter jag här med mina riskakor och undrar vad som sker. JÄVLAAAR! Gossip Girl!

Tisdag.

Godmorgon.
Det är en pina att vara uppe såhär tidigt och då kan jag meddela att jag gick upp för en timma sen >.< jag är van vid att gå upp om två timmar, men då börjar ju tyvärr kören. Ja, jag har lektion idag. Helt hemskt att befinna sig på lektion igen men men.. Jag kan ju dels få reda på mitt sångbetyg och så kan jag träna efteråt. Med Tina. Varför skulle jag annars brytt mig om att åka? ^^

Senare idag så har vi mösspåtagning också. Vet ej vad det innebär mer än att ta på oss studentmössorna och käka lite men det blir nog bra. Alla lärarna ska ju vara där också. Lär bli intressant ^^
Nej..bäst man gör nåt nyttigt. Kanske ska sminka mig idag..som omväxling.

Jag kan ha barnkläder. Pillutta dig!

Hemma igen. Har som sagt varit på basic step med Tina. Jobbigt men inte för jobbigt.
Innan gick jag på stan och träffade Lollo, Tina (långa) och Alexandra. Blev ståendes där ett tag och sen gick jag vidare till H&M. Gick ner på barnavdelningen och kände mig lite smått pinsam (igen) som gick där och glodde samt tog med sakerna till provrummet. Väl där inne så provade jag tre klänningar med sånt där smock där uppe ni vet. Och vet ni? Storlek 170 (för 14-åringar ungefär) passade mig :D lycka på hög nivå! Ungefär likadana klänningar på ungdom/vuxenavdelningen kostar dubbelt så mycket, denna kostade 98 kr. Visar den imorgon på mig :)


En sådan här fast en vit med svarta konturer av blommor, jättesöt :)

Jag är pinsam >.<

Behövs mer ord? Jag är pinsam och gör bort mig!

Det ringde nåt okänt nr till mig och jag svarade. Tv'n var på hög volym och det hördes knappt vad människan sa i telefon så jag var tvungen att fråga vart fasen hon ringde från, trots att hon nyss sagt det. Det var en tjej från Tre som erbjöd mig jobb, att vara sån där eventsäljare ni vet. Jobba tre veckor och bo på hotell och sen vara ledig en vecka. Detta var alltså ett heltidsjobb (!!!!) och lönen är inte dålig! I alla fall så hördes hon knappt i telefonen och täckningen här ute är inte den bästa så jag missuppfattade typ hälften och jaa..allt gick helt enkelt åt skogen. Hann i alla fall förklara att jag fått ett sommarjobb och vi ska höras igen i augusti. Tror jag. Vet inte om jag hörde fel. Fan också. Varför händer detta alltid mig? BLÄÄ!

Jag vill lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och aldrig mer visa mig. Måste ringa och beklaga mig för Per.

Måndag.

Jag vill få det till att det är tisdag idag. Wonder why..

Idag ska jag bara ta det allmänt lugnt typ. Ska gå på stan lite och leta bland barnkläderna ifall det finns nån fin klänning med smock som jag kan ha (billigare) ^^ och så eventuellt köpa nån liten pyjamas, ska ju ändå jobba nätter hos Anita och vore inte så passande att ha typ string eller spets på sig när hon behöver hjälp. Ska köra basic step med Tina också vid 18.30. Och sen..sova eller nåt ^^

Vad kan man göra tills dess? Får se ifall jag orkar sola lite. Är faktiskt lite sol mellan molntussarna.

Last day?

Sista dagen med sol på länge? Kommer vi att få se solen igen nästa vecka, kommer vi ha den turen? Eller kommer dom elaka molnen förstöra min student? I hope not! Det får fan inte regna eller finnas ett moln inom en radie av 10000 km! Jag SKA ha fint väder. Jag hoppas att SMHI har fel..fel, fel, fel, fel!

Snääääälla..jag vill ha fint väder i veckan!

Svartsjuka.

Läste nyss ett inlägg hos Blondinbella och hon har så rätt.

Jag har själv varit svartsjuk i snart 2,5 år och det har förstört så mycket, inte bara förhållandet utan mig själv också. Tankarna har vandrat fritt och jag har bara tänkt på allt som kan hända, det som jag egentligen inte tror kommer hända igen men som jag låter mig luras tro. Per har periodvis varit så trött på mig och min svartsjuka och periodvis har jag varit så trött på honom och hans svartsjuka. Jag erkänner - det är mitt fel för jag började. Tyvärr. Men nu i efterhand så tror jag faktiskt att detta bara har stärkt oss och låtit oss våga att prata med varandra. Jag säger alltid till när jag är orolig för då vet han att han kanske ska skicka det där lite extra gulliga smset om ett par timmar när oron börjar komma krypandes. Det är inte alltid som Per säger till att han är orolig innan men jag brukar veta och brukar alltid försöka slita mig några minuter för att ringa ett samtal och det brukar vara uppskattat.
Om någon pratar med mig om svartsjuka så ger jag alltid rådet att prata med varandra, det blir bara värre annars. Jag vet, been there. I alla situationer så ska man prata med varandra, man är faktiskt två om ett förhållande - även att det handlar om osäkerhet på förhållandet. Varje gång man pratar ut med varandra så lär man sig nåt nytt om den andre.

Men tillbaka till det Bella hade rätt om. Killar/tjejer vill inte ha svartsjuka flickvänner/pojkvänner. Dom/vi vill ha fungerande förhållanden där det är lika för båda, och där man kan gå ut och ha trevligt med kompisar.

Jag kanske tappade den röda tråden lite ibland men jag fick mycket sagt i alla fall.

Tävling hos Lily.


Jag är med och tävlar om detta kit, för att rädda mitt hår, hos Lily.
Tävlingen är sponsrad av baresso.se

Var med du också genom att klicka här.

Tillåt mig att skratta högt.

HAHAHAHAHAHAHA! Nu upptäckte hon det.



 



Ta det inte personligt, jag har bara tråkigt ^^

Åsnor och sånt.

Jag kom fram till att Tina är lik åsnan i Shrek. Fråga mig inte varför ännu men jag ska hitta en anledning, var så säker.

 
(den blonda ofc)

Är dom inte lika? :)

Jag är kär!

..inte bara i Per. Sorry.

Jag har hittat min drömhund. Eller..han liknar min drömhund. En nästan likadan som Stinas Charlie. Fast den här ser mer bedrövad ut och hjärtat bankar hårt där inne. Har kollat igenom Blockets alla sidor med Chihuahor som är till salu. JAG VILL HAA! Jag vill också kunna leva på min blogg eller ha ett hemmajobb så jag kan ha hund. Per kan bara ha med en stor hund ut till gården ifall vi skulle ha det. Men jag vill ha en liten kompis, en som bara är min som bara älskar mig. Jag må vara egoistisk men..jag förlorar ju snart Chili och då borde jag få en annan sötnos i kompensation.

Det jag ville säga med hela det här inlägget är att jag är kär - i chihuahor!

Gilmore Girls.

Fick just en kommentar av Ludde om att jag påminner om Lorelai i Gilmore Girls, och han kan inte förklara det heller vilket gör mig..skrattig :P han följer inte serien och vet knappt vad den handlar om men jag påminner om Lorelai enligt honom. Och det verkar inte vara utseendemässigt, snarare karraktärsdrag ^^

Så, vad säger ni - är jag på nåt sätt lik Lorelai?


Vilket studentfirande...

Är inte pepp längre. På studenten alltså. Inget händer ju! Folk bor liksom 711 mil härifrån och ingen vill ta sig in till Linköping för att ta sig ett glas eller så blir man inte medbjuden. Jag hade hoppats och trott på att det skulle bli mer firande de sista veckorna..det suger. Får se ifall jag åker till Martina på måndag, vore trevligt men jag vet fan inte om jag har råd :/

Ingen som vill ut och fira lite i Linköping?

Lördag.

Är det lördag idag? Känns mer som söndag..känns som sommarlov ^^ får anse dessa två lektionsfria veckor innan studenten som mitt sista sommarlov x)

Har faktiskt ingen lust att skriva nåt..men jag kan meddela att jag fått lite färg tack vare att vi badade igår och idag. Mammas jobbarkompis Eva och hennes döttrar var med också idag. Trevligt värre!

Jordgubbsconsommé med fläderskum.

Jordgubbsconsommé med fläderskum
Ingredienser Beräknat för 4-6 portioner
500 g jordgubbar, frysta
3 dl vatten
1 dl socker
 
Fläderskum:
2 dl grädde
2 dl flädersaft, koncentrerad
0,5 dl socker
1 st gelatinblad
 
1-2 dl hallon
 ev maränger
 
Jordgubbsconsommé med fläderskum
Gör så här:

Fläderskum:
Lös gelatinet i kallt vatten i några minuter.
Koka upp lite av grädden, lägg i socker och gelatin. Rör i flädersaften och den resterande grädden. Låt svalna.

Häll sedan ner i sifonen men fyll inte mer än till hälften. Skruva i patronen, så att det pyser till.

Du behöver en gräddsifon med en N20-patron. Obs! Det går inte att använda en kolsyrepatron! Skaka om och ställ kallt

Lägg jordgubbarna i en kastrull. Häll på vatten och socker och ge ett snabbt uppkok. Plasta och sätt i ett vattenbad, ca 30 minuter. Sila sedan bort jordgubbarna genom ett durkslag.

Lägg några hallon i botten på portionsglas, häll på consommé. Toppa med fläderskummet och gärna med lite krossade maränger.


Mjölkchokladpannacotta med persikor.

Mjölkchokladpannacotta med persikor
Ingredienser Beräknat för 4 portioner
1 dl mjölk
2 dl grädde
2 msk socker
2 st gelatinblad
200 g mjölkchoklad
2 st persikor
 smör
2 msk rom
 några lagerblad
 
Mjölkchokladpannacotta med persikor
Gör så här:

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
Värm mjölk och grädde, tillsätt 2 msk socker och låt det lösa sig.

Hacka mjölkchokladen fint. Rör ner i den varma mjölken. Pressa ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i kastrullen. Rör ut med slev eller slickepott. Häll sedan upp i portionsformar. Låt svalna och sedan stå i kylen minst en timma.

Klyfta persikorna och stek dem lätt i smör och en nypa socker. Tillsätt några matskedar rom och färska lagerblad. Låt sjuda ca 10 minuter. Fördela sedan på den kalla pannacottan. Låt gärna lagerbladen ligga på som pynt, men de ska inte ätas.



Jobbsökare..

Någon som har nåt tips på bra sida där man kan söka jobb eller hitta lediga jobb? Vill ha mer än ww.ams.se känner jag. Tips? :)


Torsdag.

Goddag.
Gick faktiskt upp vid 10 eller vad den var. Vill inte sova bort hela dagarna, och vill heller inte vända om dygnen totalt än. Det kommer jag ju lyckas med under nästa vecka då det händer en massa studentsaker! :) men som sagt, än så länge så firar jag den inte.
Skulle sitta ute i solen idag var det tänkt men det är ju så förbaskat tråkigt. I Turkiet hade jag inga problem med att spendera 10 timmar om dagen i solen men här i Sverige så är jag rastlös efter 5 minuter. Någon som har nåt tips på hur jag kan ligga länge i solen? Har redan testat att läsa och att sova, samt prata med någon under tiden. Kanske skulle funka bättre med ett kompisgäng? Hm..värt ett försök någon gång. Med picknick kanske? xP

Nu svamlar jag. Hej så länge.

KLÄDHJÄLP!

Hej hej..gudars. Jag är nervös. Och rädd. Jag är fan allt. Stirrig med.
Jag behöver seriöst hjälp. Ska sjunga på denna jävla konsert ikväll och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Vad passar till Bryan Adams - Heaven? Behöver er hjälp! Jag döööööör....

Urk..

Kan meddela att jag är sjukt mätt och att det tog över en timma att äta allt :P haha.. Hade iofs en låååång paus mellan maten och salladen. Var ganska välbehövligt! Men det är ju Gossip Girl på tv så här kan jag ju inte sitta :P

Urk..

Kan meddela att jag är sjukt mätt och att det tog över en timma att äta allt :P haha.. Hade iofs en låååång paus mellan maten och salladen. Var ganska välbehövligt! Men det är ju Gossip Girl på tv så här kan jag ju inte sitta :P

Matlagning.

Halloj :)
Allt bra med er? Själv är det rätt så bra. Hade ett litet jobbigt och roligt samtal med mamma förut. Men men..glömt. Mamma har nån föräldratjoffs på sitt jobb och pappa har det på sitt. Jag är alltså skälv.
Ska äta egengjord potatissallad (potatis, fetaost och rödlök) och steka fläskfilé :) faaaeen va gött!

Oj, nu ska potatisen bort. Hejdå.

Tisdag..?

Vad är det för fel på mig? Vartför kan jag aldrig tycka att tisdagar är tisdagar? Var likadant förra veckan. Även idag ville jag ha onsdag. Det är verkligen nåt fel på mig, ledigheten bryter ner mig.

Idag ska jag vara duktig. För snart ska jag cykla ner till Linghem, sedan kör Tina och jag spinning 45 min och sen cyklar jag hem igen :) känns bra i alla fall. Får se ifall jag sätter mig nåt i solen sen, borde nog snarare fundera över klädsel tills imorgon. HJÄLP! Konserten är ju för i helvete imorgon! Jag måste träna på sången... ÅNGEST!

Rutigta saker.



Jag vill också picknicka. Jag vill också sitta på en rödrutig filt med en rutig (flätad) korg. I korgen ska ett jääääättegott och nyttigt bröd ligga, hembakat och alldeles färskt. På mackan ska en god ostskiva ligga och så till det farmors jordgubbsdricka. Till efterrätt så ska det vara en jordgubbspaj. Hur härligt vore inte det liksom?
Men det tragiska i det hela är ju att det inte kommer hända. Per är alldeles för rastlös och så skulle det inte funka. Blä på det.

Paket :)

Gaah vad det är varmt! Helt sjukt. När jag gick upp vid 8 idag så var det alldeles lagom, inte för varmt. Nu är det ungefär 24 grader i skuggan. Har suttit en liiten liten stund ute i solen, blir lite för varmt så man måste ta många pauser.

När jag hämtade posten förut så låg det två ganska stora paket i brevlådan. Överlyckliga jag skuttade hem full med förhoppningar. Båda paketen var självklart till mig och jag visste vad det var. Äntligen!
Så..vad var det då?



*trummvirvel* Tadataaaaa! (eller hur det nu låter)



Resten av Redken-produkterna! :D me like, me like! Ska testa schampot och balsamet idag och kanske mousset med. Får se :) men hela kombon med sprayen ska testas på onsdag då vi har konsert!

Måndag.

Hej på er.
Jag är jävligt trött och hade så jävla kul igår! Orkar inte skriva mer nu..för nu ska jag sova ute i solen! (solkrämen åker på först xD)

Söndag.

Halloj.
Mellanbra/dålig kväll igår. Tittade iaf på filmer som var bra! Havoc var lite halvflummig, fattade ibland inte så mycket men det berodde på att jag inte hörde vad dom sa :P Bring it on... tvåan ni vet? Med Hayden..P nåt ^^ den var iaf skitbra :P behövde en riktig humorfilm efter Havocs hemska scener!

Idag ska jag sola och sen åker jag till Sara P's land för att umgås med tjejorna. Ska bli trevligt, måste bara få någon vägbeskrivning :P

Tjollahopp, sooooolaaaa!

RSS 2.0