Gårdagen och dagen.

Hej på er..varit borta länge från bloggen nu. Det har sina anledningar.

Gårdagen
Bilhelveten ville inte backa ur garaget så pappa fick komma men då funkade den finfint. Förbannade bil.
Gick ju som sagt i skolan till 15.20. Var ett jäkla liv mellan kören och sången. Usch säger jag bara.. Men i alla fall, på sången så stod jag på scenen och sjöng. UTAN att vara särskilt rädd. Framsteg enligt mig. Men på onsdag så ska jag INTE darra på rösten och då ska det gå bra. Punkt.
Efter sången så gick det väldigt fort hem, skulle hämta saker och byta om. Var hemma i 20 minuter tills jag var tvungen att åka igen. Drog då till affären där bilhelveten vägrade att backa IGEN men den här gången mitt på parkeringen. Pinsamt! Efter ett tag funka den. Var lite försenad så jag åkte ännu fortare tillbaka till skolan. Väl framme så får jag reda på att vi börjar spela vid 17.30 (vi blev ju utmanade av N3 i en fotbollsmatch). Matchen var kul fram tills att Olof och Oscar började bråka. Då blev det för seriöst. Dock så sa Anna att hon tyckte jag var skitbra som back, trots att vi förlorade. Dessa ord gläder mig än :) kom hem vid 22 eller nåt. När jag skjutsade hem Lollo så vägrade bilen backa igen..kom snabbt igång dock. Hämtade pappa inatt vid 01.20. Han var dyngpackad och däckade direkt i bilen. Han hade också tydligen spytt en massa igår ^^ värre än mig, har aldrig spytt pga fyllan. so far.
Och just det. På förmiddagen så hade N3 spex om lärarna. Försöker förtränga vissa delar ur den på grund av en naturare. Jag tar det personligt.

Idag
Sov till 11 eller nåt. Vid 12.30-tiden så drog mamma och jag till Berg och badade & solade. Svinskönt. Låg där till fyra eller nåt och på hemvägen handlade vi. Så nu har vi grillat och käkat. Jag har också tagit igen allt jag missat i bloggvärlden ^^

Snabbgenomgång på dagarna. Orkar inte mer nu så nu går jag upp till stugan för att se på Havoc eller nåt ^^
Godnatt.

Östgötsk fredag.

God morgon.
Vaknade av att jag kom på att jag ställt alarmet fel och kom faktiskt upp i tid ändå. Sitter här i idrottskläder och är beredd på den hemska innebandyn vi har nu på morgonen. Men något gör mig så road/glad att jag inte störs av detta. Linda hade lagt ut en youtube-film på bloggen och gissa om jag blev glad när jag såg detta.


Jag fullkomligt älskar den här reklamen, och att det är engelsk text under gör inte det hela mindre roligt :P
Den är k l o c k r e n !
Tänk er att jag pratar sådär i mina värsta stunder ^^

Nu ska jag nog skynda mig lite. Ska hinna till affären innan skolan för att köpa riskakor, ICA's sour cream var sådär. För mycket smak.

Godnatt.

Eller jaa.. Ska upp till stugan och fortsätta se Blind Dating. Underbara film säger jag bara ^^ hoppas på att få höra från älsklingen snart med.
Längtar så himla mycket till flytten. Ska bli sååå skönt!

Godnatt.

Sol och glass.

Hej på er :)
Solen skiner! :D lovley! Är ca 23-24 grader i skuggan så det är hett som fan ute. Men jag klagar inte, så länge jag får ta pauser från solen så går det bra :) ska nog ta ut en skål med glass och gotta mig lite.

Solen kallar, ciao.


Torsdag.

Halloj!
Vilket väder det är och bättre ska det bli under dagen :) när jag käkade frukost förut så såg mamma och jag ett rådjur med ett rådjurskid. Übersöt va den! Tror att vi kommer ha harungar omkringskuttandes huset också för det är två som brukar hoppa på gärdet utanför.

Idag slutar jag vid lunch eller strax efter och i vilket fall som helst så kommer jag skynda mig hem så jag hinner sola lite, färgen är ju snart borta. Har blivit en blekfis igen >.<

Aja..inte missa tåget nu. Adjö.

Pics.

Igår bråkade Martina och Frida om vem som skulle få ta denna stol. Detta resulterade i att Per (läraren) tog stolen och satte sig själv på den så Martina satte sig på en annan stol och Frida i Matildas knä. Det var rena rama catfighten ett tag ^^


När jag åkte hem..någon dag så råkade jag tappa bilnyckeln när jag gått ur bilen. Här hamnade den och hur detta lyckades vet jag inte. Nyckeln kanske är skofetischist (stavning?).


NU ska ni få se de saker jag fick från mamma idag :) fotlänken och navelpiercingen!
 
Fint va? Ignorera min feta mage.

Var ju på JC-rea och hittade tyvärr ingenting. Det var totalsmockat med galet folk och jag hittade inget jag ville ha ändå. Efter en kvart fick jag nog och åkte hem. Kunde lika gärna stannat hemma.

Klockan 18:56:46


Klockan 18:59:22


Ser lite ut på bilderna men folk blev som galna när gallret öppnades.

Nu ska jag nog gå upp och glo på lite film fram tills Grey's. Godnatt.

JC-rea!

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till Ikanohuset i Linköping för att fynda på JC. För klubbmedlemmar så är det ju halva priset ikväll kl 18-21. Ska titta lite efter vanliga basiclinnen, gärna färgglada. Men nu måste jag nog skynda på lite ifall jag ska hinna med nåt innan :P

Skriver när jag kommer tillbaka och lägger ut bilder på shoppingen och det jag fick av mamma idag :)

Mm :)

Halloj!
Nu sitter jag i skolan och har just kommit hit. Orkade inte gå till maten ^^ käkade ett par mackor innan jag åkte hemifrån.
Att hämta mamma gick jättebra och det är kul att hon är hemma igen. Dom båda hade fått rejält med färg och jag är avundsjuk :P stod först och pratade lite med Fredrik, Saras kille, innan dom kom utklivandes från flygplatsen. I resväskan så hade mamma massor med sprit, vet inte ifall jag får nån del i det ^^ Hon hade också köpt lite till mig :) en jättesöt fotlänk och en navelpiercing med en rosa delfin :) tar bilder på det när jag kommer hem senare.

Nu ska jag nog skriva klart svenskan och frihetskunskapen. Hörs senare :)

Onsdag.

Mamma kommer hem idag :D dom sitter väl på planet nu antar jag..dom landar i alla fall kl 9.10 och då ska jag stå där och vänta på dom. Yaay..har varit lite segt när inte mamma varit här. Fasen vad mammor fixar och donar egentligen..vi barn märker ju inte det. Man tar dom bara för givet. Om jag saknat min mamma under den här veckan, hur kommer det då gå när jag flyttar hem till Per? :P inte att tänka på nu, för snart ska jag hämta mamma :D

God morgon förresten ^^

GG!

Halloj!
Vet ni vad som damp ner i brevlådan idag? Kjolarna från Sanna såklart :D den korallfärgade var skiiiiitbra, den ljusblå hade lite tjockare tyg men det är nog en vanesak x) snart är det Gossip Girl och sen Desperate Housewifes..ska skynda mig upp så jag hinner med början :P

Godnatt.

27/5 -08

Mammor är såna som är arga när man är hemma och ledsna när man är borta.
Vinay, 12 år


Det går inte att räkna upp allt som min mamma gör för mig.
Hon har hjälpt mig i flera timar ända sen jag föddes.
Mark, 8 år.


Ur boken "Till mamma. Barn skriver om sina mammor"

Skooola.

Hej hopp.
Sitter här i datasalen med Matilda, hon dregglar över någon Johan som hon typ jobbar med :P dock har han flickvän så lite av dregglet är väl tårar ^^
Har handlat ett par piratbyxor och två par strumpbyxor idag. Assköna :)
Nu ska jag gå upp med allt och packa ner dagens shopping..sen hantverk.
Farväl.

Tisdag..?

Är det tisdag idag? Känns som typ...jag vet inte. Onsdag eller torsdag kanske. Vad deprimerande... :/
Tydligen är det alltså tisdag och idag har jag engelska (sista lektionen), hantverk (också sista lektionen) och sång (inte sista lektionen). Efter denna lååååånga skoldag som håller på till 16.10 så ska klassen spela fotboll. Vi måste ju träna innan fredag så vi klår dom jävlarna! Höll på att skriva klor..hade blivit rätt kul. Naturnördarna hade haft kul åt det.

Åh jägarns..klockan springer ifrån mig igen. Måste packa lite till och sminka mig. Vill se lite mänsklig ut idag.
Ciao.

Dust it.

Osis Dust it - Puder

Någon som testat denna produkt? Mamma tror jag fick sånt i håret när hon var hos nån frisör. Finns i alla fall hos Lyko för 149 kr vilket låter som billigt i mina öron.

26/5 -08.

En mamma är en person som först köper tuggummi åt dig och sedan skäller på dig för att du har hål i tänderna.
Aishling

Ur boken "Till mamma. Barn skriver om sina mammor"

Dåligt, Ellos!

Nu är jag sur. När jag beställde för över en månad sedan så var det två grejer som skulle komma senare. Denna rosa topp/tunika skulle komma den 20 maj men när jag ringer och undrar var den är så säger hon i luren att båda två ska komma den 20 juni. Jaha..varför stod det så då när vi beställde? Lovar att det är nån som tagit min topp... Usch. Ni har aldrig krånglat förut men nu blev jag besviken.

Zooma
Zooma
Då är det bara till att vänta ytterligare en månad då...

Plåtningstävling!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Lovley tävling eller hur? :)

Jag skulle då vilja vinna denna tävling för att bli fotad med min älskling. Vi har knappt bilder med oss båda..och efter 4 år så borde man ha nåt! Så då tyckte jag att detta skulle bli det perfekta tillfället :) att gå till en seriös och bra fotograf med älsklingen har jag drömt om länge, men som vanligt så har plånboken sagt ifrån. Jag vill detta så jävla gärna och jag hoppas och tror att älsklingen vill det med.

Gojs och sånt.

Hej hopp!
Är redan hemma :) ünderbart kan jag lova! Var bara att packa ihop sina saker på bilden så fick man gå. Och det där väntade jag hela lunchen på, nödvändigt :P men detta innebär i alla fall att jag hinner träna Basic Step idag med Tina. Yaay..pepp som fan! Om hon bara kan komma in på msn! >.< (ta det som en pik!)
Nu ska jag...ringa och tjata på Tina :P

Måndag.

Heey. Nu börjar sista lektionsveckan i skolan :) gissa om jag är..förväntansfull/glad/nervös...you name it! Men det här ska bli bra.

Idag har jag bara tre lektioner. Sång, frihetskunskap (Jan G's ämne, vad annars?) och sist bild. Så idag slutar jag vid 14.45 men jag ska fråga ifall jag kan få stå på lunchen och göra det vi ska göra på bilden. Isf så kan jag åka hem tidigare och sola :)

Gudars. Klockan ruuusar iväg. Ska betala lite saker först och sen ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att hinna med åttatåget ^^ go me.

Händer idag för er?

Hemma igen.

Halloj :)
Nu är jag hemma igen. Fick som sagt lite färg av att sitta ute i solen idag. Hoppas på mer imorgon :) det gick också bra att gå 5ans spår, gick på 40 minuter. Inte dåligt va? För övrigt så var maten hos farmor skitgod! Vettefan vad det var men nåt nötköttsaktigt med bacon i..lindat, potatis och sås. Till efterrätter(!) så blev det först glass med frukter och sen en sån där mandeltårta som man har i frysen. Dom är ingen favorit hos mig så det blev en pyttebit. Men magen blev fullproppad ändå :P
Lilla kusin Erik fick åka med mig ett varv, han tjatade i över en timma tills jag gav med mig :P shittans..man skulle kunna tro att han är många år yngre än 12 när hans tjat kommer igång.

Vet ni vad jag ska göra nu? Gå upp till stugan och kolla på film x) så jag säger godnatt för mig.

Sunday.

Soligt idag, därav den engelska versionen av söndag ^^ har fått lite färg och bara suttit ute i en halvtimma :)
Kvällen vad helt galet kul igår :) fick väl i mig sammanlagt två cider och en jävla massa efterrätter x) skriver mera sen. Ska njuta lite till av solens återkomst, sen ska jag gå 5 km i spåret. Mors dag idag ju så då blir det en tripp till farmor också :)

Ha en solig dag :)

Party ikväll = Sanna goes ego!

Ska ju fira Lollos födelsedag (som var för två veckor sen) ikväll. Efter mycket om och men så lyckades jag ääääntlgen bestämma mig för vilka kläder jag skulle ta på mig. Det blev svarta pösiga byxor som går till vaden, vitt långt linne och ljusblå kort tröja. Till det så har jag ett svart halsband med massa tjoffs i och ett blått armband med tjoffs på, från Turkiet. Och eftersom det är party idag så har jag försökt att göra mig fin och det resulterar i egopics. Vill inte inte se så föreslår jag att ni klickar bort detta fönster nu ^^


(flüffet syns inte, men det är flüff)



Lyckades väl ändå rätt så bra? :)


Som sagt..

..katter kan sova hur som helst.


Chili igårkväll

Murre idag, inom loppet av en timma





Dom är knäppa och galna men jag älskar dom ändå. Kommer sakna alla så grymt mycket när jag flyttar.
Ni är hela min kärlek<3

Hemskt.

Godmorgon.
Hade fått flera kommentarer sen igår, kul :)
Läste lite på Junitjejs blogg och hittade detta. Gick bara in på en av bloggarna och hittade detta. Så jävla hemskt! Fattar hon inte själv vad hon håller på med? Kan hon inte läsa vad hon skriver? Jag blev helt...sitter och skakar. Tänk om mitt barn skulle skriva så (jag har ingen unge, men sen när jag får)..tänk om det där vore min syster, kompis..you name it. Jag kan inte rå för det, men jag tycker synd om henne. Hon kommer få en svår kamp tillbaka..om hon ens kommer hinna tänka tanken att hon vill tillbaka till livet.


Nightie.

Godnatt på er allesammans!
Nu har jag tänkt att gå upp med en skål popcorn och se fortsättningen på Tristan & Isolde. Grymt bra film än så länge. Blir nog att glo på typ The sisterhood of the treveling pants (eller som den kallas på svenska; systrar i jeans) också. Den så ju så grymt bra. Fast det kanske beror mycket på att jag fullkomligt älskar hon som spelar Serena i Gossip Girl och hon som spelar Rory i Gilmore Girls (funkade inte att bara skriva GG på båda ^^).

Nu - popcorn och filmtajm!


Pigga och...

Här är vi allesammans pigga och glada! Eller..?


Curry


Morris


Murre

Min katt ligger minsann inte och sover. Hon gick ju i alla fall nyss ut.

23/5 -08

Tänkte börja med lite mammacitat nu när det ändå snart är Mors Dag. Tänkte försöka skriva in minst ett om dagen.
Alla citat kommer från "Till Mamma. Barn skriver om sina mammor" eller från "1000 saker jag gillar med min mamma". Detta skrivs dock under. Men här kommer första :)

"Mammor är murar som skyddar barnen från världen utanför"
Adrian, 11 år
Från "Till mamma. Barn skriver om sina mammor"

Lite allt möjligt.

Hejsan hopp!
Nu är jag på topp (rim ^^) igen och ska snart käka. Blir potatis i ugn med grillad kyckling och sallad. Gött som fan ska det bli :)
Har just tagit mig en liten Xider och god som tusan var den. Har ju inte kunnat dricka på evigheter känns det som och den smakade så gudomligt gott. Tur att man har 7 till i kylen ;) haha neerå..några ska jag ha hemma hos Lollo imorgon. Det ska också bli kul, träffa lite folk och äta ännu mer god mat :)
Måste bara skriva detta. Känns otroligt skönt att inte vara rädd för maten. Jag vill kunna äta och leva precis som alla andra utan att bli dunderfet. Just för stunden så tänker jag dock inte på det :)



Just det. Glömde visa sprayen. Skriver lite senare om den, eller imorgon när jag testat den ordentligt. Dock så pratade Sara P och jag om Redken imorse och hon kan inte tänka sig någon annan spray. Känns bra att ha köpt nåt seriöst för en gångs skull ^^



Min nya kärlek <3

Powernap.

Halloj. Pannkakorna blev delicious (what else) och jag är fortfarande mätt. Råkade ta en liten powernap som varade en halvtimma i soffan. Vet inte vad det är med mig nu för tiden. Sover som en sten på nätterna och somnar nästan direkt (förut tog det minst en timma) och så behöver jag dessa små powernapar. Fastän jag knappt varit i skolan eller ansträngt mig så däckar jag så fort jag ens sätter mig där. Helskumt. Men men, nu är jag ju vaken igen ^^

Kanske borde fundera på att börja på svenskaargumentationen som ska vara inne innan 00.00 inatt. Vad kan jag argumentera om som ska in till Ordet fritt i Corren? HJÄLP!

Hemma :)

Faen vad slappt det är nu sista veckorna. Har nog slutat runt 12-tiden hela veckan ^^ slutade 11.15 idag men satt kvar för att plugga lite och så var jag ju tvungen för att hoppa in i solariet på vägen hem. Johannelunds är det bästa :)
Idag kom också min Redken-spray. Kommer nog bli skitnöjd med den :) idag går också auktionen på Tradera ut med schampot och balsamet, och så borde pengarna från den där engelska sidan dras.

Nu ska jag göra pannkakor! (förvånade?)


dock utan grädde/glass

Fredaag.

Morrn.
Jag är inte vaken och har visst huvudvärk. Great, och jag som ska ha gympa på morgonen. Kommer typ somna eller nåt. Hoppas det i alla fall är nåt kul vi ska göra, men det är b.la. Sara P som ska hålla i lektionen så det lär bli fotboll och då kan jag tänka mig att anstränga mig ^^
I övrigt så har jag typ bara kör hela dagen..och kanske sång. Passar ju bra till min slemmiga hals som värker ibland. Lär ju inte alls tappa rösten och låta som en kråka idag, inte alls. Borde fan spela in mig själv sedan efter...fast ni kanske inte vill bli utsatta för sådan tyrrani. Och nu babblar jag och märker att klockan är föörbannat mycket! Fan..jag som tänkte cykla idag. Lär bli bilen eftersom klockan sprang iväg. Fan då...

Tina.

Har skrivit det förr och gör det igen. Om inte denna tjej blir nåt stort inom sång så blir jag förbannad. Varje gång hon öppnar käften och ska ta ton så ryser hela jag och tårarna kommer nästan för jag är så jävla stolt över henne. Låter fan som att jag är hennes mamma men..hon är min äldsta vän och kommer alltid vara den som betyder mest.
Jag hoppas att jag en dag får stå i publiken framför en stor scen och så står lilla Tina där uppe med sitt band.

Så har ni inte hört henne än så är det på tiden. Måste spela in när hon sjunger Wait for me..den är ju så rysligt bra.



Bill och jag.

Tänkte visa lite pics. Idag är det jag och Bill (Chili) som visas ^^



Usch..måste visst sola. Får göras imorgon ^^




Är inte min lilla Bill för söt? :) kanske något störd med..men det är ju matte med ;)

Glass.

Tänkte underlätta mitt pluggande lite genom att åka och köpa glass. Plugg utan glass går inte. Jag vet att jag vill gå ner i vikt men jag måste ju faktiskt kunna plugga. Slut med ursäkter. Dags att handla glass ;)

Maat.

Nu är jag mätt och belåten, vilket gör mig redo för pluggets tråkiga kallande. Maten gjorde mig dock lite sömnig så det kanske skulle passa med en powernap innan ^^

Redken.

Nu jävlar har det handlats..har lite ångest men den går nog över ^^
Har köpt Redken-produkter så det står härliga till. Har lagt bud på Tradera om ett schampo och balsam, Full Body tror jag den serien hette. Ger volym och glans. Så chansar jag på Beautybay att dom är seriösa så därifrån beställde jag en mousse, nr 10. På  Lyko.se så köpte jag ett hårspray, nr 18.
Allt detta räknar jag med ska kosta 660 kr, kanske lite mer. Fyyy fan. Men men.. Fick en lönespec idag från Byggmax där förra årets semesterersättning kom så den 25e är jag 1100 kr rikare x) och så kommer ju fondpengarna imorgon.

Men faktum är att det är förbannat mycket att ge för hårvårdsprodukter MEN vill man ha fint hår och behålla kvalitén på det så är det frisörprodukter som gäller. Mamma, pappa och Per behöver ju inget veta ;) 450:- är egentligen också ett rövarpris att betala för en klippning men nu tyckte jag att Lotta var så hiiimla bra och då är det värt det. Ifall jag hade köpt produkterna av henne så hade det gått på nästan 1200:-. Mitt blev rätt billigt ändå ^^
Jag svamlar nu. Ska nog plugga istället och få nåt vettigt gjort.

Beautybay?

Hej!
Är det någon här som har handlat av www.beautybay.com någon gång? Ska skicka efter en sak från Redken och det känns ju lite sissodär att skicka efter ifall det kommer någon tullavgift eller nåt? Hur ska jag göra? Är dom bra/seriösa?

Torsdag.

Hejsan!
Har ingen lektion idag egentligen förutom mentorstid men jag ska åka in ändå. Ska ändå skicka lite Tradera-saker. Men jag tar nog bilen (dumma dumma dumma mig). Får ta en ordentlig promenad sen istället. Usch..får jättedåligt samvete när jag tänker på att jag ska ta bilen. Fan också....men jag vågar inte riskera min hals. Dumma dumma dumma mig.. Ingen styrketräning blir det idag heller men det har sina orsaker! Jag måste panikplugga inför ett par saker tills imorgon.

Nu ska jag bara sminka mig lite och sen...får jag se ifall jag tar bil eller cykel..jag vill cykla men ändå inte. Nu svamlar jag så nu drar jag.

Min humor....

Läste det här hos Elin nyss. Det där är min humor ut i fingerspetsarna! xD jag lever verkligen på skadeglädjen och den har Tina råkat ut för många gånger x)
Förresten så tycker jag att Elin blev skitsnygg i sin nya frisyr. SÅ vill jag ha det men mitt hår är för tjockt och för bångstyrigt så det skulle aldrig gå..och så är jag nog för lat x)

Funderar på om jag ska upp till stugan för att se film innan Grey's..ska ju ta sovmorgon imorgon så då borde jag hinna se en efter också. Så får det bli. Godnatt :)


Konstnären heter Matilda och är inte helt klok.

Blåst.

Känner mig helt urblåst i huvudet. Liksom..borta. Men jag har ju sovit gott de senaste nätterna. Dock kommer jag ju knappt ihåg nåt av vad som pågått de senaste dagarna. Är jag så borta? Jag vill bara lägga mig och sova resten av veckan. Önskar jag kunde göra det. Just nu svamlar jag..ska ringa till Per. Godnatt eller nåt.


Som klippt och skuret.

As you know så klippte jag mig idag :) var ju lite nervös innan men Lotta och jag kom fram till något riktigt bra. På en halvtimma så hade vi hunnit diskutera hur hon skulle klippa, klippa mig och styla till det. Lotta är lätt den bästa jag varit hos. Ska nog gå dit och köpa lite produkter snart. Måste ha bra grejer igen ifall jag ska få styrsel på detta.

Såhär blev resultatet iaf :)


Onsdag - klippdag.

Hej hopp!
Sitter nu i skolan och har egentligen frihetskunskap. Orkar verkligen inte.
Skjutsade mamma till flyget imorse och kom till skolan vid nio. Hoppas dom får en bra resa! :)

Snart är det dags för klippning. Vågar jag satsa på nåt vågat? Typ klippa en helt annan frisyr? Typ till hakan? Vågar jag? Svaret när komma när jag går ut därifrån. Ska försöka skriva efter lunchen igen.

Spännande fortsättning följer..

Kväller.

Hejsan igen.
Sitter här med mina hallonrosa naglar och skriver ^^
Mamma fick just sina mors dag-presenter eftersom hon åker till Rhodos imorgon och ska vara borta en vecka. Tänkte att det är lika bra. Hon blev glad iaf :) var två böcker, en med citat från barn som sagt nåt om mammor och en "1000 saker jag gillar med min mamma" eller nåt sånt ^^

Hon hittade även lite pengar i en plånbok så nu är jag ca 70 kr rikare :P haha.. Nej usch. GG! Faaan! Gossip Girl har ju för fan börjat!!! Hejdå!

Hallonrosa.

Hejsan!
Sitter här och snorar samtidigt som jag febrilt försöker få luft. Totalt igentäppt. Var lite pimsamt när jag var med på utvärderingen i förmiddags, satt och snöt mig hela tiden.
Utvärderingen gick bra, alla åsikter jag har om skolan kom fram och alla fick säga sitt. Hoppas dom försöker jobba på detta nu.. Kände mig inte tillräckligt pigg för att vara med på friluftsdagen (skulle köra rugby) så jag gick ner en stund på stan, hade lite saker som var tvugna att fixas. Beställde även klipptid tills imorgon :) ska vara på Hårteknikerna imorgon kl 11.45 så då ska vi först komma överrens om vilken frisyr jag skulle passa bäst i. Lotta, frisören, kommer få mycket att säga till om. Vill ha håret upplivat igen. Det hänger liksom bara slappt just nu. Inget kul alls.
Köpte även tre nagellack. Ett i samma färg som studentörhängena, ett genomskinligt och ett som jag kallar 'hallonrosa'. Vet ej om det räknas som det men fint låter det ^^



Och för övrigt så älskar jag Chili :)


Tips till Per.

Tänkte lägga in lite bilder och länkar så Per får några idéer om vad jag kan tänkas önska mig. Dock är det bara idéer så du behöver inte köpa detta, köp hellre något mer personligt :)

Från Kyssjohanna


Artikelnr: 00052522040
(sök där det finns en sökruta så ploppar det upp)


Artikelnr: 774120155265


Artikelnr: 0001002204


Artikelnr: 00141455220


Artikelnr: 778585221588


Från Bagsandfashion

Halsband - 00001-54 - Giraffe Silver

Halsband - 00001-54 - Giraffe Silver
(sök i sökrutan på detta)

Det här är ju bara smycken..aja. Idéer bör du fått. Du känner ju mig så du vet ju min stil med saker och ting :)
Puss på dig älskling<3


Funpics.

Lite bilder från i lördags. De sista är bäst ^^


S40 dominerade.


Någons personliga trädgårdsland?


En del av banan.


Fyllona sover.


Jag tror Dennis försöker omvända min pojkvän.


Jag låter bilden tala för sig själv.


Fin utsikt från Hamnkrogen i Helsingborg.

Helgens bravader.

Hej hopp.
Sist jag skrev så var jag inte på så bra humör. Förklaringen lyder; Per och jag skulle träffas i helgen men så ville han åka till Borås och gå på ett möte och då ville han inte att jag skulle sitta själv i lägenheten. Men detta redde ut sig sen. 22.40 satte jag mig i bilen ungefär och drog iväg till Tidaholm. 01.05 var jag framme. Så dagen slutade ju bra iaf.
I lördags så struntade Per i mötet och vi drog till Helsingborg istället, åkte halv sju på morgonen. Väl i Helsingborg så var det rallycross hela dagen och det tittade vi på. Dennis var med också så Per och han började supa vid 12 på dagen och var väl onyktra hela dagen sen. Jag var chaffis och drack inte en droppe. Sen sov vi på Scandic Horisental eller nåt i Helsingborg.
Igår åkte vi hem till Tidaholm. Vid 16 hade jag bestämt möte med Anita, hon jag har sökt jobb som personlig assistent hos. Hon var jättegullig och där tror jag att jag skulle trivas. Jag ska bredvid i två veckor (får lön = bra lön!) direkt efter studenten så jag lär mig och klarar mig själv med henne sen. Men det står mellan mig och en annan tjej som hon ska träffa i veckan, dock verkade hon fäst vid mig och hon sa att det antagligen blir jag! Fatta lyckan :D
Åkte hem vid 6 imorse och hade 1½ lektion och fick sedan äntligen åka hem. Hämtade Sara från sjukhuset vid 15 och skjutsade hem henne så jag är nyss hemkommen igen.

Har lite roliga bilder från i lördags som ska läggas ut men det gör jag senare!

Filmmaraton.

Nu går jag upp till stugan i hopp om att filmerna vill funka på den DVDn eller i den datorn. Borde dom göra. Den här ville inte samarbeta med mig riktigt.. Men nu mår jag lite bättre fast det lär nog ändras imorgon igen. Man borde förbjuda hopp (känslan) ibland.

Aja..godnatt.

Jag....

Jag är pinsam. Jag är trött. Jag hatar mig själv. Jag vill bara sova bort allt. Jag vill åka. Jag vill inte att han ska missa. Jag vill inte äta. Jag vill vill vill vill vill. Men jag är inget barn längre.

...

Fastän jag sa att jag vill vara ifred så vill jag inte det.

Ingen bra dag.

Som ni förstår på rubriken så är detta ingen bra dag.
Gick upp kvart i sex för att ge mamma min väska som jag skulle ha till Per. Cyklade i duggregn till tåget, stressade som fan, och kom till skolan. Efter första lektionen så får jag ett sms av Per där han skriver att han ska till det där jävla mötet och det betyder att han inte vill att jag kommer. Nu har jag inte hört av honom på ett par timmar men jag orkar inte bry mig. Känner mig så jävla ledsen och besviken. Nu går det över en månad IGEN innan vi träffas. Känner inte för att flytta dit just nu.......
Dessutom så kanske jag förlorar det där jobbet pga att jag inte kan träffa henne på söndag. Om jag inte åker dit enbart för det ist...men hur kul är det? Fy fan.....spykänslan är i halsen igen. Maten var inte lätt att få ner men verkar lättare att få upp. Jag vill hem. Hem och lägga mig under täcket. Hem och gråta. Bara försvinna........

Godnatt.

Shoppingen och NP tog nog alla mina krafter idag så nu går jag upp och lägger mig. Skriver imorgon bitti ifall jag hinner. Godnatt.


Skor :D

Vet ni vad jag har gjort idag? Köpt skor :D och inte ett par. Fyra! :D
Ett par är studentskor, två par tygskor och ett par tofflor :)
Köpte (eller mamma köpte) ett halsband till studenten också. Rosa såklart :)

Bild 1. Studentskorna. Din Sko 449:-
Bild 2. Svarta tygskor. Skopunkten 199:-
Bild 3. Vita tygskor. Skopunkten 199:-
Bild 4. Svarta tofflor. Skopunkten 249:-
Bild 5. Halsband. Bella butik, Linghem 60:-











Fina va? :) är helnöjd med allt! Så de svarta och mina andra vita följer med i helgen. Det ska ju regna så det kan vara bra att ha ett par på lager ;)

Det där med lyssning..

..är nog inte min sak idag. Vanligtvis är jag en jättebra lyssnare men på hörförståelsen så ballade det ur totalt. Har nog aldrig gjort så dåligt ifrån mig! Haha.. Usch..skäms nästan :P men men..
Nu har äntligen mina fondpengar kommit in på kontot. Så nu ska jag åka till Ikanohuset och troligtvis till Skopunkten för att köpa tre par skor :) jag anser inte att dom har dåliga skor bara för att de är billiga. De passar min plånbok perfekt. Jag är ingen som köper det dyraste i märkesväg.

Nehepp..om man ska dra sig iväg nu då.


NP.

Orkar inte ens kommentera hur det gått på det nationella engelskaprovet. Läs- och hörförståelse. Just nu är läsdelen klar. Orkade verkligen inte fokusera på detta. Antar att lyssningsdelen kommer gå stäpprent åt helvete.

Gäsp.

God morgon. Gick upp vid 6.30 utan att egentligen ha vaknat. Har nog inte det än.. Men mamma föreslog när jag kom ner att jag skulle åka med henne till bussen så på 40 minuter klädde jag på mig, sminkade mig och käkade frukost. Rätt imponerad av mig själv med tanke på att mamma och jag kom igång och babblade.

När jag satt på bussen så gick en tjej utanför bussfönstret och grät. Jag undrade vad det är som hänt som gjort henne så ledsen. Ville bara hoppa av bussen och ge henne en kram och ett "det ordnar sig". Jag tyckte synd om henne för det är inte roligt att börja dagen på det sättet. Jag vet själv att jag skulle behöva en sådan kram oftare.

Nationella prov snart.

Shopp shopp :D

Snö of Sweden har såna fina smycken. Älskar loggan på den. Detta tryckte jag iaf hem från Tradera idag :D

** NYA SNÖ ÖRHÄNGE ** **NYA SNÖ ÖRHÄNGE **

Fina va? :) dom till höger ska sitta i öronen på studenten :)
Denna fina sötvattenpärlsring(?) ska jag buda på imorgon :)

##SNÖ RING##NYVARA

Jag är sällan så glad som när jag shoppar. Shoppa är både positivt och negativt för mig. Negativt eftersom jag har en stram budget men när jag väl har pengar så läker shoppingen igen en liten bit av mig så länge. Bättre med kortvarig lycka än ingen alls :)
Just det, har beställt två kjolar av Sanna (fint namn) i färgerna korall och mellanblå. Kommer dom passa mig? :)

Jobb :D

Jag är glad glad glad :D och ledsen men det ignorerar jag för jag har kaaaaaaanske fått jobb :D eller det är nästan bestämt! Hade sökt till SkaraborgsAssistans som personlig assistent. En ringde därifrån för en månad sen och sa att hon skulle skicka vidare mina papper till hon jag isf skulle få vara hos. Hennes assistent ringde mig idag och vi ska troligtvis träffas på söndag :D (om jag åker till per). Blev jätteglad och brydde mig inte längre om att vara dryg mot Johovas vittnepersonen som var där idag.
Visst, det är inget trevligt jobb i den bemärkelsen att hon behöver hjälp med sin personliga hygien men hon är normalbegåvad. Det sitter alltså i hennes kropp så hon kan inte ta hand om sig själv. Anita, som hon heter, bor i Tidaholm vilket är perfekt för där bor ju Per. Ifall jag verkligen får det så jobbar jag mellan v28 - v30 vilket inte gör mig något. Förhoppningsvis så kan jag få sätta lite plantor innan dess.

Nu ska jag packa träningskläder och sen dra till gymet för ett dancepass. Wich me luck utan skor :P

Sprängblåsor.

Hejsan.
Morgonen började med att Chili gapade utanför dörren och ville in vid 4.15. Jag är för snäll som går upp och släpper in henne,  tycker ni inte? Gick ner och hade god tid på mig vid frukosten. Tog hål på min blåsa på hälen för att 'lätta lite på trycket'. När jag tog på mig strumpbyxor så sprängdes den. Jag kände explosionen! Skitläskit för hela vänstra foten på strumpbyxorna blev blöta. Så stor var den. Men nu kan jag ha tygskorna igen :)

Varit en rätt slapp dag med besök från Jehovas vittne på morgonen, sista eurytmilektionen, sista danslektionen och snart svenska. Har hunnit kolla lite på skor och sålt fonder så 3000 kommer in på mitt konto imorgon. Blir eventuellt dessa till studenten. Ska kolla på skopunkten först eftersom jag ändå ska handla ett par där.

DS_229174_A.tif DS_229174_B.tif

Citat från tårtkalaset.

Någon av oss tjejer: Martina, varför sätter du dig inte ner?
Martina: JAG HAR ONT I RÖVEEN!!

- - - - -


Martina: Jag har en tampong i röven.
Två samtidigt: Va?!
Martina skrattar: Nej det har jag inte.

- - - - -


Seriöst. Den människan kan slänga ur sig vad som helst och man blir inte förvånad ifall t ex det om tampongen skulle vara sant. Martina är inte av den 'normala' eller kräsna sorten. Men vi tycker ju om henne ändå ;)

Utmanad.

Nu har vi blivit utmanade av naturarna.



Det står för övrigt att Fanny, Kajsa och Tanja ska vara cheerleaders. Det ska nog bli mer spännande än matchen ;P haha.. Nej men detta ska bli jävligt kul! Dock får jag vara chaffis åt pappa tror jag så det blir nog tyvärr ingen annan dricka än cola för min del. Man måste ju ta alla chanser att tjäna lite cash ;D
Längtar längtar längtar!


Dubbelgrattis! :)

Grattis Lollo och Martina som båda fyller 19 år idag :D
Lollo fick en efterrättsbok av Tina och mig, Slutet gott tror jag den heter.
Martina fick tårtor! :P

Folk gluffsar i sig




Såhär fräsch var tårtan efteråt :P vi snodde bestick från 'matsalen' och satte oss i gräset och käkade direkt från kartongerna. Mucho gott, rekommenderas :P

Matlagning.

Hejsan.
Håller just nu på att laga mat. Blir potatismos och korv i ugn. Dock är det mamma som förberett allt så det är bara att köra in korven i ugnen och koka potatisen :P här gör man inget avancerat. Det är jag för trött för. Är svinhungrig också..kanske inte så konstigt med tanke på att jag knappt ätit nåt idag. Men potatismos är något jag kan äta mängder av :) ojdå..potatisen kokar över. Hejdå

Skola.

Hej.
Är nu i skolan och har just haft lite silversmide utan lärare. Gjorde klart min ring och vet inte vad jag kan göra mer där. Funderade på att göra klart pallen men det orkar jag inte. Ska nog istället skriva religion och förbereda inför att han från Jehovas vittnen kommer imorgon och ska prata om homosexualitet. Snacka om att jag ska bomba honom med dumma frågor :D
Som sagt..göra vettiga saker.

Förflyttning.

Hejsan. Nu har jag blivit förflyttad och tycker det är sjukt störigt att inte logga in där man ser mest aktiva osv längre. jobbiga flytt. Någon som vet ifall mest aktiva-listan kommer hit också?

Har i alla fall duschat och så nu. Ska åka in till andra lektionen fastän jag egentligen inte har något där att göra men men.. Blir antagligen att leta skor sen till studenten. Men nu måste jag reda ut håret och försöka sminka mig så jag ser ut som en människa igen, bara hoppas på att inte tårar kommer idag igen.

Orka?

Godmorgon..eller måste det jämt heta god? Jag skriver dåligmorgon istället.
Det här är en dålig morgon. Vaknade alldeles för tidigt av att alarmet skrek mig i örat och för att det var svinkallt i stugan. Det visade sig att jag tyvärr hade ställt alarmet rätt och att det bara var 15,6 grader. Masade mig upp för en halvtimma sen och tänkte duscha här nere istället men så långt har jag inte kommit än. När jag kom ner till huset så fick jag en sån där likgiltig känsla som fortfarande håller i sig. Faktum är att jag inte bryr mig om dagens lektioner. I alla fall inte den första. Nk lab up my ass. Orkar inte, vill inte. Så jag skiter i första lektionen och ska fundera på andra.
Jag betvivlar att gårdagens breakdown verkligen var så bra..

Nightie.

Nej.. Nu ska jag nog gå upp till stugan och glo på tv eller nåt. Missa inte auktionerna i inlägget under och i kategorin "Till Salu" så hittar ni bland annat Bamboo-örhängen som också är till salu. Lägger nog kanske ut lite skor med. Men men.. Ha det fint gott folk! Godnatt.

Säljes!

En vit kort och stickad tröja. Köptes i en fin affär i Spanien för något år sedan. 100% bomull och i nyskick.
Auktionen hittar ni här

Björn Borg Spa reseset. Info finns i auktionen som hittas här

image279
image280

Addition är inte alltid lätt.

image278

Behövs några ord utöver detta? What can I say? Hon är blond.

Pfft..

Har ganska dåliga rubriker idag, jag vet. Men faktum är att jag är nyvaken efter att ha sovit en stund i soffan. Fasen vad den är skön att sova i. Gilmore Girls är på tvn så det kan man ju inte missa :) ska äta ett par pizza-bitar nu för det blev ingen lunch. Blir förhoppningsvis bara lite flingor till kvällen, älskar flingor med mjölk nu för tiden :)

AAAAHH! :D:D

VEEET NII?
Jag läste i Extra Östergötland förra veckan att Amanda Jensen (Idol ni vet) ska komma till Mariestad den 2 augusti. Idag berättade Lollo att Within Temptation ska komma dit också :D:D min lycka är totalt jävla gjord! Såg dessutom att Takida också ska dit! Ännu mera lycka :D Ska dra med mig Per och så får Dennis vara chaffis för dom vill nog se Mange Schmidt eller vad han heter. Urkass enligt mig men dom ska väl nöja sig med något också :P så en endagarsbiljett till den där festivalskiten kostar bara 350 kr så kanske 400 med bensin. JAG SKA DIIIIT! :D måste hoppa runt lite mer av glädje nu :D


...

Great, lyckades bryta ihop på sånglektionen. Allt som hänt senaste tiden med separationen och tidigare grejer gjorde att bägaren rann över så att säga. Det jobbigaste var ju att alla var där och verkligen glodde på mig. Sprang till toan och tårarna vägrade sluta rinna. Har inte gråtit på länge så kroppen behövde väl det..sa ifrån helt enkelt. Ska bli så skönt att flytta för då försvinner förhoppningsvis lite av skiten.

Nu ska jag nog lägga mig i soffan och försöka sova lite. Har en otäckt stor spindel typ bredvid mig. Dags att moooova lite på sig.


Sleepless in Björkhaga.

Morrn. Har inte riktigt vaknat än mentalt så jag får nog skriva något vettigare senare under dagen. Men det var väl snällt av mig att ändå skriva? :P

Rabarberpaj.

Goddag.
Har just tryckt i mig två bitar hemgjord pizza och en portion rabarberpaj med vaniljvisp :) mumso! Ska upp till stugan och glo på tv. Godnatt.

  

Wihoo..ser inte överviktig ut iaf i kameran, har ju trots allt 21 i BMI. Fast en sissodär 8 kg bort skulle ju inte skada :) och förövrig så kunde jag ha B-kupa i en bh igår. Fatta lyckan :D:D haaaatar D-kupor! Små bröst är finast!


Sooooool.

Antar att alla ligger nu och njuter av solen så mycket det bara går. Gör jag med egentligen men några pauser måste man ju få ta annars blir man ju galen av rastlöshet där ute :P är förvånad. Åkte till Turkiet och blev rätt brun men nu har jag jättesvårt att bli riktigt brun igen fastän lite grundfärg finns. Liksom, solskyddsfaktorn spelar ju ingen roll i det läget. Den hindrar ju bara från att bränna sig. Blir galen. Vill vara riktigt pepparkaka tills fotograferingen v23 eller v24 ska vara (studentfotografering). Blir att ta bilder i Gamla Linköping :)
Nej..ut i solen igen.


Påskkärring.

Goood morgon.
Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon :) gick ner vid 11.40. Asgött! Ska bara ligga och steka i solen idag så det blir nog dålig uppdatering men det får ni leva med ;)

Igår när jag var hos moster och firade henne så berättade min kusins flickvän detta. Alina (mitt kusinbarn) och Maria (kusinflickvän) hade varit ute och gått när de såg ett par invandrarkvinnor längre fram. De hade tydligen inte sjalar på sig men stora kjolar osv. När de möter varandra på vägen så säger Alina "påskkärringar". Som tur var så förstod inte kvinnorna vad Alina sa :P

Random pics.

Stället vi övernattade på när vi sov i vindskydd. Kl 6.40 på morgonen.

image268
image269

Mina 'skador' efter vandringen. Ser ut som avkapade armar men jag lyckades vrida till mina fötter på nåt vänster så det är alltså bara hälarna som syns.

image270Höger fot
image271 Vänster fot

Vår kära altan där jag brukar sola.

image272
image273

Slut på bilder atm :)


Inte bara Bonaqua.

Maria upptäckte för länge sen att panten är 1 kr i Norge också, vilket blir mer i svenska pengar. Nu har jag upptäckt att det inte bara är på Bonaquas flaskor, det är även på Nestea's isteflaskor.

image266image267

Man kanske borde ta sig en tripp till Norge när man samlat ihop tillräckligt många :)


Hej.

Halloj.
Sorry för dålig uppdatering men har varit iväg hela dagen typ. Först åkte vi till Ekholmen och där hittade jag studentklänning :D sen åkte vi till Tornby och jag fick en bh som passar till klänningen och så köpte vi present till moster som fyllt/fyller 57 år. Sen var vi där ett tag och när vi kom hem så solade vi :)
Stack också hål på min blåsa jag haft på lilltån, den där megastora ni vet. Oj..nu är det mat. Grillad lax, färskpotatis och romsås :D

Pics skogen.

image258
Vi hittade en hög med stockar som vi vilade mot när smärtan var som värst.

image259
Fötterna ömmade och dom här skorna ska brännas för den smärta de orsakade mig.

image260
Såhär såg mestadelen efter lunchen ut. En grusväg och skog, skog och åter igen skog.

image261
Jävla väskor som krånglade..dom fick ligga på marken och skämmas.

image262
När jag vänder mig om och ska prata med Matilda så möts jag av denna syn. Jag börjar misstänka att något inte står riktigt bra till i hennes hjärna.

image263
Här sitter hon och ber sin mor att komma och hämta oss. Fast vad hon gör med näsan är ju mera intressant.

image264
Folk runt elden när maten ska börja göras - korv med bröd.

image265
Kolsvart förutom elden. Sedan blev det godnatt.

Helvetesresa.

Vet ni hur skönt det är att vara hemma? :D jag älskar mitt hem! Jag ska aaaalrig mera 'campa'. Det var den värsta och vidrigaste upplevelsen jag haft i hela mitt liv! Typ iaf..fysiskt sett.
Allt började med att vi tog bussen till Rimforsa och då sov jag så det var rätt gött. När vi kommer fram så säger Per (inte pojkvännen - läraren) att vi ska gå till ett ställe som heter Trollegater eller nåt. Vi fick en karta per grupp och så sa han att det inte var så långt dit. Fine tänkte jag och var på bra humör tack vare vädret, den här delen av östgötaleden kunde ju omöjligt vara så dålig som den jag gick på i sjuan. Till en början gick allt skitbra, vi började med att köpa glass och Matilda och jag snackade lite skit. Vi gick över skitfina ängar och följde dom orangea prickarna på träden, solen sken och jag hade ännu inte fått blåsor på fötterna. Efter kanske 3km så börjar jag känna av skoskav/blåsor på hälarna. Jag tänkte inte så mycket på det då eftersom Per sa att det inte skulle vara så långt till Trollegater.

image255
image256
image257

Vi gick och gick, upp och nedför berg (dom var hööööga!) och igenom 1000 skogar. Efter två timmar så började jag misstänka att vi gått förbi eller gått fel när vi skulle till det där Trollstället. Vid 2½ timma så var jag rejält sur, trött och hade jävligt ont. Vi hade gått i relativt snabb takt hela vägen så vart fanns stället? Det var vid det laget som vi hittade en skylt som det stod Trollegater på. Yes tänkte jag, nu måste det vara nära. Efter ytterligare 45 minuter så kom vi fram. På över tre timmar så hade vi gått en mil! Genom skogar, över berg och genom träsk.
Vi stannade på det lilla sketna stället och käkade lunch och tog igen oss i säkert en timma innan Matilda och jag forsatte gå själva. Det tog oss ytterligare ca 3 timmar att ta oss 7 km, men då nästan kröp vi av smärta och så stannade vi och vilade i typ en halvtimma :P
Men väl framme vid bilen där alla saker fanns så satte sig jag och Annabel ner för att vänta på Anna, vår lärare. Alla andra gick med sina saker till dit vi skulle övernatta. När Anna kom så fick jag skjuts sista biten som gick att ta sig fram med bil. Sen gick jag 1 km med min rygga och en säck som vägde lika mycket som mig. TUNGT! Jag var förbannad och hade ont. Sov illa hela natten sen, det var hårt och jag hade en sten under min axel. Usch... Imorse fick jag skjuts till Linköping av Anna och pappa skjutsade hem mig.
Lägger upp resterande bilder sen, bla på mina hälar. Känsliga varnas.. :/

Packning.

God kväll på er ^^
Fan vilken underbar dag, har faktiskt varit ute lite i solen idag. Drog från sista lektionen idag, pallade verkligen inte NK lab. Dom satt ändå bara och fjantade sig igenom timmarna tydligen. Träffade Fanny H på stationen så jag fick höra om den totalt meningslösa lektionen. Jag drog och handlade allt inför morgondagen istället. Kände mig jätteduktig som kånkade runt på dom där tunga kassarna över halva Sverige (läs Vårdsberg = litet samhälle). Matilda ringde som vanligt och tjötade sin skit ;) haha neerå, du är svinkul att prata med gumman :P

Aaaah..shiet! Grey's om en halvtimma ffs! Måste ju hunnit packa allt innan dess. Vet ju inte ens vad jag ska packa, eller vart jag ska packa det. Hatar att panikpacka. Måste sluta skriva.

Ont >.<

Styrketräning är inte bra för kroppen. Har ont överallt! Har svårt att gå pga att höften värker (vet inte hur jag lyckats med detta). Styrketräning är ondska i öppen form.

Onsdag.

Heey.
Är nu i skolan, hann inte skriva imorse. Mamma och jag hade så mycket annat att prata om. Tillexempel om att jag ska sova i vindskydd imorgon natt. Fy fan säger jag bara. Jag kommer dö.

Har nyss haft religion och jag tycker faktiskt om det ämnet. Konstigt nog :P vi håller på med homosexuella i olika religioner och om hur de behandlas. Ska komma en kristen och homosexuell imorgon och nästa vecka kommer en jehovas vittne. Fy fan vad jag ska proppa honom full med frågor han garanterat inte kan svara på :P har inte så mycket till övers för jehovas vittne ^^ har blivit kallad mördare av dom av en viss anledning så därför..

Idag går jag i skolan till 16 och sen ska jag handla allt inför imorgon. Pust och stön. Men men..nu ska jag ha det kända ämnet Eurytmi.. FY FAN.

Worries.

Hej på er allihopa.
Sitter just nu och försöker göra allt för att få tag i modeakuten-linda. Liksom, den 11 maj har det gått en månad sen jag beställde klänningen. Hon svarar inte på mailen, uppdaterar inte bloggen..har hon slutat existera? Man är ju lite orolig eftersom jag ändå slängt ut 500 spänn på klänningen. Det är bara så, jag SKA ha tillbaka pengarna eftersom klänningen verkar gått upp i rök. Får nu istället panikleta klänningar på stan imorgon. Jävligt kul..nu kommer jag ju hitta nån klänning som halva stan också har. Jag ville vara unik med min klänning.

Slut med gnällandet för stunden, ska upp till stugan och glo på tv och eventuellt läsa lite. Hoppas ni har det bra. Godnatt.

Tisdag.

Halloj!
Hur mår ni allihop? Här funkar det. Måste bara berätta om min gigantiska blåsa på lilltån. Tänkte vänja mig lite vid klackar så jag tog mina från skopunkten som knappt har någon klack, men det var inte klackarna som var själva problemet. Där fram vid tårna klände det åt så dant att jag fick byta skor när jag väl kom till skolan. Sedan gick jag ner till gymet för att vara duktig och väl där märker jag den gigantiska blåsan. Får gå och be om plåster men det gjorde bara ännu ondare så jag struntade i skorna när jag körde abs och styrketräning. På vägen till skolan så hinner blåsan bli dubbelt så stor. Så nu får jag knappt i foten i mina slip-in. Kul kul..nej. Men det är som vanligt, jag får alltid blåsor och skoskav.

Nu ska jag ha dans. Ser inte fram emot det. INTE typiskt mig. Jag älskar ju dans. Vad har förändrats? :( 

Hmpf..

Godmorgon. Trots att jag vaknade vid 8 och har gått ner hit och satt mig här så är jag fortfarande inte riktigt vaken. Känns så förbannat tungt att gå upp numer.. Skolan känns ganska meningslös att gå till när man knappt gör något på lektionerna. Men jag ska åka in och vara duktig idag för idag SKA jag träna. Har sakna träningen nåt grymt, är ju säkert en månad sen sist och det syns och märks. Jävlarns..ska leta upp en låt till Michelle och så en till mig. Skulle ju helst bränna ner dom. Fasen..då måste jag ju skynda mig. Det orkar ju inte jag. Uuuh vad jobbigt. Blä.

Bäst jag gör någon nytta den här morgonen nu då. Adjö, godnatt, farväl.

Personlig men inte privat.

Halloj!
Talet löste sig ändå som tur var, improvisation ftw! ^^
Nejmen jag skrev det mesta under tiden de andra pratade och sen så hittade jag på slutklämmen (som Oscar tyckte om) när jag väl stod där och skulle säga den och de sa också att jag är personlig men inte privat i mitt tal. Hm..på tal om Oscar så borde han veta resultatet av uppkörningen. Stackaren har varit ett nervvrak hela dagen, rätt underhållande för oss andra dock x) och lilla älsklingen fick ändrad uppkörningstid, han skulle också kört upp idag. Jag kommer säkert inte att få veta när den blir :P fan, jag saknar Per. Han var jävligt irriterade att ha runt sig vissa stunder men nu saknar man liksom det. Take me back!

Läste hos Stina-Lee att hon ska till tandläkaren och att hon har dåliga tänder som jämt blir hål i. Välkommen in i klubben får man väl säga. Är precis likadan, har varit EN gång i mitt liv där de sagt att det inte är något fel på tänderna. Alla andra gånger har jag haft typ två hål. Jag är dessutom livrädd för att gå dit samt överdrivet rädd för sprutor så fram tills förra gången har jag alltid lagat hålen utan bedövning. Förra året så fick vi krångla i säkert 30 minuter innan sprutan fick ens närma sig min mun. Blä, usch. Hatar sånt..

Gud vad jag babblar på. Får ta ut det i fler inlägg istället :P

Måndag.

God morgon på er!
Sitter här halvdöd vid datorn och orkar inte ta tag i mitt liv. Borde fixa iordning mig, borde skriva talet, borde göra nåt. Fan..kom på att jag nog skulle behöva duscha innan jag åker. Måste cykla runt halv...bråååååttom!

Back home.

Heeej på er.
Har inte kunnat komma in på bloggen på flera timmar, undrar varför? Jaja.. Resan gick bra och jag träffade en jättesöt och trevlig tjej som jag satt bredvid från Jönköping. När jag kom hem så gosade (läs bråkade) jag med katterna och käkade lite. Har också skickat mail till modeakuten.se då jag fortfarande inte fått min klänning som jag beställde för ca en månad sen. Måste ha den snart. Hoppas hon svarar imorgon..

Men nu ska jag gå upp till stugan och försöka dikta ihop nåt tal tills imorgon. Godnatt.

Söndag.

Usch, nu är det söndag igen. Tråkigt värre eftersom jag inte kommer sova här inatt som förra veckan. Storledigheten är ju över nu :( men men.. Om en timma åker jag hemåt, känns riktigt motigt.
Imorgon har jag visst svenska nationella muntligt, ska hålla ett tal på 5 minuter. Ordnar sig ^^

Nu ska jag vara social sista minutrarna. Skriver ikväll igen.

Puss hej.


Pylt-dag.

Heej.
Fan vilken dålig uppdatering igår, sorry för det. Får skriva mina åsikter nån annan dag, har en otålig pojkvän bredvid mig för tillfället.
Idag har vi varit hos Anna och firat hennes 35-årsdag och träffat pylt (fråga mig inte vart namnet kommer ifrån). Han är en riktig liten..bus ^^

image252
image253
image254

Han hade jättekul med att göra bomben i glaset med handen så vattnet for över hela bordet. Sen så var det ju katastrof när han inte fick mer tårta. Tötnos x)
Pylt heter egentligen Petter men går under sitt superduperhemliga kodnamn Pylt.

Ekologiskt?

Hade en vild diskussion med Per under frukosten om ekologiskt. Dock orkar jag verkligen inte skriva det här nu, men jag skulle gärna vilja veta vad alla ni tycker och tänker om saken. Vad håller ni på? Ekologiskt eller konventionellt (stavning?) lantbruk? Själv är jag för det senare alternativet, förklaring kommer senare.

Fredag.

Halloj allihopa!
Gick väl upp för 1,5 timma sen eller nåt, asgött att slippa gå upp vid sex.
Idag ska vi kanske till Lidköping och gå inne på nåt köpcentra, har aldrig vaarit där så vet inte. Men det blir nog bra, får se vad som händer ikväll. VILL SHOPPA! :( måste ha ickeläckande skor. Vädret är ju åt helvete här..västgötar...

Myskväll :)

Hej på er allihop!
Sitter här i en obekväm ställning i sängen och kollar lite. Klämde i mig en massa taco förut och druckit massa cola ^^ fan va kalorierna flödar. Usch...men men. Man lever bara en gång, right?
ÄNTLIGEN har Per rakat sig, han såg ut som en skogsmulle förut :P på tal om honom, han skriker att jag ska komma nu ^^

Godnatt.

Urk.

Vad är det med den här staden egentligen? Förut, runt tre-fyratiden så kom en till orkester och den här gången var det gubbar som gick omkring med sina jävla trumpeter. Liksom..hallå? Vad händer egentligen? Förväntar mig nästan att en till omgång kommer. Jag hatar orkestrar, de för bara ett jäkla oväsen för oss som inte vill höra.
När jag ändå är igång med mitt klagande så kan jag ju passa på att klaga på alla vars bloggar jag dagligen läser. Jag har tråkigt, SKRIIIIV INLÄGG! Snälla, gör slut på min rastlöshet.

Sanningens ögonblick.

Har suttit ett tag nu vid datorn och glott på sanningens ögonblick. Rätt intressant men jag skulle aldrig vara med av vissa anledningar som säkert skulle komma fram då. Skulle inte vilja att Per är med heller..tur att det bara är okända människor.

Nu tänkte jag göra lite pannkakor, är så förbaskat hungrig. Ikväll blir det hemma med taco :)


Ehh..?

Satt fridfullt och tittade på film förut när det helt plötsligt börjar väsnas som fan. Kollar ut och vad ser jag? En hel jävla orkester klampar runt nedanför balkongen och spelar alla sorters instrument. Den här staden är lustig. Igår var det marknadsdag som varje onsdag och idag gick en orkester omkring i fula outfts. Det känns liksom lite..gammalt? Pfft..västgötar. Vad ska man säga? ^^

image250image251

Grattis! + O'boy.

Goddagens!
Är någon vaken än eller ligger alla och spyr efter gårdagens bravader? :P JUST DET! Grattis Martina till körkortet som du så länge har kämpat med! Vilken valborg för dig! :D hoppas Örs va kul ;)

Har just kommit ut ur duschen, ska väl göra lite pannkakor om ett par timmar eller om det blir Keso och morötter idag igen. Känns lite kalorifattigare.. Per köpte O'boy igår..inte bra. Ska snart ta mitt andra glas. Det är verkligen en drog. Det måste vara det. Kan inte hålla mig borta. Kan någon komma och ta den ifrån mig innan jag går under i O'boy-landet?


Konsten att hitta tutan.

Godmorgon alla morgonpigga!
Kan meddela att jag själv inte är så pigg fastän jag är uppe, vilket jag varit i över en timma. Som vanligt har jag kört ut Per till jobbet. Är sista gången nu så..det gick väl okej. Från och med imorgon är han ledig över helgen.
Haha, måste berätta en rolig grej :P jag körde tillbaka och kom just in i Tidaholms samhälle. Folk har väl festat igår och ligger och har väl nyss somnat i stort sett, men i alla fall, där kör jag och det finns inga bilar ute. Jag sitter och sjunger när det helt plötsligt börjar tuta, en lång och utdragen tutning. Jag fattade verkligen inte var den kom ifrån, mina händer var ju för fasen på ratten! Då märker jag att min vänstra hand har hittat en stooor 'knapp' på sidan av ratten som visst var tutan. Mitt hjärta slog i 170 och jag kollade mig nervöst om efter andra som kunde sett mig. Som tur var så va ingen där just för tillfället, men jag väckte nog många xD
Dålig förklaring på saken, jag vet. Men just nu så är jag så förbaskat pissnödig. Skriver senare ^^

RSS 2.0