Sonntag.

Blev det rättstavat nu? Oh well, never mind.

Kvällen igår blev bra! Jag for till Söderköping på fest hos Linnéa och DP. Jag är väldigt imponerad av hur mycket folk som kommer dit trots att de bor mitt ute i ingenstans (i skogen utanför Sörping). Jag, Marika och Danne kom in med massa pizza som vi och husets ägare skulle käka, så där satt vi mitt i festen och åt pizza. Det nästan lyste pizza i de andras ögon, men tji fick dom! Jag stannade där till ungefär 23 och då for jag till Norrköping och spenderade natten på en miniliten soffa. Har funderingar på om det ens får kallas soffa..det var ju bara ett hörn. Men men..där sov jag i alla fall och vaknade stup i kvarten. Om det är en sak som jag är värdelös på så är det att sova borta eller sova med någon. Det märks att jag bott själv och varit själv ett tag nu :P Jag får öva med att krama om Max om nätterna (med viss risk för riv- och bitmärken).

Än så länge har jag inte hunnit (läs: orkat) uträtta ett skit. Självdisciplinen har fått sig en rejäl törn. Men det jag borde göra idag är att plugga, städa och tvätta. Så ska jag åka till mamma också.. Som en typisk söndag helt enkelt.
Hoppas alla mår bra, I know I do.. :)

Facebook nya Lunarstorm?

Vi sena 80-talister/tidiga 90-talister minns när Lunarstorm hade sin topp och alla hade en lunar. Jag hette bland annat BloodyAngel. Ja, jag var emo 'n shit. Det raggades hej vilt med allt och alla och fjortisbilderna haglade. Bråken var många och vänskapsband knöts. Jag har nu börjat fundera på om inte superseriösa Facebook nu har börjat bli lite likadant.
Den senaste månaden har inte mindre än 3 killar skickat mail till mig på Facebook i raggningssyfte. I varenda mail har det gjorts någon antydan till att jag är söt/snygg och sådär.. Liksom..när hände detta? Inte har jag skickat ett mail till en random människa och skrivit: Hej, du ser väldigt söt ut.
Det är Lunar-nivå! Hade jag velat bli uppraggad så hade jag väl gått med i communitys som Mötesplatsen eller nåt? Klart det är roligt med uppskattning men..ja. Jag är inte med på Facebook av den anledningen. Om någon däremot skriver just för man är nyfiken på personen och känner att man vill prata lite så tycker jag det är okej..men inte i rent tragiskt raggningssyfte.

Freitag!

Äntligen fredag! Dagen vi alla längtar efter redan på söndagen..

Dagen har bestått av först bussåkande till Campus Norrköping och sedan suttit med powerpoint (eller Poqerpiont som Kristin och jag kallar det) inför en redovisning nästa vecka. Mycket underhållande att sitta och störa Kristin tills hon nästan blev galen. Skrattade gjorde vi mycket i alla fall. Min arbetsgrupp är världens bästa!
Efter dessa galna timmar käkade vi lunch tillsammans och sedan coachingseminarium. Nu är jag tillbaka hemma i mitt hörn i soffan och tänkte ta det lugnt ett tag innan jag ska iväg.

Kvällen bjuder på sushi på Kikkobar och därefter New Moon med Tina och Lollo. Det ska bli riktigt kul att träffa tjejerna igen eftersom vi sällan umgås bara vi tre numer. Så mysfaktorn är hög ikväll and I like it :)
Hoppas ni alla får en riktigt härlig kväll! Det ska jag ha. ♥

Last week.

Hej igen. Bloggen faller verkligen bakom ljuset nu känner jag. Inte för att någon följer den men det är ändå skönt att skriva av sig och reflektera kring sin vardag.
Förra veckan var jag på praktik och det var en mördarvecka efter Magaluf Reunion kan jag lova! Somnade som senast kl 21 om kvällarna och sov som en stock fram till kl 7 när klockan ringde. Uppgifterna vi skulle utföra var boksamtal med barn och jag hade boken "Tilda med is och sol". Den handlar om Tilda som får ett halsband av sin mormor med en sten. Stenen ändrar färg efter hur man känner sig och skiftar i färgerna rött, gult och blått. Rött står för kärlek, gult står för vänskap och blått är kallt. Och så får man följa i Tildas vardag.. Blev rätt bra diskussion ändå tycker jag. Vi skulle även hålla i ett estetiskt lärtillfälle, och då sjöng jag två sånger med barnen och lekte en lek "Här kommer vi!". Fick väldigt bra respons från min handledare så det kändes väldigt bra.

Idag har vi sett en film med skolan som heter "Bridge to Tibithia". VÄLDIGT bra måste jag säga! Men tårarna rann skapligt i slutet.. Älskar såna slut men jag sitter ju till och med och tjuter till Extreme Home Makeover och det säger väl ändå det mesta? :P
Jag har även fått mitt internet idag äntligen så nu slipper jag mammas mobila. Kvällen går nog åt till att skriva färdigt utvecklingsplanen och slappa :)


Magaluf Reunion 2009.

Fredagen den 13 november åkte vi, var fräscha och pigga. Den 15 november kom vi hem, såg ut som skit och var vansinnigt trötta. Vad hade vi gjort? Magaluf Reunion 09, baby!
Vi var ett gäng på ungefär 20 pers som åkte i samlad trupp med buss upp till Stockholm och gick på båten. Väl på terminalen i huvudstaden kom Sandra och mötte upp mig och Marika. Hytt nr 5201 var det som gällde för vår del och det var nog båtens mest städade hytt under resans gång och det var verkligen inte min förtjänst. Det har vi Marika att tacka för. Dörren ställdes upp och folk kom och gick ur hytten och partade loss med oss. Mitt partyhumör var lite sissodär på fredagen efter 3 dygns feber och vi la oss redan halv tre på natten. Lördagen däremot bjöd på Riga (men jag och Sandra glömde/orkade inte gå av båten) så vi sprang omkring och dummade oss med bakfullt folk. Klockan 15 öppnades första cidern och därefter följde iordningfix, taco-buffé, fylla och jädrans massa dans. Basshunter, Disco Crew och Kick spelade bland annat. Mycket roligt!
Söndagen däremot bjöd på fylla när jag vaknade och var fortfarande full. Bussresan hem var verkligen inte någon höjdare kan jag meddela då alla däckade direkt när vi klev ombord på bussen och när vi kollade igenom alla bilder som tagits under helgen. Många hade ångest och för första gången tror jag att jag inte hade det.

En superhelg som resulterade i ynka 5 timmars sömn och en slitsam vecka efter men det var det värt! Jag har inte varit i Magaluf än men Marika, Sandra och jag ska minsann dit i sommar. Sicket röj det kommer bli! Men först siktar vi mot "Reunion-gänget"s egna lilla reunion 28 november.




Denna bild sammanfattar helgen bra. Med S + S + M så blir det inte annat än en SJUHELVETES rolig helg ;)

zzZzz

Klockan är halv nio och jag ska lägga mig. Magaluf Reunion 09 tog alla mina krafter! Bilder och berättelse kommer i ett annat inlägg ^^

Godkväll/godnatt!

Lite update..

Fallit åt sidan var det, ja. Känns som att huvudet bara virrar runt av massa saker fastän jag egentligen inte gör så mycket.
Just nu sitter jag här med feber och försöker sammanfatta senaste veckans bravader. Vad har då hänt? I torsdags var jag med i programmet Förkväll i tv4 där jag och två tjejer fick chansen att dejta en kille i tv. Jag blev inte vald och glad var jag för det då hon som blev vald verkligen ville ha honom. Den dagen var så otroligt rolig och händelserik att jag inte ångrar mig för en sekund att jag for upp till huvudstaden. Här kan det ses!
I fredags var jag i skolan och på kvällen umgicks jag med 5 av tjejerna i arbetsgruppen. Helt galet kul hade vi med spel och grejer, och självklart lite vin och taco framförallt. Går att läsas om i Kristins blogg -->här<--.
Lördagen spenderades med ren panik då jag hade fest på kvällen på Platå i Linköping. Hyrde festvåningen 20-22 innan allmänheten fick komma in. Var segt till en början men senare blev det världens drag och jag, Therese, Emma J, Jimmie och Schullan hade svinkul! Tack alla för den kvällen :) vaknade upp med bakfylla ovanligt nog och det tolkar jag som en lyckad kväll!

Vad har hänt i veckan?
Jag och mitt minne är sällan överrens och det är vi nog defenitivt inte idag. Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om vad jag gjort i veckan. Äsch..visar istället lite bilder från i lördags och JO! Från igår, tisdag, när vi hade bild.



Resultatet i måndags:


It's madness..

Bloggen har helt fallit åt sidan märker jag nu efter flytten, men shit happens.

Det har blivit ganska stor uppståndelse bland mina vänner nu senaste dagarna om en viss grej, nämligen att jag idag ska vara med i tv. Det kan tyckas vara desperat och så vidare men jag gör det som en kul grej och det är ett once in a lifetime-ögonblick. Vem tar inte ett sådant?
Jag ska vara med i programmet Förkväll i tv4 kl 17.00-18.30 ikväll. Det går ut på att Andreas (drömkillen för kvällens program) har bjudit dit tre tjejer att träffa och i programmets slut så väljer han ut en av oss som han vill dejta ikväll. Det är som sagt en kul grej och jag åker dit med noll förväntningar.

Jag blev uppringd i måndags (på min 20-årsdag för övrigt) och blev tillfrågad, och jag tackade ja igår. Blev fullkomligt övertalad av vänner, men framför allt av min arbetsgrupp. Ni är galna! ;)

Vi tjejer ska ha med oss en personlig sak var och jag har tre alternativ:
iPod: Står för mitt stora musikintresse..
Linne: Det står Music Maniac och den står för mitt musikintresse samt shoppingberoendet :P
Filmen Ice Age: Jag är barnslig och älskar barnfilmer!

Vad det blir får ni se ikväll ;)
Tv4 kl 17-18.30 ikväll..ses där. HJÄLP!

RSS 2.0