Tears don't fall, they crash around me.

Har nyss sett filmen My sister's keeper och har storbölat som aldrig förr. Fick nog ur mig annan skit som inte velat komma ut förut och därför tog ett näsdukspaket slut. Nu ligger det näsdukar överallt här omkring mig, använda till max. Trevligt.

Är nu helt emotionellt slutkörd och tänker därför lägga mig och somna gött. Ensam tyvärr.

Angående inlägget om min present från Macke så gissade Kristin på en ring. En stooor ring.

Men jag fick något bättre, något mer användbart..................



































Ett par blå Converse! :D

Lördag.

Tänker minsann glömma incidenten som hände förut och ha kul ändå. Kul men lugnt. Skål!


När jag fick makeovern fick jag även en polisong. Den ska minsann synas ikväll.


Skål, säger jag med ett tomatrött ansikte.

Läskigt.

Fick nyss nån form av lungkollaps (hade dom symptomen enligt 1177.se) som gjorde att jag inte kunde andas. Det började i bröstet och strålade ner på vänster sida av överkroppen där all smärta till slut samlades och strålade ut mot bröstet igen. Kunde bara kippa lite lätt efter luft då det gjorde så jävla ont. Macke ringde till sjukvårdsupplysningen och jag fick prata med en tant där. Under samtalets gång blev lättade smärtan och hon tyckte jag skulle avvakta och åka till akuten om det fortsätter eller blir värre.

Stackars Macke blev jätteorolig och jag blev också faktiskt ganska rädd. Nej fy.. Det blir en lugn utgång ikväll kan jag lova. Fy....

Egen chailatte!

ÄNTLIGEN! Min första chai latte!

Köpte en mjölkskummare (+ kanna) idag för 9 (+ 59) kr på Ikea som funkade finfint och använde mig även av Arlas Latte Art-mjölk samt en chai soja som inhandlades på Kahls kaffehandel. Nu blev den väldigt svag men kommer lära mig efter hand hur mycket soja som ska i muggen. Jag är så LYCKLIG!


Mmmmmmmm...

Anders, Ove och Göran. Och Sanna.

De tre vännerna..och Sanna. Äntligen återförenade!


Mmmm...

Efter en dag på stan.

När jag bodde i Linköping gick jag i affärer flera gånger i veckan och många timmar ägnades åt det. Nu orkar jag sällan gå in till stan fast jag bara bor 10 minuter gångväg bort. Idag har vi varit på Ikano-huset, Ikea, Media Markt, Maxi och Ingelsta köpcentrum. 5 jäkla timmar i butiker.. Jag är DÖD!

Men en present fick jag från Macke som han absolut skulle slå in i ett paket som inte får öppnas förrän imorgon när pappas sida av släkten kommer hit. Ååååååhh jag vill ha nu!



Kan ni gissa vad för underbart som finns här i?

Mmmm..

Äntligen har jag fått mat i magen och kärlek av karln! Kröp nyss ner i badet tillsammans och sitter nu här med badrock och sovkläder. Myyyyys! ♥


Kärlek?

En bra dag.

Hej hopp.
Om 20 minuter kommer min underbara pojkvän äntligen hem och dessutom med mat från Max. Mycket uppskattat.
Dagen började med stress nere i tvättstugan där ena tvättmaskinen bestämde sig för att inte funka och därför blev allt försenat. Kom därför försent till mötet med gruppen men de är ju så underbara att det inte gjorde nåt. Efter det träffade Emma och jag Kristin för lunch och det var som vanligt riktigt kul att träffas igen! :)
Klockan 13-17 hade vi ett seminarium och jag höll på att dö av uttråkning. Litet rum med 8 personer gjorde att syret tog slut rätt fort. Under seminariet opposinerade en person på en grej jag skrivit och efteråt gick jag direkt hem för att rätta det och skicka in på nytt. Väldigt skönt att ha det gjort inför den pluggfria helgen.

Well well. Snabbordbajsning som inte alls blev en bra text men va fan..skit samma.


Älskliiiiiiing. Kom heeeeeem!


Kristin, Emma och jag. Ett glatt gäng ;)

Utmaning.

God morgon! Blev utmanad av Maria häromdagen och tänkte nu anta den.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 – vad står där? och annat som gruppen behöver (Lärarens arbete, Lars Löwenborg, 2002)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Soffkanten.

3. Vad var det senaste du såg på tv? Det jag ser på just nu - Vakna med the voice.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: Typ..8.28. (8.28!!!!!)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Tvn och dess dåliga reklam.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Gick hem från tvättstugan.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Tvn.

8. Vad har du på dig? Mjukisbyxor, t-shirt och munktröja.

9. Drömde du något inatt? Minns bara att jag legat vaken typ hela natten..

10. När skrattade du senast? Nyss till Vakna med the voice.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Ett vitrinskåp, en tavla och en ljusgrej.

12. Har du sett något konstigt på sistone? Förutom mig själv i spegeln?

13. Vad tycker du om den här utmaningen? Njaaaaah...tråkiga frågor.

14. Vilken var den senaste film du såg? Vid din sida, med Julia Roberts i söndags.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? BIL! Saknar att ha en egen bil...och bygga hus. Och köpa massa presenter till nära och kära!

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Jag är sjukt mörkrädd och är fortfarande rädd för saker som jag såg på skräckfilmer för 10 år sedan. Tror inte jag ska se Paranormal activity då :P

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? BORT med maktgirighet....

18. Tycker du om att dansa? Dance like nobody's watching..

19. George Bush? Pass.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Öhh... Tidigare var jag inne på namnen Therese och Sebastian men nu har jag verkligen ingen aning.

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Har redan övervägt det.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? LURAD!

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Jag vill att Kristin, Daniel, Johanna och Spiderchick ska svara på detta.


I can feel your pain, sister.

När jag hittade det här inlägget så tappade jag nästan andan. Har jag skrivit det där? Finns det alltså fler som känner som jag?
Jag fick mig tankeställare som att jag inte alls behöver acceptera detta längre. Jag vill inte gå fler år utan sexlust då jag 75% av tiden inte haft lust, och då har jag ändå varit sexuellt aktiv i 6 år snart! Jag fick nog. Nu ringde jag till min barnmorska och talade in ett meddelande där jag bad att hon skulle ringa mig. Hoppas hon ringer snart. Jag behöver hjälpen. Är så jävla trött på det här nu.

Sleepy thursday.

Igårkväll hoppade jag i säng runt 00 och vaknade idag 11.15. SKÖNT! Var igår hängig som fan och lite febrig. Nu har jag i alla fall ingen feber och är någorlunda pigg.

Dagen bjuder idag på att hämta ut ett paket (så viktig jag låter) som kommit på posten, förbereda opponering på en gruppmedlems arbete som ska ske imorgon och storstädning.

För övrigt dricker jag julmust till min frukost. Ifall ni ville veta liksom.

Hahaha!

Citat från en nybliven singelvän: "jag bad gud om en karl men var han tvungen att ta bottenskrapet?"

PRICELESS med tanke på killen som raggar på henne. Oj oj oj!

Det blir så när man jobbar med barn.

Har minsann åkt på höstens första förkylning och trots det är jag väldigt glad. Har i två år varit i stort sett konstant sjuk och i somras såg jag inte skymten av sjukdom och i höst har jag bara haft en lunginflammation. Det är lite för att vara mig. Febern infann sig nu ikväll men den jagar jag bort med julmust och popcorn.


Inte tänker jag säga nej till livets goda bara för jag är sjuk!

Vart tog du vägen i mitt liv?


Come back!

Efterlyses!

Den här tavlan målade jag nån gång under gymnasietiden, skulle tippa på 1an-2an nån gång. Var är den? Måste ringa pappa och ta reda på detta... Den är inte proffsigt gjord eller nåt sånt, men den är gjord av mig. Tavlan är det bästa jag någonsin gjort i bildväg. Och jag är stolt.


Hittade bilden i bildarkivet. Här var den inte färdig och jag tror jag gjorde misstaget att måla dit ögon också.

Så rätt det kan bli..

Sitter här med en mage som ser vecka 25-gravid ut och mår bra. Har nyss ätit risgrynsgröt med kanel och socker och oj så gott det smakar när mörkret faller utanför. Åt inte risgrynsgröt förrän ungefär 2 år sedan och nu brukar jag köpa såna där korvar ibland. Mucho gott och billigt! En middag för 8 spänn liksom. Den fattiga studentplånboken mår bra då!

Min första bok.



Den här boken hade pappa med sig idag när han och Åsa kom på besök. "Den första boken" - min första bok. Den är inte väl ifylld (fy mamma och pappa!) men lite finns allt att hitta som t.ex. att jag föddes 10.20 på förmiddagen den 2 november, upptäckte mina fötter vid 4-5 månaders ålder och fösta tanden tittade fram 18/4 1990.

Riktigt roligt att ha hemma!

Bathroom.

Idag har jag pustat, stånkat och svurit en del. IKEA-möbler är rena rama barnleken jämfört med Jysk's skit. Jisses vad jag kämpade men det är helt klart värt resultatet!


Jysk 800 kr. Fick ner myyycket i den här snygga förvaringen.


Kunde då ordna till hyllan.


Smyckeshyllan.


Halsband i skål.


Örhängen i gamla snusburkar. Jättesmart förvaring av örhängen och liknande. De är såklart diskade typ 100 gånger.

Kravall!

Idag är det Mitterminskravallen här i Norrköping och Liselotte är påväg för att parta med mig. Overallen ska jag ta på mig och sedan är det full rulle som gäller! Två flaskor vin finns till hands och musiken kommer snart igång.
Let's make this a good night!


Trevlig kväll, säger ho' med di putande läpparna och blåa klockan.

80-årsdag!

Hej hopp!
Hade igår en trevlig kväll med Tina, Lollo, katter, hög musik, massa mat och massa snack! Tack tjejer :D

Nu ska jag åka iväg till mormor som fyller 80 år idag. GRATTIS!


Smycken från Glitter och ett försök till sminkning med MUS-produkter ;)

T.G.I.F.

Alla pratar om snö hit och hit. Tydligen snöade det både i Linköping och Mjölby igår medan solen sken här i Norrköping. Jag är inte troende för fem öre men snart ställer jag mig ner på knä och ber om att snön får vänta till december. Jag vill INTE ha snö.

Ohwell. Nu ska jag trippa iväg på möte (vad vuxet och viktigt det låter..) med vikariebanken i Norrköping. Det är ett infomöte för oss som ska börja jobba för dem. För igår ringde de minsann och sa att de vill ha mig ;) våren är räddad om jag inte klarade tentan!


Bild från i onsdags. Börjar ni bli trötta på dem? ;)
Och nej den är inte seriös..och jag va inte full.

I vanlig ordning..

Jag borde seriöst ställa högre krav på mig själv. Eller i alla fall skaffa mig nån form av självdiciplin.
PLUGGA, Sanna, PLUGGA!


I lööööööv my new look!

Jag ska måla hela världen, lilla mamma.

I helgen låg och och pojkvännen i sängen och funderade på vad vi ska göra med sovrummet. Det är otroligt tråkiga tapeter där inne. Fräscha men tråkiga. Macke kläckte ur sig idén att vi skulle kunna göra en orange fondvägg där sängen står. Helt förälskad i idén funderade jag på detta länge och väl. Nu vet jag hur jag vill göra. Måla den väggen orange, väggen bredvid lila och de andra två vita. Låter skumt nu men jag tror det skulle kunna funka perfekt!



Alltså nu är ju det här heeelt fel kulör av både lila och orange men ni förstår väl vad jag menar? Tror det skulle kunna bli ett riktigt mysigt rum. Vad tror ni?


Outfit nr 2.

(Haha känner mig som värsta modebloggar-wannabeen ^^)


Jacka: Jofama by Kenza. Halsduk: Från Afghanistan. Tröjliknande sak: Only. Jeans: Only. Skor: Skopunkten.


Såhär ser det ut utan jacka. Bältet är också från Only.


Halsband från Glitter


Ringar från Glitter.

Tack än en gång Kenza, Tyra och teamet för en heeeeeeelt fantastisk dag! Svävar fortfarande på små rosa moln, eller små rosa pruttar som Kenza så vackert uttryckte sig.


Tentadag.

Imorse var det tentadags för min del. Kl 8 fick vi öppna tentan och börja skriva. Precis när jag skrivit klart första begreppsparet inser jag att jag fattat fel. Det stod ju begreppsutveckling och inte begreppsuttryck som jag skrivit om. Jaja. Skit samma tänkte jag.

Nu ska jag snart sticka iväg till Vrinnevisjukhuset för att röntga lungorna. Outfit nr 2 sitter på idag ;)


Tröja från Only och smycken från Glitter.


Let's make me over..

Lite tjuvtitt på hur jag ser ut efter att Kenza och Tyra satt tänderna i mig ;)


Outfit nr 1..


Tack Kenza och Tyra för en heeeeeeelt fantastisk dag!

Jag är faktiskt inte kines.

Kände mig väl förtjänt av lite sushi såhär på kvällskvisten..


Är jag för övrigt den enda som äter min sushi med gaffel?

Lite jaggörvadsomhelstförutomattplugga-funderingar.

Funderade nyss på att starta kaffebryggaren så jag kan hålla mig vaken medan jag pluggar. Men så kom jag på. Det är inte energin det är fel på, snarare motivationen. Vad jag vet hjälper inte koffein att hålla motivationen uppe.

Det borde verkligen finnas någon form av motivationstabletter, motivationsdricka eller liknande för alla ungdomar som inte finner motivationen. Alla är vi inte skapta för att lägga näsan i teorin, och det där med belöningssystem har ingen effekt på mig. Det slutar alltid med att jag ägnar mer tid åt belöning än plugg. Sorgligt men sant.

Så snälla ni där ute. Kan ni uppfinna en "plugg-medicin"?


Såhär på morgonkvisten..

God morgon.
Jag har minsann varit vaken sedan kl 5 då jag klev ur sängen för att plugga. Nu var jag faktiskt inte ironisk utan helt seriös. Är nog lite i chocktillstånd fortfarande..

Katterna är också helt upptagna. Nedanför fönstret har en sopbil (den som sopar, inte den som hämtar sopor) ägnat senaste timman åt att sopa utanför lägenheten och tydligen är den irriterande för de har morrat som galningar..



Partey!

Sexparty. Tupperware-party. Klädparty. Smyckesparty. Kakparty. Godisparty. Party i all ära, men botoxparty? New York-fruarna verkar ha blivit amerikniserade..rejält!

Plugg-paus.

  • Fick just sms; "Hejsan :) är det du som har mailat mig om lilleman?" "Hej. Nej det tror jag inte?" "Jaha okej en häst alltså :P" "Jaha nej det är inte mitt forum så det måste varit nån annan :P"
  • Pontiak var nyss på Ullared i tvn - pluggfriden störd! 80-talet - vart tog du vägen?
  • Har ju fasen inte ätit på 6 timmar.. PAUS!

God morgon.

Mitt hår säger god morgon, vad säger ni?


16 oktober.

Hej lördag!
Kvällen igår blev riktigt lyckad! Hann avnjuta 2 glas vin igår innan vi stack ner till bowlingen. Grabbarna körde på en bana och jag och en flickvän körde på en. Jag vann! Efter bowlingsspelandet ville alla gå hem till oss för att köra Wii och jädrans vad det kördes. Jag satt mest bredvid med kameran i högsta hugg, drack vin och pratade med två flickvänner. Vi hade himla trevligt fram tills klockan blev 00.30 slagen och gästerna gick hem. Tack tack!
(Bilder kommer - ska bara hitta kabeln först...)

Idag vaknade jag med lite skallebank och har legat i soffan. Men inte bara det. Har även hunnit tvätta, äta pizza och storhandlat samt även pluggat lite smått - på en LÖRDAG!
Snart är det dags för att göra sig i ordning då jag och pojkvännen ska besöka Texas Longhorn för första gången. Spännande..


Osminkat är the shit. Skitiga speglar är bara shit.

"Hurra! Äntligen fredag!"

Idag när jag skulle åka bussen från praktiken till Norrköping stod det "Hurra! Äntligen fredag!" istället för "Campusbussen". Det var riktigt roligt tyckte jag men kort vågade jag inte ta. Vad skulle jag svara om någon frågade vad jag höll på med? Nä men det är såhär att jag har en blogg som typ 12 pers läser. Skulle inte tro det va!

Nu har jag nyss käkat nudlar och dricker vin. Bowling med Mackes vänner + några flickvänner händer framåt kvällen. Wish me luck.


Ouff..


Huvudvärken dödar mig långsamt. Säger godnatt så fort Grey's är färdigt..

Tv-profilen is back!

Fick idag besök av Kenza och Tyra, hur sjukt är inte det?! Skickade för flera veckor sedan in ett mail till dom om min dröm - en makeover. De besökte mig alltså för att berätta att den kommer bli sann! SJUKT! Väntar nu bara på att vidare info ska komma.

Behöver jag ens säga att jag vandrat på moln sedan de klev innanför tröskeln runt 15.20?


Så grymt snygga de är i verkligheten med!


Ser kanske lugn ut men vet knappt var jag ska ta vägen..GAAH!

Suit down.

Dags för mig att återigen bege mig på dejt med kudden. Imorgon är det "International suit up day" men för att kunna göra det måste jag suita down (svengelska, I know). Goder natter.


Kan tyvärr inte ha kavaj på mig i förskoleklassen jag gör praktik i, men vi kan väl låtsas att jag kommer ha kavaj på mig imorgon?

Ögonen går snart i kors.

Just nu har jag kommit till ett stopp, en spärr. När plugget helt plötsligt lägger sig på hög och det inte märks om 10 saker betas av - ja då slutar jag bry mig. Den där likgiltigheten är väldigt nära! Eller den finns snarare redan ang. tentaplugget men nu börjar det även smitta av sig på övriga skolarbeten. För tillfället har jag:

• VFU (verksamhetsförlagd utbildning = praktik) om dagarna = ingen tid för plugg.
• Två olika portfolion á ca 1000 ord styck om tre litteraturseminarium och den andra om min egen utveckling i kursen som t.ex. kunskapssyn, hur gruppen har fungerat osv osv..
• Tentaplugg inför omtentan nästa torsdag.
• Hålla i egen rörelseverkstad där även egen planering ska skrivas.
• Förbereda seminarier som sker inom närmsta veckorna.
• osv osv osv osv

Jag beundrar verkligen att Bella orkar!

Tankar såhär på en måndag..

Just nu har jag ett problem som jag inte vet vad jag ska göra med. Ni som känner mig vet hur jag avskyr att plugga. Att gå i skolan tycker jag är riktigt roligt men den där pluggbiten är liksom inte för mig.
Den 21 oktober är det omtenta på en riktigt svår begreppstenta som 90% failade på första tentan. Antagligen får vi bara ett sista försök (21 oktober) innan jullovet som sätter stopp för de som inte klarat den tills dess. Det betyder att om jag inte klarar den så blir jag tvingad till studieuppehåll under vårterminen. För mig är det både positivt och negativt:

Negativt
Jag är inte garanterad jobb
Jag får inte fortsätta med min underbara grupp
Det tar längre tid för mig att ta examen


Positivt
Jag kan jobba och spara pengar (och börja leva!)
Jag får en fritid - plugget maler inte bakom skallen hela tiden
Jobbet är timvik inom både Linköpings och Norrköpings kommun vilket förhoppningsvis blir mycket jobb


Tankarna går nu: Ska jag ens plugga till en tenta jag inte kommer klara? Tänk om jag klarar den? Tänk om jag pluggar jättemycket och blir grymt besviken när jag får reda på att jag blev underkänd? Men tänk om jag klarar den? Motivationen tryter men samtidigt vill jag fortsätta..samtidigt som jag vill jobba NU..

B&J..

Nu när M har åkt iväg till Enköping igen så får jag göra vad jag kan för att skapa söndagsmys. Lösningen jag fann var Ben & Jerry's. Jag tänker bli "pojkvänsfet" som Kissie så fint uttrycker det och äta mer B&J än vad jag tänker röra arslet. Så det så.


Söndag..


Du lämnar ett tomrum efter dig varje gång du åker.

Valde honom efter hans IQ.

Har nu ikväll pratat i telefon med min käre sambo som jobbar i Enköping om veckorna. Vi pratade om att ett par vi känner gjorde slut igår på lite tragiska sätt. Jag brast ut att tjejer och killar borde få lite av varandra gällande känslor osv. Med detta menade jag alltså att vi tjejer är väldigt känslosamma, vill prata om allt, är långsinta och kan vara ganska kallblodiga, medan då killar inte pratar om onödigt krafs och slår på käften en gång och sedan är det bra dagen efter.
Svaret jag fick av min man var då detta; "Men typ...bisexuell?"

Behöver jag ens skriva något mer? ;)

Söndagskväll.

Jag hatar känslan av ensamhet när den borrar sig in enda in i själen. Det liksom värker innanför bröstkorgen och blir varken värre eller bättre. Inte förrän du är hos mig igen.
Älskar dig Marcus! ♥

Pippitröja!

Igår befann jag mig inne på Gekås i Ullared där jag hittade en tröja som alla frågade var jag hittat den. Höhöhö jag tog den sista, svarade jag med ett stort leende på läpparna. Att det är storlek Large bryr jag mig inte om - den är fiiin!


T-shirten under kommer också från Gekås.

Det bästa med tröjan förutom att den är snygg? Den kostade 129:-

T.G.I.F.

Hallelujah!
Fredag + sovmorgon + att älsklingen är i min famn om några timmar = en lycklig Sanna.
Några minustecken är att jag har grym träningsvärk efter afron igår och lägenheten är i stort behov av storstädning, men vad gör det om 100 år?


Jag älskar dig.

RSS 2.0