Valborg.

Goddag!
Här sitter jag på golvet nedanför sängen i en ytterst oergonomisk ställning bara för att kunna ha internet (nätverkskabeln räcker endast till sängkanten). Har nu slängt på mig lite mascara och kläder så nu ska jag iväg till pappa för att fira Åsas son.

Ikväll bär det av till Johannelund. Hoppas på att hinna uppdatera en gång till men räknar inte med det..

Ha en bra kväll!


Tro det eller ej men detta blev bästa bilden i denna ställning. Halsen gick något förlorad.

Dåliga uppdateringar.

Internet strular för mig. Det går bra när jag sitter på hallgolvet med nätverkskabeln i men icke med det trådlösa. Har denna vecka ringt vareviga dag och vissa dagar flera gånger om dagen på grund av detta problem. Väntar nu på att de ska ringa upp så att detta för en gångs skull kan fixas. Men stora förhoppningar har jag inte.

Slutsatsen är alltså att jag kommer ha extremt dåliga uppdateringar inom närmsta dagarna (veckan?) och några Paris-bilder lär jag ju inte få in. Livet är hårt i ett i-land.

I'm alive!

ÄNTLIGEN INTERNET!
Uppdaterar imorgon när jag har ork för't. Godnatt ;)

Wow...

Gör just nu allt utom att packa. Senaste timman spenderade jag med att sitta bredvid när M körde World of Warcraft. Så mycket tycker jag om att packa.


Freeeeeedaaaaaaag!

Äntligen har vi hamnat på rätt dag i veckan! Inte för att veckan varit jobbig, men vem längtar inte till fredag?

Dagen kommer ägnas åt bokletande till B-uppsatsen som ska skrivas. Jag har ännu inte börjat MEN jag har gjort färdigt de kompletteringar jag haft på två texter och det som skulle göras inför nästa vecka. Min snälla svenskalärare skulle visa och tipsa mig om lite böcker som kan passa mitt ämne och ska även kolla upp några referenser till det som ska va inne nästa vecka. Känner mig riktigt nöjd att jag äntligen är lite i förväg med saker..

Jag ska även åka till nya lägenheten, enligt rykten från säkra källor (att skriva pappa låter inte lika spännande) ska min lägenhet snart vara färdig med målning och tapetsering. Efter detta besök är det dags att återvända hem för packning och utreda vems som är vems när M kommer hem. Fullspäckad dag som kanske kan bli lite känslomässig ikväll. Återstår att se.

And off I am..

Fågeljakt!

Nu är det vår vilket innebär att fåglarna tittar fram igen. Utanför fönstret, på balkongen, hänger en boll mat till fåglarna som de just upptäckt. Detta innebär såklart jakt. Nosavtryck på fönstren efter katterna och krukor som tydligen stått ivägen tillhör.

   
I see it......


Ibland är det inte bara fåglar som jagas. Svansar går också bra när den andra spanar efter ett byte att försöka ta genom fönstret.

Flora!

God morgon!
Nu sitter jag här startklar för att bege mig iväg till jobbet i Linghem. Chefen ringde mig för en timma sen och bad mig komma tidigare och det är då man märker att Norrköping ligger lååångt bort. Jag hinner nog bara komma en halvtimma tidigare än vad jag skulle gjort men men, snart är jag i rätt Köping igen.

Bäst att sticka mot tåget. Adioooooooos.

Bildlös.

Bloggen är aaaaaaningens bildlös just nu. Det beror på att jag helt enkelt inte orkar hämta sladden för att överföra bilderna. Men packningen är snart klar och gästrummet är nu belamrat med lådor. Vem fan har samlat alla saker åt mig?

Livstecken.

Hej hej.
Jag lever och tänker nu ta en powernap för att orka packa resterande timmarna av dagen. Mellan tvätt och matlagning. Återkommer ifall jag överlevt ikväll.

"It was a French manicure because you got it in Paris!"


Den är inte gjort i Frankrike men jag laddar redan nu!


Adoption istället?

En unge i minuten = världens bästa preventivmedel!

Måndag igen.

Även denna vecka fick vi en måndag och inte vilken måndag som helst heller. Det är nämligen dags för introduktion till en ny kurs! OOOOOH så pepp jag är. Eller kanske inte. Jag hade nog hellre levt kvar i bubblan med individuellt konstnärligt utvecklingsarbete och musikalande. Men men..

Jag hoppas att nya kursen blir bra med uppsatsskrivande (nej jag har fortfarande inte ens bestämt syfte till skiten..) och en himla massa grupparbeten. Det här är sista kursen för det här året och jag kommer sakna att inte ha några musik/bild/rörelse/drama/svenska/hantverksverkstäder att gå till. Jag kommer sakna min otroligt ambitiösa grupp som motiverar mig i vått och torrt.

Efter den här kursens slut har jag tillbringat två (2!!) år på campus i Norrköping och har därmed bara 1½ år kvar. Sjukt. Jag hoppas att jag även i höst får vara i samma grupp som min "lilla" Emma för hon är en vän att lita på och ett stort stöd i motgångar.

Nej nu har jag minsann fallit från ämnet och ska nu bege mig mot kursintroduktionen. Och en föreläsning också visst.. Hoppsan. Time to run! Uppdatering från helgens äventyr kommer ikväll, stay tuned ;)


Så jäääääääkla pepp i myskläder.

Upp, upp och iväg!

Nu ni fränder! Nu ska jag åka iväg på hemligt äventyr och ifall inte mobilbloggen funkar så får ni helt enkelt veta imorgon.

Ja jädrarimig, här cliffhangrar (min böjelse av ordet cliffhanger) vi hej vilt!


Taggad till tusen och ser något missbildad ut. Men taggad!


I'll keep my mouth shut.

Sovmorgon bit time.

God eftermiddag.
För mig är dagen helt fucked up då jag råkade sova till 11 idag. Ingen ringde och bokade mig så jag tänkte att en sovmorgon inte kan skada. Tror min kropp behövde det här efter ett par dåliga dagar.

Under de två vakna timmarna har jag städat lägenheten så nu ser den acceptabel ut igen i alla fall. Dock ser inte jag acceptabel ut med myskläder och osminkad. Istället slänger jag in en bild från 26 mars när Vårkravallen var. En helt klart lyckad kväll som inte kunde gått bättre!


Vinnare!

Tänka sig att jag vann något! Jag är inte den som brukar vinna något direkt. Jag vann biobiljetter till filmen Rio så nu är tanken att jag ska ta med systerdöttrarna för att se den. Jag antar att ingen i min ålder vill se den med mig? Nehe nä okej. Tilda och Nathalie blir nog nöjda när de får följa med :)

Jag vann genom Spiderchick som hade en mellistävling. Tack tack tack! :)

Torsdag.

God morgon.
Här sitter jag (obviously) med en frukost jag inte känner för att äta och ska strax åka iväg för jobb. Idag ska jag vara ute i Hageby och är inte riktigt säker på var jag ska gå när jag kliver av spårvagnen men det löser väl sig. Well well. Tänkte uppdatera med något annat än kryptiska depp-meddelanden även om detta inte blev så intressant det heller.
Hejssvejs.

Två veckor.

Om två veckor sitter vi säkert på någon mysig restaurang med varsitt glas vitt vin. Proppmätta och lyckliga efter första dagen. Vi kommer leva utan någon tanke på klockan de där dagarna. Vi kommer uppleva och se mycket men även ha tiden till att njuta rejält. För njuta tänker jag göra. Njuta för att jag kommer leva i nuet och inte tänka på det som hänt och vad som kommer att hända. Njuta för att det är semester.

Semestern är välkommen och jag kunde inte längta mycket mer än vad jag gör ikväll. Ikväll vill jag bara sitta på den där restaurangen med världens finaste tjejer.

-

Är det tillåtet att gå och dö lite? Tack.

Telia.

För en halvtimma sen var jag redo att säga upp Telia oavsett hur många tusenlappar vi skulle behöva betala som "straff" för att det sägs upp innan bindningstidens slut.

Morgonen började med att telefon och tv inte funkade. När jag väl kopplas fram till telefonisten, efter en halvtimma i telefonkö, börjar skiten funka. Nåväl. Det funkar och jag är nöjd med det, tänkte jag. Jag fortsatte morgonen med att ringa till Telia med anledning av att jag ska ta med mig abonnemanget till min nya lägenhet. Det står i nuläget på M men ska överlåtas till mig.
Jag kom fram till en tant i andra änden av luren som var så jävla dryg och som inte missade en chans att idiotförklara mig i stort sett. När hon frågade om en sak svarade jag vänligt och fick tillbaka frågor som "men jag vill ju ha svar på det här, fattar du väl?" fast det inte ens var det hon bad om från början. Jag blev så förbannad att jag började tjuta. Det har inte hänt på läääääääääääänge. Jag slängde i alla fall på luren.

Idioten var absolut tvungen att ha ett hemtelefonnummer till någon som bott tidigare i nya lägenheten och jag hade enbart ett mobilnummer. Jag har lyckats undkomma detta problem förut eftersom telefonisten allid lyckats lösa det utan ett hemnummer vilket jag också påtalade för idioten.

Efter att jag slängt på luren ringer jag upp nya hyresvärden och får ett gammalt hemnummer till någon som bott där för länge sen då de senaste hyresgästerna haft enbart mobil. Jag ringer upp Telia igen i hopp om att slippa den där idioten och jag får då prata med världens trevligaste tjej. Hon hade ingen hjälp av det gamla hemnumret utan lyckades lösa det ändå, precis som jag sa till den där idioten.
Den här tjejen gjorde så jag slapp massa lustiga extrakostnader och vi slipper tänka på att krångla med överlåtelse för hon sa upp M's abonnemang och skrev upp det på mig istället, med samma bindningstid.

Telia höll på att förlora en stamkund men den där tjejen var så himla snäll och gullig att jag tänker behålla det här tills bindningstiden är slut. Sedan får vi se.

School day.

Efter en dålig gårdag så ser jag ljusare på dagen. Idag ska jag nämligen omringas av fina vänner i skolan och det är behövligt.

Vernissage ska hållas för alla Estin-studenter (vi med estetisk inriktning) och det ska bli riktigt spännande att se vad alla har pysslat ihop under senaste två veckorna. Efter detta blir det att slänga i sig lunch fort för att sedan åka ut till Östra Husby för jobb. Var det ligger? Eh jadu..tacka vet jag GPS! 50 minuter skulle det ta med buss i alla fall..tur att jag får låna bil.

Nehepp. Frukosten måste tvingas ner och sen sticker jag till mina goa vänner. Adjöss.


-

If you strike the match
you're bound to feel the flame

Jag kan inte skilja på.

Har just nu lite kaos i mig själv så jag låter låten tala istället.


Vårkänslor.

Tänk er detta scenario:
En park. Solsken. Picknick. Kaffe. Snygga Converse. Vänner. PARIS!

Snart är vi där. Snart kan vi strosa runt på Paris gator med varsin kaffe i handen och se riktigt chick'a (min böjelse av ordet) ut. Vi fyra. Åh vad jag längtar!

Vädret utanför med solsken får mig att drömma mig bort till en park i Paris. Vi kommer ha det så mysigt!

Vad gör Milla egentligen?

Kommenterade nyss Millas blogg och skulle då verifiera med ett ord och detta fick jag:Betyder det att hon skedar med en handikappad eller vad..?

Kollektivt muskelmord.

God morgon/förmiddag.
Ligger ni och latar er i soffan efter en hård utekväll? Själv kom jag nyss från gymmet där jag körde ett hårt(!) Bodypump 77-pass. Kollektivt muskelmord kan nog sammanfatta passet ganska bra. Självklart var jag tvungen att köra lite extra hårt så jag orkar ett pass imorgon också. Logiken mår bra ibland.

Idag blir det att börja packa ihop livet här på Bråddgatan och senare åka till pappa. Ska nog tjata om att få äta årets första våfflor. Mmmm..

Och eftersom jag nu inte uppdaterat på några dagar så kan ni ju räkna med att få ett par inlägg idag för så säger Kristin och Elin att jag gör ;)

RSS 2.0