Kan inte riktigt sätta fingret på vad...

Något gick snett i lördags på Jennifers fest. Det var något. Kommer inte riktigt ihåg. Vad kan det varit?


Wildflower by Kenza - Fabulous Black.

Har nu lagt ut mina underbaringar Fabulous Black på Tradera. Har, som det står i annonsen, insett att jag aldrig kommer lära mig gå i dom. Jag är redan ett huvud längre än alla andra, jag måste först jobba på att inte huka utan vara stolt över min längd och sedan kan jag ge mig på högklackat. Fast kanske ska börja med lite lägre klack..

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR hittar ni länken till auktionen.


TAGGA!

Här sitter jag med världens huvudvärk och försöker peppa inför kvällens bravader. Jag och några andra ska nämligen till Motala för att fira käraste Jennifer som fyllde förra helgen. Huvudvärken verkar inte vilja ge med sig så det är väl tur(?) att jag är den som kör ikväll. Dessutom är det utklädning som gäller till någon låttitel. Gissa hur bra det har gått........


Sminket sitter på i hopp om att skallebanket inte ska synas. Och jag har rött på mig idag igen. Vadan detta?

Can you feel the love tonight?


Sanna goes rockabilly.


Jag lovar. Luggen var högre tuperad förut. Och så har jag röd tröja på mig.

Ja é int´ bitter!

Har nyss haft premiär med vår musikal "Rädda Butter! -en musikal om vänskap" och det gick såååå bra! Jisses vad roligt det är att vara åter på scenen!

Gissa vilken karaktär jag spelar ;)


Skadad student.

Fick just hjärtklappning när jag insåg att jag ängat kvällarna senaste veckorna åt att lata mig.

JAG MÅSTE JU FÖR I H*LVETE PLUGGA!
Saken är den att jag inte har något att plugga på. Så varför denna panik? Jo, jag är van vid att ha något plugg gnagandes i bakhuvudet som puttar mig närmre deadline och som framkallar ångest vid blotta tanken.

Detta måste minsann firas med ytterligare några avsnitt av 8 simple rules.


Gu' sicken tös som tänker på plugg trots att ho' inte måste!


En helt vanlig söndag förmiddag.

..var nära att skriva morgon istället för förmiddag. "Det där kunde blivit pinsamt" för att citera Björn Gustafsson.

Hej hej!
Nu är jag återigen mitt vanliga jag (thank god for that!) och jag har som vanligt inget vettigt att säga så jag lägger helt enkelt upp en morgonbild på mig. Duschen nästa!


Jag ska bli nykterist...


"Please feel free to shut the fuck up"

Idag vill jag bara ligga under täcket i ett mörkt och ljudisolerat rum. Jävla alkohol!

Tji fick ni!

Rusade upp ur sängen kl 6.37 imorse och har nu redan hunnit äta frukost och vakna till. Okej jag rusade inte vidare värst mycket men upp kom jag! Tidigare dagar har jag motvilligt släpat mig ur sängen med ett antar svordomar väl uttalade.

Alla talar om att de ska börja ett nytt liv. Är detta mitt nya liv?

Kan själv!

Sitter här med syster på msn och hon ställde frågan hur webcamen kan hittas i datorn. Den sitter alltså i skärmen på laptopen och nu kan hon inte hitta någon ikon eller liknande för att kunna ta kort.

(Jag vet, mina förklaringar är helt fantastiska)

Jag är verkligen inte rätt person att fråga om det där. Förvisso hade jag själv problem med det där och lyckades lösa det. Frågan är bara hur jag lyckades. Efter månader av letande i datorn (den effektiva tiden varje dag var ca 2 minuter) klickade jag mig in på en ikon på skrivbordet som jag verkligen inte vågat gå in i förut. Och där lyckades jag klicka på nån annan ikon så att jag fick en webcam-ikon på skrivbordet.

Syster kom nu på att hon har en installationsbok och ska läsa den. Själv var jag alldeles för stolt för att öppna den och stoltserar därför med att jag lyckades själv. Att det tog månader är bara en liten liten detalj.

Partykiller.

Ringde nyss till en man angående en lägenhet som jag fått erbjudande till via Stångåstaden.

Jag (med väldigt överdrivet trevlig och glad röst): Heeeeeej! Jag ringer angående lägenheten på -----gatan 23. Jag antar att det är du som bor där?
Mannen svarar (bittert): Ja eller min mor bodde där. Hon avled nyligen.


OUCH!
Kunde det inte stått i mailet jag fick från Stångåstaden; Lägenhetens förre hyresgäst avled så ring därför inte och låt överentusiastiska till hennes son.

Grattis Jimmie och Maria!

Fick för några minuter sedan se på Facebook (självklart) att min vän Jimmie och hans flickvän ska ha barn! Liksom..wow! Jag är så glad att han äntligen hittat en tjej han vill skapa en framtid tillsammans med.

Så grattis till er båda ♥


Jag och Jimmie på min 20-årsfest 7/11 2009.

Ska jag ta det som en förolämpning?

Detta inträffade idag på Norrköpings resecentrum efter att jag just klivit av tåget.
Ur högtalarna ropas det:


"Östgötapendelns tåg mot Linköping Mjölby med avgång 17.43 kommer nu in på spår 3A"

Jag tänker: Tåget har redan kommit in, puckon.


"Östgötapendelns tåg mot Linköping Mjölby med avgång 17.43 kommer nu in på spår 3A"

Jag tänker: Ja vi har begripit det där nu.


"Östgötapendelns tåg mot Linköping Mjölby med avgång 17.43 kommer nu in på spår 3A"

Jag tänker: Men snälla håll käften!


"Östgötapendelns tåg mot Linköping Mjölby med avgång 17.43 kommer nu in på spår 3A"

Jag tänker: FÖR FAN, VI ÄR INTE DUMMA I HUVUDET!

Ännu en intelligent rubrik.

Hejhej!
Här sitter jag och ska sammanfatta dagen lite kort:

Jag har idag varit 40 onödiga minuter i skolan, ätit i all hast, jobbat på fritids 12.30-17.00 där jag mött århundradets attitydproblemsbarn, blivit boxad i magen av en 7-åring, åkt hem, ätit och tinat upp i duschen.

Imorgon ska jag jobba i samma skola, i förskoleklassen. Hoppas på att inte bli nedslagen imorgon med.


Har inget intelligent att skriva som rubrik. Detta är beviset.

God morgon! Eller ja, god förmiddag säger jag som har varit vaken i snart två timmar.

Jag hade idag tänkt att enbart ägna mig åt att skicka in lite arbeten som jag släpar efter till skolan, dammsuga, kolla på Alias och klippa katternas klor. Men istället kommer jag ägna dagen åt att gå till skolan en liten stund och sedan jobba.

Nu är det återigen måndag och välkommen tillbaka till verklighetens vardag. Jag får tänka som så att jag behöver pengarna till den efterlängtade Paris-resan som väntar till våren. Så nu ska jag packa ihop mig själv till skolan och sedan åka till ett fritids. Lär hamna bland alla spel som vanligt.

-

Det är svårt att inte veta var jag har dig. Hur jag ska bete mig när du är här. Vad jag ska säga. Var jag ska ta vägen.

JAG ÄR LADDAD!

Ikväll smäller det till med SM i sjung! Ja jag menar då självklart Melodifestivalen. Även i år kommer jag att dissa och hissa tillsammans med Tina och Lollo. Jag tror att vi kommer dissa många kläder, "sång"röster och koreografier iår. Jag hoppas i alla fall på det.

Ett glas vin eller två kan tänkas slinka ner under kvällen. Jag trotsar nog det här skitvädret och struntar i bilen ikväll.


Välkommen!

Ännu en till samlingen. Ååh jag är kär ♥


Mot rättegången..

God morgon!
Här sitter jag med min kopp té och överlånga sked. De normallånga (hejhej fördomar) skedarna blir så varma.. Skulle behöva en överlång kopp för att matcha skeden. Men det var inte om min överlånga sked jag tänkte skriva om.

Jag ska om några minuter bege mig till skolan för att ha rättegång. Det är ett litteraturseminarium som kommer att utföras som en rättegång. Vi har gått på en konstutställning och läst en (värdelös) bok. Min grupp ska vara domare, den andra gruppen ska vara försvarare och den tredje gruppen ska vara åklagare. Så det är ingen riktig rättegång.

Får en domare utfärda halshuggning till den gruppen som inte argumenterar bra?Omskolning kanske?

Det är väl en sak om mina vänner eller familjen vill prata med mig om jobbiga saker. Det ställer jag mer än gärna upp på för de ställer upp så mycket tillbaka.

Men när en främmande människa som ska titta på lägenheten börjar dra sin livs historia och då främst om sin skiljsmässa, ja då har det gått över styr.


I eftermiddags var min hyresvärd här och kollade i lägenheten. Hon berättade att hon visste en man som skulle kunna vara intresserad av lägenheten och visst var han det. Den här mannen ringde mig för några timmar sedan och vi bestämde att han skulle komma hit vid 19.00. Klockan 18.47 ringer han på mobilen och vill bli insläppt vid entrén. Redan där har han börjat prata om skiljsmässan. Eller egentligen började han redan lite smått i telefonen. Men i alla fall, under de 20 minuterna han var här så pratade han oavbrutet om sin skiljsmässa - att hans fru lämnat honom för en annan, att hennes förhållande nu gått i stupet, att hon vill komma tillbaka till honom, att han börjat träffa en ny... osv osv osv.

PÅ 20 JÄVLA MINUTER!

Jag vet mer om hans skiljsmässa än om mina föräldrars. Det han berättade mer var: vilket land han kom från ursprungligen, om hans barn, att han bott här omkring innan, han har en jaccuzi, var hans exfru jobbar..osv.Bara jag som tycker att jag borde börja ta betalt?


Onsdagsmorgon.

God morgon vänner!
Här sitter jag med en urdrucken kopp té och ska snart bege mig mot skolan. Idag ska vi redovisa något som kallas "mini-integration" (typ?) vilket innebär att vi ska leda in de andra arbetsgrupperna i en sagovärld och sedan föra dem tillbaka till verkligheten igen.

Ja jag älskar att jag har valt estetisk inriktning..

Nej nu är det bäst att utgå. Adjö.

Ut med det gamla.

Ordspråket lyder "ut med det gamla och in med det nya" men i mitt fall är det bara det förstnämnda som gäller. Slängde just en säck med kläder och kan säkert rensa ut två till, men vad ska jag då ha på mig? Inte för att jag har på mig det annars men valmöjligheten är skön att ha.

Nya kläder får inhandlas när ekonomin tillåter.


RSS 2.0