Duktish.

Fjärde dagen semester och otroligt gött väder!
Även denna morgon började jag med en powerwalk med bästaste Hana. 8 km blev det för mig, hujedamig vad duktiga vi är! 3 mil har jag redan gått denna vecka. Mer blir det imorgon.

Sitter fortfarande i träningskläderna eftersom jag nyss städade av lägenheten lite snabbt och är fasen lika svettig som efter promenaden. Tur att hjärncellerna är vakna ibland.
Men nu ska jag slänga på mig bikinin igen och lägga mig i solen. Precis där byggkillarna är. Usch....


Svettig i träningskläder med konstig min. That's my thing.

Tredje dagen..

God morgon!
Jag har redan hunnit gå ett varv runt ån med Hana nu på morgonen och fått i mig frukost. 8 km lyckades jag nog skrapa ihop idag.
Igår kom jag aldrig iväg till pappa men låg däremot utanför min lägenhet med byggarbetarna på taket ovanför mig. Hur mycket de faktiskt lyckades arbeta vet jag inte men jag småkikade lite hela tiden på dom. Jag led inte.. Men idag får byggkillarna klara sig utan mig (och jag utan dom....) för nu ska jag slänga på mig bikinin och packa ner solkrämen. Idag ska jag bannemig ut till pappa och landet.


Ledig..igen.

Åker ut till pappa och solar. Blev visst ledig idag igen. Det känns både bra och jobbigt men solen gör mig glad.


Syns dåligt på bilden men brände mig igår. Smörja idag kanske?

En perfekt ledig dag.

Dagen har spenderats i utemöblerna utanför lägenheten med kaffe i handen, bok i andra handen och ögonen sneglandes på de groteskt snygga byggarbetarna som fixat huset mitt emot. Solbränna har jag fått också på köpet.


Smalbenen ser lustigt vita ut men så är det inte..faktiskt.


Skulle fota en humla men den bara rörde sig. Lite av den fick jag med.

Frukost nr 2.

Nu är jag hemma igen och nyduschad efter en powerwalk på en timma med bästaste Hana. Runt 6 km lyckades vi skrapa ihop idag. Jag är nöjd.
Nu sitter jag här med frukost nr 2, ägg och kaffe. Dricker självklart ur min fina Starbucks-termos och ska snart gå ner och sätta mig utanför med en bok och spana på byggarbetarna som går med bar överkropp.

Ingen mer som vill rasta mig idag?


Ofrivillig semester.

God morgon.
Här sitter jag och har ätit frukost. Normalt sett går jag inte upp förrän någon ringer och bokar mig till att vara vikarie men idag tänkte jag att någon säkert behöver mig. Yeah right.. Så nu sitter jag här efter för få timmars sömn med frukost i magen och ledig dag.

Någon som vill rasta mig? Snälla? Någon?


The Hangover part 2.

Nu drar jag iväg på äventyr bestående av mat (har fortfarande inte fått i mig mer än ½ pizza, två ägg och fyra mackor sen i fredags kväll..) och bio. Titeln passar för övrigt in jäääävligt bra på min helg. Ångest.

Hejssvejs.


Midsommar 2011 - "kolla på mig när jag dansar då!"











Vad ska jag ha på mig?


Denna klänning?


Den här klänningen fast utan jeans då såklart?

Man är precis så sexig som man känner sig..


Nyduschad, invirad i bara handduk och smörja de nyrakade benen. Vad kan gå fel liksom?

My hair says; glad midsommar!


Brunett igen!


Ooooops :P

Gone red head..





Ska jag färga tillbaka till brunt? Det är mest överhåret och hårbotten som är riktigt röd..

Karlar..



Tur att jag har så normala killkompisar. För ja, han är faktiskt bara en vän. Humorn är på topp såhär på kvällen.

Och eftersom ni är så jädrans nyfikna så blev mitt svar: ja vad annars liksom? ;)

Tror att jag överlever kvällen..


Sissodär kl 5 på söndagsmorgonen.

God morgon.
Egentligen borde jag skriva godnatt men klockan är alldeles strax 5 på morgonen så jag vägrar faktiskt skriva godnatt. Det är morgon.

Nyss hemkommen är jag. Från krogen, tänker ni men si där har ni fel! Inatt har jag varit barnvakt och fick 300 kr för besväret. En fattig Sanna välkomnade bidraget med öppna armar.

Skulle vilja skriva att jag är dötrött och att jag inte kommer ha några som helst problem att somna men faktum är att tröttheten övergått till övertrötthet och kommer därför inte somna än på någon timma. Känns värt. Tar med mig datorn och katterna till sängen. Den har varit efterlängtad inatt vill jag lova..


Frukost nummer 1 - vaniljyoghurt.

Det kallas att vara näst intill hjärndöd..

Hejhej hemskt mycket hej.
Bloggen åsidosätts nu när jag jobbar, träffar vänner och när det är fint väder ute. Inspirationen finns liksom inte längre. Kan i yttersta korthet berätta om min dag. Sov 2-3 timmar inatt, jobbade 7.30-16.30, kom hem, handlade maaassor, kom hem, åt kvällsmat och nu ska jag slappa i soffan och lägga mig vidrigt tidigt för att orka 7.30-18.00 imorgon.

Så....godnatt.

Godnatt.


Jag klarade det!



Inget toahäng här inte!

Inte riktigt genomtänkt..

Zumban börjar om 45 minuter. Jag åt just upp min middag. Gissa vem som kommer sitta över toakanten efter halva passet...
Det där med att ha dåligt minne börjar gå mig på nerverna..


Onsdag.

God morgon!
Efter alldeles för få timmars sömn är jag nu vaken igen. Klockan började gapa 5.40 i örat på mig och jag lyckades släpa mig ur sängen kl 6. Det tog emot kan jag lova. Nu sitter jag här och har absolut nada att göra i en halvtimma innan jag måste cykla.

Nu på morgonen ska praktiken besökas för avslutning. Saknar mina älskade praktik-barn! Efter det ska jag ut till Slaka för jobb. Tänkte försöka ge mig på att hitta dit. Bäst jag tar med mig min nya karta jag fått av pappa.


Linköpings turistkarta är ett måste för den som inget lokalsinne har.

14/6 2011.

God morgon!
Klev upp för knappa timmen sedan, att få sovmorgon kändes som lite lyx. Idag jobbar jag 12-16.30 med treor på fritids så det ska bli roligt att arbeta med lite äldre barn.
Tänkte försöka mig på att gå till gymmet idag efter jobbet, får se hur det går. Något jag måste göra nu är att städa. Bäst jag sätter igång så jag hinner med lite.


Bilder från i fredags.















Tack för en awesome kväll ♥

One of those Sundays.

Det märks att jag inte varit ute på Ågatan på länge. Min kropp är helt förstörd! Efter två dagar med galet dansande, rosé, shots och gud vet allt (höhö..) så har jag träningsvärk i höfterna och benen. Skillat värre.

Nu ska här käkas och sen ska jag se om höfterna och benen kan hålla för en promenad.


Bild från i fredags hos Natta.


Hey ho' let's go!

Kvällens Sanna ser ut såhär och jag är ganska nöjd med outfiten och sminket. Klänningen inhandlades idag för 119 kr på H&M och brösten är påväg att falla ur vilken sekund som helst men jag bara skulle ha den!
Nu drar jag till Susanne för lite förfest och sedan kanske Björkö-brudarna blir våldgästade igen. Ha en trevlig lördag fränder!


Sminket gör sig verkligen inte till rätta här..


Jag är inte sur, bara taggad!

Sjusovare.



Ja vissa av oss har tid att sova bort hela dagen. Inte för att jag stressat under dagen men ändå. Klev ur sängen 9.30 och kände mig någorlunda utvilad. Har sedan dess ätit frukost och snokat runt på internet. Ska snart kliva i duschen och sen fara iväg på jobb. Att arbeta halvdag är skönt men ger inte direkt något vidare värst klirr i kassan.
Well well. Låt oss starta dagen!

Godnatt!



Nu är ögonen och kroppen trött efter laserdome och cykling. Godnatt vänner!

Sanna - the warrior princess!

God förmiddag (var nära att särskriva. HJÄLP!) fränder!
Ni kanske tror att jag just klev ur sängen men se där har ni fel! Kl 9 bemödade jag mig med att masa mig ur sängen efter 1½ timma snoozande. Sedan dess har jag ätit frukost, kollat på snygga takläggare som är utanför fönstret och städat. Har massor kvar av städet men det ser inte ut som en svinstia längre i alla fall.

Nu har jag 50 minuter på mig att slänga mig i duschen, sminka mig, välja kläder, laga lunch, äta lunch och gå hemifrån. Det ska gå. Mot skolan ska jag fara för avslutning på det estetiska inriktningsåret och sedan går min verkstadsgrupp för att spela laserdome. Här ska krigas!


JAG ÄR LADDAD!

Kärlek!

Idag låg det ett litet kuvert på hallgolvet när jag kom hem från jobbet. Det såg ut som en inbjudan till något och började genast fundera på vilka som fyller i sommar. Det borde vara något speciellt eftersom det är en formell inbjudan, tänkte jag. Helt ute och cyklade var jag inte, det var en inbjudan.

På kortet stod det "Välkommen på borglig vigsel mellan Peter och Åsa". Min käre far och hans sambo ska alltså gifta sig i juli redan. Jag blev väldigt glad! Vi kommer bara bli några få på bröllopet och äta en mysig middag ihop.
Presenten är fixad (har börjat bli ute i god tid, vad är det med mig?) och nu ska klänning börja letas upp. Tänka sig vad rolig en onsdag kunde bli :)


Efter en sissodär 9 bilder lyckades jag genomföra detta. Och det syns inte ens att det ska vara ett hjärta. FAIL!


And I'm tangled up in you..


Hej oförberedd på kort.

Här ligger jag i soffan och tittar på Tangled. Jag har sett 40 minuter och jag har redan brutit ihop i asgarv ett par gånger. Disney slår aldrig fel!

Hur man värmer upp en matlåda fortast idag.


I didn't get wet.

Dagen blev trots opepp morgon bra. Jobbade mina timmar 9-17 och mötte sedan upp Milla på stan. Där hölls nämligen ett försök i att slå världsrekord i största vattenkriget. Om de lyckades vet jag inte men de som befann sig på området var i genomsnitt 14 år.

Vi kände oss gamla och begav oss istället mot en uteservering. Väl där bestämde vi oss för att äta glass istället och skulle ta ut pengar. Jag tog ena automaten och fick ut min 100-lapp och Milla tog den andra när den blev ledig. Ungefär 5 sekunder efter att jag dragit ut mitt kort och fått mina pengar startar Millas automat om. Hennes kort fastnade där inne och vägrade komma ut. Folk efter henne fick ut sina pengar men hon såg varken skymten av kort eller pengar. Vi kunde inte annat än skratta och jag bjöd henne på glass.

Efter glassen våldgästade vi hennes vänner och det slutade med att jag blev bjuden på middag hos henne. Helt klart värd kväll med en bra vän. Och dagens Milla är härmed avslöjad.


"MITT KORT!!"

Veckans första vardag.

God morgon fränder.
Här sitter jag och gäspar. Om en timma ska jag infinna mig på en förskola för jobb hela dagen och jag är sådär lagom taggad. Det vore himlans gött att få återvända till samma ställe men nej, de närmsta 3-4 veckorna kommer jag hoppa runt på en jäklans massa ställen. Men med en positiv inställning så kommer detta bli bra!

Bäst jag packar min väska. Enligt yr.no ska det bli regn idag så jag har lite svårt att bestämma kläder för dagen.

Uuuut!

Nu sticker jag ut i solen. Tänker försöka mig på det där med att läsa en bok som jag inte lyckas med när jag går i skolan. Nu är det sommarlov och jag tänker minsann avverka minst 10 böcker i sommar. Wish me luck.

God morgon.



Svullna ögon, huvudvärk, täppt i näsan och oerhört trött. Bra start.

God morgon.

Nu har katter och matte sovit middag. Lunchen blev ett antal timmar försenad och sömnen behövdes för att jag ska orka fungera som en människa resten av kvällen.



Varför denna fula pose vettefan men duscha ska jag göra ändå.

Enda karln i mitt liv







Some company please.

God förmiddag fränder.
Hade hoppats på att vädret skulle vara bra idag men solen verkar inte vilja titta fram mellan molnen. Vad som händer idag är en bra fråga.. Skulle vilja hitta på något roligt men lugnt med någon, vem ställer upp?


Sällskapssjuk tjej med inbakad fläta från igår.

I keep dancing on my own.



Hemma. Ensam. Eller ja, katterna är ju såklart hemma. Tänker minsann koka mig lite pasta för att avsluta en trevlig utekväll. En mysko 36-årig "rebell" raggade på mig men jag tackade minsann otrevligt och bestämt nej. Och det var inte den trevliga biten av kvällen.

SOMMARLOV!

Nu mina fränder har jag sommarlov! :)
INGET plugg på några månader och det känns sååååå bra! Nu kan jag fokusera på att jobba och vara ledig när jag är hemma. Jag ska njuta och bara må bra.


RSS 2.0