Urk...

God morgon.
Sitter här i ett hjärndött tillstånd och ska snart traska iväg mot bussen för att åka till jobbet. Egentligen skulle jag arbetat 12-16.30 idag men de ringde igår morse och frågade ifall jag istället kunde börja 7.30. Då jag var i ett yrvaket tillstånd lyckades jag klämma ur mig ett "ja". Det ångrar jag i nuläget men det ser väl bra ut på kontot sen hoppas jag.

Ohwell. Dags att springa. Adjö.

1 timma 7 minuter senare..

NU funkar telefon och tv.

I telefonkö..

Varken telefon eller tv funkar i nuläget. Jag har kollat att alla sladdar sitter i och det borde de göra med tanke på att internet funkar. För 17 minuter sen började jag ringa från mobilen och de sa då att jag skulle komma fram om 52 minuter. Hoppas verkligen att de skämtade! Nummer 28 är jag på nu...

Ååååhh....


Gnnngggn..

Har nu ägnat större delen åt att finna motivation till att skriva den förbaskade KU-rapporten och har haft mina ljusa stunder där jag faktiskt lyckats frammana några ord. Jag har 400 ord kvar och absolut ingenting att skriva om. Jag har redan fyllt ut det som utfyllas kan i rent ordbajseri och sitter härmed fast.

Min kropp vill ut i solen med en kopp kaffe och njuta av våren. Hjärnan säger åt mig att stanna inne för att klämma ut de där sista orden och sen städa. Sorgligt nog lyssnar jag på min hjärna idag..

Hold your horses!Ordet jag skrev och ville ha synonymer på var "representerar". Vem vill skriva "står som typ för" i sin universitetsrapport?!


Natten till onsdag.

God morgon.
Räknas detta ens som morgon? För mig är det fortfarande natt typ.

Här sitter jag vaken i sängen sen ett tag då planen var att jag skulle jobba idag 8-16 på en förskola, men tji fick jag! Kände mycket väl igen den billiga fyllan aka feber när jag klev upp så hemma it is idag för att vara frisk nog för jobb imorgon.

Planen är att sova i alla fall någon timma till (tills det känns okej att kalla det morgon) och sedan borde jag skriva klart en rapport och börja packa. Och städa. Bara för att jag är sjuk och tvingas vara hemma betyder det inte att jag tänker ligga och tycka synd om mig själv, det har jag inte tid med.

Nåväl. Dags att få några timmars sömn i hopp om att fyllan försvinner.

Godnatt igen. (ja, det är fortfarande natt)


Jag i fredags. Äntligen en egobild som jag blev nöjd med.

1000 to go..

Jag har 1000 ord kvar innan rapporthelvetet är klart och jag hittar inte inspirationen till att fortsätta skriva. Eller orken. Eller viljan till att träna. Åh vad värdelöst det här känns just nu.
Inte orkar jag sätta på mig ordentliga kläder till att gå och handla heller.

Hahaha jag döööör!Så klockrent!

Mysmorgon och pluggdag.

God..lunch(?).

Idag tog jag sovmorgon för att motverka att baciller och virusar tar över min kropp. Känner inte för att bli förkyld nu när jag har veckan fullspäckad med plugg, praktik och jobb. Inte för att det någonsin passar sig med att bli förkyld men i nuläget har jag faktiskt inte tid med det som jag i vanliga fall brukar ha..

Dagen började som sagt med sovmorgon med en gosig katt bredvid mig. Dagen fortsätter nu med plugg (mail ska skickas iväg och paper väntar på att bli skrivna), handling på ÖoB (halvtimmas promenad dit) och Ica och till sist Bodypump om det hinns med. Det vore bra om jag kunde hinna förbereda mig inför morgondagens praktik också där jag ska ta med barnen på en kulturvandring genom Linköping.

Nåväl. Det är bäst att jag sätter igång så jag blir klar idag. Tjohej!Max

På med overallen så kör vi!

Sminket sitter, håret hänger livlöst i väntan på uppmuntring av vågtången och vinet ligger på kylning.
Hej Vårkravall!


GIVAKT!

Försvarsmakten ger mig order trots att jag inte arbetar för dom. De kanske tror att det är min sambo som sitter vid datorn?Och de gjorde det via Spotify de luriga jäklarna.

Äpple, banan och keso.

Hej nyttigt mellanmål!


School day.

Hejhej.
Just nu är jag hemma en snabbis för lunch och ska snart gå tillbaka till skolan igen. Vi håller nu på med någon som kallas KU (konstnärligt utvecklingsarbete tror jag det står för). Det jag gör är en tavla som symboliserar hur förskoleklassen hamnar i kläm mellan förskolan och skolan då läroplanen inte riktar sig mot förskoleklasserna. Tänkte ta lite bilder och lägga upp min arbetsprocess.
It's gonna be awesome!


Förhandstitt.

Egon!
(världens bästa cliffhanger!)


Trevlig kväll!

Sitter här med två mackor med tonfisk i magen och en liter äpplejuice som är påväg ner. Körde ikväll bodypump, det sista på 76an för nästa vecka releasar de 77an. Ska bli spännande för jag har hört att den ska vara mördande men ha en bra koreografi och überbra låtar. Jag hoppas på det bästa.

Nä. Nu är det soffläge för resten av kvällen. God kväll, fränder!

En students tankar.

Nu sitter jag här på söndagsförmiddagen med ångest. Inte för att det är söndag och att månaden sakta kryper sig närmare. Jag sitter här med ångest för jag vet inte hur jag ska lägga upp min utbildning.

I och med nya skollagen (som basicly säger att varje lärare måste ha läst ett visst antal högskolepoäng för att få undervisa i sitt ämne och studievägledarna råder till att vi bara ska läsa mot ett verksamhetsområde, t.ex. förskollärare eller lärare i grundskolans tidigare år) så står vi i "gamla" utbildningen handfallna.

Vi fick information när vi började lärarprogrammet ht 2009 om att vi kunde läsa till förskollärare och sedan lägga till ett halvår för att bli behörig att undervisa i årskurs 1-3 också. Såvida vi hade läst och specialiserat oss på ett ämne såklart. Under vårterminen 2010 bestämde jag mig för hur jag skulle lägga upp min utbildning och har längtat efter att få läsa allt. Egentligen skulle jag nog kunna läsa 10 år på universitetet eftersom så mycket intresserar mig.

Men så kom nedslaget. Studievägledarna har nu bett oss inrikta oss på ett verksamhetsområde eftersom det inte är säkert att vi får behörighet att undervisa i de ämnen vi läst mot grundskolans tidigare år när vi väl är färdiga. Det skulle alltså betyda att vi då läst en massa "i onödan", eller rättare sagt - läst massa som vi inte kommer få nyttja i verksamheten.

Jag får nu prioritera bort att läsa svenska, engelska och alla andra roliga ämnen mot grundskolans tidigare år och istället försöka hitta ett nytt upplägg till min utbildning. Vad vill jag nu läsa?

Det står lite mellan dessa:
Ht 2011
Grundläggande färdigheter i sv och ma 30 hp
Lek och lärande i förskolan 30 hp

Vt 2012
Grundläggande färdigheter i sv och ma 30 hp
Idrott 30 hp

Det är som såhär att Grundläggande färdigheter i sv och ma måste jag läsa. Det spelar ingen roll om jag läser den på höstterminen eller vårterminen, bara jag läser den för annars blir jag inte behörig förskollärare. Dilemmat är då om jag ska läsa Lek och lärande i förskolan (som studievägledaren rekommenderar för oss förskollärare) eller om jag ska läsa Idrott som intresserar mig mycket.

Jag kommer antagligen börja läsa på universitetet igen i framtiden för att bli lärare i grundskolans tidigare år också men just nu måste jag fokusera på vad jag vill med min nuvarande utbildning.

Vill just nu bara att studievägledaren ska svara på mitt mail så jag kan få hjälp och råd. Valet ska ske under nästa vecka...

Beslut

Nu släcker jag lampan, klockan 22 på en fredagskväll. Med potentiell infektion i vänstra ögat.

Bara en fråga

Är det okej att lägga sig 21.30 på en fredagskväll?

Man blir som man umgås..Jag borde typ vara schizo nu.. Fast förlåt, sånt skämtar man ju inte om.

Och förresten så var Kristin snäll mot mig så hon fick ett hjärta, det fick inte du Milla - pilutta dig!


Terapiarbete pågår..Suddig bild, jag vet. Försök själva balansera datorn i knät för att ta kort med den inbyggda webcamen. Det ska föreställa ett vänskapsband. Ett missbildat sådant. Till mig själv. Hej jag är tragisk.

Fröken tvärtom.

Varje dag kommer någon ny följetångsgrej på Facebook som t.ex. ".....sätt detta på din status om du älskar din syster ♥". Men liksom, HALLÅ?! Jag älskar väl min syster minst lika mycket även om jag inte sätter upp dessa löjliga statusar?
Idag har en ny skit börjat cirkulera:


"Flickan du nyss kallade fet, hon har svält sig själv och gått ner över 10 kg. Killen du nyss kallade dum, han har inlärningsproblem och läser 4 timmar om dagen. Tjejen du kallade ful, lägger ner timmar på att sminka sig i hopp om att någon skall tycka om henne. Killen du nyss knuffade runt, han blir slagen nog hemma Det är mer bakom personerna än vad man räknar med. Sätt detta i din status om Du är emot mobbing"


1. Jag tror att majoriteten är emot mobbning.
2. Hur motverkar detta mobbning? Alla vet att det har konsekvenser.

Jag är självklart också emot mobbning men tänker inte sätta detta på min status. Det är en del av vår gemensamma värdegrund i samhället att vi ska behandla varandra bra och med respekt. Människor som bryter denna norm på det här sättet klassas som mobbare.

Jag tror inte på att mobbare är onda människor utan jag tror på bakomliggande orsaker. Därför skrev jag tillbaka detta:


"Flickan som kallar någon fet svälter antagligen sig själv. Killen som kallar någon dum har antagligen själv inlärningssvårigheter. Tjejen som kallar någon ful har antagligen själv en trasig självbild. Killen som knuffar runt någon har antagligen själv ett destruktivt förhållande hemma. Det ligger mer bakom personerna än vad man räknar med. Skriv tillbaka detta om du tror på den goda människan."


Jag arbetar med barn/ungdomar och ser dagligen hur mobbning pågår och hur värdegrundens normer bryts. Men jag ser också otroligt mycket värme och respekt bland dem. I många fall är vuxna sämre på att visa respekt. Jag väljer att tro på den goda människan just för vad jag möts av dagligen i mitt arbete och i utbildningen.

Sedan tror jag självklart på undantag också. Människor som utan dåligt samvete kan tortera och förstöra är för mig hjärtlösa och har oförmåga att känna sympati. Men detta är undantag. Många vill gärna tro att mobbarna är dessa hjärtlösa människor men oftast är det som jag skrev tillbaka på Facebook. Dessa människor mår oftast dåligt själva och behöver trycka ner någon ännu längre ner för att känna sig värda något.


Scheisse. Det här blev ett djupt inlägg och jag hade egentligen bara tänkt skriva såhär mycket. Men så blev det och för en gångs skull lyckades jag hålla mig till ämnet. Förutom nu då.
Over and out.


Städlåtar önskas!

Hejhej!
Kom hem för en timma sedan från praktiken och hade bara tänkt äta för att sedan gå en sväng på stan. Ätit har jag gjort men stan blev inget med. När jag kom hem började jag frysa och gör det fortfarande. Tänker istället städa och sedan gosa ner mig i badkaret med ett par avsnitt av The Big Bang Theory. Världens bästa serie för övrigt.

Det där med att städa är något som jag tycker är så otroligt tråkigt och jag hittar på alla världens ursäkter för att slippa det. Tyvärr letar sig dammråttorna ut från sina gömmor nu och katthåren yr så fort jag tar ett steg. Det är bara att ta tag i det hela och se glad ut.
När jag städar vill jag också ha bra musik igång som peppar mig att fortsätta, som får mig att vilja dansa med dammsugaren och moppen. Så kom igen. Släng hit era bästa städarlåtar!

Zumba!

Har lite ont i halsen, ont i huvudet och är dödligt trött men här ska jädrarimig tränas!


Tisdag.

God morgon!
Nu ska här åkas till praktiken. Ska gå om 10 minuter och istället för att fixa håret, packa väskan, klä på mig och gå så sitter jag här istället. Logiken mår bra ibland.
Bäst att kila. Ha en bra dag gullungar!

.....?


Och jag som aldrig skulle börja lyssna på Winnerbäck..

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Måndagsångest.

Jag vill inte känna såhär men jag gör det. Vare sig jag vill eller inte. Fan. Att jag alltid ska krångla till det för mig själv. Att jag både vill äta kakan och spara den. Hur jag sårar andra människor utan att först vara medveten om det.
Förlåt.

Söndagsmys.

Har ikväll legat i soffan framför tvn och bara varit. Det är skönt att ibland försvinna bort från verkligheten och bara leva för nuet.
Kryptiskt värre men bättre än så blir det faktiskt inte ikväll. Och nu ligger jag nerbäddad i sängen i väntan på John Blund. Yep, två karlar i sängen är inte fy skam ska ni veta..

Ja tack?


Jag känner verkligen ett stort behov till att skaffa en sån här. För jag har ju liksom inte två stycken hemma i 58-D, eller vad nu verkligheten kan vara i för dimensionell siffra.

FULL -av glädje.

God eftermiddag.
Här sitter jag i soffan och gäspar sönder mig. Lade mig runt halv elva igårkväll (ja, på en fredag!) och klev upp vid halv nio idag för att köra zumba. Höfterna skakades tills de nästan gick sönder och jag är nu trött. Och hungrig.

Nä, nu ska jag försöka flörta till mig att få låna en bil ikväll och sedan åka till Tina för att sedan åka på 25-årsfest. Hepp hepp.


Förjävlig-bra fredag.

(ja det ska stå förjävlig-bra, inte förjävligt bra..)

Hej bloggeeeeeeeeeeen.
Dagen började förjävligt men slutade ganska bra. Förvisso är inte dagen officiellt slut än men jag kommer endast tillbringa resterande tiden i antingen soffan eller sängen, så jag anser den vara slut.

Morgonen började med att jag klev in badrummet där katten satt och kissade på mina kläder. Efter ett par lägenhetsvarv efter katten slängde jag in kläderna i tvättmaskinen. Jag rensade även kattlådan i hopp om att detta inte är ett nytt beteende utan att hon bara var missnöjd med den. Detta resulterade i att jag inte hann äta ordentlig frukost utan fick slänga ner en macka i väskan.
Väl i Linköping insåg jag att marken var täckt av is men jag skulle envisas med att ta cykeln som var en enda stor isklump. Sagt och gjort, jag hoppade på cykeln och insåg sedan i en lång nedförsbacke (även den täckt av is) att bromsen frusit fast. När bromsen väl började ta var jag i slutet av backen och den tvärnitade. Där fastnade bromsen och jag fick släpa cykeln den resterande biten till praktikplatsen.

Resterande tiden av dagen flöt på ganska bra och min handledare var nöjd med min ansvarsdag. Hon anser att jag blivit mycket modigare och fått bra kontakt med barnen. Lite beröm på fredagseftermiddagen är aldrig fel.

Nä, nu är inlägget alldeles för långt redan. Kvällen kommer som sagt spenderas i soffan med The Big Bang Theory i knät. Godnatt.


FAIL!

Fick just lust för att kolla runt på Aftonbladets hemsida och såg detta:
Tryck för större bild.

Det är en sak jag inte förstår.
Hur i helskotta fick reportern kvinnorna att prata?


2 timmar senare..

..och jag har inte börjat städa än. Crap.

Storstädning förväntas påbörjas.

Här ska städas! Människor som går förbi på gatan ska bli bländade av mitt skinande rena hem när jag är färdig.
Detta ska göras:

Kök
Disk ska plockas in
Diska
Slänga sopor
Rensa köksbordet
Torka luckor, frys, kyl och kakel

Hall
Rensa hyllan
Organisera skohyllan och hatthyllan

Sovrum 1
Ordna bland kläderna
Bädda
Damma

Sovrum 2
Damma
Bädda rent
Rensa skrivbordet

Badrum
Rengöra toalett, handfat och badkar
Organisera bänken och hyllan

Vardagsrum
Damma
Plocka iordning

Balkongen
Slänga mattan och handduken

Övrigt
Tvätta
Dammsuga
Torka golv
Vattna blommorHärmed förklarar jag att städningen kan påbörjas!


Ond onsdag.

Hejhejhej.
Här sitter jag och ska strax krypa ner i sängen i förhoppning om att få sova. Har senaste nätterna knappt fått en blund i ögonen av okänd anledning men jag har hoppet uppe. Om jag inte får sova i natt heller så gör det inte så mycket. Imorgon är jag bara på praktikens studiedag 8-12.

Men i alla fall. Ond onsdag. Jädra msn vill inte ha kvar min profilbild där. Av ännu en okänd anledning finns inte bilden kvar i rutan varje gång jag loggar in. Så därför tycker inte msn om mig. Och jag tycker inte om det tillbaka.


Bilden som inte gillas av msn men som älskas av mig. Bara för att retas.

Trött tisdag.

Idag är jag trött. Precis som alla andra dagar i veckan. Och jag var visst likblek idag på praktiken när jag hade en mördande huvudvärk. För att förbättra likblekheten satte jag appen Flashlight framför nyllet när dagens kort skulle tas. Eller så var det bara för att det är mörkt i rummet.


Nyduschad, blek och nerbäddad i sängen. Godnatt.

Pssst.. Har druckit tre (3!!) koppar kaffe idag. Jättesmart drag efter två sömnlösa nätter.

Mördande måndag.

God eftermiddag.
Här sitter jag med huvudvärk, hunger i magen och är dödstrött. Har nämligen haft praktik idag och herrejisses vad trött jag är. Barnen blev som vanligt överlyckliga och jag likaså av att få träffas igen. Dock kunde jag gärna få slippa det här med att vara på fritids, personalen där verkar undvika mig i största möjliga mån. Öhhh..orka.

Nä nu tänker jag bannemig inte tänka mer på den där skiten, jag har nog i två veckor framöver som det är.


För trött för att vara sur.

Tji fick ni!

Den här veckan har jag lyckats ta mig till gymmet 4 (FYRA!) gånger. Tre gånger för Bodypump och en Afro.

Nu är musklera officiellt slut efter tvådagars Bodypump så snart kallar sängen på mig..

Kaffe IGEN?!

God förmiddag!
Här sitter jag med en kopp kaffe (ja det är kaffe i den!) och göttar mig åt solen som skiner utanför fönstret. Kolla på The Big Bang Theory ska jag göra också. Och kanske förbereda kommande veckornas praktik. Kanske.


Nya Bodypump-listan!

YES! Äntligen ska en rockig låt in i bodypumpen igen! Yes yes yes!

HÄÄÄÄÄR hittar ni listan.

Kaffe-Sanna?

Kan vi snälla byta ut Fjortis-Sanna mot Kaffe-Sanna nu? Jag är trots allt inte tonåring längre (ack så mycket som gick att skylla på det..) OCH jag har lärt mig dricka kaffe. Utan att göra grimaser.


BEVISET!

Okej, det skulle lika gärna kunna vara en tom mugg eller té i men det är faktiskt kaffe! Lovar!

Eller ge mig ett annat namn?

Det där med att vara tekniskt begåvad..

När alla andra för flera år sedan hittade roliga funktioner på sin webcam så hittade jag dem i veckan. Bara några år efter. Precis som med klädmodet.

Hittade nu en funktion som kallas "Burst" och den klickade jag på. Tydligen tog den tre kort på rad utan att ha någon fördröjning innan. Här har ni det vackra resultatet.

Andra försöket.

Syftet var alltså att visa att jag tränat idag och hur stark jag blivit efter en effektiv vecka. Eh ja. Typ.
Kanske bara en liten liten muskel? Ett litet myggbett? Inget? Skit också.

Freitag!

Idag är det fredag (no shit..) och jag har varit leeediiig! Självklart inledde jag då dagen med att sova till halv elva och uj uj vad gött det var. Fortsatte med att städa, tvätta och duscha. Så nu tycker jag att jag är värd en fortsatt lugn fredag. Utan ont i ryggen tack..


Datorn höll på att vippa i knät och jag fick snabbt dra till med en pose. Tjusigt värre..

Varning för långt inlägg.

Idag har varit en såndär jobbig dag. Eller jobbig har den inte varit men ytterst krävande mot mentaliteten och mina känslor.

Vi började kl 13.15 med ett seminarium om hur vi tycker att produktionsveckorna (musikalen) varit. Vi blev utfrågade av vår handledare Michael (som för övrigt är världens skönaste musiklärare!) om hur vi upplevt tiden osv. Det visade sig att några känt sig nedtryckta och haft en känslomässigt jobbig tid. Det känner jag är så himla synd att mina gruppmedlemmar inte känt sig trygga att kunna säga det till oss under tiden som vi arbetade med detta. Att vi trampat över varandra tills det endast är några få kvar som står och gapar.

Jag vet själv att jag är en stark person som gärna uttrycker mina åsikter och jag ska helt klart ta till mig detta och reflektera hur jag uttrycker mig mot människor. Nu var inte kritiken riktad enbart mot mig utan mot en hel grupp människor. Trots detta känner jag att det är en bra erfarenhet att få höra den sortens kritik också. Jag är inte mer än människa och jag är formbar!

Efter seminariet hade vi introduktion för en ny uppgift vi ska ta tag i efter praktiken om två veckor. Den delen heter KU - konstnärlig utveckling och är en individuell uppgift där vi ska skapa något som visar en "impuls" från vår praktik. En känsla, en händelse...

Jag kommer nog välja att göra en tavla om att min handledare tycker att jag bör gå heltid 7-16 varje dag på praktiken, att jag måste lära mig det helt enkelt. Men liksom, HALLÅ! Jag har haft många arbeten och jag vet hur det är att jobba dubbelt. Jag går för tusan i skolan heltid, men det räknas visst inte..
Så min tavla kommer nog hamna om den konflikten..


Avslutar detta långa och tråkiga inlägg med en rolig bild på Strössel.


Jag har gjort en Sanna. Igen.

Som vanligt har jag börjat med skolarbetet samma dag som det ska in. Men jag hann och jag är KLAR! Om det blir godkänt är en annan femma. Men i alla fall. Jag har gjort en typisk Sanna-sak.

Jag har pluggat samma dag som det ska in och jag har glömt att äta. Förstår inte vad det är med mig nu för tiden men det där med att äta orkas aldrig eller hinns inte med. Skärpning Sanna! Från och med nu ska jag börja äta regelbundet och börja plug...... Nae. En sak i taget.


Hej hej stirrande blick som visar stor koncentrationsförmåga när nya funktioner upptäcks.

Lycklig!

Sitter nu vid en stooooor Mac-skärm på skolan och bränner ut låtarna från musikalen på skivor.
Ni kan tro att jag är lycklig här när jag sitter i ett rum med 6 Mac-skärmar, syntar, mikrofoner osv osv.

Var självklart tvungen att testa webcamen och jädrar vilken kvalitét! Ska bara se om jag förstår mig på hur jag får tag på bilden......Fan så bäst jag är! Jag lyckades hitta den efter lite letande.

Tack för denna tid, fränder!

Ja nu är denna produktionstid över. En musikal lyckades vi skapa ur ett kaos av olika viljor men jädrar vad bra den blev! Jag tycker vi ska vara stolta över det vi åstadkommit på dessa få veckor.

Vi pratade idag om ett paper (engelskt uttal, ej stavfel) som ska skrivas efter att produktionstiden är över. Vi ska besvara frågor kring hur jag utvecklats, vad jag behöver utveckla, hur jag blivit sedd i arbetet osv. Några var missnöjda och hade mest negativt att säga om den här perioden. Det är tråkigt tycker jag. Vi har gjort det här som en grupp och då tycker jag att vi borde kunnat säga till om något var fel.. Men vi är alla olika och jag är i alla fall nöjd.

Så, tack för denna hemska/asroliga/utmattande/fenomenala tiden vi fått tillsammans. Nya vänner har jag hittat också. Tänka sig vad en musikal kan uppröra och föra samman människor.


Hittade en ny liten finurlig funktion i webcamen också. Och ja, jag är lite efter.

Det där med att orka...

Det var länge sedan jag var såhär trött. Ögonen vill liksom inte hänga med längre. Vad har jag då gjort som varit så ansträngande?

- Gick upp 6.40 (omänskligt tidigt enligt mig, börjar jag bli gammal vid 21 års ålder?)
- Var på Kulturkammaren 8.00
- Började spela musikal 10.00
- Gick hem 11.50
- Gjorde pannkakor
- Åkte till Linköping 15.21
- Kollade på tapeter
- Åkte hem 17.28
..och har sedan dess ätit glass, läst bloggar, matat katterna, kollat runt på internet, sjungit och pratade nyss en timma i telefon med farmor.

Jag kan nu konstatera vad som gjort mig så trött idag: Jag har ju för tusan inte fått min obligatoriska powernap!
Hur kan jag ha missat den? Inte undra på att jag just nu är mer sovande än vaken.

Well well. Detta misstag tänker jag då inte göra om igen. Jag tänker nu släpa mig till badrummet för avsminkning och tandborstning, sedan ska jag äntligen få slänga mig i den efterlängtade sängen.
När jag orkar vill säga.


Rekommenderas.

Jag erkänner - jag läser Blondinbellas blogg. Varje dag. Inte för att jag avundas hennes liv, trånar efter att starta eget utan helt enkelt för att.. Eh. För att jag gjort det varje dag i typ två/tre år. Shit jag måste verkligen hitta en bra anledning till att läsa hennes blogg eller sluta läsa den.

Men skit samma, oavsett anledning så läser jag i alla fall hennes blogg och tittar inte bara på bilderna. På senare tid har hon ofta umgåtts med en vän vid namn Hannes och han har även flertalet gånger varit länkad. Har jag gått in och tittat på hans blogg? Nej. Jag har helt enkelt tänkt att "nej, nu är det en sån där jävla brat som råkar ha en blogg och som tar sina åsikter från citat av Reinfeldt" typ.

Men idag, fränder, klickade jag mig in på hans blogg och fann kärleken. ÄNTLIGEN någon mer än Spiderchick som kan skriva riktigt riktigt bra! Han fångade mig vid första inlägget (som var groteskt långt) och han höll mig kvar hela vägen.

Han skriver inte bara bra - han är rolig också.

Nu ska här jädrarimig börja läsas en till blogg om dagen - Hannes Hervieu.

Mot Linköping!

Nu åker jag och bestämmer tapeter till nya lägenhetens vardagsrum! Lyx? Yes it is!


The show must go on.

Hejhej!
Tänka sig att det är 1 mars idag redan. Med risk för att låta 20 år äldre än vad jag är så säger jag; vad tiden går fort! Tyckte att nyår var alldeles nyss..

Nåväl. Det där med tiden rer sig med tiden. Höhö.. Lite kul? Kanske? Någon?


Idag har vi spelat upp vår musikal för nästan 90 barn och vuxna. SKITKUL! Dock började en unge gråta och tyckte synd om mig för att jag kokades i kitteln.
Eh..sa jag att vår musikal är barnvänlig?

Nåväl. Ungen får förhoppningsvis(!) inga men med sig hem. Höhö.


En trött och plätt-sugen Butter. Eller nej. Nu är jag avrollad och heter numer Sanna.


Puss på dig lilla flicka som grät. Jag lever och mår bra, tack för omtanken.

RSS 2.0