Bad hair day.


Bad hair day!
Har arbetat på förskola idag och då ser frillan ut lite som den vill men aldrig som den ska. Jag tänker nu därför dra ett par drag med borsten, platta håret och sedan får det va. Borde seriöst byta kläder också om jag ska iväg om en sissodär 10 minuter.

Ikväll ska jag och Hana testa på det där med att göra smycken :)

Bättre tisdag.

En trött men lättad och glad tjej sitter här och skriver. Ja det är fortfarande Sanna alltså..
Idag ska jag ut och jobba i Ekängen på en förskola och det området har jag bra erfarenhet av sedan tidigare så jag hoppas att det blir bra.

Oj oj. Bäst att cykla iväg efter farmors bil!
Kraaaaaaaam

Back on track?

Jag överlevde powerwalken som blev till springtur. Kan gissa på att spåret var runt 2-2,5 km och då gick jag dit (ca 1 km), gick ett varv i spåret, sprang ett varv och gick hem. Känner mig rätt nöjd. För att vara jag liksom.
Nu är jag taggad att fortsätta såhär.. Peppa mig!

Men först - sova! Godnatt gullungar!

Powerwalk.Försökte ta en sån där cool bild som Kenza kan med sin webcam men jag har liksom inte hittat någon knapp för självutlösaren. Eller så orkade jag helt enkelt inte titta efter. Detta blev resultatet och posen var allt annat än skön. Men nu ska här powerwalkas. Var jag ska gå har jag ingen aning om så detta kan bli spännande. Bäst att ha med sig telefonen ifall jag går vilse.
Believe me - jag kan gå vilse i min egen hemstad.

Hollywood Undead - BulletLåten är verkligen catchy men texten är ju ganska tragisk. Låten får mig att bli lite schizo. Blir sprallig i kroppen av melodin men ledsen av texten.

Vad söta ni är!

Nu är det flera som har skickat och frågat hur jag mår. Åh gullungar! ♥

Jag mår bra men är inne i en liten svacka där det kommer lite skit från olika håll. Saker jag oroar mig för och bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker.
Men jag mår bra. Snart har ni tillbaka bekymmersfria Sanna igen :)


Ni får inget blow job men en blow kiss kan ni få!

Ingen bra måndag.

Jag började dagen med att vara hur trött som helst, ville bara ligga kvar i den sköna sängen. Klockan 8 bemödade jag mig med att kliva upp i alla fall och var hur seg som helst när jag kletade på lite smink och petade i mig två ägg till frukost.
Dagen fortsatte oerhört bra efter att jag läst min handledares kommentarer om det jag skrivit hittills i uppsatsen. Han ansåg att jag bör korrigera i stort sett allt och skicka in en "seminarieversion" om jag nu ska skicka in den imorgon. Eh..ja för det är ju inte alls vad jag försökt med hittills? Nog för att inspirationen till att skriva inte finns men SÅ jäkla dåligt har jag inte skrivit. Det vet jag själv.

I övrigt går jag och oroar mig för en sak som jag inte vill ska hända. Eller kanske redan har hänt. Milla snackade om att stressen för uppsatsen kan ha påverkat mig, och visst jag är stressad över den men inte mer än vad jag varit för något annat skolarbete. Åhh..ju mer jag läser desto säkrare blir jag och desto säkrare jag blir desto räddare blir jag. Jäkla skit. Jag har inte tid med det här. Jag har för fullt upp med att njuta av det fina vädret och mina fina vänner.

Kryptiskt värre, jag vet. Vissa av er kanske förstår, eller redan vet, varför jag oroar mig. Ska nog ta och skicka iväg ett mail till en person som jag hoppas kunna ge mig ett svar om hur jag bör hantera situationen. Eller egentligen vet jag ju vad jag borde göra..

Skitmåndag.


Godnatt.

Nu kryper jag ner i sängen och hoppas få sova till i alla fall 8 imorgon bitti. Lyx.

Man-nip?

Sprutade just lite catnip (kattmynta) på en klätterställning till katterna ute på balkongen och de började genast fjanta sig. Då fick jag en idé (lova att inte ta patent på den här nu, den är min!). Tänk om man skulle ta och göra sig en man-nip? Snacka om att karlarna skulle svärma runt mig som flugor.

Vad tror ni om den idén?

Hm..man-nip?


Spruta spruta..

Skadad.

Jag transkriberar (antecknar ordagrant vad som sagts) intervjuer just nu och skriver för hand då det är enklare att pausa om jag bara gör en sak på datorn.
Blev just klar med en intervju och började leta runt omkring mig efter en spara-knapp. "Oh gud, jag måste spara så inte allt försvinner som jag skrivit. Skit om allt hänger sig!"
Eh ja. Såvida inte mitt block bestämmer sig för att slänga sig ute i regnet så kan jag nog vara ganska säker. Jag har arbetat med uppsatsen för länge, det märker jag det..


All by myself!Vill att Emma och Emma ska joina mig så uppsatsskrivandet kan bli lite roligare. En Yoggi får muntra upp mig sålänge. I bakgrunden ser ni för övrigt trappan gubben sprang i. Jag tror han blev rädd för mig för han är borta. Puts väck!


Tillåt mig att gå sönder.

Här sitter jag en fredag morgon på biblioteket och försöker hitta någonting som kan efterliknas motivation till att skriva uppsats. Jag startar datorn, lägger upp alla böcker och papper jag behöver, ställer fram vattenflaskan och läser igenom min handledares kommentarer om det jag skrivit hittills. So good so far.
Plötsligt hör jag hur någon klampar runt med klackar här inne och att denne börjar rusa upp för trapporna bakom mig som kan dundra ganska bra. Jaha den där gubben som for runt här inne sist jag var här, tänker jag.
(och nu sprang han igen!!!)
Jag återgår till mitt arbete igen och ner dundrar gubben igen för trapporna. Gubbjävel, tänker jag nu men fortsätter att arbeta.
Det tar ca 2 minuter så hör jag hur gubben klackar runt bakom mig och tar sats för att rusa uppför trapporna. Jag vänder mig tydligt om och blänger på honom. Han fortsätter rusa upp för trapporna och mumlar som en galning medan han tittar på mig.

Jag tror att han har någon slags störning för en "normal" människa går inte runt och mumlar överallt och visar hänsyn mot andra människor på ett bibliotek. Men jag tycker ändå inte om honom och kommer fortsätta blänga när han snart tar sats för att rusa upp för trapporna igen.

Äntligen trött.

Efter att ha levt på nån slags överenergi de senaste veckorna utan särskilt många timmars sömn per natt är jag äntligen trött. Jag håller på att tuppa av av trötthet och ändå är jag så dum att jag sitter kvar. Nu är jag hungrig också men det tänker jag stunta i. Tror jag. En macka skulle sitta fint. Men sova ska jag. Typ nu. Kanske efter jag ätit.

Äh blir väl sömnlös inatt igen.

Oops..

Skulle tvättat ikväll och förberett alla papper som ska lämnas in imorgon. Istället hamnade jag på två pubar med lite olika vänner och har varken tvättat eller skrivit morgondagens inlämningar. Kompis det går bra nu. Eller? Åhhh..vad trött jag blir på mig själv.

Superwoman!

Idag känner jag mig bättre än Blondinbella under hennes bästa dag. Hon må ha skrivit en bok, startat en tidning och lyckats med flera företag men jag, jag har minsann lyckats (tror jag) färdigställa teoridelen och metoddelen på min uppsats idag. Jag började liksom runt kl nio idag och tre timmar senare är jag typ färdig.
Säger bara en sak - släng dig i väggen Blondinbella!


Det är befogat med en Fjortis-Sanna-pose nu.

Nu ska jag slänga i mig mat för att sedan intervjua lärare så jag har något att analysera. 6 dagar till inlämning. Stress is my friend!

I'll make it look pretty.Det trodde ni aldrig att ni skulle få se va? Egenbryggt kaffe med mjölk i hemma - till bara mig själv! Det är ingen annan här som tjatar om kaffe. Det här är andra gången det här händer (tror jag) och självklart måste jag dokumentera denna historiska händelse. Och självklart serverar jag kaffet i min fina Starbucks-termosmugg.
Och ignorera mitt fula nagellack...

I wonder why..Kom hem från biblioteket, tog en powernap, har nu värmt mat och ska snart fortsätta plugga. Vid ordet "uppsats" somnade han. Vilken partner, huh?

Hörde jag skål?Vi äro hårt pluggande studenter!


På biblioteket. Dör av upphetsning snart.Smygfoto nr 1.

Pizzabaguette-tisdag.

God morgon.
Här sitter jag i soffan och tittar ut på den mörknande himlen. Har lite smått ångest för att jag snart ska bege mig utanför dörren för att cykla till biblioteket. Det tar förvisso bara 5 minuter men mycket vatten kan hällas på mig under dessa minuter..

Dagen bjuder på uppsats-skrivande på biblioteket (hemma har jag ingen disciplin) och som matsäck ska jag ha med mig ett äpple, en yoggi och en pizzabaguette. Yes ni hörde rätt. Mästerkocken var igång igårkväll igen.
Igårkväll kl 21.15. Muuuuuums..

Ha en bra dag fränder!

Uteserveringshelg.

Även den här helgen har tillbringats med goda vänner och familj. Dejten i fredags gick skitbra, den var verkligen jättetrevlig och det känns hur bra som helst. Några vänner kom och joinade oss på Mörners. Kvällen avrundades inne på Burger King med lite mat och papperskastande. En 5-årings aktivitet men oj vad roligt det var efter några cider.
Lördagen spenderades med familj hos syster i Söderköping, hemma hos mormor och morfar och avrundades på......Mörners med vänner. Oväntat va?
Idag har jag (faktiskt!) skrivit lite på uppsatsen och haft filmkväll med Pelle. Nu är planen att fortsätta lite med uppsatsen och forsätta äta ostbågar.


Och fredagens dejt var ingen mindre än Milla ;)


Ska på dejt.Såhär snygg är jag när jag ska på dejt. Med vem undrar ni. I'll tell ya tomorrow ;)

Wöwuti' wegnwock! Tillåt mig att skratta lite..
HAHAHAHAHAHA!
Detta är en annons på Facebook. Så pixlig och paint-ig logga att jag dör. Hohoho.. Snacka om att jag blir sugen på att skaffa medlemsskap där. Loggan måste vara från tidigt 90-tal. Om inte äldre kanske..

Svettrekord! Bildbevis..

Att det är varmare ute märks i gymlokalerna. Jädrar vad jag svettas!

Idag körde jag zumba och det var så jääääävla kul! Det enda negativa var att hon förväntade sig att alla kunde alla stegen vilket var lite frustrerande eftersom hon som instruktör var ny för mig. Men roligt var det och höften fick jag svänga. Och som jag svängde..


Urkass bild på en stooooooooor svettfläck som dessutom gick igenom tröjan jag hade när jag cyklade hem. Bra där.


Mina übercoola UFO-byxorDet var en gång en tomat....


Onsdag.God morgon!
Här sitter jag med min frukost och ska snart bege mig mot praktiken. Idag tar jag cykeln, blir bäst så. Skiter i det där med powerwalks nu tror jag. Och damn..ska vara utanför dörren om 8 minuter.

Ha en bra dag gullungar!

Livets ironi?

Det är seriöst någon som inte vill att jag ska träna. Tre lördagar i rad har jag missat bodypumpen 9.30-10.25 av att jag försovit mig eller varit för bakis. Okej alternativ två är mitt eget fel men ändå..

Imorse tänkte jag vara nyttig i form av att ta en powerwalk till praktiken istället för att cykla. Det gick jättebra i 500 meter, sen fick jag skoskav. Resterande kilometerna linkade jag fram på något konstigt sätt och nu är det stora blåsor över hela hälarna. Jag hade faktiskt förberett med stora plåster över hälarna men det hjälpte uppenbarligen inte.

Skit. Nu kommer jag inte kunna ha särskilt många skor närmaste veckorna. Hatar mina hälar. Går det att göra nåt åt dom?


Känsliga läsare varnas att titta på bilden.

Känner inte för att få liknande sår som från 2008.

Nyttig?

Sitter här och knaprar i mig färsk broccoli (ett jädrans billigt snacks!) med lite dip. Försöker väga upp att jag åt godis förut. För det är väl så det funkar?


Blått nagellack.


Kreativ måndag.

Dagen började med huvudvärk på grund av senaste veckornas sömnbrist men utvecklades till en bra dag.

Idag har jag varit kreativ som attan på praktiken. Vi arbetar nu med temat bondgården och ska skapa en bondgård. Kor och får är redan gjorda. Idag skulle barnen få göra varsin gärdsgård. Nåväl, en del av en gärdsgård. Jag hade förberett en modell och barnen tyckte detta var riktigt roligt. Förra veckan plockade vi pinnar som vi låtit torka och använde oss av.

Eftermiddagen spenderade jag med planering. Valde ut bilder till torsdagens vernissage jag ska hålla med barnen och gjorde även en höna av flörtkulor. En flicka på 6 år sa detta till mig när jag stolt visade upp hönan: Det var den fulaste höna jag sett!
Hrm...jag som faktiskt tyckte det var roligt för en gångs skull att skapa.


Min gärdsgård

Gärdsgård
Plocka pinnar några dagar i förväg och låt dem torka.
Klipp ett hårdare alternativ av A4-papper i fyra delar.
Vik nedersta kanten av långsidan (detta för att kunna klistra fast två mot varandras ryggar för att den ska stå)
Lägg lim på kartongbiten där pinnarna ska ligga och bryt dem för att de ska passa
Låt torka


Min fula(?) höna. Söt enligt mig.

Höna/kyckling/tupp
Limma ihop en stor och en mindre flörtkula
Klipp ut en triangel från vikt orange papper - näbb
Limma fast näbben
Måla ögon
Klipp ut trianglar från orange papper och klipp ut till hönans "klor"
Limma fast fötterna
Knöla ihop lite rött silkespapper och limma fast på huvudet som tuppkam


Urdåliga förklaringar, jag vet. Nåväl jag säger som Tyra Banks; you can copy but make it your own!

I love you.

Nä men det går skitbra att plugga när P.S. I love you. Verkligen. Jättebra. Mellan gråtattackerna alltså.

Det där med självdisciplin....

Återigen sitter jag utan förmågan att skriva. Här i bloggen kan jag skriva men att skriva uppsats eller planering skiter sig totalt. Antagligen känner jag inte den där pressen att det ska vara inlämnat snart. Den behöver jag. Den stressen är nyttig för mig.

Jag borde skrivit uppsatsen med någon men jag trodde att jag skulle klara av det själv. Jag vet att jag klarar av det om jag bara vill men just nu är den viljan borta. Just nu vill jag bara inte tänka på skolan. Att först åka på resa till Paris (just det, ska plita ihop ett inlägg om resan) och sedan ha tre veckors praktik distanserar mig från den teoretiska delen av skolan. Distans till saker kan jag inte ha, kontiunitet behöver jag. Det gäller i princip allt från träning till skola.

Vet att det inte är någon idé att jag fortsätter försöka mer för stunden, borde ta en promenad istället men det dåliga samvetet gör att jag inte kan lämna datorn "ifall jag skulle få för mig att börja skriva". Kommer det hända? Inte så troligt. Kanske ikväll kl 22 men då borde jag ligga i sängen.Åh. Varför kan jag inte bara få sommarlov nu? Det skulle behövas..


Då var jag nöjd.

Rubriklös.

Hej igen bloggen. Gud vad töntigt att börja så...
Bloggen har blivit bortglömd men jag har faktiskt varit upptagen med att leva livet. Det är länge sen jag var såhär social, nästan varje dag umgås jag med vänner och är ute i det underbara vädret. Jag trivs. Stortrivs faktiskt.

Helgen inleddes med en sen lunch/fika med Emma och Kristin. Hemskt trevligt och fruktansvärt gott. Fredagen fortsatte i filmens tecken med Pelle. Vi såg första delen av sista filmen av Harry Potter. Vi höll på att somna i soffan då den var ganska seg och den här gången prata vi inte genom filmen = vi såg den faktiskt!

Lördagen började med att jag försov mig så något bodypump-pass blev det inte. Skit. Efter att jag vaknat och fixat mig mötte jag upp Tina, som inte försov sig och faktiskt tränade, för lite presentletande, frukost/lunch och titta på orkestrarna som klampade genom stan. Kvällen spenderades med vänner och vin. Blev bjuden igår med - tack Kim! Två gånger på en vecka, what are the odds? Dock bara av vänner men ändå..

Dagens planer är att plugga skiten ur mig själv. Litteraturdelen till min b-uppsats behöver skrivas och en planering behöver göras för att sedan visa min handledare imorgon. Egentligen skulle jag träffat Marika och Jessica idag men tyvärr gick skolan före idag. Känns sådär i det fina vädret. Men men.. Bara att satsa för fullt idag så jag kan njuta resten av veckan.

Kameran dog igårkväll (oskillat, jag vet) men fick några bilder från när jag och Tina sysslade med, än så länge, hemligstämplade saker.

  

OH! Hittade faktiskt en suddig, skitdålig bild från Storan men det är en bild.Det här är kärlek, vänner.

Förändring förnöjer?

Nu är jag igång igen med mitt jädra hår. Jag vet inte om jag ska försöka få tillbaka mittbenan jag hade för typ ....12 (?) år sen. Det är ju så grymt snyggt på många men jag vet inte om jag skulle passa i det. Och jag ska även fortsätta färga håret så jag kan få till en lilaröd färg på det. Men det tar jag när pengarna börjar rulla in. I augusti eller nåt sånt alltså.

Men. Mittbena eller fortsätta med snedlugg? På bilden är det mer mittbena än snedbena eller kanske nåt mittemellan.


Vänner.

En av Sveriges bästa bloggare Spiderchick har gjort det igen. Hon har lyckats sätta ord på det många av oss tänker men som vi inte får ut i tal eller skrift. Det är inte sällan jag förundras över denna förmåga.

Den här gången har hon sammanfattat en lista över vänners "budord". HÄR kan det läsas.
Några av dom talas ofta om medan några sällan tänks på. Som t.ex. att vissa vänner blir svartsjuka eller är energislukande. När jag tänker efter så har jag tidigare omringats av dessa energislukande personer men ju äldre jag blir desto medvetnare blir jag om mina vänners påverkan hos mig. Numer umgås jag bara med vänner som faktiskt är vänner och som gör mig lycklig.

Det går inte att undvika de andra människorna helt men de är inte längre stor del av mitt liv. Jag har lärt mig att inte tillåta dessa människor tillträde till mitt innersta.


Med detta sagt så vill jag bara säga detta till alla mina vänner - jag är värdelös på att höra av mig men jag älskar er lika mycket ändå och hoppas att ni står ut med mig även om jag är förvirrad! Ni gör mig lycklig varje dag och jag skulle inte överleva utan er

Har tyvärr inte bilder på alla men här är några. Ni andra är inte bortglömda, ni finns med mig varje dag i hjärtat.Trött tisdag.

Jag är nu officiellt slut för dagen. Planerna var att traska ner till stan för att se om de kunde ha mina dammsugarpåsar samt gå förbi biblioteket. Kommer jag göra något av det? Antagligen inte.

Istället ska jag äta, slänga mig i badet, läsa lite uppsats-litteratur och sedan sova. MINST 8 timmar planerar jag att sova inatt. Wish me luck.


Tagen förra sommaren av mig med M's superduperbraiga kamera.

Fritidshemmens dag-tisdag.

God morgon!
Idag är det "fritidshemmens dag" på skolan jag praktiserar på. Det innebär att vi ska ha lite olika stationer ute, äta korv och glass, allt för att ha roligt med barnen. Dock har organisationen varit lite dåligt på detta men men..jag hoppas barnen får roligt i alla fall!

I övrigt så har jag sovit riktigt bra inatt. Har förvisso vaknat några gånger, konstaterat vad klockan är, njutit av att jag har några timmar kvar och sedan somnat om. Känner mig värre än en zombie nu men en skapligt utvilad zombie.Dagens mål: lägga mig tidigt! (läs: innan 23.00)

Middagstips.

Äsch. Jag skiter i dagens middag, jag gör som Kissie och provar popcorn-dieten istället.

Just shoot me.

10 timmar vfu (praktik) senare...

Bäst jag börjar plugga lite. Och lagar mat. Och åker till biblioteket. Och duschar. Och ringer till pappa och farmor.

När fick jag sova sa vi?


Måndag. Även denna vecka.

God morgon!
Solen skiner, frukosten var efterlängtad och jag har sovit hela natten. En bra start på en förhoppningsvis bra dag.
Dagen tillbringas i min kära förskoleklass och jag har helhetsansvar denna vecka så det är jag som har alla samlingar/lektioner. Vi ska till skogen idag och i eftermiddag 16.30-18.00 ska jag sitta med på ett möte. Det blir en lång dag men förhoppningsvis rolig som vanligt.

Nä nu ska jag packa väskan och sen cykla bort. Ha en bra dag vänner!


Bild från...februari?

Söndagsmys.

Medans andra människor ligger i soffan med sin partner en kväll som denna så ligger jag här med Max på magen och Stössel vid fötterna. Myyyys!


Söndag.

Här sitter jag återigen i min sov-tisha och trivs ganska bra. Solen skiner in genom fönstren och jag är inte bakis. En bra morgon med andra ord.

Snart ska jag slänga mig in i duschen för att sedan åka på kalas. Vi ska fira att moster imorgon officiellt blir tant, hon fyller alltså 60 år. Nya kjolen från Paris ska på - kanske ska vara töntig och lägga ut en bild på den?

Nä nu ska jag kliva ur min kära (och kanske lite äckliga?) tisha och skrubba mig ren. Ha en bra dag underbaringar!


24 timmar senare..ooops!

God "morgon"!
Trodde att jag skulle komma hem tidigt igår och hinna med att ta ett bad och ta det lugnt. Tji fick jag. Strax innan två ramlade jag innanför dörren och höll på att dö av trötthet. Efter en vecka med dålig sömn (jävla måne!) och sedan lite vin i kroppen så är jag redo för graven. Typ.

Har vaknat till och från imorse, druckit vatten, gått på toa, legat och stirrat och känt mig nästan bakis. Herregud, jag brukar inte bli bakis efter en flaska vin men skallebanket knackade på dörren.
Då kom jag på anledningen.

Igår åt jag lunch som vanligt vid 11.10, lite pannkakor blev det. Åt sedan en knäcke och ett äpple vid mellis och en skål glass när jag kom hem. Sedan gick jag på vinet och åt lite chips, broccoli med dip osv igårkväll. Alltså har jag inte ätit nåt vettigt på ett dygn. Nu fick jag i mig några plättar och skallebanket är redan påväg bort.

Tacka vet jag mat!


Typ godnatt?

Klockan är alldeles strax 2 på natten och jag kom hem för en stund sen. Det där med att sova tolv timmar inatt sket sig rätt rejält. Frågan är om jag tar mig upp till bodypump 9.30-10.25........

Tjejmys på ingång.

Godkväll säger jag och beger mig härmed mot Susanne för att spendera kvällen där. Vin och morötter tar jag med mig också. Kombinationen är slående.


Det blev visst lite mer vin än vad jag tänk i glaset. Ska jag dricka upp?


What the heck, det är fredag - botten upp!

Freeeedaaaaaag!

ÄNTLIGEN FREDAG!
Om en kvart ska jag sitta på cykeln mot praktiken och jag sitter med blött hår och osminkad. Men jag är inte bitter för det, jag är glaaaad!


Naken är jag inte även om man skulle tro så. Men osminkad och blöt. I håret. Bara för att vara extra tydlig.

Aj aj i kroppen.

Förstår inte varför 90-åringar klagar. De måste helt klart vara piggare än mig rent kroppsligt. Tänk på stackars mig som har världens träningsvärk i nyfunna muskler så jag knappt kan gå.. Rumpan ömmar, magmusklerna vill jag inte ens använda, har ont i nacken/halsmusklerna(?) och ja..överallt! Hujedamig..det gör till och med ont att sova. Typ..

I'm on fire..

Just nu taggar jag bodypump 19.30-20.25 med kramper i magen efter plättar.

Hur brukar ni tagga?


I-landsproblem.

Gårdagens snackis: snökaoset.
Dagens snackis: det slaktade Grey's anatomy-avsnittet.
Slutsats: vi lever i en hård värld.

Veckans viktigaste nyhet.

Hade så ont i röven efter all cykling, träningen igår och zumban idag att jag knappt kunde sitta på sadeln när jag skulle cykla hem efter träningen. It better be worth it....

O-o-onsdag..

God morgon.
Här sitter jag fullt påklädd under min mysiga tjock filt och fryser röven av mig. Blodcirkulationen vill inte nå ut till fingrarna heller så att skriva går sådär. Ute kommer små snöflingor och det ser ut att blåsa kallt. Jag verkligen längtar till att sätta mig på cykeln för att åka till praktiken. Not.

Damn. Jag har glömt att förbereda massor. Gotta go! Paniiiiiik..

Guten Nacht!

Nu avslutar jag denna dag tidigt för att vara mig denna period. Ibland lägger jag mig kl 20 och vissa perioder, som denna, stängs inte ögonen förrän efter tolvslaget. Ikväll tänkte jag försöka få ihop i alla fall 7 timmar sömn. Wish me luck.

Godnatt vänner!


Make it!

Har inte jag världens snyggaste ass innan sommaren så blir jag fan sur! Om det ska fortsätta såhär vill säga..

Tränade just på Nautilus ett pass som heter Burn. Jag trodde först att det skulle va värsta råa konditionspasset som skulle bränna bort allt fett för oss. Nej nej.. Istället var det ett styrkepass där vi idag fokuserade på axlar, mage och rygg mest. Om det brände? SÅ IN I H*****E!
Röven fick sin beskärda del av brännandet som i och för sig redan brände rejält efter att ha börjat cykla igen till praktiken.
Hem från gymmet cyklade jag också. Det var bara en enda uppförsbacke så nu har jag ont. Imorgon vill jag nog inte ens gå..

En enda gröt till inlägg. Adrenalinet cirkulerar runt i kroppen på mig än. Aj..

Hej vinter.

Som vi har saknat dig efter att du försvann och ersattes av vår här i Sverige och sommarvärme i Paris. Jag har saknat dig så mycket och äntligen är du här. Jag är så glad att jag får uppleva vinterkyla nu i maj och se de vackra snöflingorna singla ner från himlen.

Alternativt

Helvetes jävla pissväder - JAG VILL HA VÅR!

Både och funkar. Det beror precis vilken inställning till livet man har. Eller nåt sånt därnt tjaffs (hej östgötska!).Imorse när jag skulle cykla till praktiken fick jag syn på de små snöflingorna och bestämde mig för att damma av vinterjackan och ta fram halsduken. Höstskorna fick åka på samt fingervantarna. Imorgon tänker jag ta på mig mina UGGS och mössa. Plus en massa tjocka tröjor. Eventuellt får termobyxorna hänga med också.
En bra dag i vintras då jag ännu var omedveten om vinterns bakslag i början av maj.

Tidsoptimist..

Skulle lagt mig kl 21 ikväll för att ta igen lite sömn. Nu är klockan 23.34 och jag är vaken och otrött.....

Det där med självdisciplin....

Det är något jag aldrig haft tror jag. Här har jag ägnat senaste 40 minutrarna åt att inte plugga och har därmed missat heeeelt att det går hockey på tvn. Inte för jag är intresserad, snarare så att jag varit så upptagen med att vara upptagen att jag inte märkt det.

Mycket upprepningar av ord just nu men hey, jag bara förklarar läget. Nu ska jag fortsätta med att vara upptagen en stund så får vi väl se om plugget gör sig självt. Jag hoppas starkt.

Två påsar under ögonen senare..

God morgon.
Sov som en påse skit inatt (inte bra alltså) och vaknade nu med dubbla påsar under ögonen och ont i halsen. Oddsen för en bra första praktikdag är alltså stora. Känns skitbra.

Dags att sminka över eländet och få i sig någon frukost.


Inget botox i detta ansikte inte..

1 maj = kanaler!

God morgon. Eller förmiddag kanske vore ett bättre ordval?
För en timma sedan masade jag mig ur sängen men går fortfarande omkring i min sov-ticha. Idag ska jag bara städa iordning lägenheten, lämna bilen och eventuellt kommer M förbi ikväll för att hämna upp lite räkningar som fanns kvar i lägenheten.

Ska nog klä på mig nu.. Får se om jag får för mig att slänga upp Paris-bilderna sen.


Kenza-pose i sängen med numer många kanaler på tvn!

RSS 2.0