Glad midsommar folks!


Fast tiden jagat oss in i en vrå är himlen så oskyldigt blå


Farväl min bror. Ses på andra sidan livet..


Jag saknar dig, jag saknar dig!Älskade bror!

Oj...

Andra tidsfördriv har visst stoppat bloggen. Oooops.

Nu sitter jag med ett glas vin och ska snart se matchen med vänner. Återkommer till bloggen när jag känner för den.


Lever för dig så länge min bror. Jag vet att du inte hade velat att jag stannade upp mitt liv. All I do is for you..


God morgon

Har sovit som en kratta skit senaste nätterna och imorse kl 8 ringde klockan för tvättstugan.
Kände mig sur, bitter och allmänt förbannad. Orkade inte prata med någon, umgås..
Skulle ta en liten powernap som slutade med att jag sov 3 timmar. Nu kan jag vara trevlig igen och känner mig redo att hitta på något ikväll.


Den här är tillägnad dig min bror <3Jag vet att du är borta men jag förstår det ändå inte. Det kommer ta lång tid. Jag kommer få ta käftsmäll på käftsmäll innan jag förstår. Jag vill inte förstå och jag vill vakna upp från mardrömmen nu.

Morfar sa till mig och Sara att vi inte har någon bror längre. Det har vi visst. Det spelar ingen roll om du är här på jorden eller på andra sidan livet, vi kommer alltid ha en bror. Det har vår syster väldigt rätt i.

Resten av minnena hittar vi i våra hjärtan..


This is not our farewell..

Vi kallar tillvaron du levde i för misär och det låter väldigt hårt. Men vi vet att du var värd så mycket mer och kan inte förstå att du själv aldrig förstod det.

Kanske får du allt du velat ha på andra sidan livet. Det är i alla fall vad jag väljer att tro. Jag väljer också att tro att du finns vid min sida för resten av mitt liv.

Jag hoppas vi ses där på andra sidan när jag är redo för den och att du väntar på mig där. Lycklig och till freds med din tillvaro. En tillvaro som reflekterar vad du faktiskt är värd.


Vila i frid min bror <3

Det känns overkligt att skriva detta inlägg. Du är verkligen borta.

Du kommer aldrig mer skriva till mig på msn. Vi kommer aldrig mer fira släkten tillsammans. Inga fler ljus på din tårta. Du kommer aldrig få se dina systerdöttrar växa upp. Dom kommer aldrig mer få leka med sin älskade morbror. På examensdagen står du inte där och är stolt över din yngsta syster som du skyddade när jag var liten. Mina barn kommer aldrig få ha en morbror som lär dom alla dumheter som jag skulle hata.

Du dog ensam i din lägenhet. Du visade dig aldrig svag. Vi visste ingenting och jag är så jävla arg på dig att du aldrig tvingade oss att förstå. Du var ju för i helvete inte själv!

Du togs ifrån oss och jag hoppas verkligen att du funnit ro. Det är du värd. Även att du gav upp om dig själv för länge sedan så gav jag aldrig upp om dig. Ångrar att jag inte fick chansen att säga det till dig.

Vi ses i ett annat liv, min bror. I ett liv där du är lycklig. Vila i frid <3


RSS 2.0