Mitt 2009 - vårat 2010.

Nej jag tänker inte kopiera in någon meningslös grej om vad som hänt under år 2009. Jag reflekterar hellre lite mer över vad som hänt och vad som betytt.

Året började för mig i exets säng (ja, han var ett ex även då) efter vi firat nyår tillsammans i Skövde. Den natten kändes bara fel och onödig. Och fråga mig inte ens varför jag valde att fira nyår med honom. Det är fortfarande ett mysterium för mig. Men men..det var sista gången vi sågs och jag hoppas det inte dröjer alltför länge tills vi ses igen men den här gången som vänner.
Under våren fick jag fast vikariat på Fröken Flora och stormtrivdes med personal, föräldrar och barn! Det är ju där jag har träffat min kära vän Susanne. I veckorna jobbade jag och slet arslet av mig och om helgerna var det kröka som gällde med Marika och diverse killar. Herregud vad vi festade då.. Men trots att det gav mig några extra kilon så anser jag att de vänner jag fann var värt det. Trots att vi inte setts på länge så betyder ni inte mindre för mig!
Sommaren
bestod av jobb, jobb och åter jobb. Tyvärr hann jag inte med att träffa så många vänner jag ville.. Det var då jag träffade Pier också. Han blev min pojkvän men i hjärtat så var vi bara vänner. De två månaderna är i alla fall inget jag ångrar.
I augusti påbörjade jag Förskollärarutbildningen. Det är något av det kämpigaste och framförallt roligaste jag gjort. Vilka härliga människor jag lärt känna och vilken underbar arbetsgrupp jag hamnat i! Det är ni, allihop, som fått mig att fortsätta utan att ge upp. Under hösten flyttade jag även till Tannefors och jag börjar komma i ordning men det är fortfarande mycket jobb som kräver pengar för att ordna.
Natten mellan 27/12 och 28/12 träffade jag Macke - killen som fullkomligt fått mig att trampa i diket. På något galet vänster så har han fått mig att våga satsa och jag hoppas att år 2010 kan fortsätta för oss. Ikväll smäller det för då ska jag på middag hos hans föräldrar. (HJÄÄÄÄÄLP!!!)

Jag och Max önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

 


Såhär efter juletider..

Så sitter jag här med en skumtomte i munnen och saknar Macke. Den synen är inte helt ovanlig för tillfället kan jag lova. Vad har då hänt över jul? Mestadels har jag jobbat och varit med Macke. Men julafton firades först med Susanne för lite julfrukost och sedan for jag iväg till moster där mammas sida av släkten befann sig. Det blev julbord och Kalle Anka och julklappsutdelning. Där fick jag presentkort på Gina Tricot (ska förbrukas på jeans idag!), ett regnställ med turkos jacka, pengar, strumpor och sportbh. Efter detta bestyr for jag iväg till pappa och Åsa. Där tvättade jag kläder och umgicks med pappas sida av släkten. I julklapp fick jag pengar, skitsnygga handdukar, julgodis och en ljuslykta i form av ett hjärta som man hänger i fönster.

Julafton var jättemysigt men jag är glad att julstöket nu är över. Dock finns det inte längre någon ursäkt att inte plugga till tentorna i januari. Tyvärr. Lika bra jag börjar ikväll, men först har jag tänkt att städa och som sagt inhandla jeans.

God jul och allt det där.

När vi två blir en..

Igår, den 21/12 -09 blev du och jag ett par. Och jag är lycklig! Och det var väl också allt jag ville säga..
Tar nu mina små rosa moln och hoppat till stan :)

Last week.

Vad har egentligen hänt senaste veckan? Eller senaste tiden kanske man skulle säga..

I veckan har jag skrivit på en uppsats som lämnades in i fredags. Den handlade typ om hur barn lär sig läsa och skriva och om boksamtal. Ett rätt intressant ämne trots att handledningen för detta sög!
I tisdags, onsdags och torsdags jobbade jag på dagiset. Jättehärligt att vara tillbaka och mottagandet av personalen, barnen och föräldrarna var jättebra. Märktes att många föräldrar saknat mig..kändes grymt bra!
Jo..i tisdags var jag i Stockholm och såg Sonata Arctica. Vi var inne i Fryshuset i Klubben, aplitet ställe men stämningen var skön. Träffade på ett gäng killar som var hur sköna som helst! Det var den dagen snöovädret började och att köra sent på kvällen från storstan till Linköping var mindre roligt kan jag meddela..ett under att vi överlevde alltså!

Vad har hänt mer? Inte mycket egentligen..
Har sedan några veckor börjat träffa en kille..och han är typ perfekt. Än så länge har inga fel hittats..jättegullig är han :) Så detta hoppas jag på! Time will tell ;)

Slutuppdaterat. Dags att gå in i böckernas värld med Peter Pohl: Jag saknar dig, jag saknar dig. Har du inte läst den? GÖR DET! Den ger många tankar och berättelsen är unik..verkligen jättebra!


Värsta veckan i mitt liv (typ..)

Vecka 50 var typ värsta veckan i mitt liv! Varför? Säger bara en sak: vattkoppor!
Yeah, I know att det är en barnsjukdom men fick man den inte som barn så får man den med allra största sannolikhet vid vuxen ålder, och då blir det värre.. Och tro mig, det var värre! Kopporna var liksom 10 gånger värre inflammerad än en finne och gjorde mycket ondare. Hade dom mest på överkroppen, endast några få på underkroppen men värst var ändå hårbotten! HELA jävla hårbotten var FULL av dom små sakerna! Att duscha och borsta håret var en ren pina! Men nu är skiten helt över och det är jag glad för!
Jag ska aaaaaldrig mer gnälla för EN finne!

Magiskt!

Gårdagen började med att jag somnade runt 7 (ja, på morgonen) och vaknade vid 10. Det var bara att masa sig in i duschen och försöka vakna till. Allt var trevligt och sådär fram till kl 12 då jag drog iväg och hämtade upp Tina. Vi tog ratten och styrde mot huvudstaden! På något märkligt sätt så körde vi inte fel en endaste gång, hör och häpna! Det är på gränsen att Stockholm är lättare att köra i än Norrköping..och jag gillar inte att köra i någon av dessa städer.
Vi tog tvärbanan + tunnelbanan in mot city och käkade sallad på Wayne's. Otroligt nog så jobbade Nathalie, en tjej från Linköping som vi dansat med, där. What are the odds liksom?
Efter ett par timmar på stan drog vi tillbaka till Fryshuset och gjorde oss iordning i bilen för att sedan gå och ställa oss i kön. Den kön var inte att leka med. Ena kön gick runt huset (stooort hus) och andra kön gick låååååångt nedför gatan. Insläppet skulle börjat vid 18.30 så vi såg till att vara där vid 19..men tji fick vi. Insläppet måste börjat runt 19.30 eller nåt för vi kom inte inomhus förrän vid 20.05 ungefär.
Tre(!) jäkla förband senare kommer ÄNTLIGEN Paramore in på scenen! Vilket röj det var och vad vi hoppade och skrek! De låtar som var bäst (både artist- och publikaktigt) var Ignorance, Decode och The Only Exception. Sistnämnda låten var rent av magisk. Jag hade såna rysningar när Haley slutade sjunga och vi i publiken sjöng..helt magiskt!
Hemfärden gick jättebra och jag slog ner huvudet på kudden redan vid 2.15.

Tack Tina och framförallt Paramore för en galet bra dag/kväll! När ni kommer tillbaka ska jag stå ännu längre fram!


RSS 2.0