Never sleep, never die.

Ögonen går i kors och bokstäverna blandar ihop sig. Kanske ett tecken på att det är dags att lägga sig?
Somnade nog runt kl 1 igårkväll/natt, och gick upp kl 5 imorse. Behöver jag ens påpeka att jag är väldigt trött? Vi hade musik 8-12, och läraren är galet underbar! Han lär oss andningsövningar (som jag visserligen redan kan) så vi lär oss andas rätt. Vi sjöng även massa sånger och gjorde egna rap-låtar. Tårarna sprutade!
Efter skolan träffade jag Marika så hon hjälpte mig att packa upp lite. Tack söt! ♥

Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på stället. Lika bra att krypa ner i sängen, och innan dess flytta på alla jä*la kartonger och påsar! Godnatt.

Flyttning..

Idag har flyttlasset gått till Gamla Tanneforsvägen och det gick riktigt bra faktiskt! Gick mycket fortare än vad jag väntat mig och det är ju positivt :) Pappa och brorsan hjälpte mig, tack så jättejättemycket! ♥
Har också hunnit jobba idag 8-14 så jag är redigt död så att säga, men än ger jag inte upp. Kroppen skriker efter sömn me liite till ska jag minsann hinna packa upp innan jag stupar i säng för att sedan gå upp kl 5 imorgon bitti.

Lika bra att ta tag i skiten innan jag somnar ståendes. Godnatt eller nåt..

Move your ass!

Vad är det för dag idag? Onsdag, right? Känns som att jag förlorat kollen totalt, hänger liksom bara med i livet och det är rätt skönt må jag säga. Får se hur länge det funkar tills allt brakar ihop.

Dagen har spenderats i kära Norrköping med föreläsningar, väldigt tråkiga föreläsningar får tilläggas. Vi har börjat dra tidigare från de urtråkiga föreläsningarna.. Vi är engagerade studenter! Från när jag kom hem så har jag bara packat, kört saker till nya lyan och packat upp lite där. Jo, jag tog mig tid att titta på Grey's också såklart..vem kan tro att jag ska missa det?

Morgondagen erbjuder jobb på Fröken Flora 8-14 och sedan flyttar vi alla möbler! Fatta, från och med imorgon så bor jag i Tannefors. Ska bli spännande att se hur min lilla älskling reagerar, men jag hoppas verkligen det ska gå bra! Och just det, bilder från lägenheten kan jag försöka slänga upp imorgon kväll eller nåt..om jag orkar.
Jävlar, dags att sova. Godnatt!

Fruktansvärt meningsfullt inlägg...

Helgens bravader.

Föregående inlägg var..hm. Intressant. Men ja, jag både ångrar det och inte idag, men å andra sidan så räknar jag med att få fler raggningstillfällen ;)

Fredagen var väldigt rolig och det var länge sen jag skrattade så mycket att tårarna sprutade. Ni i Flora-gänget är ju bara för sköna, saknar som fan att jobba med er men på torsdag kommer jag igen! :) Fick också nycklarna till nya lägenheten av Katrine.

Igår spenderade jag lördagen med att sova ut ordentligt och sen sitta i soffan som en zombie. Tog sedan tag i mig själv och cyklade till nya lyan där jag möttes av en otrolig hög post. Det intressanta var att den mesta posten var till lägenhetsägarens (hyr en bostadsrätt i andra hand) son som inte bott där på över ett år. Får pallra mig till ägaren och ge detta till henne. Tog också lite kort men mobilen är för stunden spårlöst borta (har väl som vanligt lagt den på nån ologisk plats i lägenheten) så bilder kommer i ett senare inlägg.
Resten av eftermiddagen ägnade jag åt att fixa iordning mig, närmre bestämt ungefär 3 timmar. Slog nog mitt eget rekord. Jag hann trots allt prata i telefon ett bra tag med och låna klänning av Susanne.
Kvällen spenderades med att fira Cissi på Platå. Superfint inrett av Cissi med dresscode röda mattan. Schullan och Alex var mina kavaljerer under kvällen och de skötte sig faktiskt väldigt bra. Tack för kvällen pojkar!
Och framförallt tack till min underbara Cissi :)

Idag har jag firat mormor och bara slappat. Har planerat att ligga kvar här i mitt hörn i soffan resten av kvällen med min älskade Max. Imorgon är det ny kurs som gäller.

Min älskade Max, du är enda 'karln' i mitt liv! ♥


Det där med raggning..

Hej hopp!
Jag är nyss hemkommen från krogen och egentligen borde jag inte skriva inlägg då, men jag är i stort sett nykter och bara måste beklaga mig lite.
Ikväll var det After Work med kollegorna på Fröken Flora som gällde och jag mötte upp Susanne och Nagham vid 17. De andra kom vid 18-tiden. Buffé och dricka var det som gällde, och drickan flödade rätt ordentligt i början. Vid 20 var jag rätt slirig i huvudet men det hoppas jag inte märktes. I alla fall, vid 00-tiden börjar vi dansa som tokar på dansgolvet och stämningen var verkligen på topp! Jag lägger märke till en jättesöt kille som jag även får ögonkontakt med flera gånger och alla kollegor gör allt för att vi ska 'råka' dansa in i varandra, likadant höll hans vänner/kollegor(?) på. Tyvärr pratade vi inte med varandra.
To the point. Jag börjar dansa tryckare med en av Sveriges kanske snyggaste män (utan att överdriva!). Han var verkligen helgo och trevlig. Nackdel: Han var 31 år.. Men vad är ålder egentligen? Han var ju snygg.

Han: Har nog aldrig sett nån dansa så sexigt!
Jag: Då har du inte sett mycket här i världen..!

Jag är då experten på att ragga. Eller kanske inte. Men det märkligaste av allt är att när han erbjuder sig vid ett av många tillfällen att följa mig hem så avböjer jag. Jag säger alltså nej till en av dom snyggaste killarna jag någonsin mött! Va? Varför? Hur? VAA?!

Jag måste nog lägga mig och begrunna detta över natten. Det är ju inte riktigt klokt.
Jag är ju tonåring för fan!

Jump around.

Idag är det torsdag (right?) och torsdagar innebär dans för min del - Streetdance. Jag brukar normalt sett se fram emot torsdagarna och förra veckan var jag ovanligt pepp för det. Men inte idag. Dels ska inte Tina gå vilket gör det supertråkigt och så är jag grymt trött. Vet att jag borde gå, jag betalar ju trots allt för det. Jag ska nog gå, tror jag. Kanske. Jag vet inte. Jag får väl känna efter om en timma när det börjar bli dags att bege sig.
Då jag nu är i termin 7 så har vi sämsta tiden som är 20.45-22.00.

Ledig dag idag som har spenderats med att packa inför flytt om en vecka till nya lägenheten. Dock får jag nycklarna till den imorgon kväll :)

Nehepp, om man skulle återgå till beslutsångesten en stund till. Ha en bra torsdag people!Matches..

Har idag haft både kursseminarie där vår didaktiska modell redovisades och opponering mot uppsatserna. Kom hem med huvudvärk och en tom skalle. Hade också ett bra samtal med Susanna om gruppen som vi ska ta upp på fredag :)

Har sedan jag kom hem inte gått utanför dörren men blev tvungen när jag skulle handla, och vad känner jag när jag kommer utanför dörren? Tänk er att ni stoppar ner näsan i en tändsticksask, så luktade det ute. Hela Linköping stinker tändsticksask! Betyder det att någon ska tutta eld på vår stackars stad eller vadå? Blir ju lite misstänksam så att säga..

Nu börjar snart Grey's Anatomy och jag sitter självklart nerbäddad i soffan, ska bara ta fram lite chilinötter som jag ska knapra på. Näsdukar får jag inte glömma heller, tjuter ju så förbannat till varenda avsnitt..

Och fan vad sentimental jag var igårkväll då..hm. Borde sluta tänka på det där. Ställer ju bara till bekymmer.
Men nu - Grey's Anatomy! :)

Blow the candles out, looks like a solo tonight..

Jag skrev igårkväll till Per och frågade: "Vad tycker du att jag bör leta efter i en kille?"
Han är trots allt den som känner och förstår mig bäst. Han är min absolut bästa killkompis, och många tycker väl att det är lustigt med tanke på att vi var ett par i 4,5 år.
Av någon anledning har jag på senare tid börjat fundera kring det här med pojkvän, om det vore så dumt egentligen. Jag har sedan det tog slut mellan mig och Per tänkt att killar bara är till bekymmer, men se på Marikas och Dannes förhållande. De är inte fastklistrade vid varandra och svartsjuka finns i lagom dos. Skulle jag ha ett förhållande så vill jag ha som deras - bekymmerfritt och frihet i förhållandet.
I alla fall. För att återgå till frågan så fick jag detta som svar:

"Du behöver en kille som är öppen, visar mycket kärlek, som är självständig.
För under den tuffa ytan du har nu så finns en mycket varm kärleksfull tjej
som behöver mycket kärlek osv.
Samtidigt som du eller han inte ska behöva vara barnvakt åt varandra."


Orden träffade i prick och jag började nästan gråta. Var tog den där varma och kärleksfulla Sanna vägen som älskade att kramas och pussas? Varför ersattes jag av ett hårt skal som ingen kan tränga igenom? När är det dags att för mig att träffa någon jag gillar och trivs med?
När är det dags för mig att börja lita på någon igen?


Fuck vad sentimentalt det blev. And I hate it..


Från tiden i Tidaholm med Per..


Såhär i efterhand..

Jag är knappt vid liv just nu. Hjärnan känns lika seg som ett fasttorkat tuggummi under en skolbänk. Huvudvärken har legat bakom pannbenet sedan kl 14.

Idag har jag haft tenta. Min första tenta. Det känns förvånansvärt bra måste jag säga, med tanke på att jag ägnat ungefär 2 timmar åt att plugga inför den. Begreppen som kom upp var vetenskapligt förhållningssätt (tror jag?), värdegrund, ledarstil och marginalisering. Vi fick välja ut 3 av dom och sedan skriva 1 A4 om varje, och där beskriva begreppet samt sätta in det i verksamheten (förskola/skola/fritidshem). Får hålla tummarna nu i två veckor innan resultatet kommer. Hoppas, hoppas, hoppas!

Innan träffade jag Chrille och käkade lite god kinamat, för som jag har längtat efter kinamat sen Milla och jag käkade det. Magen blev nöjd! Efteråt blev det en muffins på Trappan med Kristin, Emma och Gammeltackan aka Therese ;)

Nu har jag förberett lite inför morgondagen då jag har kursseminarie där en didaktisk modell (orkar inte förklara) ska redovisas samt opponera mot en annan grupps uppsats. SEN är kursen klar. Som vi har längtat och som jag ska fira detta i helgen!

Desperate Housewives på kanal 5 kl 21.00 och jag sitter redan bänkad. Godnatt.

Eeeeeego..


Söndag kväll..

Här sitter jag framför min (låne)dator och är väldigt trött. Dagen har bestått av tentaplugg (hjälp den är imorgon!) som inte gick bra och tripp till Norrköping med Marika, Sid och Leo där vi bokade buss till kryssningen. Svängde även förbi pappa och Åsa på vägen hem där jag fick kvällsmat. Mycket gott och uppskattat, tack pappa! :)
Kvällen tentaplugg har inte gått mycket bättre heller.. Känns som att jag inte orkar bry mig något avsevärt hur tentan går. Orken och lusten har liksom gått till alla andra uppgifter i kursen så det satsas till omtentan för min del istället. Självklart går jag dit imorgon och försöker.

På vägen hem kom jag på att jag flyttar om en vecka, och jag har inte börjat packa än. Jag har inte ens några kartonger. Då svängde jag förbi Ica i Linghem och de änglarna hade två kartonger kvar. Ska be pappa svänga förbi där imorgon och se ifall han kan få några fler till mig. Så när jag är ledig på torsdag ska jag ägna hela dagen åt packning, eller i alla fall en del av den.

Här svamlas det minsann iväg. Dags att sova för min del så jag orkar med 4 timmars tenta imorgon. Wish me luck!

Godnatt!

Visst är jag häftig? ;)

 

Update 20/10 kl 9.57: Öh..det va ju måndag igår..snacka om sinnesförvirring ;) wish me luck på tentan idag!


Vilken helg!

Oj oj oj säger jag bara. Underbar helg!

Igår åkte jag som sagt till Marika och vi lagade mat och såg på tv. Vi blev även senare på natten fyllechaffisar åt Skärkindsfolket så runt kl halv 3 och kom åter vid kl 5. Fick såklart en liten slant för besväret.
Idag vaknade vi runt 11 och mötte upp de andra runt 13.30. Det blev gottigott hos Sid innan vi for iväg till Norrköping för att se filmen Upp! En väldigt bra film där tårarna rann när jag skrattade och sällskapet var mycket roligt! En liten, liten detalj som är mindre rolig är att jag fick p-böter på 300 kr. Men det drabbar väl ingen fattig..eller hur det nu är.

Vet att jag borde ta tag i tentaplugg men jag skiter faktiskt i det idag. Istället ska jag nu krypa ner i sängen för jag är dötrött. Imorgon väntar en dag där jag ska råplugga och in till Norrköping för att boka kryssning - Magaluf Reunion 2009, 13-15 november. Jag är taggad!

Godnatt people och tack för en underbar helg! ♥


Självdiciplin sökes..

Fredagskvällen var bra även om den inte blev som planerad. Mer än så säger jag inte ;)

Idag tränade Tina och jag, hon körde spinning och jag tog mig an löpbandet. Blev rejält svett och kände mig duktig efteråt trots den ömmande hälen då skorna gav mig skoskav, något de inte gjort på ett år nu. Efteråt satte vi oss på Espresso House och käkade frukost/lunch. För min del blev det en stor och en liten chailatte, en smörgås och en chokladboll. Mysigt värre! Och tack Tina för den söta lilla virkade "gubben" jag fick av dig! :) bild kommer!

Nu sitter jag med pluggböckerna och försöker läsa in mig inför tentan på tisdag. Måste erkänna att det går sådär. Det var liksom roligt första halvtimman men sedan försvann den lusten väldigt fort. Det har resulterat till att jag nu sitter här.. Vet att jag borde försöka hinna med ett begrepp till innan jag far iväg till Marika. Vi ska käka lite gott, se på film och snacka i timtals. Länge sen vi gjorde något sådant så det ska bli väldigt roligt!

Hm, ett begrepp till var det minsann. Och OH! Tack till Tina för blogglayouten :) Älskar ugglan! Undrar om det betyder att hon tycker jag är smart..? Så måste det minsann vara!

Ha en bra lördagskväll folks!


Fredag.

Bara ordet fredag får mig att må bra, och att jag dessutom fick lite sovmorgon gör ju inte saken sämre!

Igår när jag och Tina dansade så märkte jag att vissa rörelser kunde jag bara inte göra, som att gå ner i 'huk' på golvet. Jag fick liksom kramper i hela benen så jag får väl se hur det känns nästa vecka, annars får jag nog minsann besöka farbror doktorn.

Fredag idag och jobb är det som gäller på Fröken Flora. Börjar 10 och skulle väl gissa att jag slutar någonstans runt 16, en ganska lagom tid känner jag. Kvällen är obestämd men funderar på att sätta på mig myskläderna och se någon bra film, t ex min favoritfilm Drömkåken.
Nej nu är det nog dags att försöka sätta på mig lite kläder för att sedan bege mig mot jobbet.

Have a nice day, eller som dom säger i Göta Kanal 2: Skit på dig!


I'm back.

Nu har det snart gått ett år sedan jag skrev här sist. Ett helt år.. Det är ju galet att tiden gått så fort.
Jag har valt att behålla de gamla inläggen av en anledning. Jag mådde skit då men de är trots allt jag har kvar från den tiden, som jag idag inte ångrar.
Per är inte längre min värsta fiende, han är snarare en av mina bästa vänner. Vi har inte träffats efter nyår och det har nog varit bra för oss. Han har idag flickvän och ska bli pappa om en månad vilket jag kommer stötta honom till 110% igenom.

Idag mår jag bra. Riktigt bra faktiskt. Jag läser på Linköpings Universitet i Norrköping (ja, det låter ologiskt) till förskollärare och älskar det! Singel är jag fortfarande och planerar minsann att vara det ett bra tag till. Att flytta tillbaka till Linköping är nog det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag har många underbara vänner numer och gör allt för att ha det roligt här i livet.

Tar upp det här med bloggen igen efter en tids funderande och det känns faktiskt riktigt bra. Det ska minsann inte gå ett år till nästa inlägg kommer, me promise!


Me nowadays..

Nej nu väntar minsann lite plugg inför tentan på tisdag och sedan Streetdance.
Hej hopp!

RSS 2.0