Lyxfrukost!Igår hade jag min startvisning för PartyLite och sålde för hela 6058 (SEXTUSENFEMTIOÅTTA!!!!!) kr. På fyra personer! Hur lycklig tror ni att jag är?!

Partyt var hemma hos farmor och hon hade ordnat värsta grejerna. Bland annat mackorna som jag nu sitter och smäller i mig. Har sett nyttigare frukost i mina dagar och magen strejkar vid vitt bröd men hey - det är gott!


Bäst jag fönar håret och drar mig mot jobbet.
Adios!

När två blir ett.Bild från bröllopet mellan pappa och Åsa i lördags.

Hårt arbetande kvinna.

God morgon fränder!
Antar att de flesta just vaknat men se det har inte jag. Jag klev ur sängen kl 5 imorse och öppnade förskolan kl 6. Hem gick jag vid 10 och har betalt till 13. Måste erkänna att jag känner mig lite stressad nu av att arbeta så otroligt hårt.

Dagen bjuder på lite uppfräschning av lägenheten och sedan hoppas jag på att få bli rastad av nån vänlig människa. Vem ställer upp?Så fucking jävla hot.

Candle.Har tänt ljus här hemma och legat insvept i en tjock filt med duntofflor på fötterna. Nu är det dags att röra sig mot sängen för att börja jobba kl 6 imorgon bitti.
Tack för denna helg ♥

Kärlek.Nu drar jag iväg på bröllop ♥

Eget företag.Ny affärsidé: Ta katthåren och börja tillverka eget kattgarn. Jag har nog så det räcker till ett par tröjor här hemma..

Alive.

Yes jag lever! Tackar som frågar.

Har just nu mycket med jobb och försöker ha ett socialt liv också. Det går bra men allt som behöver internet uteblir ganska rejält. Men hey. Det är sommar.


Mer ego (läs: fel) än såhär kan det inte bli.

När jag tröttnat på att jaga fåglar med kameran igår valde jag ett enklare objekt att fota - mig själv. HAH! Trodde jag. Hur jag än gjorde så var det alltid något som gick snett. Mästerfotografen går nog i pension snart..


Lite mörkt i motljus men än dock en bra början.


Jaha..blir det skugga av kameran när solen skiner på mig?


Say hello to Stig-Helmer!


Försökte vara cool men Stig-Helmer förstörde allt.


Vad gör min hand där?!?!? Ett misslyckat försök att få bort Stig-Helmer?


Håret letar sig upp i snoken istället.


Hej jag ser uppstoppad ut och är suddig.

Borde kanske ge upp fotografdrömmarna och fortsätta ägna mig åt att byta blöjor.

Segla på de sju haven efter fåglar.

Igår hämtade jag upp mamma och hennes gubbe vid deras båt. Jag erbjöds att gå ombord på båten men när huvudet började gunga av att bara stå bredvid på bryggan så struntade jag i den idén och jagade fåglar med kameran istället. Bilderna nedan visar hur bra jag lyckades. Borde kalla mig själv mästerfotograf.


Kalvholmens camping


Jag hittade inte mamma först utan fotade båtar istället


Found them!


Ser ni många fåglar?


Jag hittade en....FJÄDER!Så ehm. Mästerfotografen hittade andra objekt. Och att fota med gungande huvud var inte lätt ska ni veta.

Sista möjliga utväg.

Enda chansen att få mig att diska är att belöna mig själv efter. Alternativt innan också. Och under tiden. Belöning is the shit så att säga.

Som nu. Jag är så hungrig att jag skulle kunna svimma. Jag har nu kommit på att jag ska diska först innan jag får äta. Tallrikar och glas kommer flyga här på D-gatan så att jag får min mat snabbt.


HUNGRIG!

Åker på äventyr.Drar nu iväg med mammas fulltankade bil. Här ska bensin slösas!

Tvn fick spelet.

Var hos en vän i söndags och tittade på film. Datorn kopplades till tvn och Blood Diamond rullade igång. Efter att filmen var slut orkade ingen av oss koppla ur datorn och tvn försattes i nåt läge. Det såg då ut såhär:Ja nu är ju detta en konstruktion med hjälp av paint då jag var alldeles för lat att ta kort.

Men i alla fall. När jag fick syn på detta utbrast jag "tv'n fick spelet!" och log förnöjt. Jag tittade mot min vän som begrep nada. Ordvitsen föll därmed till marken och begravde sig långt ner.

Så nu tänkte jag dela med mig av denna underbara ordvits i hopp om att någon (host..Kristin..host) begriper denna och inser dess värde.

Det ska va gött o leva..

God morgon!
Jag har redan varit vaken i 2½ timma och hunnit gå en 8 km lång powerwalk med Hana runt ån. Imorgon kör vi igen. Har även hunnit äta en stoooooor frukost i form av två knäckemackor, vatten, té och två kokta ägg.

Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan uträtta lite ärenden. Passar på nu när jag har mammas bil och den är fulltankad. Heh..

Lär nog komma upp något annat oviktigt inlägg senare idag eftersom jag är ledig.


Bild från typ 2006. Kan jag få tillbaka den kroppen, tack?

It's a lerning process..Jobbat idag och nu ölhäng på Daniels balkong. Fint värre!

Lyckan i livet!

Det känns så jääävla underbart! Det liksom bara pirrar i hela kroppen och jag vet precis vilka knappar jag ska trycka på för att du ska göra som jag vill. Och du gör det också. Det är det underbara med dig. Att du låter mig bestämma och ta mina egna beslut.

Jag älskar dig...
..min kära FUNGERANDE nya kontroll

Tror ni Tyra Banks bli nöjd nu?

Har egentligen inget vettigt att skriva förutom - hej!

Är groteskt trött trots att helgen inte varit ansträngande. Fredagen bjöd på besök av Marika, igår var jag hos pappa och snyltade grillat och idag har jag spenderat eftermiddagen hos farmor med mat, fika och en jädra massa tjötande.
Nu sitter jag här i soffan och gäspar. Orkar jag ta mig utanför dörren mer idag? Är det legitimt att lägga sig redan nu? Nåväl. Jag fortsätter fundera på detta en stund.


Ljuset lyckades nästan dölja de stora påsarna under mina ögon..

Trevlig fredag!

Här sitter jag med klyftpotatis, biffar och kantarellsås. Och en cider. Jag tror inte ni förstår hur brutalt jävla gott detta blev. Nu kallnar förvisso maten medan jag skriver men alltså...det är SÅ GOTT!
Milla har dåligt inflytande på mig.

Milla brukar ha "Dagens Milla" på sin blogg och detta fenomen verkar ha smittat av sig. Tyvärr dokumenterar jag sällan mina bravader (många saker har förträngts) men idag var jag bara tvungen.

Har på senaste tyckt att det inte gjort någon skillnad när jag dammsugit men inte funderat mer på detta då jag har två katter och lyckas grisa ner ganska bra själv.
Idag fick jag för mig att kolla hur full dammsugarpåsen var men tänkte att den inte kan vara så full eftersom den byttes för bara några veckor sedan.

Om vi säger såhär, det vore väl en fördel om dammsugarpåshelveten satt fast i alla fall.
Skulle kunna tro att jag dammsugit upp hela Max.

Fredag!

Även att jag varit ledig hela veckan så är det ändå något speciellt när det är fredag. Jag menar, det är ju trots allt fredag. Det smakar liksom gott i munnen när man säger fredag. Men nu ska jag sluta tjata om att det är fredag.

Började även denna morgonen med att powerwalka runt ån med Hana men idag var vi lite rebelliska. Vi gick åt andra hållet. Smaka på den!
Väl hemma efter 8 km gjorde jag en sån otroligt god frukost som jag fortfarande är mätt efter. Frukosten bestod av jordgubbssmoothie och två ägg. Kanske inte mycket till frukost i era ögon men jädrans vad mätt jag blev. Finfrukosten var jag väl värd efter att ha knallat 3,8 mil totalt innan frukost denna vecka.


RSS 2.0