Spegel, spegel på väggen där..

Är jag inte fagrast i landet? Om inte - håll käften ;)


Har färgat håret ifall ni nutheads inte hade förstått det ^^

På tal om bananer..

Nu ska jag skutta (snarare köra) iväg till biblioteket. Den här damen ska vara duktig i form av att skriva uppsats. Den handlar om lärandeteorier 'n shit som ingen jävel tycker är intressant, men som tydligen ska vara bra att kunna.

Igår kunde jag inte behärska mig. Jag köpte massa varor till marängsuisse. Och som den var god! Lyckades få folk sugna på facebook, så jag kan väl lika gärna fortsätta här. Mwhahaha!


Bamse - världens starkaste och snällaste björn!

Min barndomsidol blev idag förnedrad av en viss Kristin (länken ville tydligen inte funka: http://kristinljungberg.blogg.se) som tycker att han är mallig och gåromkring och spänner sig. Hon ska allt få igen. Ingen bråkar med Bamse!


Hennes otroligt DÅLIGA imitation av Bamse. Ren förnedring!

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Föreslog detta duschdraperi och denna badrumsmatta för Macke, men han var tveksam. Undrar varför?
Torsdag..

Välkommen lukt i huset - välkommen huvudvärk!

Ännu en dag i världshistorien..

Dagen började dåligt, blev bättre för att sedan bli riktigt skit. För det första vaknade jag på fel sida idag. Trots många timmars sömn ville inte min kropp eller hjärna vakna vilket ledde till att jag gick omkring och var irriterad över allt och inget imorse, vilket självklart gick ut över Macke. Förlåt älskling ♥
Kom till skolan och mötte min underbara arbetsgrupp som jag skrattade med och vips blev dagen lättare trots en smygande huvudvärk. Efter skolan tog jag bussen hem och sov större delen av turen, och solen började skina när jag kom till Linköping. Humöret blev på topp och jag började cykla hemåt. Vad händer efter 1 minut? Jo det börjar blåsa iskallt och regna, och efter ytterligare någon minut övergick regnet till SNÖ! Det tog mig 20 minuter att cykla hem, och jag såg ut som en dränkt katt. Arg var jag med. Inte nog med detta.. När jag väl ställt cykeln utanför mitt hem går jag in i trapphuset och en rejält vidrig stank slår emot mig. Det luktade riktigt riktigt fränt, värre än aceton kan jag lova! Blev groggy av lukten och fick rejält ont i halsen. Inne i lägenheten luktade det fan också.

Nu har jag vädrat ur både trapphus och lägenhet. Vet om att de hållt på en period nere i källaren men ska de använda medel som luktar såhär så får de faktiskt se till att vädra ur. Min huvudvärk sedan tidigare under dagen blev bara värre av lukten. Nu är Sanna på krigsstigen och ska minsann klaga på detta!

Såhär ser man ut när man cyklat i snö från US till Tannefors:


Skolan är en plats där man lär sig saker.

På första föreläsningen så spelade föreläsaren/musikläraren näverlur, och under fikat efteråt upptäckte vi att skolan har ett torn. Det är fränt att gå på LiU.
En dag på stan.

Fullkomligt normala kanske vi inte är, men kul har vi!


Vi kände oss välkomna..


Macke hittade nya trendens tofflor.


Han hittade även en badanka han blev kär i.


Jag hittade Pepsodent's nya tandborste. Den var miljövänlig också med trälådan.


Norrköpings IKEA..typ.

Det var ju det där med uppdatering..

Känner mig sådär lagom bra på att uppdatera bloggen. Glömmer helt ärligt av många dagar att jag har den. Nåja. I fredags tatuerade jag mig, ifall nu någon råkat missa den lilla bilden. Blev sedan party hemma hos Marika med tjejerna. En himla kul kväll! :)
I övrigt har jag jobbat i helgen på äldreboendet, och såklart tittat på tattoon i spegeln en miljon gånger. Ska lägga ut bild snart när jag orkar.

Igår fick Macke hem hyreskontraktet så det skrevs på och idag skickade vi in det. Yep, vi ska bli sambos. 1 juli smäller det (det hoppas jag iofs inte..)! Vi kommer bo i en väldigt central 3a på 77 kvm, och balkongen är på 5 kvm. Det är inte ens 2 minuter till krogen (jo, om man kryper kanske..) och grannarna är tydligen jättebra (man ser eller hör dom aldrig med andra ord).
Kan ni tänka er att JAG, Sanna Göransson, ska bli SAMBO?! Jag kan det inte, men kul ska det bli! Min motivering till detta är: Vinna eller försvinna. Inte bannemig tänker jag vänta 4 år igen för att sedan se hela förhållandet gå utför. Nej. Nu har det gått 4,5 månader sedan vi träffades och jag tänker satsa! Jag älskar honom, han älskar mig. Eftersom vi inte känner varandra helt och hållet än så tror och hoppas jag att vi kan leva med varandras olikheter och acceptera dom lättare när vi inte känner varandra fullt och helt.

Ohwell. Jag ska bli sambo. Och nu ska jag lägga mig. Godnatt ;)

Fredagsbestyr..

Låter bilderna tala för vad som händer imorgon, fredag.
Tortyr på hög nivå.

Jag är vaken. Typ.
Att gå upp innan kl 6 har inte skett på läääääänge. Att gå upp efter kl 9.30 har hänt ofta den senaste tiden.
Förstår ni mitt problem?

Kräver en ursäkt från vädergudarna.

Igår satt jag på balkongen och solade och njöt av det härliga vädret. Jag ringde Susanne igår och föreslog att vi skulle ta en catch up-promenad idag. Vaknade och tittade ut och drog snabbt upp täcket över huvudet. Steg upp en timma senare när jag insåg att det var tvättid. Susanne skrev nu på msn att hennes kompis kanske ville ta sig en titt på min lägenhet idag, vilket innebär att jag måste städa fort som fan.

Så idag har det gått från att gå promenad till att tvätta och städa. Allt är vädergudarnas fel.

RSS 2.0