Sminket sitter, men kläderna är fortfarande en stor ångest.

Maskinerna börjar ta över..

Hej hopp!
Idag skulle blivit en sån där fullspäckad dag men efter lite planändringar så verkar det bli en lugn dag. Fram tills kvällen såklart.
Jag har redan hunnit duscha, äta frukost, spelat en sväng WoW (jag hade tråkigt), spelat Wii (jag blev rastlös och spelade tills jag blev svettig så nu måste jag duscha igen), pratat med pappa, fått mensvärk, tagit panodil och nu tänker jag titta lite på Alias för att jag har tråkigt, nämnde jag det tidigare eller?

Om några få timmar kan jag äntligen börja göra mig iordning och få den vanliga paniken över kläd- och sminkval. För det kan jag ju inte fundera på redan, förstår ni väl?

Kvällens schema är denna:

16.01 ta tåget till Linghem

17.00 vara hos farmor

runt 18.00-19.00 infinna mig hos Hana

20.00 äta mat på Ghingis


Sedan är det minsann vin- och spelkväll hemma hos Hana med bruds som gäller! Feels like it's gonna be a good night!Tänkte visa en bild på att jag taggar inför kvällen med Marabou Polka och fjantade mig lite i camen. Bara det att jag tryckte inte på att den skulle ta en bild, det gjorde datorn själv. Precis som i I, Robot.


Aj aj..

När jag satte in spiralen sa de att den kan ge ökad mensvärk och mens. Men hallå! Var istället ärliga och säg att jag kommer få mensvärken som Gud glömde. Aj aj aj..

Tänkte om ni ville veta.

Imorgon blir en helsikes lång dag för min del. Såhär ser schemat ut för stunden:

05.30 - kliva upp ur sängen

07.01 - åka tåget mot Linköping

08.00 - vara hos farmor för att låna bil

09.00 - börja jobba

17.30 - sluta jobba

ca 17.45 - fika med bästaste Kristin och Emma

nångång 20.00 - åka tillbaka till farmor för att lämna bil

20.30 eller 21.30 - sitta på tåget hem

21.00 eller 22.00 - vara hemma


Ja nä men..ja. Godnatt.

En knytnäve i ögat..

Yep, det fick jag idag. I mitt vänsta öga.

Det var inte för att jag varit dum eller liknande (tror jag i alla fall. för dum var jag väl inte idag?) utan det var en olyckshändelse. Ett barn behövde hjälp med skorna så jag lutar mig ner för att dra på skorna och PANG! Flickan skulle bara dra upp sin arm och råkade (hoppas jag) köra in hela näven i ögat.

På nåt vänster lyckades mitt ögonlock "snurra" till sig så att ögonfransarna stack in i ögat. Hujedamig. Det där vill jag inte uppleva igen. Ögat tårade sig, jag kunde inte se ordentligt på ögat på 10-15 minuter och jisses vad snurrig i skallen jag blev. Jag fick ta en tidig rast idag om man säger så..Ja..såhär roliga är mina blogginlägg nu. Skitroliga. Och onda..

Uppdateringsstaus.

Det här med att uppdateringen är kass har sina orsaker och nu i veckan kommer jag ha så mycket att göra så jag tror jag dör. Men det har jag ju inte tid med heller.

Nåväl. När livet stabiliserar sig lite kanske jag uppdaterar mer.

Där där med kunskap.

Film är inte bara för nöjes skull, det går att lära sig mycket från filmer. Som nu till exempel. Vi tittar på I, robot och i undertexterna fick jag syn på ett nytt ord: fåvitsk.

Fåvitsk = fåkunnig, mindre vetande, svagsint


Jaha, tack för den visdomen.

...

Det finns inget som sårar så mycket som att såra en annan människa..

Maybe..

Maybe some women aren't meant to be tamed.
Maybe they need to be free until they find someone just as wild to run with.

Guess what?


Jag vill nuuuuu!

Vilken miss!

Kom på nu att jag inte åt någon marsipan i jul/nyår. Hur hände detta?

Morgonstund har guld i mun(d)..

God morgon i snökaoset!
Här sitter jag och är nypluggad. Klev upp för en timma sedan och har redan hunnit plugga klart inför dagens seminarium, sminka mig, hitta kläder, göra frukost och slutligen äta frukost. Inte illa pinkat.

Idag ska vi ha 3-dimensionell verkstad, där arbetar vi med lera och vad som händer i dagens verkstad vet ingen ännu. Efter verkstaden är det dags för lunch och sedan seminarium om vfu'n, alltså praktiken.

Tänkte försöka träna idag efter skolan men med tanke på att jag har varit minst sagt hjärndöd de senaste två dagarna efter skolan så har jag inte alltför höga förhoppningar om detta. Men det är tanken som räknas, right?

Glajjor och lycka.

Inatt sov jag 3 timmar ungefär. Jag gick upp kl 5 för att träna 30 minuter crosstrainer innan det var dags att plugga 6 timmar med arbetsgruppen. Just nu pluggar jag igen, fast själv den här gången.

Ni må tro att hjärnan är allt annat än pigg just nu. Jag skulle behöva ett par glasögon och en blyertspenna med suddigumsskaft för att se lite smart ut. Ni vet sådär som alla snygga studenter/receptionister på tv har?


Försöker dölja hur ointelligent jag är för stunden med att se just ointelligent ut.

Om ni ville veta.

Idag har jag lagat plättar. Med min nya plättpanna som inhandlades av julens presentkort. Den är fin. Och bra. Och lagar goda plättar.


En ny stekpanna med.
...

Ber om ursäkt i förväg för det här sinnesförvirrade inlägget..

Om ganska exakt 15 minuter ska jag och min sambo åka till Linköping då jag ska återigen infinna mig i gynstolen. Den här gången ska en spiral sättas in. Hormonfri = WOHOO! Inga fler hormoner som ska bråka med mig.

Men nu är det som såhär; jag är livrädd! Efter att ha pratat med vänner som har/haft kopparspiral samt läst på olika forum så får jag räkna med att det kan göra apont att sätta in den (eller inte känna någonting. hoppas hoppas!), jag kommer nog blöda konstant i två veckor och vara beredd på kraftiga mensvärkar. Wooo...hooo...

Jag hoppas verkligen att det är värt smärtan till slut. Eller att jag förhoppningsvis slipper smärtan.


Som sagt. Jag är nervös och allmänt sinnesförvirrad just nu. Och nu ska vi åka. Blää..


RSS 2.0