All alone.

Lägenheten var okej. Kommer bli bra när jag får tapetsera om. Så jag tar den. Lägger in bilder senare eller nåt..orkar inte nu.
Insåg efter jag tittat på lägenheten hur ensam jag kommer bli. Ingen som väntar, ingen som väntas komma..någonsin. Tårarna vällde då fram i mängder. Kanske var också pga att ingen av 13(!) kompisar kunde 'fira' mig denna helgen..och Per verkar inte vilja. Känner mig bortglömd men folk har väl nog med sitt egna liv...

Nåja...ska fortsätta dricka och börja duka fram för mat nu.


JAG VILL VARA PÅ SONATA NUUUUUUUUU!!

Fredag.

Idag är det fredag. Fredagen när Sonata Arctica spelar i Husqvarna. Spelningen som jag inte ska gå på. Spelningen jag vill gå på. Skit också.

Småbråkade lite med Per igår igen. Han säger en sak men gör en annan..att jag inte vant mig efter 4 år. Men men.. Sov gott i natt i alla fall. Imorse vaknade jag av att min kära Bill buffade på mig för fullt så vi gosade länge länge :) har saknat henne som tusan! Har också hunnit äta frukost och ringa på ett assistansjobb där ingen svarade. Ska testa att ringa lite senare. Men nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan gå till Ekholmen centrum för att titta in i en butik som säljer VILA-kläder bland annat, behöver tröstshoppa eftersom det inte blir nåt ikväll eller något festande för min del imorgon.

Inte min helg trots att jag fyller år ^^

Mamma.

Sitter nu hos mamma på hennes dator. Liten jämfört med den Per har men den är söt och jättebra.
Mår okej, dålig känsla i magen men det är jag van vid vid det här laget. Är på ett sätt skönt att komma ifrån allt..honom..men på ett sätt inte.

Nåja..bilresan gick bra förutom att snöblandad skit kom ner mot mig vid Gränna och sedan dess har snön fortsatt falla och bli till gegg på marken. Det var dimmigt/disigt också när jag åkte, lite smått läskigt men jag har kört i värre väder. Vi har ätit skagenpanna med färsk pasta och just nu finns en skål glass bredvid mig.

Blir att lägga sig tidigt ikväll tror jag, beroende på när Kimmo drar (mammas nya). Så...godnatt, har inget mer vettigt att säga.

Torsdag.

Blev väckt 01.14 inatt av att Per ringde och ville att jag skulle kasta ner nycklarna från balkongen så han kom in. När han kom upp så väsnades han och ville prata, om vad säger jag inte. Runt halv tre-tre somnade jag om och blev kort därefter väckt igen av att han inte kunde sova så han gick upp och tog en cigarett. Tog ca en timma till att somna och jag klev upp sju imorse för att jobba 8-12. Hade jag haft heldag idag så hade jag fallit ihop. Så trött jag är nu..och arg. Per är iväg för att fika med sin mamma men han kunde inte behaga att vänta tills jag kommit hem så jag får se honom NÅT. Nejdå...så nu ses vi kanske på söndag eller om jag åker svintidigt på måndag för att jobba och sedan åka tillbaka. Får se.

Ska ner till Ica nu och köpa nåt färdgodis. Annars lär jag aldrig orka köra hemåt. Godnatt eller nåt.

You don't care how it hurts..

Per har fortfarande inte kommit hem. Är jag så hemsk att vara med/se på? Varför undviker han mig?
När jag smsade och frågade när han kommer hem så fick jag bara till svar "jag vet inte." Känns ju kul. Och imorgon åker jag och kommer bara tillbaka för en natt på söndag.

Detta var ingen bra kväll. Har struntat i att gå ut och gå och så har jag käkat popcorn. Snacka om att tröstäta..måste sluta med det. Får försöka orka röra lite på mig imorgon.

Säger gonatt. Och på tal om det så undrar jag var Per ska sova..om han sover här eller....? fan.

If I were a boy..

Låten är....sann.

[Verse]
If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.

[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


[Verse]
If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home (to come home)


[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
Cause he's taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed


[Vamp1]
It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

[Male]
You know when you act like that
I don't think you realize how it makes me look
or feel

[Beyonce]
Act like what
Why are you so jealous
It's not like i'm sleeping with the guy

[Male]
What

[Beyonce]
What

[Male]
I said yo
Why are you so jealous
It aint like I'm sleepin with the girl
[Vamp2]
But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy


Onsdag.

Kom precis innanför dörren från jobbet. Har gått bra men sista timman är seg. Trivs att jobba dagtid, är nog det jag vill fortsätta göra.
Per är inte hemma heller, han kunde väl inte behaga att vara hemma sista kvällen jag är här på ett tag...men men....

Ska käka lite flingor nu. Orkar inte göra nån mat. Borde gå ut för att rensa tankarna lite..

Hej.

Overtired..

Övertröttheten har slagit till så nu är det dags att se dagens avsnitt av Gossip Girl. Nåja, det som sändes i USA idag. Can't wait :)

Så jag säger godnatt och hoppas på att Per kommer hem snart så jag slipper bli väckt.

Tisdag.

Jobbat 8-17 idag och är fruktansvärt trött nu. Hur sjutton ska jag hålla mig vaken under Desperate Housewifes?
Lagade lite god mat förut också, kyckling med sås (soja i, mums) och potatis i ugn. Riktigt lyckat! Inte sista gången jag kommer göra det alltså :)
Har också hunnit med att prata med mamma och pappa i telefon. Börjar acceptera mitt beslut mer och mer och börjar nu se framåt. Fast jag kanske har en liten uppåtperiod just nu men jag är glad så länge den varar.

Nej, dags för DH!

Mat och så vidare..

Är rätt trött just nu. Av någon lustig anledning så är det kämpigt att andas, ungefär som en stor sten som trycker mot bröstet men jag hoppas att det går över snart.
Har idag hunnit tvätta i 6(!) timmar, diska upp en jäkla massa disk, hämtat Per, pratat med pappa i telefonen och lagat mat. Och såklart jobbat 8-12.

Ikväll blir det nog tidigt i säng för att imorgon jobba 8-17. Känns skönt att ha lägenheten i bra skick då, är lite trevligare att komma hem efter en lång arbetsdag och slippa tänka på all disk och städning.

Dags att fortsätta se på Färjan. Rätt underhållande ^^ nightie!

Papper hit och papper dit.

Slutade vid 12 idag, fruktansvärt skönt. Har fram till 22 ikväll på mig att tvätta och greja lite. Borde diska men borde också ta en promenix. Upp till berget orkar jag nog inte gå idag, får bli en kortisvända. Under denna kortisvända så kommer jag se nya lägenheten som jag antagligen inte kommer flytta in i. Känns lite vemodigt men vafan...såhär kan man inte ha det som dagens situation ser ut.

Ringde nyss Skaraborgs Assistans för att fråga lite om uppsägning och grejer. Ska skriva typ "härmed säger jag, Sanna Göransson, upp mig...bla bla bla" och så sista anställningsdagen. Hade först tänkt att jobba året ut, men jag skulle verkligen inte orka stanna kvar här hos Per så länge. Både han och jag vet hur det slutar då..som alla andra gånger. Tänkte sedan att jag bara jobbar november ut för flytten till lägenheten i Linköping sker 1 dec (om/när jag bestämmer mig för att ta den) men så tänkte jag om imorse igen. Berättade min idé för min arbetsledare och hon verkade tycka den var bra, ska prata lite mer med henne om det imorgon.

Jo, såhär lyder den. Jag jobbar enligt schemat som det ser ut just nu i november men sista november blir inte min sista anställningsdag. Jag kan tänka mig att frånsäga mig alla andra tider som finns under november utom de två lördagarna jag jobbar där. Tänker såhär för jag vet att hon har svårt att hitta folk att jobba, särskilt under helgerna. Mina andra småtider kunde b.la. Ida ta. Och får jag bara låna mammas eller pappas bil så kan jag ta mig fram och tillbaka. Skulle ändå tjäna på det i slutändan, plus att jag får en liten lön i januari också. Ska prata lite med pappa och mamma om detta, se vad de tycker, och så självklart med min arbetsledare.

När jag ringde SA så pratade vi lite om arbetsgivarintyg så det ska jag ringa om när min uppsägning blir inskickad. Har äntligen förstått vad den är till för så den kan nog vara bra att ha.

Vad tycker ni om min lilla idé? Låter den vettig eller helt galen?
(tänk nu på att jag jobbar från lördag kl 17 till söndag kl 12 så någon oro för sovplats finns inte)

Flytt kanske..

Pratade med pappa i typ en timma förut. Kändes jättebra. Han är nog mitt största stöd i detta. Tack alla er som bryr er och som står ut med mig, det betyder allt!
Det lutar åt att det blir separering mellan Per och mig. Har börjat se på saken på ett mer vettigt sätt och börjat tänka mer på vad jag vill. Och detta blir nog den bästa lösningen för oss båda. Så i veckan ska jag bestämma mig för hur jag vill göra. Säger i såna fall upp mig i veckan och jobbar bara november ut. Kommer inte orka vara kvar här året ut, det skulle inte funka. Per och jag skulle bara hamna i våra gamla banor, något varken han eller jag egentligen vill. Det är antingen eller just nu. Men det känns ändå bra..för det är nog såhär jag vill att det ska bli. Han kan nog inte längre ge mig det jag vill ha och jag kan nog inte ge honom det han vill ha.

Nu svamlar jag bara iväg känns det som. Ska nog lägga mig snart, blir upp vid halv sju imorgon för att duscha och skjutsa Per. Så godnatt..

Söndag.

Att jobba igår gick bara bra faktiskt. Vi såg på Skärgårdsdoktorn och fastän det är en rätt värdelös serie så fastnade jag i den, kanske mest av oviljan att tänka.
Missade såklart att det blev vintertid inatt så jag gick upp en timma för tidigt och när jag packat ihop mina saker och sådär så märker jag detta. Blev då arg som tusan och gick och la mig i soffan tills Emma kom.

Kom hem vid 12 och började städa och storhandlade här nere för över 700 kr..på mat. Kändes inte kul. Hade känts bättre ifall det var kläder jag handlat. Men men..

Idag känns det både positivt och negativt. Klumpen i magen finns kvar men den är lättare att ignorera samt att jag känner mig stolt för att jag inte hade någon ångest igår på jobbet. Det märktes väldigt tydligt att min arbetsledare inte vill att jag slutar. Känns så tråkigt att jag antagligen kommer lämna henne. Jag har hittat ett jobb jag trivs bra på med underbara arbetskamrater och så måste jag antagligen lämna det. Känns förjävligt. Kommer aldrig mer hitta en sån bra arbetsledare!

Nej usch, nu blev det sentimentalt här. Dags att gå ner med soppåsen och sen göra mat. Godnatt.

Time to go...

Snart men inte riktigt än ska jag gå till jobbet. Känns lite lättare nu..promenaden var verkligen nyttig för mig. Det var otroligt skönt att gå bland tallar och granar och lyssna på musik, Alter Bridge var min räddning. Har nu duschat och ätit lite rester sen igår från Karolin Thai. Ska föna håret och dra på lite mascara samt kolla över alla grejer. Hoppas jag får en tårfri kväll och natt.

Hejdå..

Ångest..

Tårarna har nu lugnat ner sig men i huvudet bankar huvudvärken. Känns som att någon slår med en slägga och vill ut. Ångesten har börjat krypa fram för kvällen.. Kommer jag klara den? Kommer jag kunna sova? Kommer jag känna mig spyfärdig och inte kunna hålla nere maten? Kommer jag orka sätta upp den leende fasaden igen? Kommer jag vara stark nog? Kommer jag gråta mig till sömns? Kommer jag ens orka stanna kvar?

Är så jävla rädd att jag kommer vilja springa ifrån..att jag inte kommer orka jobba. Det är såhär många säger att dom känner när dom gått in i väggen. Men jag har nog bara gått ner mig jävligt långt. Jag vill vilja jobba och tjäna pengar. Jobbet hos farbror gick bra för där behövde jag inte vara någons hjälpande händer, där kunde jag stå i mitt hörn och fundera utan att en jävel märkte. Men nu måste fasaden upp.. och det är lördag. Känner mig tryggare under täcket.

Ångesten och klumpen i magen håller på att äta upp mig. Det känns illa den här gången..jag varken vill eller orkar äta. Det enda kroppen verkar vilja är att sova och gråta. Kroppen och hjärnan är inte synkroniserade..

Ska ut och gå och se ifall det hjälper nåt eller ifall jag hamnar under en trädstam gråtandes. Lär märkas.

Tidaholm.

Sitter här i sängen. Gick upp för en timma sen o har skjutsat Per. Vill bara åka hem igen till Linköping men jag jobbar inatt..fan också. Kan inte undvika den här helgen också. Kommer inte klara det fram till årsskiftet...och så ska jag jobba tre lördagnätter i november..lär ju gå åt helvete då helgerna är dom värsta som finns. Och så blir jag tvungen att stanna här hela veckan då jag jobbar fram till torsdag..känns förjävligt rent utsagt.

Hade jag haft sömnpiller så hade jag tagit en nu och sovit bort resten av dagen. Fattar inte hur man kan känna sig så tom på insidan men samtidigt som det värker som ett as.

Vill inte mer.....

Efter 10 timmar..

Sitter här med en mosad hjärna och okontrollerade gäspningar. Jobbade från 8-18 idag, alltså 10 timmar. Handen är öm och fötterna vill inte stå längre. Ska strax upp till min lilla stuga för att packa ner allt och bestämma kläder för morgondagen. Då blir det att jobba 8-12 och sedan möta upp Lollo och Tina på stan vid tjugo i två för fika. Sedan blir det hemfärd till Tidaholm. Kommer alltså bli en lagom mosig dag imorgon för hjärnan också då. Det jag ser mest fram emot är såklart fikan. Hade jag råd så skulle jag kunna fika varje dag på stan med kompisar. Tyvärr är inte plånboken så stor än.

Dags att pallra sig uppåt. Blir att lägga sig tidigt ikväll. Så..godnatt.


Dödande roligt.

I måndags kom jag hit, till Linköping alltså. Åkte direkt till Linghem för att springa med Tina. Kom till pappa dödstrött. Höll på att bli överkörd av bondjäveln som har sina fält utanför. Han tittade inte åt mitt håll utan bara svängde ut på grusvägen och hej där kom jag. Båda fick bromsa så jag slapp få skopan i huvudet. Snällt.
Igår jobbade jag till halv två. Bar sedan iväg mot tandläkaren där dom borrade i min nerv i tanden. Ville i den stunden bara dö. Åkte vid femtiden till mamma. Där fick jag mat och äpplepaj till efterrätt. Mums. Träffade också Kimmo (mammas nya)...och katterna såklart. Min käääära Bill!
Idag jobbade jag till 17 och har sedan dess sprungit med Tina, duschat och ätit mat.

Imorgon ska jag försöka orka jobba i 12 timmar så jag inte jobbar något på fredag. Ska kanske, hänger mycket på om jag vågar..nerverna mår inte bra, göra en heeeeeemlig grej som kommer märkas efteråt ^^

Ska diskutera fredag med Tina och Lollo nu..vi ska eventuellt fika.

Mot Linköping..igen.

Nu drar jag snart till Linköping igen. Känner mig egentligen skittrött men med hög musik och någon dryck så borde jag klara av det. Ska bara posta ett par jeans som jag sålt på tradera och köpa tamponger först. Det är den veckan...usch. Ser aldrig fram emot dom, men vem gör det?

Adjökens med er, skriver eventuellt från pappa ikväll om jag inte dött efter springturen med Tina.

Tidaholm.

Är tillbaka i Tidaholm efter en helg i Linköping. Den var både bra och dålig.
Fredagen spenderades åt bilåkning och hemma hos pappa. Träffade Åsas son Jesper.
Igår jobbade jag 8-14.30. Hade glömt de braiga jobbskorna här så jag stod på cementgolvet i tygskor. Ryggen var lite paj efteråt. Åkte sedan på kvällen hem till Marika och Jesper där också David och Anders befann sig. David verkade vara en rolig typ. Känner igen honom men vettefan varifrån. Anders har också gått på Linhemsskolan så honom kände jag igen. Finns det någon tystare människa? Tror han sa hej.....men det var nog allt. Det var kul i alla fall med tacos och film, alldeles lagom! :) Kom hem vid tio över ett på natten. Höll då på att kasta telefonen åt helvete när den cpade sig. Kunde inte ringa eller nåt med den.
Idag skulle jag jobbat till tolv men vaknade med huvudvärk och ont i handen. Så det blev till att sova till halv elva istället. Och så har jag ju åkt bil. Känns som jag bor i den där jädrans bilen och träningsväskan nu. Hoppas det tar slut snart.

Tack alla ni som stöttar mig genom denna jobbiga period. Ni ska veta att det betyder otroligt mycket! Varenda stavelse finns inpräntat i huvudet och orden följer med mig i varje jobbig och glad stund! Massa kärlek till er!<3

Ska ta och ordna lite mat nu. Vi har bara köttfärs hemma så antingen blir det tacos (igen ^^) eller köttfärssås. Får se. Hör av mig igen när det känns tillfälle för det.

Förklaring..

Vet inte hur jag ska förklara detta..så jag bara skriver. Skiter fullständigt ifall det blir mojsigt eller helt osammanhängande..minns inte så mycket av igårkväll.

Först. Per och jag pratade. Audin höll på att säljas samtidigt så en massa (ursäkta) turkar ringde och fattade ingenting och störde oss. Det blev i alla fall för ett tag lugnt och då sa Per "jag tror inte jag vill vara sambo" eller om han sa att han inte är redo..vettefan. Jag blev helt nollställd fastän jag i stort sett vetat detta från första början. Han gick ner till parkeringen för att diskutera med Dennis om bilen. Jag satt och stirrade rätt ut i ingenting och skrev tydligen det där inlägget samt skickade till pappa. Per hittade mig sittandes i soffan, fortfarande stirrandes. Fick det übergulliga smset från Marika. Tack gumman, det betydde massor!<3  Jag satte mig på balkongen och Dennis kom. Per körde ut Dennis ur lägenheten och vi la oss i sängen för Per ville prata. Han bad mig vara tyst och låta honom förklara innan jag hann protestera.
Han ville inte göra helt slut. Han gav detta som förslag; jag bor här hos honom när jag jobbar men åker hem till pappa emellan. Kommer bli mycket pendlande för mig men han ville ha mer tid att fundera, eller vi båda behöver fundera. I dagsläget vill han inte vara sambo men han har för mycket känslor för mig för att låta mig gå. Jag sa att jag hellre tar ett snabbt farväl än drar ut på det så ifall han gjorde detta för att vara snäll mot mig så var det fel taktik. Men han förklarade att det var för att vara snäll mot sig själv..och oss. Ge oss en chans liksom. Typ.
Orkar inte förklara mer.. Vi kommer iaf vara typ särbos fram till jul och sedan får vi se. Det tvingar mig att lita på honom och det ger honom tid att sakna mig och se ifall han är redo att kämpa.

Plus att han tycker det är dags för mig att umgås tills jag storknar med mina kompisar. Så se för fan till att vara hemma och tillgängliga när jag är hemma. Jag ska umgås med er fast ni vet bara inte om det än.


Jaja..där är ialla fall historien. Har säkert rört till detta mer än nödvändigt men...jaa..hjärnan fungerar fortfarande inte som den ska.
Drar till Linköping snart..så om ni är hemma och vill hitta på nåt kul imorgon kväll. Hör av er! Bio, fest, middag..whatever. Bara nåt.

Rubrik.

Är fortfarande vaken fastän jag är dödstrött. Min hjärna känns mosad bokstavligt talat.
Det är ändrat..orkar inte förklara nu..men så är det iaf..får se om jag hinner och orkar skriva imorgon..

End of the fairytale...

Det tog väl just slut...5 minuter sen.
Vet faktiskt inte hur jag känner..tårarna är på väg, likgiltigheten knackar på dörren och maten från dagen vill komma upp.

Varför kan det inte vara som med Bella och Edward? En mardrömssaga som funkar..


Dags för mitt personliga helvete att börja..eller fortsätta. Beroende på hur man ser på saken.....

Help, please?

Hur jag än gör så går det inte ihop sig.

Skulle jag stanna här och Per och jag fortsätter så skulle jag fortfarande ha bostad och jobb men då får Per och jag jobba som idioter på vårt förhållande för att det ska fungera så han inte känner sig låst som sambo och för att jag ska må bra.

Skulle vi göra slut och jag vill fortsätta jobba fram tills årsskiftet så har jag ingenstans att bo fram tills dess. Kan inte bo kvar här då känslorna fortfarande är starka för oss båda.

Skulle vi göra slut så flyttar jag hem till pappa (antingen efter årsskiftet eller så fort som möjligt) men då kommer problemet att jag står utan jobb.


Så vad i helvete ska hända?


Någon annan som varit i liknande situation?
Är desperat efter råd och tips...

It's one of those thursdays.

Akram; vem i helvete är du? Seriöst..hur fick du min mail och hur fasen har du hittat hit? Jävla stalker.....get away!


Har jobbat idag 8-12. Kändes bra att hålla igång igen..jobba med det jobbet jag vill jobba med. Fick berätta för arbetsgivaren varför jag inte jobbade i lördags och söndags. Berättade att jag ägnat helgen åt gråt, sängliggande, katter och läsning. Hon verkade förstå... Har blivit erbjuden en massa extratider i december. Är så sugen på dom allihop (förutom nyårsaftons kväll).

Mår förövrigt....bra och dåligt på samma gång. Så förvirrat kan vi säga. Sansat prat, gråt och bråk igår och jaaa...inatt. Det får mig att känna mig klyven. Vill på ett sätt att han bara ska hålla om mig medans jag på ett sätt bara vill dra härifrån. Alternativ två kommer nog hända..tyvärr eller nåt.

Ska ut och springa skiten ur mig nu....maten får vänta. Den vill inte stanna i magen ändå.

Let's have a talk.

Jobbat 8-12 idag och levererade också till Blomsterlandet. Har också hunnit springa med Tina och ätit.
Ska ta en cigg och sedan duscha för att åka till Tidaholm. Vill inte kalla det hem. Får se vad jag kallar det efter ikväll.

A world to escape to.

Varför gör vi aldrig saker ihop?
Varför har vi aldrig gjort saker ihop?
Varför kan inte jag vara en spontan och härlig tjej i andras ögon?

Satt förut och funderade på det bästa sättet att undvika verkligheten.
Alternativ 1. Desperate Housewifes. Kan kolla på avsnitt efter avsnitt och aldrig tröttna. Dock är det på tv det går just nu och där finns pauser och de är farliga. De får en att tappa fokus.
Alternativ 2. Breaking Dawn av Stephenie Meyer. Boken får mig att försvinna. Jag är inte kontaktbar. Dessutom har den inga pauser. Kan sitta en hel dag med näsan i boken (som är på 754 sidor) och endast ta någon snabb rök/kiss/matpaus. Den håller längre än DW.

Valet är gjort. Blir mängder av te och Breaking Dawn.


Clementinkrig och polsk cola.

Jobbade idag 8-16. Huvudet och handen/handleden värker.
Räknade lite förut och jag har tankat för mer än vad jag tjänat hittills. Fy fan. Billigare att vara hemma.

Idag var det clementinkrig. Dock var det jag som fick all 'saft' splashad på mig och inte den det var menat på. Men så kan det gå. Clementinsaft i ögat är aldrig fel.
Blev också bjuden på "polsk cola". Räckte med att lukta på det så sa jag "no, I'm driving". Litauerna skrattade gott och jag med.

Nu dunkar huvudvärken så det är dags för lite glass och Oth. Gossip girl får det nog bli också.


Tänker inte låta mitt personliga helvete speglas ut här mer..så gott jag kan kommer jag försöka dölja det. Men det märks imorgon vad utgången blir.

Godnatt.


  

Spring..

Först tandläkaren 10.30. Fick reda på att jag har ett litet hål som ska åtgärdas nästa tisdag.
Jobbade 12-18. Gick rätt bra. Har ont som fan i handen.
Sprang med Tina i skogen. Gick också bra. Hoppas på ingen träningsvärk.

Ska ladda hem Gossip Girl och One Tree Hill. Ensam hemma hos pappa ikväll med katterna.


. . .

Känner mig allmänt skit och äcklig. Men det är som vanligt nu för tiden.

Inlägget innan; hatar helger. Hatar allt som har med livet att göra känns det som just nu.

. . .

Fy fan. Säger bara det. FY FAN.

. . .

Antar att det aldrig är enkelt....önskar bara att det vore det.
Önskar också att jag kunde hantera detta utan tårar och utan känslor. Men den tiden kommer nog snart. Låt mig bara gråta ur mig lite så kommer likgiltigheten till mig som en skyddande ängel.

. . .

Allt är skit och jag tänker inte ens låtsas om som att nåt är bra.
Återkommer när jag känner mig redo..kanske aldrig.

VIP

Imorgon ska jag på VIP-kväll på Cubus i Linköping. 30% på hela köpet :)
Vet ej varför dom har en sådan kväll men någon anledning finns säkert. Det är såhär att min moster är städare på Cubus några dagar i veckan så hon har fått biljetter så mamma och jag fick varsin biljett :) tyvärr är jag ju nästan luspank men..någon topp kanske kan slinka i. Skulle så gärna vilja hitta ett par jeans som sitter bra men det vore väl att hoppas på för mycket.

Nåja..VIP är jag i alla fall och det är ju alltid något att skryta med ;)

Tisdag.

Hejsan hopp!
Nu är det en trött Sanna som skriver.
Kom till 'jobbet' vid 8.10 imorse och skjutsade kusinen och hans kompis till skolan, dom skulle ha origentering (haha). Åkte sedan tillbaka och jobbade ett par timmar. Vid ett hämtade jag dom igen och vid fyra slutade jag. Kände att jag fick så jägarns ont i fötterna och ryggen av att stå på det där cementgolvet.

Ikväll blir det bara lugnt med läsning och lite tv. Ska kanske ta ett varv med Åsas hund Isa också så jag får lite steg till stegräknaren. På tal om Isa så är hon ute just nu..borde kanske se till henne.

Hejs.

Godnatt..

Nu säger jag godnatt för idag. Glassen var god och Färjan var rolig. Ska se lite CSI och dricka varm O'boy innan läggning tänkte jag :)

Jag lever!

Fy fasen vilken kass uppdatering på sistone :P
När jag väl kommit upp i lite läsare så sumpar jag chansen, låter som typiskt mig.

Nåja. Idag är det måndag och en seg sådan.
Började med att jag vaknade vid halv sju för att skjutsa Per till jobbet. Där sa vi farväl och jag åkte hem igen lagom för att hinna äta frukost och gå till jobbet. Arbetade och slet från 8 till 12. När jag kom hem så åkte träningskläderna på direkt. Varvade löpning och promenadtakt på ringleden så efteråt var jag helt slut. Väl hemma så fanns Dennis där som lånade mobilladdaren och spelade X-box. Så han satt där i soffan och spelade medans jag duschade, packade och åt.
Vid halv tre åkte jag mot Linköping där jag nu befinner mig. Känns sorgligt..jag vill ju sova bredvid Per. Men men..jag lovat Mats att jobba tisdag, onsdag och torsdag. Så på torsdag bär det av till Tidaholm igen oavsett hur trött jag är och vilket väder det är.

Blir nog inget mer inlägg idag, kanske.
Har i alla fall planerat att äta glass och se på Färjan snart. Så..godnatt ifall jag inte hör av mig mer idag.


EDIT! 18245 steg har jag tagit hitills idag :)

Tidaholm.

Är tillbaka i Tidaholm sedan två timmar tillbaka. Bilresan gick bra men fram tills Ödeshög var det ett jävla regnoväder. Fy fan. Gick knappt att se genom rutan så mycket regnade det. Men jag körde på :)
Var en snabbvända i nya lägenheten för att mäta lite. Ingenting funkar ju när Per är med men men...några väggar blev mätta i alla fall.

Nu har jag frostat av frysen så den är fin och Dennis lagar mat. Jag lär nog få städa hela skiten sen men aa..jag slipper ju laga mat iaf.


Söndag.

Hej bloggen!
Idag är det söndag och jag ansåg mig vara värd en sovmorgon så till halv tio sov jag. Mycket skönt och behövligt! Morris sov med mig såklart och då sover man alltid gott :)
Idag blir det att åka hem till Tidaholm så om två timmar tar jag bilen och svischar iväg. Ska bli skönt att komma hem lite. Synd att det bara är för en natt.. Kommer träffa Per i eftermiddag när jag kommer hem och sedan ikväll. Men imorgon när jag går till jobbet vid åtta så ser jag honom inte förrän fredag..fy fan så sorgligt. Blä för detta.

Nåja..ingen tid till depp. Dags att packa väskan och leta upp bra skivor till hemfärden. Får se om jag skriver när jag kommer hem. Vill nog hellre bara umgås med Per. Så..hejdå!

Lördag.

Hallo hej!
Nu är jag tillbaka igen. Dagen har varit fullspäckad! Har dock inte gjort nåt fruktansvärt allvarligt eller så men..

Först jobbade jag 8-12 hos farbror och handen mår nu bättre. Kan röra den, en fördel. Åkte hem och duschade, sminkade mig och fönade håret på en halvtimma för att åka till stan. Där mötte jag upp Tina och vi gick till Young där hon hittat en söt klänning. Oj oj säger jag bara. Jag vill också ha! Den köpte hon, den lila :) jag vill ha den bruna eller svarta. Efter detta så gick vi ner till Wayne's och stod där som två fånar väntandes på ett ledigt bord. Efter 20 minuter fick vi lite hjälp av Tinas klasskompis från gymnasiet så han nickade lite diskret till oss när det blev ledigt :) vi beställde in två kycklingfoccachio och två chai latte. Jag tyckte om det :) ny fikadricka!
Efter att ha suttit där och skvallrat om gamla klasskompisar så gick vi ner till Akademibokhandeln. Där köpte jag den fjärde och sista delen om Bella Swan och Edward Cullen. Pocketformat. 6-7 cm tjock, om inte 10. På engelska. Behöver jag säga mer? :) underbart!
Efter att ha gått lite på staden så åkte jag till Robin för att plocka upp honom och vidare mot mamma. Körde självklart fel två gånger (hur jag nu lyckades) men fram kom vi. Hos mamma fick jag i alla fall en kanelbulle på kanelbullens dag :)
Sedan hem till pappa och käka med han och Åsa. Trevligt.

Nu ska jag ladda hem Oth s4 e10. Spännande nu, det är så långt jag sett någonsin förutom lite i s5.
Säger godnatt ifall jag inte återkommer mer ikväll. Mot Tidaholm imorgon!

Björkhaga.

Hej hopp.
Här är jag igen. Har varit inne i stan, i mammas lägenhet, och matat katterna samt släppt ut dom. Blev inte att träffa mamma då hon bara var i nyköping vid sju. Så efter det åkte jag till en mack och tankade bilen och åkte hem till Inger som fyllde år i onsdags. Där fanns pappa och farmor så vi hade det så trevligt så. Farmors smörsgåstårta är inte fel :D skulle kunnat tagit en gigantbit men avstod :P

Idag kommer stegräknaren hamna på ungefär 13000 steg. Inte illa pinkat.

Nogtjatat, godnatt allesammans!

Döda händer, granar och annat språk.

Sitter här och kan knappt skriva. Högerhanden är lite allmänt uppsvullen och gör ont om minsta muskel rör sig. Låter väl härligt? Stod från 8 till 16 och knipsade av grenar från grangrenar (ehee..) med en liten sån där..tångsaxliknande sak. Oj oj oj..mamma!
Det var jag och 10 litauer och polskor. Förstod inte ett skit av vad dom sa till mig. Dom viftade ivrigt med armarna, sa något på deras språk och nickade glatt. Jag log och sa okej. Undrar vad det är jag gått med på egentligen? Kanske har lovat något utan att jag vet om det? Gudars, hur ska detta sluta? Ska härda ut i 4 timmar imorgon tänkte jag.

Ska nu lägga ner huvudet på kudden en stund. Hoppas jag slipper se granar när jag blundar bara. Godnatt.

Godnatt.

Nu säger jag godnatt för mig denna torsdagskväll. Ska lägga mig för att kunna somna gott och vakna relativt pigg. Har fortfarande lite ångest men när pappa berättade vad jag kanske kommer få börja med så kändes det lite bättre.

Ska nu lägga mig i bäddsoffan (ville inte sova i den ensamna kalla stugan) och läsa Midvinterblod. Mycket bra bok och jag känner igen varenda gata som beskrivs i stort sett :)

Godnatt!

Linköping.

Nu är jag framme och har en mätt mage sedan en liten bit av en kebabrulle slank ner.
Känns trevligt att komma hem igen lite..ut på landet. Imorgon kommer den dagen jag fasat för lite. Ska till farbror och jobba. Där finns polacker och litauer (alla lagligt i sverige) som pratar knaglig engelska och som tittar lustigt på en så fort man kommer. Härligt härligt. Jag är rädd. Men blir det för jobbigt så skyller jag på att jag får mer jobb i Tidaholm än planerat.

Dags att vara social med pappa igen. Hejsan.

stressing stressing!

Nu är det full rulle!
Kom ut ur duschen för ett tag sedan och har ringt runt till Telia, Tele2 och Radiotjänst för att klara upp vissa fakturor som jag inte fattade nåt av eller som dragits två gånger. Krångligt sånt därnt..men men nu fattar jag :)

Bäst att rusa ner till Ica för att köpa färdkost och dricka. Adios, hörs från Linköping sedan :)

Torsdag.

Heej bloggvärlden!
Nu är jag tillbaka igen för ett inlägg. Om tre timmar går min buss till Linköping härifrån Tidaholm, 15.15. Ska bli kul att komma hem igen.
Har jobbat 8-12 idag och glömde givetvis att skriva upp mina timmar på tidsrapporten men det fixar jag på måndag. Hittills idag har jag gått 5395 steg :D wohooo! Hoppas på runda 11000 idag igen.

Nej nu måste jag slänga i mig maten för att hinna slänga in mig själv i duschen innan det är dags att dra. Måste packa det sista och sådär också.. STRESS!

Ses i Linköping ;)


Auktioner!

Nu har jag lagt ut auktioner på Tradera! Ett par sviiinsnygga Lee-jeans, två par svarta pumps varav ett par jag är totalförälskad i men de är för stora för mig och ett par andra jeans! Allt är i stort sett i nyskick! Beskrivningar osv finns i auktionerna.

Lee Coral
JC-jeans
DinSko-pumps
Skopunkten-pumps

9563 steg.

Det tar sig :)
Har glott lite på Top Model fram tills jag blev störd av att telefonen ringde. Det var Per som ville att jag skulle komma ut med cigaretter. Var bara att skynda sig. Hade 40 minuter på mig att köpa cigg, åka ut och lämna dom och tillbaka. Vid 17 skulle jag nämligen vara ute ur tvättstugan. Kom 7 minuter över då jag fick stå 15 minuter i kö på Statoil. Men det löste sig. Hon hade bara slängt ut mina jeans ut tvättmaskinen i min tvättkorg så det var bara för mig att plocka ur torktumlaren och gå.

Ska ta tag i det otroligt roliga städandet. Blir nog bara att dammsuga, torka golvet och sortera tvätt. Får ta resten på måndag. Pfft..om man skulle börja nu då...tråååååkiiiiigt!

8886 steg.

Det har jag gått hitills. Är jag inte duktig? Började använda den här lilla makapären vid halv tolv ungefär och har redan gått så långt. Kanske för att jag gick ringleden som är 5 km, kanske något mer. Springer ju också upp och ned till tvättstugan titt som tätt. Det här kommer gå bra tror jag, det känns rätt.

Funderar på om jag ska mäta mina mått och sedan mäta igen vid varje månadsslut. Har ingen våg (thank god for that!) så att mäta borde fungera precis lika bra. Vikten har egentligen ingen betydelse för mig så jag förstår egentligen inte varför jag vägrar ställa mig på den. Eller nu ljög jag..skäms över min vikt och den ändras aldrig. Det sprlade ingen roll att jag kämpade hela våren med spinning, bodypump, styrketräning, löpning, promenader, äta nyttigare.. Några hekto kanske försvann men aldrig kilon. Så får nog bli mitt sätt. Då kanske ångesten över vågen kanske försvinner lite, vad vet jag?

Oj, nu babblar jag iväg. Dags att äta resterna från gårdagens tacos, dock finns det bara sallad kvar :/

Onsdag, 1 oktober.

Godmorgon på er!
Gick upp för dryga timman sen efter att ha tagit en ordentlig sovmorgon. Det var behövligt kan jag säga er. Dock blev jag väckt vid halv tio av att min arbetsgivare ringde och berättade att jag jobbar hemifrån henne imorgon. Fruktansvärt skönt. Blev också påmind om att stegtävlingen börjar idag och att jag måste gå mycket. Humpf..ringleden är en pina men den ska jag klara mig igenom. Ska också städa, tvätta och handla idag. Så dagen är fullspäckad. Nej, ska nog gå ner nu när det är torgdag och kolla igenom ifall man kan göra sig något klipp.

Time to make some steps. Hittils har jag kommit upp i hela 360 steg ^^

RSS 2.0