Hejdå Tidaholm, Hej Linköping!

I förrgår sa jag hejdå till lägenheten i Tidaholm och hej till Linköping. Runt elva åkte pappa och jag från den lilla lilla staden och kom fram runt kvart i två till den stora stora staden. Jag hann packa i stort sett allt innan han kom och väl framme i Linköping så droppade vi av massa grejer i nya lägenheten. Killen som bor där nu flyttar ut på torsdag så fram tills dess får jag leva i en sopsäck med kläder i lillstugan hos pappa.

I fredags hämtade jag också Max. Jag vet inte om jag ska lämna tillbaka honom...det stämmer inte tycker jag. I fredags stängde han in sig bakom torkskåpet så vi fick montera ner det för han skulle komma ut. På natten satt han i ett fönster utan att äta eller dricka. Igår va han under soffan hela dagen. Nu sitter han under miniköket i min stuga. Han högg efter mig förut. Så det känns bäst att antagligen lämna tillbaka honom. Ska prata lite med pappa om det..


Igår var det fest hos syrran. Svinkul! Orkar dock ej berätta... Och idag var det adventsfirande med släkten som va sådär meen maten va god!


Att hitta saker.

Flytta är något man borde göra oftare. Eller. Inte för att packa ner saker i oändliga dagar är särskilt kul men man hittar saker man inte sett sedan man flyttade dit. Jag har hittat massa kläder i garderoben till exempel som aldrig använts eller som jag överhuvud taget inte sett tidigare. Och jag som klagar på att jag aldrig har några snygga kläder att ha på mig. Okej, snygga kläder kanske jag inte har men jag har kläder..till förbannelse! Borde ta och rensa där inne. Det mesta är nog slitet eller för fult. Borde ta tag i mig själv och inte spara på all gammal skit, men vissa saker betyder och ger mig minnen. Inte har jag hjärta att slänga det? Någon borde stå och inspektera allt jag packar ner i kartonger, någon som ifrågasätter minsta strumpa eller penna.
Någon som känner sig manad att skrika lite på mig?

För övrigt är jag grymt hungrig. Och nu kom Per med pizza :D

Torsdag.

Nyss hemkommen från jobbet och packning, städning och tvättning väntar. On top of that så ska jag förbi Elon och köpa min brukare en rakapparat som jag råkade tappa i golvet (tar kvittot så får jag tillbaka pengarna nästa månad), gå förbi Pers nya hyresvärd och hämta nycklarna till lägenheten samt säga att jag inte ska stå på den lägenheten och ringa till Sig Larsson och be den förbaskade fastighetsskötaren fixa balkongdörrshandtaget någon jäkla gång. Sa till för nästan 4 månader sen nu :/

Hade också köpt ett par jeans från Gina Tricot via Tradera och dom satt som en smäck :P första och antagligen enda gången det händer ^^

Aja..stress stress.

Förbannad på mig själv.

Det är inte första gången jag är uppe såhär sent denna veckan. In fact, varenda jäkla dag. Ska upp innan sju imorgon och vad gör jag istället för att lägga mig? Skriver detta meningslösa inlägg och söker sympati. Jag får ingen sympati, för detta har jag lyckats med alldeles själv.
Per är nere och möter Dennis. Den jäveln ska visst sova här inatt. Suck. Lär aldrig få sova om dom ska drälla runt här. Gaaaah..

Nu lägger jag mig. Inga mer ursäkter. Godnatt.

Onsdag.

Vad fort veckan har gått. Jag har jobbat, haft feber, jobbat, jobbat och jobbat lite till. Känner mig rätt matt i huvudet just nu. Och som liten dekor på toppen så har jag städat och packat mig igenom kvällarna. Ikväll är det dock tvättning som gäller. Började vid 17 och kommer nog få hålla på till minst tolv ikväll/inatt. Så jäkla mycket tvätt så det finns inte! Vill inte komma till nya lägenheten så är allt smutsigt. Får nog nästan sätta upp mig på eftermiddagstiden imorgon med..om ingen jävel har snott den nu.

Nåja. Imorgon är sista dagen för denna veckan att jobba. Kommer tillbaka dit den 6 dec då det är julfest :D

Ah...tvätten kallar!

...

Veckan blir verkligen inte som jag tänkt.

När allt jag ville var att bli sett så är det ingen som ser.

Livet är inte rättvist..

Fick just reda på att Pers kompis mamma just dog. Han är 20 år och har förlorat sin mamma.

Livet är fan inte rättvist.

Vad skulle jag göra utan min mamma eller pappa? De två som ställer upp för mig jämt.. Stackars Martin. Tänker på dig och din familj!

Inte min dag..

Igår var verkligen inte min dag.

Upp tidigt. Åka buss. Vänta två timmar i Jönköping där nazister spelade musik och glodde ilsket på mig (kan vara för att jag slängde ur mig nåt med nazisthelvetesmusik och idioter..?). Åkte buss till Tidaholm och var jättejättekissnödig. Kommer in i en smärre krigszon (lägenheten). Det luktar sperma på toan (Dennis jävla kondom). Hittar några otrevliga saker. Ingen matlust. Kan inte röka. Börjar jobba. Får feber. Måste jobba ändå. Andnöd under natten. Nära till ångestattack igår..

Kan fan hålla på hur länge som helst. Och nu dunkar huvudet till förbannelse och apoteket har stängt. Igår var till större delen en skitdag och idag har den börjat dåligt. Ska ta igen lite sömn om jag kan somna och försöka äta nåt för det har jag inte lyckats med de senaste 18 timmarna minst.. Blä för förkylning och feber! Ska kanske ge igen på den och börja städa..

Äsch, börjar med en Ipren så får vi se vart det leder.

...

Ska gå om 10 min till jobbet. Ångesten är rekordhög.


Fan också...

Jag har mått bra de sista veckorna. Trodde jag skulle få må bra till åtminstone fredag.. Trodde vi skulle ha en bra sista tid tillsammans. Trodde vi kunde skratta och prata trots att slutet närmade sig.

Jag hade fel. Jag hade så jävla fel om dig. Och så är jag fast här i 6 dagar till. Jag vill inte se dig. Aldrig mer. Blir så jävla besviken. Tårarna finns där inne men dom fälls aldrig. Jag tänker inte gråta mer för dig..

Vem är människan jag trodde jag känt i 5 år? Vem har du blivit och varför? Jag förstår ingenting..

Jag är kanske inte guds bästa barn men det här tar fan priset..fy fan. Jag tror inte på ett enda ord du säger till mig längre, jag ska stänga in alla känslor som fanns för dig. Dom ska aldrig mer få komma ut. Nyckeln kastas här med åt helvete.


Songs..

Hittade denna sida och började lyssna på playlistan. Paramore - My heart är så fantastiskt jävla bra! Jag är helt fast! Så efter att ha lyssnat på den ca 100 gånger nu så tar jag fram texten och börjar sjunga den. Fan vad den är bra!

God morgon fredag.

God förmiddag.
Vaken sedan en halvtimma tillbaka men hjärnan har nog inte fattat det än riktigt, den är seg och mosig. Var uppe till 2 igår för att jag inte kunde somna men oj vad mosiga mina ögon var då. Ikväll ska jag banneme lägga mig senast tolv, för imorgon blir det att än en gång åka till Tidaholm och jobba. Sedan åker jag inte tillbaka mer till Linköping innan flytten.
Jag vet inte riktigt vad jag känner för saken längre. Hade först en liten vill-inte-period, sedan oj-vad-skoj-period och nu är jag splittad. Klart det ska bli skönt att få egen lägenhet som jag får inreda plus att jag får ju lilla Max nästa vecka. Han kommer vara mitt allt efter jag flyttar. Men det känns ändå konstigt. Per och jag har ju fasen känt varandra i 5 år och han har blivit min absolut bästa vän, den som lyssnat på mig, den som funnits där när jag haft ångest och torkat mina tårar, den som stöttat mig och sett till att jag klarade av förra året. Jag skulle gärna behålla honom som vän, som en riktigt nära vän efter jag flyttar men det skulle aldrig gå. Vi vet alla vad som händer då.. :/

Ah shit.. Jag kommer fan inte något längre med denna patetiska diskussion med mig själv.

Allt jag egentligen skulle skriva var att jag var mojsig i huvudet och att det är fredag. Då var det skrivet. Adjö.


Twilight <3

Jag är kär. Fy fan vad jag är kär!

Twilight <3
Blev lite besviken i början. Edward skulle ju vara breathtaking..men det blev han senare. Emmet var så jäkla klockren! Rosalie..utseendemässigt fel förutom det blonda håret. Carlisle var superbra! Esme var helt okej, förväntade mig lite mer moderlighet. Alice såg för gammal ut och ska ha långt hår enligt mig. Och vad fan har dom gjort med Jasper? Människan ska inte se förstoppad ut! Han ska se nästan lika underbar ut som Edward.

Nåja..filmen var underbar trots att jag läst alla böcker innan. Jag är kär! Och som Lollo sa så blev man fan hångelsugen när mysscenerna kom. Hade jag sådan kärlek skulle jag också kunna dö för den jag älskar!

Det saknades särskilt en scen för mig bara och det är när Bella ligger på sjukhuset. Dom ska ju kyssas så maskinen som mäter hjärtslagen bara tjuter. Och Bella skulle vara klumpigare! Annars..überbra!



Jag är fan kär i Edward Cullen
.

Nedbajsad..

Idag jobbade jag i Linhem på ett dagis där, ett dagis där mamma känner en av personalen. Såg faktiskt fram emot det trots att jag var livrädd för att jobba med småbarn. Blöjbyte är inget jag kan hur man gör.
I alla fall. Supersöt tjej som jobbade där och en trevlig vikarie till. Allt gick bra. Småbarnen är roliga. Dom fattar inte att jag är främmande, dom ler och skrattar ändå.

I alla fall. Efter maten skulle alla lägga sig och sova. När alla utom två var ute så tog jag upp en tjej och skulle börja ta på henne kläder (dom sover i vagnar ute). Satte upp henne i knät och började tråckla på byxorna. Satte ner henne på golvet igen och då får jag se.. Innerst vid låret så fanns jättemycket löst bajs. På tröjan och linnet hade det också kommit och på min strumpa hade det droppat ner. Jag ställde ner flickan och hasade försiktigt iväg för att det inte skulle droppa ner på golvet. Hittade äntligen Stina och hon kom fortare än en..raket. Hon ställde in ungen i duschen och gav mig ett par mjukisar jag kunde låna av henne. Allt utom min bh och mina trosor blev nedbajsade.

Jag känner att jag måste hoppa in i duschen nu..fy fan. Nästa gång jag jobbar med barn ska jag kunna blöjbyte och inte vara täppt i näsan. För gudars..det där vill jag aldrig vara med om igen.


Zzz..

Jag förstår inte hur folk orkar jobba 7-16 varenda jäkla vardag. Jag är helt slut efter dessa två dagar. Alltså..vi gör knappt mycket men ändå..jag är totalt urblåst. Jag orkar knappt kolla på Grey's Anatomy och då är det illa.

Dags att sova kanske... Snark!

Urk.

Vaknade 05.19 av att kattjäveln skriker. Går upp och släpper ut honom. På vägen in till sovrummet igen så hör jag hur pappas väckarklocka börjar väsnas. Great, nu ska dom gå upp.  Så vid 6 ungefär somnade jag och vaknade av mitt jävla larm kl 06.20. Fuck.
Dagen är trots allt förstörd när man vaknar. Tänk bara vilken skön sovmorgon jag hade haft ifall jag inte jobbat idag, men å andra sidan så är pengarna behövliga inför nyår xP

Nu först så ska jag börja med att vakna, packa (ska till mamma idag). fixa iordning mig och sedan jobba 8.15-16. Jag är sådär lagom pepp på det.. :/

Aja..slutgnällt. Dags att börja ta tag i't istället.

Braindead.

Jag är i stort sett hjärndöd.

Dagen har varit bra. Gick bättre än förväntat. Dock gick tiden aningens segt.
Så imorgon ska jag tillbaka för att jobba 8.15-16.

Och om jag är hjärndöd nu, hur lär jag vara imorgon då? O.o

Hur ska detta gå?

Magen gör uppror, den är nervös. Hela jag är nervös. Jag kan ju fan inte ens byta en blöja och idag ska jag jobba på dagis. Grattis Sanna, grattis.
Jag har noga valt ut kläderna så jag ska undvika att frysa. Dock kommer jag se ut som en gigantisk uppstoppad köttbulle. Kommer sammanlagt ha på mig tre tröjor och vinterjackan, jeans (med eventuellt strumpbyxor under), tjocka strumpor, vinterskor, halsduk, fingervantar och stor tjock mössa. Imagine that. Eller..gör inte det.

Ah shit. Måste dra snart. Ska ringa och fråga vart fasen jag ska parkera först..


PANIK!

Once again.

Jag vet inte om det är för att lusten är borta eller om jag helt enkelt är för att jag är för virrig för att komma ihåg att jag faktiskt har en blogg.

Nåja, jag är tillbaka och förhoppningsvis kommer jag ihåg den imorgon. Dock ska vi inte hoppas på för mycket.

Igår satt jag med röven på sängen hela dagen, undantaget att jag kom hem från jobbet kl 9 och att jag fixade mat, handlade och lite sånt smått. Somnade runt tolv fastän jag var duktig nog att lägga mig halv elva. Vid halv fyra på natten kom Per in. Jag tittade på klockan och suckade. Dom hade åkt av vägen. Dennis skulle självklart sladda och gick som vanligt åt helvete. Han fattar inte att han inte kan.
Vi snackade iaf ett tag och sådär. Han va kvar när jag kom från jobbet idag. Så vi snackade lite då med och det känns bra. Faktiskt.

Blev uppringd idag av okänt nr. Visade sig vara ett dagis i Linköping. Ska dit och vikariera imorgon mellan 9-15. Ska bli svinkul men är samtidigt nervös :P kanske dags att lägga sig eller nåt ^^

Aja.. Nightie.

Frånvaro.

Oj..frånvaron har visst varit lång.
Men jag har haft annat att göra än att sitta här ^^

I torsdags och fredags jobbade jag hos farbror, i fredags var Tina, jag och Lollo ute och åt med lite förfest innan ^^ var jättejättetrevligt och kul! Igår åkte jag hit och jobbade inatt. Slutade kl 9.

Det är väl allt som hänt ^^

Ehm...har visst inget mer att säga just nu. Snacka om skrivtorka.

...

Jag är dödstrött. Och så hittar jag inte arbetsbyxorna. Vilken jävla start.

Onsdag.

Har egentligen inget roligt att berätta förutom att jag nu ska dammsuga mammas lägenhet och sedan blir det inhopp i duschen. Det var nog allt. Inget roligt x)

Max.

God morgon.
En natt utan mardrömmar kändes inte fel. Somnade runt 1 - halv 2 inatt. Och det gjorde jag medvetet för inatt har jag lovat Tina att jag ska köa med henne utanför Game då det nya WoW-spelet släpps. Jag själv har aldrig varit insatt i det hela (thank god) men Tina är en riktig nörd ^^ hon pratade nåt om att hon skulle baka blåbärsscones tills då med och det ser jag fram emot x)

Slaka Djurhem ringde just. Max kommer få sin andra vaccinationsspruta i veckan och den får jag betala, 300 kr. Och egentligen så får jag betala 70 kr/dygn han är där efter att jag bokat honom men jag slapp det då jag betalar sprutan istället så det var snällt av dom. Vill inte att han ska missa sin spruta då den är viktig. Jag ska försöka att få hem honom tidigare. Den 5 dec var inget bra datum kom jag fram till för den 6-7 dec jobbar jag i Tidaholm. Och att lämna honom ensam andra natten känns förjävligt. Så förhoppningsvis kan jag hämta honom på fredagen den 28 nov. Skulle gärna hämta honom tidigare men jobbar hela v 48 och jag är ju den som ska lära känna honom i första hand.

Nåja, det ordnar sig säkert. Ska prata med pappa och mamma idag är det tänkt och se vart han kan bo fram tills jag flyttar in i lägenheten. Dags att göra lite te och glo i Haléns reakatalog. Farligt!

Gääääsp.

Blev dödstrött på bara en minut nu. Oj oj oj. Dags att lägga sig kanske?


Kärlek vid första ögonkastet!

Jag såg honom direkt när jag klev innanför dörren. Han var liten, lurvig, ljusgrå/beige färg och stora ögon. Honom ville jag ha. Och den 5 december flyttar han in hos mig! :D yes!

Självklart pratar jag om en katt. Föll pladask för denna blyga och keliga katt. Max heter han. Börjar vänja mig vid namnet så han kanske fortsätter heta det. Eller så får det bli Trassel av honom. Får se. Han är född 2007 men är lika liten som en fem månaders kattunge. På Slaka Djurhem sitter han nu men snart är han hemma hos mig. Snart. Som jag längtar :)

Bild kommer upp på torsdag då mammas datakabel till mobilen inte ville funka. Snarare min mobil som fuckade ur precis.

Dags att hitta nåt kul på tv att glo på ^^

No more 3!

Hejsan och god förmiddag!
Efter en sissodär natt med mardrömmar som resulterade i andnöd så är jag lite småtrött.
Har dock hunnit äta frukost och lite sådär. Ringde just till 3 och avslutade min bindningstid där. Ska in till Telia idag och skriva in mig på deras Telia Mobil max 25 så behåller jag mitt nr :) så nästa vecka är jag Telia-kund igen! Känns bra. Mycket bra. Bra att få ordning på telefonräkningarna igen.

Ska nu fixa iordning mig lite och sedan packa lite för inatt sover jag hos mamma. Blir eventuellt en tripp till Slaka Djurhem för att kolla ut en kissemiss till mig :) jag kommer falla pladask om jag känner mig själv, vilket jag gör ^^

Nej..fixa var det. Hejs.

Gäääääsp.

Godnatt. Idag blir det att lägga sig halv tolv iaf. Msn är nedstängt ^^

Så godnatt.

Måndag.

Hejsan!
Nu är jag tillbaka sedan en timma. Att jobba gick bra trots den stora tröttheten och kommer ta igen lite när jag kommer åka buss tillbaka till Linköping i tre timmar.
Sedan jag kom hem så har jag suttit i telefon. Ringde pappa, pratade med 3 och ska väl snart ringa dit igen för att säga upp mitt abonnemang, pratade med Telia och beställde Telia Mobil max 25, ringde dit igen för att fråga lite, ringde Per och har försökt ringa Dennis.

Oj oj oj.. Bäst att jag hoppar in i duschen och sedan blir det packande och ätande. Gudars..åker om 2 timmar. Hjälp!

.....

Det är måndag morgon och jag är vaken. Typ.
Stängde ner datorn halv ett igår..idag..för jag började prata med Erik. Oh gudars vad jag ångrar det nu. Så trött jag är. Oj oj oj..hur ska detta gå?

Godnatt!

Nu sätter jag stopp för denna dag, som i och för sig ändå tar slut om ca 30 minuter.

Upp imorgon halv sju för att duscha och sedan springa till jobbet och jobbar 8-12. Vid klockan 15 imorgon drar jag till Linköping igen med Swebus Express (intressant fakta). Nåja.. Skriver igen imorgon efter jobbtet.

Godnatt.

Söndagskväll.

Hejsan.
Berget med disk tog mellan 1-1½ timma, och under tiden hade jag hög musik på som jag sjöng till. Tände också en massa ljus, som fortfarande brinner, så det är mysigt här. Köket är nu näst intill kliniskt rent igen. Dock är golvet snuskigt men det får Per göra nåt åt..om inte jag får för mig att ordna med det imorgon.

Åt panerad fisk och pommes. Till efterrätt blev det Ben & Jerry's Baked Alaska. Vaniljglass med marshmallows och vit cholkad i form av små isbjörnar. Mumma värre! Dock hade jag velat ha nåt med choklad istället. Men det var också gott. Tog bara några skedar nu. Resten sparar jag till Hemma Bäst som går i fyran kl 21.

Händer för er ikväll?

Relation.

För ca 20 minuter sedan gick Per ner till Dennis. Dom skulle fixa med nåt lyse innan dom åkte till Stockholm.
Dennis var väl här till halv två eller liknande så sedan lämnades jag och Per ensamna. Det blev mys. Mycket mys. Jag kände mig lycklig när jag kysste hans varma och mjuka läppar. Det var där jag hörde hemma. Och efteråt så var det inget ignorerande utan jag fick många kyssar när han gick.

Jag känner mig inte ledsen för det som hände. Innan så kände jag att jag var i behov av beröring och uppmärksamhet. Det är borta nu. Han har mitt hjärta, det har han, och det kommer ta tid innan jag kan läka efter flytten och innan jag kan ge iväg mitt hjärta igen. För som det känns nu så vill jag vänta sent om kvällarna tills han kommer hem, men samtidigt så säger min hjärna åt mig att nu får det vara bra. Vi har krånglat fram och tillbaka tillräckligt och vi har båda förstått att kärlek inte räcker. För jag kände hans känslor och dom var starka, han log mot mig sådär som han gjorde förut och han tittade inte äcklat på min kropp (något han aldrig gjort iofs).

Som det känns nu så är vi menade för varandra, bara inte nu. Jag är bombsäker på att vi kommer ge detta en chans till när vi båda är mogna för det. För jag ser honom som far till mina barn, men det kanske är för att han är och har varit min enda kärlek. Och första kärleken glömmer man aldrig.

Oj oj vad jag svamlade iväg. Men jag är glad. Gladare än på länge. Kanske kan jag gå vidare på ett bättre sätt när jag har fina minnen från sista tiden tillsammans. Vad vet jag. Jag nöjer mig med att jag får vara lycklig ett tag. Dags att ta tag i allt vad städande och diskning heter. Wish me luck.

Arbetsdagen slut.

Nu är jag här igen.
När jag kom in så fick jag en smärre chock. I soffan låg Dennis och i sängen Per. Bilen hade tydligen krånglat igår så dom fick vända när dom skulle åka till Sthlm. Dom fixade med bilen till 5 imorse. Låter dom sova ett tag till tror jag.

Kvällen gick bra, ingen ångest bara lite irritation men inget allvarligt. Idag blir det att städa lite och mysa till kvällen då jag kommer (antar jag?) vara själv. Ljus, god mat och sådär..

Nu vaknade dom.

Suck, pust och stön.

Är nu i lägenheten i Tidaholm. Suck, pust och stön säger jag bara.
Hela lägenheten ser ut som ett värre inbördeskrig. Det står disk överallt, pizzakartonger, skräp, kläder..you name it. Golvet är totalt nedlortat och disken har inte blivit diskad på fan två veckor. Hur kul känns det att komma hit då? Kan inte människan diska och städa efter sig? Hinner inte ta tag i problemet idag men måste imorgon. Ska jag sova här en natt så vill jag att det ska se beboeligt ut. Men nästa helg så vägrar jag röra nåt. Det är jag som har ordnat allt sedan jag flyttaade in, Per har diskat en eller två gånger. Jag bryter fan snart ihop. Ska ner till Happy Time nu för att hämta en kycklingrulle. Kände inte för att diska upp allt jag behövde för matlagning.

Suck, pust och stön. Usch.


Mot Tidaholm.

Usch usch usch. Mot Tidaholm igen. Ångest. Men jag ska klara det..jag SKA ha en lugn kväll utan ångest.

Godnatt.

Nu går jag och lägger mig. Uppdaterar nog när jag kommer till Tidaholm. Hoppas som sagt på en lugn natt...godnatt.

You give love a bad name.

Såg just på Idol. Kevin var överlägset bäst men Anna kommer nog alltid vara min favorit. Dock är det andra programmet jag ser för säsongen (sedan dom började stå på scenen..auditionens såg jag).

Sitter här och gör..absolut ingenting. Suck. Magkänslan är för tillfället åt helvete men jag hoppas på att få en lugn natt.

Imorgon blir det att dra till Tidaholm för att jobba natt. Tyvärr jobbar jag inget söndag så jag kommer väl bli halvt galen. Antar att jag får städa upp efter Per. Ska börja packa ner saker med då.

Nej dags att fortsätta att inte göra ett smack. Suck..det är fredag.

Bland alla färger..

Vilka hemska tapeter det finns!
Jag och mamma gick runt inne på Colorama i Linköping för att hitta mig en fondtapet till vardagsrummet. Vi hittade allt möjligt. Urvalet var enormt och vi klev runt där inne i nästan 2 timmar. Det fanns knallrosa tapet, och då menar jag knallrosa. Det fanns också start stark grön med något sammetsgrejs på, överplottrade tapeter..jaa ni fattar. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
Men jag hittade en intressant som jag tyvärr inte tog kort på men den är ljus/mörk grå med nåt fint mönster. Fin beskrivning. Men jag ska nog tillbaka dit nästa vecka för att beställa dom tror jag. Och så får pappa åka med och godkänna för han har lite sinne för det där, jag velar mest. Ska också hitta färg till köket, tapeter till hallen och tapet till de övriga väggarna i vardagsrummet. Gissar att slutsumman kommer bli runt 1500-2000 kr med pappas rabatt som är rätt trevlig ;) annars hade det nog slutat på 4000 eller nåt.

Nåja. Dags att ta in Isa och torka rent henne. Sedan får det nog bli slapp i soffan tills pappa och Åsa kommer hem.

Ciao!

Fredag.

Hejsan och godmorgon.
Vaknade för en kvart sen och är fortfarande halvvaken men försöker sleva i mig lite frukost ändå. Om 25 minuter kommer pappa. Jag ska då skjutsa honom till jobbet så får jag bilen. Blir att åka tillbaka hit till mamma, åka med henne till Colorama och titta ut tapeter, åka till stan och sätta in pengar, åka tillbaka till mamma och sedan åka till pappa.
Puh, ett jäkla farande!

Dags att göra sig iordning! Hejssvejs!

Sötaste <3

Tina och Lollo har kokat ihop lite. Så nästa fredag ska vi kanske ut och äta på en indisk restaurang som heter Yogi och dom bjuder på maten som min födelsedagspresent. Hur sött är inte det? :D
Tack tjejer! <3

HAHA!

Läs detta som gjorde min dag! Skrivet av en mellanstadieelev. <3

Breakfast..

God morgon (enligt mig). Klev upp för en timma sedan och har sedan dess suttit här med en tallrik flingor.
Mamma har såna här..vad heter det..tempurmadrasser och boy vad skönt man sover i dessa! Första morgonen på länge jag inte har ont i axlarna. Dock är Curry fruktansvärt jobbig om nätterna då han hoppar upp mitt på magen och börjar gapa, och han är tung och högljud!

Kommer spendera dagen med att först göra mig i ordning, sedan blir det att bege sig neråt staden för att dela ut lite cvn och hoppas på något napp. Efter detta ska jag möta upp min bror så ska vi käka något (antagligen McDonald's..hrrm.) för att sedan gå till MoA-skolan. De har något slags öppet hus idag så jag ska titta på behandlingsassistentprogrammet och se hur långt det är samt kolla ifall jag samtidigt kan plugga till undersköterska då de har gemensamma ämnen.
Ska också slå ett kik på de övriga programmen och måste kolla upp hur bra studiebidraget är när man pluggar heltid. Sista anmälningsdag är nämligen nästa vecka..måste alltså bestämt mig innan dess. Hjälp.

Nej..ska dra om 1½ timma och borde nog raska på ifall jag ska hinna in i duschen. Blir att ta på sig ena nya tröjan samt nya halsbandet idag. Finfint :D

Kläder och så vidare..

Sitter här i mammas soffa med min kära Bill som buffar på mig :)
Mamma är hos Kimmo så jag är själv. Grey's slutade just och jag ska väl..titta på tv eller nåt innan jag lägger mig.

Klädpartyt var  trevligt och jag handlade för 700 kr. Det blev en stickad tröjgrej, en partytop och ett halsband. Mucho najs :)

Nej...tv var det ^^

CVn till förbannelse..

Hejsan hopp! 
Sitter här vid datorn och känner mig knappt förkyld, gud vad skönt! Men värre är det om nätterna när båda näsborrarna är igentäppta så jag inte kan andas. Trevligt värre!
Har suttit vid datorn sedan halv tio ungefär och det jag gjort är att mailat iväg cvn till 24 förskolor runt om i Linköping (privata förskolor som inte kräver utbildning på sina vikarier), kollat Facebook och arbetsförmedlingen. Hoppas bara jag får napp någonstans! Ska också skicka iväg ett brev till ett assistansföretag eller liknande som sökte personlig assistent heltid för ett år. Skulle passa mig perfekt :)

Igår när jag klev omkring på Ikanohuset och delade ut cvn så hade dom flesta dragit ner på personal men inne på BikBok sökte hon en extrapersonal. Så mitt cv hamnade i hennes hand och hon skulle ringa mig ifall jag ska komma och jobba en dag. Lät inte helt omöjligt ändå :)

Just nu har jag min älskade Murre i knät och brasan brinner i vardagsrummet. Ska gå och packa lite kläder för inatt ska jag sova hos mamma samt på klädparty. Oj oj oj vad mina födelsedagspengar ligger pyrt till ;)

Om man kanske skulle kolla lite kattungar på Blocket med... ;)

Porslin och CVn.

Godmorgon eller god eftermiddag, beroende på hur man ser på saken.
Klev upp för knappa timman sedan och har hunnit släppa ut Isa (Åsas hund) och käkat frukost samt pratat med pratglada katter. Jo, jag har hunnit nysa en sissodär 10 gånger också.

Gårdagen var okej. Mammas bil är rätt kul att köra men det är mindre roligt vardagseftermiddagar mellan 16 och 18. Köerna var långa och jag tog omvägar och kom före ändå. Intressant. Kollade på Sweet Home Alabama igår och guuuuud så söt den är. Den fick mig på bra humör igen.

Imorse drömde jag lustiga saker som att Annabel var en mästare på att sy (inget illa ment Abel ^^) och hade kort och rakt hår, jättesöt! Hon hade en liten bebis på golvet också som satt och käkade klotljus och som jag tror kunde prata. Jag befann mig helt plötsligt i USA på en buss som skulle åka ner i en tunnel i vattnet så jag fick hålla andan tills den var uppe igen, något jag måste gjort på riktigt också då jag hade andningssvårigheter efter detta. Befann mig sedan på en busstation i USA där jag satt med en kille som frågade mig en massa saker och han var skrämmande lik en dansare i Turkiet. Och under hela denna dröm så befann sig mamma och pappa i bakhuvudet som sa "det är okej.." bla bla bla.
Drömtydning, anyone?

Idag blir det att åka ut till Ikanohuset för att lämna ut CVn till lite olika butiker där. Ska också slå ett kik in på IKEA för där sålde dom ut porslin billigt. Perfekt för mig. Dags att göra iordning mitt CV så ska jag hoppa in i duschen sen. Hejssvejs.

Linköping.

Finns nu åter i Linköping med en fruktansvärt irriterande förkylning och en ondig näsa. Det var allt jag ville säga. Godhejsan.

. . .

Vilken respons. Inte ett enda grattis ^^
Kul att några hörde av sig på sms och facebook iaf :)

Sitter nu i Tidaholm, är meningen att jag ska jobba imorgon 8-12. Får se hur det blir med det..blev dunderförkyld igår och har blivit värre idag. Men blir det inte värre över natten så ska jag jobba imorgon.

Har fått detta i födelsedagspresent:
ca 5000 kr + lön på 3600
ett fat med ljus och dekorationsgrojs
ett par coola örhängen
en spargris
ett texmexfat
"tripp trapp trull ljus"
ett minneskort 2gb till kameran
presentkort på Face Sthlm 400:-

tror det var allt. Så jag är nöjd :)

Usch...hostan och snuvan tar ihjäl mig. Dags att dricka massa vatten och sen försöka sova. Nässprayen ska stå på nattduksbordet också!

Grattis till mig!

Säg grattis till mig, idag blir jag 19 år!

RSS 2.0