Friday.

God morgon. Det känns hemskt att vara uppe vid den här tiden men ska man hinna med ett tåg så måste man. Stockholm idag. Ska bli trevligt. Vi ska bo på Frey's hotell i två nätter, jättefint och mysigt hotell! Dom har ganska moderna rum och det gillar jag :) Mitt tåg går 13.05 men farmor hämtar mig och skjutsar mig till Linghem vid 12. Innan dess ska jag hunnit plocka ögonbrynen, raka mig, duscha, sminka, packa..hm. Allt sånt. Måste nog få ner andra halvan av frukosten med då. Köpte naturgodis som jag ska ha på tåget x)

Var hos Tina och lagade middag med henne och Lollo. Mucho najs :) allt var verkligen übergott och ganska nyttigt faktiskt :P nåja..lite onyttigt var det.
Här kommer lite bilder på det vi åt igår. Skriver recept på söndag när jag kommer hem.

       
Det är iaf kycklingbiffar med bulgur och sallad, till förrätt var det bruchetta (stavas det så? det är iaf de första två bilderna) och till efterrätt var det jordgubbs- och kokospanna cotta. Rekommenderas! :D

Jag var för övrigt vaken vid den här tiden inatt och kunde inte somna om.


Adjö.

/S.


Thursday.

Idag är det torsdag och det innebär att jag om ca 28 timmar är med älskling i Stockholm :) Ska bli mysmys!
Försöker just nu vinna ett par auktioner på Tradera med SJ's biljetter. Funkar väl sissodär med tanke på att nån hela jävla tiden bjuder över. Vill ju inte att dom ska kosta 400kr/st direkt.
Ska idag in till staden och träna styrketräning och sen gå förbi Lush och Inter Sport för att hälsa på Matilda. Trevligt trevligt..

Såg igårkväll att min telefonräkning kommer hamna på ca 650kr. FY FAN! Per, fixa din jävla mobil så jag jämt slipper ringa din halebopskit! Fan fan fan..dom pengarna skulle gått så jag kan leva i Turkiet. Men det verkar visst som att jag bara får med mig 800 dit. Jag som tänkte följa med till Kos och grejer..med det sket sig. Blir att typ köpa vatten för allt och lunch. Helvete.

Nu blev jag depp. Ska äta frukost och sen cykla ner till Linghem. Adjö.
/S.

Lush-hjälp!

Är det någon som har nån erfarenhet av Lush produkter?
Har både torr och känslig hy (mer torr än känslig). Jag funderar mellan två produkter.


Ansiktscrème för känslig hy

Celestial doftar nästan ingenting alls, bara svagt av mandel och vanilj. Men det är bra nog. Vi använder inga mineraloljor i våra produkter, som man måste dölja med syntetiska parfymer, utan endast fräscha vegetabiliska oljor som gör huden gott och eteriska oljor som inte bara gör gott utan även doftar naturligt och underbart! Celestial passar dig med känslig hy och vi kallar den Celestial eftersom den får din hy att må himmelskt bra.



Ansiktscrème som vårdar torr hy

Skin Drink doftar som en blandning av sesampasta och rosor och det är inte så konstigt med tanke på att det är exakt det den är gjord av. Plus en hel del annat gott som till exempel färska, näringsrika avocados, mandelolja, aloe vera och mjukgörande kakaosmör. Ett recept som återfuktar din hy i timmar! Var inte längre en torris - utan lev livet fullt ut!

Vilken ska jag ta?
Har ju som sagt mer torr än känslig hy, och mina tankar går väl som så att känsligheten kanske blir bättre bara hyn får fukt? Båda kostar 149 kr och kan inte lägga ut så mycket mer.


Fan då..

Har försökt att logga in i en timma nu. Ett under att man kom in nu..

Fick höra förut att min bror blivit vräkt från sin lägenhet pga en hyra i januari som inte är betald. Fan..varför kan han bara inte göra nåt med sitt liv? 6 jävla år har redan gått förlorat..måste han förstöra mer? Fattar han inte hur mycket han sårar alla omkring?
Fan också... Det som verkade så lovande efter den där månaden.

/S.


Fräschigt!

Nu känner jag mig riktig überfräsch efter solning och brun-utan-sol över hela kroppen :) allt gick dock inte som väntat ^^
Cyklade först ner till affären för att växla lite pengar, och drog sen vidare till solariet. Låg där och njöt massor :) efter det så hoppade jag in på biblioteket och lånade två böcker. När jag vandrade runt där inne så kom jag på att jag har brun-utan-sol hemma, men inget för ansiktet. Jättebra, kan testa Acos tänkte jag. Pyttsan, apoteket hade ju lunchstängt 40 minuter till. Drog då till Tina och satt där tills det öppnade igen. Dock hade dom inte nåt sånt, Linghems har ju fasen ingenting.
När jag cyklade hem igen så såg jag en hel koloni med hus som är i uppbyggningsstadiet. Jävlar vad dom utvecklar Linghem..dom kanske borde utöka apoteket och biblioteket med då >.<

Någon som testat Acos brun-utan-sol för ansiktet?


Nehepp, nu ska jag se på Gilmore Girls och sen göra korvstroganoff.
Tjenixen.
/S.

God MORGON!

Heeey, jag har lyckats :)
Jag är uppe på morgonen. Bli inte vana, för detta kommer verkligen inte vara i en evighet.
Har drömt en jobbig dröm inatt, men den ersattes av en helknasig dröm.
Jag drömde att jag gick och käkade upp piller på min p-pillerkarta, tog några lite random för att förvirra ifall någon skullt glo på den. (Var tvungen att kontrollera detta när jag gick upp så jag verkligen inte gjort det, och till er besvikelse så var dom orörda.) Det var en massa mer sjuka grejer som jag gick runt och gjorde i min stuga som jag inte kommer ihåg just nu, men skumt var det. Allt låg dock på sin plats när jag gick upp.

Ska snart äta frukost och eventuellt glo på Veronica Mars-avsnitt tills dess att jag ska cykla till Linghem för att sola :) ska nog låna bok av Tina med!
/S.

Edit. Kan telefonsamtal döda? I wish, Per ringde och väckte mig 07.29 imorse.

My body's dead.

Någon som förstår mig när jag säger BP igår och Afro idag? Pfft..gör ont över allt. Tillochmed att skriva på tangentbordet gör ont :P
Glömde helt bort att jag eventuellt skulle till Marika ikväll och glo på film. Kom på det nu. Fan förlåt! Men känner just nu att jag inte skulle vara särskilt bra sällskap ^^ Vi får ta en annan kväll i veckan :)
Visst fan..tjejkväll med Lollo och Tina nån dag i veckan med. Hur sjutton ska jag få detta att gå ihop?

Nehepp..ska göra mig redo för att gå upp till stugan och glo på Gossip Girl :D den serien är en varning-för-beroende-serie. Me love Serena.

Gör folket ikväll då?
/S.

Bikinitävling.

Ska ju snart åka till Turkiet och vad skulle inte passa bättre än en ny bikini? :)
Tyvärr är det ju så att man måste lägga ut en bild på sig själv i sin bikini som man använde förra sommaren.
Tur att bilderna från Bulgarien fanns i datorn, för annars hade det blivit panik.

Tävlingen hittas här och slutar 28/3 kl 18.00.

Den rosarandiga har jag haft i två eller tre år nu och den vita köpte jag till förra sommaren men har blivit för liten vid brösten :(

image148
Ahh..shiiiet vilken dålig kvalitet.
Aja, om bättre bild behövs så får Linda på Modeakuten säga till om det. Den vita syns ju relativt bra iaf ^^

Ledig tisdag :)

Älskar att ha lov :) Best ever!
Gick upp vid 11 idag efter att ha haft en riktigt mardrömsnatt. Hatar när såna hemska drömmar kommer och så tror man att dom är verkliga när man vaknar. Usch.
Såg dock imorse att jag vunnit ett par Bamboo-örhängen på tradera för 70 kr :D yaaay! Ska köpa silvriga någon gång med. Fan va fin jag kommer vara i Stockholm nu :)
I övrigt så har jag träningsvärk i hela kroppen efter Bodypumpen igår. Fy fan! Trodde jag hade stretchat ut ordentligt men tydligen inte. Och som pricken över i så ska jag köra Afro om 4 timmar. Min kropp får lida ordentligt nu efter att jag inte tränade förra veckan. Ska nog cykla till Linghem och sola imorgon för då blir det ju ca 1 mils cykling imorgon och så eventuellt Bodypump på torsdag, fast då måste jag cykla in då med.
Aja, får se. Lika bra att träna ordentligt inför helgen. Fast förhoppningsvis så gör jag av med lite kalorier där med ;D haha..

Nehepp, ska väl hitta på nåt att göra. Finns totalt ingenting för stunden. Kanske glo på lite gamla avsnitt av Grey's eller Veronica Mars kanske.. Hm :)
/S.

Dans!

Dansdansdansdans! Det är ju förfasen So you think you can dance om knappa halvtimman :D hur kunde kan nästan ha glömt det?
Måste slänga i mig nåt fort och sen traska upp med mina älskade popcorn i näven :D
/S.

KLAAR! :D

Förstår ni hur lättad jag är eller? :D
Texten var klar vid tjugo över men var tvungen att ordna om vissa saker, en estet kan verkligen inte låta det vara oestetiskt! Men jag får i alla fall äta muffins och popcorn idag i alla fall :D
Det är en sån stor lättnad som slagit bort allt det tunga som jag bar på mina axlar, så skönt så skönt :D
Nu blir det kvällsmat och nåt onyttigt sen :D

Blir kanske att inhandla nåt par Bamboo-örhängen för att fira detta :D
Måste ju vara fin till helgen med Per, äntligen kan jag se fram emot den :D

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
SÅ glad är jag!

/S.


Eeehm...

Jaaa..det där med att inte va inne på internet och greja innan arbetet är slut gick väl lite sissodär. Inspirationen fanns för en stund men är rätt så bortblåst för länge sen. Nehepp..om jag är riiiiktigt riktigt duktig och är klar inom en timma (utan avbrott för sån här skit) så får jag äta så många muffins jag orkar och vill äta ikväll! Eller sätta i mig en påse popcorn.
Det är jag fan värd efter en timmas bodypump och 20 minuter på löpbandet idag. Så det så!

Okej..om en timma ska jag banneme vara klar!
/S.

Lediga måndagen :)

Ledig måndag, mardrömsdagen på veckan annars :) (förrutom dansen på kvällarna som idag är inställd pga lov)

schemat idag står detta:
♥ Träna mellan typ 12-14
♥ Plugga tills svenskan blir klar (fram tills dess så är det dator, tv och småätandeförbud!)
♥ Sen får jag sitta här igen :D

Rätt gött att ha lov, fast jag önskar ändå att jag hade ett jobb som jag kunde fördriva tiden på. Roligare att tjäna pengar än att ligga hemma. Ingen som vill ha mig som anställd i Linköping eller möjligtvis Norrköping?

Nehepp..bara att börja packa träningstjoffsen nu då.
/S.

I'm a festis.

Jag och Natta på festen hos Matilda, enda bilden jag ser vettig ut på.
image147

"suck on swedish writing"

Matildas påhitt, detta är numer vårat klubbnamn.
Vi ska vara klara med en uppsats i svenskan idag, men ingen av oss har gjort det för ingen av oss tycker om att skriva efter mallar. Vi vill skriva fritt.
Det roliga med det hela är att den heter på engelska också..och kanske inte är helt sådär jävla korrekt.

...

Vet inte hur många såna rubriker jag haft på sistone..
Mår skit iaf..och jag tvivlar på att jag jag har fel. Jag känner det, jag har rätt. Tyvärr.

Abercrombie & Fitch

Jag har hitta MIN affär..det är bara sååååå mig! Såg dom först hos Linda när hon visade dessa underbaringar! Har inte orkat kolla upp sidan förrän det slog mig nu att jag bara måste hitta den.
Found it och tappade typ andan. Så underbara kläder!
Längtar verkligen tills jag får jobb och kan klicka hem allt! Allt ska bli mitt i alla tänkbara färger :D

I'm in love.

/S.


Tv-helvete.

Finns verkligen INGET kul på tvn ikväll..fan va trist.
Aja, här kommer muppiga ego-bilder från ikväll/idag. I never said I was beautiful..


Såhär såg jag ut igår ifall nån va intresserad ^^

 
Skulle jag passa i dubbelhaka?


Haha min tunga sticker upp ovanför mobilen :P
och jag fönar håret för den som inte fattar.



Jag kan va seriös...ibland.

Godnatt eller nåt. Jag försvinner nog in i böckernas värld ett tag eller en evighet ;D
/S.

Färdtjänst.

Nu har jag varit färdtjänst åt de gamla (inkl bror) x)
Har upptäckt det härliga med att åka riktigt fort..tyvärr. Jag kommer snart bli av med det här jävla körkortet. Har knappt hållt hastigheten en enda gång tror jag..eller joo idag var jag ju tvungen annars hade mormor börjat gapa :P
Började nyss höra massa ljud bakom mig men har inte sett något..tittade då i min tvättkorg och vem ligger där?
Chili såklart..

image141

God..eftermiddag.

Jag gick faktiskt upp vid halv elva. Tappade dock lusten för mat och träning när det hände en sak idag.
Aja.. ska snart upp till stugan och duscha och greja. Folk kommer hem till oss idag för att fira Robin och pappa.
Och tårtan idag blir ingen med 100kg grädde :D det blir marängbotten + topp (heter det så?) och chokladmousse (sånt därnt jox ni vet..vad heter det?). Kommer inte på vad det heter egentligen..
Sån där pulverjox som man blandar med nåt och får choklad...fan vad heter det? :P
Blir galen..

Hör av mig ikväll igen.
/S.

Pics from today.

Idag när jag kom hem så möttes jag av denna unga dam och denna gamla herre.
image133image134

Tog lite andra kort med för att vädret var så underbart :)

image135
   
Ser ni hur lustig snön är? Var som små kulor som låg över liksom ^^



Med detta så säger jag nu godnatt och hoppas på att få några kommentarer om förra inlägget. Vore kul att starta en lite diskussion om detta känsliga ämne för vissa.
/S.

Min tro.

Har just gjort klart religionsarbetet, och skrev där i om min tro för det skulle vara med om man ville.
Det är ett ämne som få tar upp faktiskt så jag skulle gärna vilja höra lite vad ni tror på och om ni ens tror på någonting, eller kanske bara kommentera min text?

Detta skrev jag iaf i arbetet:

"Jag är någonstans mellan ateist och agnostiker för jag skulle nog vilja att det fanns "något högre" fast jag tror ändå inte det. Inte just nu i alla fall. Jag har gett det en ärlig chans på konfirmationen, men jag gav upp det försöket. Jag tror inte på att det finns någon eller något där upp hur mycket jag än vill, och jag har i dagsläget inget behov av att tro på det.
Jag tror inte heller på liv efter döden eller att vi har någon slags själ. Varför kan vi inte dö och sen är sagan slut? Vore det så hemskt egentligen? Är vi inte lite egotrippade som vill tro att våra själ förs vidare efter kroppens död? Finns dom tankarna för att vi vill ha allt? Vi vill inte försvinna, vi tror att vi är mer än vad vi egentligen är."

Förtydligande: Ateist - tror inte på något. Agnostiker - vet inte ifall det finns något/någon att tro på.

Vad är din tro, har du någon?

/S.


Antroposofi.

Försök själv att försöka skriva det där fort och dessutom typ 10 gånger. Gick åt helvete för mig iaf, fick börja om flera gånger. Mitt arbete tog jättelång tid bara för det där jävla ordet. Är dock fortfarande inte klar med det, men jag slipper det där ordet mer iaf.

Åt lite gröt förut, gott. Har blivit som tokig i risgrynsgröt x)
Ska försöka träna lite imorgon, kanske blir bodypump vem vet? :)
/S.

Ekokvast.

Hejsan. Hemkommen och hungrig som fan, har bara blivit frukost och två knäcke hittils. Måste ha maat.
Pratade med min lärare idag om att jag måste lämna in mitt arbete senast kl 24 idag. Helt plötsligt så sa hon att vi ses väl ändå på blåkulla då så jag kan ju ta med mitt arbete dit och att jag måste tänka på att ha en miljövänlig kvast, för annars får man inte komma in.
I like my school x)

Nehepp, blir nog lite oxpytt och sen pluggande.
Adjökens!
/S.

Thursday.

Morrn.
Är just nu i skolan och är allmänt seg. Fick åka bussen från Askeby idag, booring. Såg iaf ingen som jag inte ville träffa. Gött det ^^
Nehepp, ska leta upp lite adresser så jag kan skicka iväg lite sålda saker.
Hejdå.
/S.

Är jag sjuk?

Det är jättelustigt.
Varje morgon när jag vaknar så känns det som att jag inte sovit nånting fastän jag inte vaknat nån gång under natten. Går omkring hela dagarna med trötta ögon, sådär som dom är efter man gråtit ni vet? När jag kommer hem från skolan så är jag helt utmattad, orkar inte ens ta tag i skolarbeten som måste in. Liksom, inspirationen till att skriva arbeten finns inte och ändå ska två in imorgon. När jag lägger mig om kvällarna så tar det mellan 5-10 minuter tills jag somnar, och så fort går det aldrig för mig. Nu framåt kvällen så får jag dessutom ont i huvudet..
Är jag sjuk? Pallar inte att bli det just nu..
/S.

Jag är körd..

Har ingen som helst vilja eller inspiration till att skriva artikeln i svenskan som ska va inne imorgon. Har suttit ett tag nu och pressat fram några ord, men det räcker inte på långa vägar.

Idag när vi var ute på morgonperioden så fick jag en chock när vi kom till stora torget. Mitt på torget, där julgranen brukar så, så står en hög björk med en massa fjädrar i sig. Kind of fult enligt mig, men folk reagerade ju iaf så då har dom väl lyckats antar jag ^^

 

För övrigt så har jag bakat chokladmuffins nu till pappa, blev några :) mumsigt! Måste nästan tjuvsmaka en!
Visst är jag duktig? :D
 image131 

Smarrigt va?
/S.

Sex och sånt..

Idag hade vi lite morgonperiod där vi hade redovisningar ute igen. Malins och deras va rätt rolig.
Sedan drog vi till Skylden och lyssnade på två från en kvinnojour, dom va ganska tråkiga att lyssna på även att det de sa var intressant. Ena av dom verkade livrädd för scenen ^^
Sedan kom Sari och gjorde dagen mycket bättre, hon pratade om sex och sånt. Haha skrattar alltid när hon öppnar käften :P alla som bor i Linköping och som inte pratat med Sari (hon som tar emot vid drop-in och så) borde verkligen göra det! Skitrolig människa som man ändå kan prata seriösa saker med.

Åkte tåget hem vid 12.10 och drog till affären för att köpa lite skit. Cyklade sedan hemåt, och det var verkligen svinkallt. Usch.
Nu har jag i alla fall fått i mig några pannkakor och ska snart göra chokladmuffins. Pappa fyller 43 idag! Grattis pappa!
/S.

Rulltårta.

Mamma har gjort rulltårtor nu, stinker i hela huset. Luktar så jävla gott! Snacka om att va sockerberoende >.<
Dock ska dom till hennes jobb imorgon. Ingen blev det till mig..tur är väl det för idag såg jag hur feta mina lår har blivit. Dom är enorma! Måste träna..måste! Dock orkar jag nog inte pallra mig in till skolan imorgon. Beror lite på ikväll.. Men jag måste verkligen skriva religionen och svenskan imorgon. Kommer inte hinna ifall jag ska till skolan på dagen.
Bläää..

Har i övrigt sjukt tråkigt just nu. Har verkligen försökt länge att skriva på svenskan men det funkar inte..min kropp vill inte. Hjärnan har liksom lagt av så det kommer inget ord när jag försöker börja. Måste imorgon dock...

Blä. Drar nog upp till min stuga nu och läser tills Gossip Girl börjar. Ingen rolig på msn ändå..blä.
/S.

..so I'm going home.

Hemma! Äntligen, trodde aldrig att den här dagen skulle ta slut!
Först var vi ute i kylan i två timmar och lyssnade på redovisningar. Kallt som fan så vi drog vid sista.. ^^
Hade engelska och sen silversmide, ringen blev allmänt misslyckad så jag är fast besluten om att nästa ska bli riktigt fin och lyckad. Hade sedan sång som faktiskt gick bättre än väntat! Tog i som fan när jag sjöng min sång så jag tror Marie-Anne blev impad ^^ var faktiskt inte så hemskt som jag förväntat mig.

Vet ni?
Igår beställde Tina och jag biljetterna till Coheed and Cambria :D :D fatta att det blir av! Och bil får vi låna! Fan va roligt detta ska bli! :D

Mamma ropar, gotta go.
/S.

Pfft..tidigt.

Morrn på er. Jag är redan i skolan, mamma började vid halv sju idag så jag masade mig upp vid fem inatt (ja, natt det var fan inte morgon då!).
Är übertrött och vill verkligen inte vara här..måste fixa inför min redovisning vid halv. Har knappt börjat.
Jaja, hoppas ni får en bra dag!
Püss

/S.


Det poppar.

Det är inte mitt fel, jag lovar! Det var någon som tog över min kropp och plockade ner popcornen från skåpet, stoppade in dom i micron och startade. Nu så finns det ju bara ett alternativ - att äta upp dom, vilket jag just nu håller på med. Vad skulle jag göra då? Slänga dom? Oh nooo..end of the world!
Ville göra chokladbollar, men hälften fanns ju inte ens hemma.

Plugg nu då x)
/S.

Life's a bitch.

Drömt dumt, tänkt dumt. Hela kvällen igår blev dum..hela dagen.

Jaja, det är ju måndag och ny vecka. Är ju lediga på fredag och har sen lov, men arbetshögen har inte minskat för det. Massor den här veckan. Usch. Dock har vi inga lektioner på onsdag, då har vi en hel dag med bara sex och samlevnad. Eh..? Fråga mig inte varför, men tydligen känner skolan att 19-åringar behöver det. Jaja, slipper lektioner.
Idag går jag till 17 >.< och så är det dans ikväll, orkar inte men nu kan jag ju äntligen uppvärmningsdansen x)
Nu är det bråttom!
Adjö på er!
/S.

No subject.

Antar att det är dags att göra det...tror jag...

...

Alltså..usch. Jag har ingen som helst aning om hur jag vill ha det..båda delarna känns fel. Jag vill inte ta det här beslutet, men jag måste. Fan också..och så ska man samtidigt palla att fokusera på skolarbeten som läggs på hög just nu. Fan också...

Gårdagen bravader.

Morrn ^^
Gick upp för en halvtimma sen..men mår faktiskt prima idag x)
man ska aldrig vara missnöjd med icke-bakisdagar!

Igår hade Matilda klassfest, ja det är ganska tragiskt att första klassfesten infaller i trean, men den var i alla fall rolig. Vi var väl runt en sissodär 20 pers inklämda i hennes lägenhet. Sing star och melodifestivalen (jag och många fler vägrade det så vi satt i köket då) var fullt på hela kvällen och det va kul att snacka med folk man annars inte pratar så mycket med. Runt 22 så spydde Frida inne på toan och däckade i Matildas säng, och då låg hon och mumlade lustiga saker som Matilda och jag hade skitkul åt ^^
Folk började dra sig runt halv tolv mot krogen och då ringde jag pappa för att bli hämtad, var så jääkla trött så jag orkade inte gå ut x)
Åkte hem och prata med Per ett tag och sen somnade jag vääldigt gott i min egna säng. Var förnuftig igår och satte ett glas med vatten vid nattduksbordet..behövligt.

Snart kommer broder hit och ska äta mat, borde verkligen försöka snygga till mig lite eftersom jag ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. Som sagt..ifall orken finns.

/S.

Hellu.

Sitter nu i skolan och har just slutat. Gosh vilken babblig klass jag har..jävla hönsgård!
Ska nu äntligen dra ut mitt cv och dela ut det..fan va gött ifall jag kan få jobb snart. Sitter och tänker på den där STOORA spindeln i duschen på gymet igår. Ta pekfingret och tummen och sätt ihop dom så förstår ni hur stor den var..fy fan. Svart med....blä.

Nehepp..cv var det. Bara att traska ut i regnet och se glad ut. Ska dessutom cykla hem sen. Ser ut som hejkomochhjälpmig!
/S.

Grey.

Har kommit från träningen nu och slängt i mig lite mat. Afro är bara så kul, alla borde prova det! Tjejer som killar.. Imorgon blir det Max-pass. Typ aerobic och styrka tror jag fast svårare och tuffare. Najs bajs :)
Fick paket på posten, en oversized t-shirt :) har redan en sån sen innan men hittade den i grått på tradera, 13 kr ;D
Nehej, nu ska jag upp och se Grey's.

Nightie!
/S.

Träning.

Nu ska jag packa i lite träningskläder och sen dra till affären och skicka iväg ett par grejer. Sen drar vi till träningen, Afropass :D
Höres senare!
Förresten, vad kan man vara på en maskerad som har film/serie-tema? Nåt som inte är alltför svårt att fixa på några dagar.

/S.

Wednesday.

Idag har varit en rätt seg dag med eurytmi självklart och sedan dans. Vet inte, men det känns som att Lina undviker att titta på vad jag gör på danslektionerna. Hon berömmer alla utom mig, och jag är ändå bättre på vissa saker än vad andra är. Jag vet själv att jag är värdelös på jazz, men det vore kul att få lite uppmuntring på det för jag vill ju lära mig. Vet inte vad jag borde göra..ska jag prata med henne eller låta det vara?
Var meningen att jag skulle dragit ut massa CVn och gått stan runt delat ut det men internet i skolan har ju självklart lagt av. Som vanligt när det är nåt viktigt man behöver.
Åkte då istället till mammas jobb efter skolan och snodde bilen från henne så jag kan åka in till träningen sen ;D
Var rätt kul att köra själv fast det var ingen "wow-känsla" som alla pratat om. Kanske beror på att jag inte fattat det själv än :P
Jaja, ska slänga i mig några pannkakor och sen...jävlar jag borde börja skriva på svenskan. Kanske får bli så..fan. Hur skriver man en artikel? o.O

Blä, hejdå.
/S.

Gossip.

Är helt jävla sjukt glad :D otroligt trött också men glad :)

Ska gå upp till min ensliga lilla stuga och se på Gossip Girl och sen ge The Starter Wife en chans, sedan blir det att sussa sött ^^
Så, godnatt på er. Sweet dreams!

image127
Jag innan Vårruset i Norrköping våren 2007.
/S.

:D :D :D :D

Vet ni?
JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN! :D :D
Klockan halv fyra fick jag pappret med kysset i godkändrutan. Fy fan va gött!
Är det nån som fattar? Jag gör det inte!
Åh så jääääävla underbart! Ska nog skriva ett tack-kort till Carina för hennes stöd och hjälp :)

Imorgon kommer jag sätta mig själv i bilen för första gången :D jag längtar!
/S.

Panicing.

Blev det där rättstavat? äh orkar inte bry mig..har bråttom som fan.
Har typ testat Elins hårrufsmetod och den har suttit i ett tag, undrar hur detta slutar?
Ska alldeles strax dra till tåget.

Idag är den stora dagen ;D hjälp..tänk om jag verkligen inte klarar det? Vad pinsamt! :S
Jaja..panik var det..
/S.

UFO.

Ska pallra mig upp till stugan för att dra på mig UFO-byxorna..måste ta kort på dom nån dag. Folk blir ju chockade när man kommer och går ^^
Orkar inte dansa!
Aja, hejdå.
/S.

Lurade ;D

Idag har jag haft körlektion och när jag skulle sticka till den så hade alla fått för sig om att jag skulle köra upp. Och dom ansåg att jag var dålig på att ljuga när jag sa att det bara är en vanlig körlektion.
Hah, ni lyckades lura er själva ^^
Imorgon kommer jag dock skylla på att jag ska till vårdcentralen för mitt lustigt illröda bett på benet.

För övrigt så har jag utvecklat min tavla idag, blev väl rätt okej. Glömde att ta bild tyvärr men det kanske ploppar in en sån imorgon.
Lyckades tyvärr få färg på mina jeans, och går inte färgen bort så vettefan vad jag ska göra >.<

image126
/S.

School.

Sitter i skolan just nu..ska snart ha svenska men nu är det fikarast ;D
Har faktiskt inte panik än inför körlektionen idag. Framsteg ^^

Yadayada.. Ska la gå upp nu.
Bye.
/S.

Mornin'!

Nu jägarns är det bråttom. Gick upp för 50 minuter sen, och vad har jag gjort hittils? Jag har tvättat ansiktet, plockat i grejer i väskan, klätt på mig och gått ner till huset och satt mig här. Ehh...vart tar tiden vägen?
Ska hinna sminka mig och äta innan jag drar vid halv, blir cykel idag >.< Aja, bra mot fettet.

Hejdå på er.
/S.

Känslor..

Nu har jag just avslutat ett samtal med Per. Vi diskuterade var framtid, om vi ska fortsätta eller ej. Vi har ju haft problem nu ett tag..känns tråkigt men är inte känslorna på rätta stället så är de inte.
Vi är båda på samma plan, att vi inte är riktigt säkra på att vi älskar varann på rätt sätt och vi är unga. Vi har gått igenom så mycket som folk i 40-årsåldern går igenom. Frågan är om vi inte tagit för mycket skada av det? Tilliten har länge varit skadad.
Vad som kommer hända vet jag inte....

Haha.

Får inte nog av den här underbara reklamen! ;D
Varför måste Sverige vara så tråkiga med reklamer?


Kris..

Läste ut HP-boken tidigare idag och nu har jag inget att läsa.
Fan.
Det har lett till att jag suttit här i en timma och bara glott på skärmen. Finns ju inget att göra på datorn, joo kanske skolarbeten men det känner jag inte för. Jag vill in i böckernas värld och försvinna från mina tankar ett tag. Eller gärna för evigt, men då anses man vara psykiskt sjuk.

Ge mig en bok.

/S.


Home.

Hemma igen efter träningen.
Var riktigt skönt och det enda jag tänkte på att jag SKA bli smal och jag SKA ha min drömkropp, vilket ledde till ganska hård träning :P
Såg några jag önskar jag slapp se igen..usch, divor.

Nu är det bara 2 dygn kvar och jag har lite smått panik, igen. Fast inatt drömde jag faktiskt att jag klarade det, vilket är första gången eftersom jag bara drömmer om misslyckanden hela tiden annars. Kändes lite bättre när jag vaknade då.

För övrigt så pekar tummen neråt..känns inte bra alls. Ingen av oss gör nåt, vill vi ens göra nåt? Jag vill inte att tiden ska visa hur vi ska göra, jag vill ha svar snart. Det är inte bråttom eller så men jag tänker inte ha det såhär länge till, vi båda förtjänar bättre än så.
Känslorna far lite hur som just nu..ena stunden nej och andra stunden ja. Frågan är bara vilket blir det slutgiltiga sen?
/S.

Hey.

Söndag igen då..fick sova till 9 idag iaf. Ska till gymet snart och träna skiten ur mig. Önskar att jag kunde gå på Bodypumpen sen, men så blir det inte. Får ta det på fredag istället kanske.

Upptäckte igår till min förskräckelse att mitt vänstra ögonlock har svullnat upp och gör ont, mamma trodde att det kanske kan vara en vagel i ögat. Idag ser det lite värre ut... HJÄLP! Hur blir jag av med den? Jag måste ju för fasen kunna se på min uppkörning och jag vill inte vänta mer! Fanfanfanfanfanfanfanfan.....

Ska tvätta ögat typ 3 ggr/dag nu och se ifall jag kan dämpa det lite. På köpet så kan jag ju ha fått borelia igen på mitt högra ben, vilket betyder isf att jag måste käka medicin och då får jag inte träna. Bläää.

Yadayada..ska väl återgå till min HP-bok. Den är hemsk! Har bara typ 50 sidor kvar. Hatar den nästan..än så länge.

Ha en bra dag :]

/S.


Jävla 3!

EN enda gång har jag lyckats logga in där på Mitt3.
Resten av gångerna så har jag vägrats inloggningen och fått begära nytt lösen i telefonen som jag sedan byter till det jag alltid har. Men inte fan funkar det när jag ska logga in nästa gång. Blir så jävla sur på dom..varför kan det inte bara funka? Nu får jag inte ens ett nytt lösen i mobilen.
Ska ringa och skälla på dom imorgon! Och dålig info på sidan dessutom!

/S.


Usch..

Klarar inte av den där som sjunger nu.. Sussi Thapper eller va hon nu heter.
En 'tant' som är översminkad som har en rökröst som inte sjunger vackert, vad är det att lyssna på?
Tråkigt att hon fick den sjukdomen, men hon borde inte få gå vidare för det.

Nordman slog Johnson & Häggqvist. Yaaaaaaay! :D
Tror folk röstade i protest mot Carola ;D
/S.

Sämst ever!

Den här tjejen har ju ingen koll på hur skrivning or what so ever fungerar. Efter två meningar så började jag undra ifall människan var seriös..
Hur sjutton orkar hon ens skriva så? Pratar hon så också? Fy fan vilken jobbig människa att ha i närheten i såna fall.
Att höra fjortis-språk kan vara det värsta, men att även läsa det var ju värre.
Tappar totalt orden när jag ser vad hon skriver, som för övrigt är totalt osammanhängade text.
Vem orkar läsa: "aa men anyways så vi typ skrattade för det var typ kul, eller okej kul för min och daniellas humor men det är inte pointen men ändå så kom en jävla kärring ba ; KÄFTEN! vi ba typ.. daa, vi får skratta om vi vill och skratta mer :O evil bitch? nej men ändå.. hihih.. HAHHA jag är så kuuuuuuul yay. not.. haha"

Är hon seriös och allmänt korkad eller är hon oseriös och har inget bättre för sig i sitt liv?

Snart...

Var ute och övningskörde förut, tränade på att backa runt gathörn och fickparkering. Parkeringen gick åt helvete men det är för att jag inte kommer överens med spegelinställningen. Går bättre med trafikskolans bil. Backningen gick super, tror nog att jag klarar det till uppkörningen. I övrigt så finns det nog inget att träna på, kan väl allt typ.
Snart är uppkörningen...får panik när jag tänker på det.

Är mitt uppe i Harry Potter och dödsrelikerna..fan så spännande den är just nu ^^
frågan är bara vilken bok jag ska läsa sen, men förhoppningsvis så är Bella klar med Eclipse.

Nehepp, dags att återgå till boken. Har just nu väldigt dålig magkänsla så jag vill inte tänka för tillfället..händerna bara skakar..har tagit en evighet att få till det här inlägget.

Jaja, hejdå.
/S.

...

Magkänslan vill inte försvinna...den biter sig fast. äter upp mig..vill inte fortsätta såhär.
fan vill bara försvinna.


TITTA HIIIT!

Är det någon här som tycker om Coheed and Cambria som vill åka på deras konsert 9/4 till Stockholm?
Åker från Linköping i en bil och vi är bara två så tre platser finns kvar!

Eller vet du nån som älskar det underbara bandet? Tipsa den personen!!

Kommentera här eller maila [email protected]

Lättnad.

Är det någon som förstår min lättnad när jag säger att jag nu lämnat in min rapport och loggbok, vilket innebär att projektarbetet är helt klart?

Det har varit jättejättekul men åh så krävande fysiskt och psykiskt.
Nu ska jag iaf bara fokusera på andra skolarbeten och på att ta studenten :)

/S.

Step Up<3

Jag är helt fullkomligt, galet, otroligt förälskad i filmen Step Up. Älskar särskilt showcase-scenen. Fy fan, om man kunde dansa som båda dom två så vore man ju fan en gud eller nåt. Rörelserna är så exakta och så jävla underbara att typ tårarna kommer.
Kan titta på den scenen många gånger om.


Step Up Showcase-scen

/S.

Miniuppkörning.

Har idag haft miniuppkörning som gick rätt bra. Skakade i hela kroppen innan, va skitnervös. Men det gick bra ändå..var bara några punkter han anmärkte på.
Måste våga ta chansen när en lucka finns i en korsning när jag ska svänga vänster. Visste inte riktigt om jag vågade chansa på mellanrummet ^^
Var lite långt in mot mittlinjen på motorvägen och så missuppfattade jag att det var 70 på en väg, körde i 50. Men nu vet jag hur det funkar x)

Måste ta och hitta en bra formulering på en mening i rapporten och sen skicka iväg den samt loggboken.
Köpte lite godis idag, kände mig värd det efter miniuppkörningen (och för att jag cyklat 8-9km idag).

Ajökens så länge.
/S.

Mr Burns.

Här är Björkö's egna Mr Burns (lever dock under annat namn - Marika).
Idag sa hon att hon utvecklat en riktig Mr Burns-näsa, och det får vi ju gratulera henne åt.

image125

Levande bevis på att man bör akta sig för Björkö Fria Gymnasium.

Chebab.

Jahopp, pappa ringde nyss och sa att han är sugen på kebabrulle, så det blir en vesuvio för mig ikväll.
Och jag som redan ätit varm mat två gånger idag..fan!
/S.

Otydlig?

Msnkonversation idag.

Jag: Får jag fråga dig en sak?
Erik: Jaa
Jag: Skulle jag passa med piercing i läppen? alltså på sidan där nere..om du fattar?
Erik: Blygläppen? ;)

Är det jag som är otydlig/dålig på att förklara eller är det han som har snuskiga tankar?

Dock skrev han sen att han faktiskt tyckte att jag skulle passa i det, men jag vet inte vilket ställe han menade - mitt eller hans?

Omkörning.

Yep, idag har jag tränat omkörningar på trafikskolan.
Var jag och en kille i Forden med Carina och sen två killar i Skodan hos Mia.
Jag va först ut och killen som skulle köra om mig vågade ju aldrig köra om typ, det fanns massor chanser han inte tog. Jag vågade ^^ dock gjorde jag ett liiiitet litet fel vid en rondell.
Killen i bilen med mig gasade som fan när han skulle iväg och bromsade lustigt, dessutom så missade han högerregeln.
Jag var bättre ;)

Måste tänka så eftersom jag har en miniuppkörning imorgon, och nästa vecka gäller den riktiga. Fy fan..magen vänder sig ut och in.

Styrketränade idag med, gick rätt så bra men jag är ju helt kass på att häva upp mig själv fastän jag har hjälpvikter. Det ska bli ändring!

Nu borde jag verkligen sätta igång med att renskriva rapporten till projektarbetet som ska in imorgon.
Försvinner ett tag.
Adjö.
/S.

Fy fan!

Ligger och tittar på animal planet där några räddade kamphundar. Dom visade bilder från slagsmål och hur sargen ser ut. Den va helt blodig och jag tänkte bara på alla de stackarna som fått kämpa där inne för sin överlevnad. Känslorna är så jävla starka just nu att tårarna fortfarande rinner.. Skriver mer imorgon när jag är vid datorn.
En sak är säker iaf, jag vill jobba för att förbättra detta. Finner inga ord för hur arg, ledsen, orolig..jag är. Fy fan..

Problem..?

Har ett litet litet problem. Är extremt kissnödig men jag har glömt att ta upp toapapper till min stuga där jag nu sitter. Ligger under det varma täcket och har det väldigt skönt, vill inte gå utanför dörren där det snöar..och Grey's är ju nu!
What to do? :P

SÄLJES!

Ni missar väl inte vad jag säljer?

Onsdag.

Har inte hänt så mycket under dagen.
Haft läxförhör på dansord idag, mina bilder såg ut som oranga missbildade grodor.
Eurytmin var som vanligt outhärdlig..kunde inte hålla käft om mitt missnöje.
Matilda tyckte att grisen skulle rymma ut genom dörren (den kom dock aldrig så långt) och dessutom ville hon vara med på bild.
So, here she is.

  

Hade personlig tränar-tid idag, så nu är mitt styrketräningsgrejs avklarat. Fick ett schema som jag ska följa i 3-4 månader och sen byta. Mitt kroppsfett va typ 32% eller nåt, men det ska ner till iaf 25% tills...augusti.
Skulle försöka häva mig upp, alltså häva hela min kroppstyngd, och jag klarade precis 2 gånger. Haha, jag är klen.
Men nu är det iaf avklarat och ska kämpa för min drömkropp som jag en gång haft.

Cyklade hem med mössa på mig och såhär såg jag ut i pannan sen (har en liten snodd som håller mössan på plats som fanns i från början).

  
Underbart vackert.

/S.


Nightie.

Nu ska jag upp till min stuga och se Gossip Girl..har blivit ett litet beroende ^^
Ska nog ta med mig glass och eventuellt en kokosboll x)

Kanske skriver från mobilen sen.
Natti natti.
/S.

Redovisning.

Idag har jag haft fullt upp.
Först träffade jag Lotta för att ta igen lite som jag missat, och sedan var det redovisningar för allas projektarbeten. Några var kul..andra mindre kul. Lollos var underbar när hon beskrev döden ur ett rättsmedicinskt perspektiv. Haha, vår kära och älskade Lollo.
Tina och jag sprang på lunchen och köpte t-shirts till redovisningen och sen klippte vi lite och grejade. Själva redovisningen gick sådär för min del. Tappade bort några steg, hittade på lite andra grejer och gjorde saker i fel ordning. Men förhoppningsvis så märktes det inte. Försökte le....

 
Usch..varför blir jag aldrig bra på bild? Är jag sådär ful?

Men men..nu är det över. Tack gode gud säger jag bara!

Är dödstrött nu..ska nog läsa lite och sen plugga >.<
/S.

Dans.

Tänkte bara säga adjö till er innan jag drar till dansen.
Kommer bli tufft idag igen, kan ju inte uppvärmningen ens. Usch...får träna tills nästa vecka.

Adjö.
/S.

Coheed and Cambria?

Är det någon som ska till Stockholm för att se Coheed and Cambria den 9 april? :D
/S.

Dagen.

Dagen blev sissodär.
Hade först en ickeexisterande engelskalektion där jag inte gjorde ett skit och på lunchen dansade Tina och jag för Lina. Hon blev imponerad och inspirerad sa hon ^^
Sen hade jag eurytmi, där jag knappt va deltagande eftersom Lina ville prata om rapporten med mig och efter det så fick jag inte delta längre. mohaha..
Svenskan och bilden var bara tråkiga..jävla redovisningar.

Tummen pekar just nu mest neråt..

Ska nog ta och sova efter att jag ätit snart, kommer inte palla dansen ikväll annars.
Stegräknaren stod på typ 13000 innan den dog, vilket den gjorde för en timma sen. Ska se ifall jag får liv i den.
/S.

En troligtvis icke-sur måndag.

..first ever I think.

Idag är det måndag och jag sov fram tills för en timma sen. Inte varje måndag man får en sådan lyx ;)
Jag tror faktiskt att jag inte är sur idag..men däremot lite känslomässigt rubbad och orolig.
Har drömt världens mardrömmar om uppkörningen igen. Den är farligt nära nu tyvärr..jag kommer misslyckas.

Eftersom Per och jag inte har det så bra för tillfället, och pratade fram tills tolv igår så mår mitt psyke inte så bra. Men vafan, leenden kan komma fram ändå.
Jag har dessutom panik, imorgon där det dags för redovisningen av projektarbetet. Hjälp, jag kan inte stegen.

Usch.....nu ska jag till skolan och ha eurytmi! Kommer nog skriva ännu ett hatiskt inlägg om det senare när jag fortfarande känner min irritation mot ämnet.

Adjö!

/S.


Helgen.

Helgen var väl okej..dock var det inte så bra mellan Per och mig.
Har haft dumma tankar hela helgen tyvärr..

Det är nåt med Jönköpings resecentrum och fyllon alltså. Varenda gång jag kommer dit så blir jag förföljd av dom. Eller jaa.. 8/10 gånger i alla fall. Läääskit.
Tur att man inte är där mer än 2 ggr/månad ^^

/S.

Jönköping.

Just nu sitter jag på rese i jönköping. Gud vilket roligt tidsfördriv.. Inte. Bussen går om 20 min till linköping.. Haha innan helgen visste jag inte ens att jag hade internet på min telefon men det här gör ju resorna mycket roligare;) men nu ska väl jag återgå till att glo på tråkiga människor.
Adjö.
Puss på er.

I sängen

Just nu sitter Per och jag i varsitt hörn av sängen och är inne på internet på varsin mobil ^^
Just nu är det sådär mellan oss..båda är lite tveksamma och känner att nåt fattas. Känns inte så bra...får väl se ifall vi ska jobba på det eller inte. Hoppas bara det blir bättre under dagen.....
Hejdå.

RSS 2.0