I-landsproblem.

Kom hem idag med alla fingrar i behåll idag och det är minsann en sak att vara glad över.

Men mindre glad är jag just nu för jag ska nu lämna sköna soffan för att gå till gymmet och spinna. Vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte....

Fingerlöst?!

Om 45 minuter är det dags för träslöjdsverkstad och jag är redo! Kanske kommer jag hem med en ny Evert? Och inga fingrar..


Tänkte om ni ville veta.

Tidigare har jag bara hört dunk, spring och borrande från grannarna ovanför. Och toalettbesöken får inte glömmas. Jag hör allt.

Men nu, helt plötsligt, strömmar musik ut ur högtalarna där uppe. HÖGT! Ja, utöver dunkanden då. Det är nån form av lugn musik, lite i karaktär som panflöjtsmusik fast utan någon panflöjt. Logiskt va?


Ett födelsedagskort jag fick på min födelsedag av arbetsgruppen.

Kokta morötter.

Ja det är min hjärna för tillfället och i eftermiddag ska den kunna ta in information ur tre böcker. HAH good luck with that. Anledningen till detta tillstånd i hjärnan kallas tenta, begreppstenta. Klockan 8 öppnade jag tentan och tre timmar senare klampar jag ut därifrån med hjärndöd och svullen högerhand med kramper i.

Karln lämnade mig idag också med två galna katter som verkar skitsura på varandra av oklar orsak. Dock kommer han hem onsdag eller torsdag så jag behöver inte vara ensam med surpupporna hela veckan i alla fall.


Say hello to the camera.


Innan bråket bröt ut.

Finn ett fel.


Nåja, förutom att jag har typ 100 skor huller om buller.

En dag i veckan.

I veckan såg jag ut såhär när jag skulle gå ut. Jag tyckte det var lite kallt.


En fredag.

Helg intogs för 7½ timma sedan och vad jag har gjort sen dess? Suttit i soffan, handlat, lagat taco, kollat på Idol, skjutsat pojken till hans vänner och kollat på dålig film. Och ätit Juleskum såklart. Ja det var min fredag det.


Min pöjk

Lärande, värdegrund, utbildning, det professionella objektet, didaktik, undervisning...

Alla dessa jäkla begrepp! Och det där är inte ens 10% av vad jag försöker trycka in i min skalle. Begreppen tar liksom upp hela min värld just nu och jag känner att det inte finns tid för dom idag, men vill jag fortsätta utbilda mig till lärare så får jag kämpa några dagar till..
Reflections.

När jag var 14 år betydde musiken allt. Den var mer än bara musik. Den reflekterade livet och bestämde hur bra eller hur dåligt jag skulle må. Jag kunde liksom styra det där lite själv beroende på vilken musik jag valde att starta.


Musiken har alltid varit ett uttryck för mig att få ut mina känslor och ja, vilken 14-åring har inte känslor i överflöd?

Evanescence
- Ingen ser mig, olycklig kärlek..

Within Temptation - Gav och ger mig fortfarande ett inre sorgset lugn, en befriande känsla.

Sum 41 - Energi! Kunde drömma mig bort till usa och high school.

Popsie - Bra sång, sådär fjortisaktigt bra.

Nightwish - Får fortfarande en obeskrivlig känsla när jag lyssnar på deras gamla album när Tarja sjöng. Jag blev både glad, sorgsen, lugn och energisk.

Sonata Arctica - Hallå, hur bra är dom inte då? Lite samma känsla som Nightwish..Ja det var nog de banden som jag nu minns avgörde min känslomässiga hormonbana. Idag kan jag fortfarande vara känslomässigt uppochner men väljer oftast att stänga av mig själv. Varför gör jag så? Varför är det en skam att vara uppochner ibland?


Idag är en sån dag när jag bara vill ligga under täcket och lyssna till Sharon den Adel's (Within Temptation) ljuva stämma så jag kan få förvärra min nedåtgång lite till, ända tills jag orkar kliva upp av mig själv starkare än innan jag lät mig brytas ner.

Men det slutade med att jag lät det svämma över 5 minuter och sedan tryckte jag undan allt vad som kallas känsla. Att vara likgiltig kan ibland vara passande om man inte vill "skämma ut sig".


Tuff brud i lyxförpackning.

Min käre sambo tycker att jag slösar mycket pengar, d.v.s. att om jag köper två klänningar under ett år så är det att storshoppa ;) men tji fick han när jag gjorde Lyxfällans test!
A masterpiece?


Ond tisdag.

Att få sova till kl 8 imorse var väldigt skönt förutom de stunder jag trodde att någon stack en kniv i mig. Jag finner det faktiskt ganska roligt att jag har en grotesk mensvärk sista gången jag har preventivmedel med hormoner i. Mensvärk hade jag innan jag började med preventivmedel. Kanske känner kroppen av att en bra förändring kommer ske?

Nåväl. Har nu på morgonen försökt plugga till den eviga begreppstentan som jag aldrig tycks klara och ja. Det känns på nåt sätt lite deja vu över att titta på begreppen. Kanske för att jag kämpat med dom förr?!

Ohwell, jag ska väl hoppa in i duschen och laga mat innan vi ska ha bildverkstad kl 13.


Bra start på morgonen!


Svar på tal.

Blev brutalt tvingad av Susanne att svara på en enkät och ja..det är bara att lyda helt enkelt ;)

1. Hur länge har du bloggat? Jag har enligt arkivet bloggat sedan juni 2007 men jag raderade allt då, och egentligen började jag nog blogga under år 2005 eller nåt sånt.

2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Jag ramlade av en ren slump in på Kenzas blogg några månader innan jag själv fixade en blogg och det kändes som att öppna någons privata dagbok. Det var som en gratis skvallertidning. Jag minns att jag var jättesur för att människan var 2 år yngre än mig och så jävla snygg. Nu är hon fortfarande lika snygg och fortfarande 2 år yngre än mig men sur är jag inte längre, bara aningens avundsjuk ;)

3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Alltså Kenzas blogg var ju den första jag hittade, men jag fattade snabbt tycke för Stina-Lee. Men första förälskelsen inom bloggvärlden var helt klart Nevnarien! Hon var som mig - lite misfit (misstolka mig rätt) med en otroligt bra musiksmak. Och vi får inte förglömma hennes fantastiska illustrationer.

4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Tja, vad ska jag säga? Jag var patetiskt kär i min dåvarande kille och då hade vi varit ihop i 3 år. Vi hade ett väldigt destruktivt förhållande på många sätt. Jag insåg inte då att jag höll på att förlora mig själv i förhållandet eller att det inte var menat att vara, men då var jag lycklig och levde på "lånad" kärlek. Jag kan bara säga att det är en tid jag inte ångrar men det finns misstag jag inte gör om igen.

5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Dessa läser jag regelbundet varje dag (och i inbördes ordning): Kenza, Foki, Egoina, Spiderchick, Kissie, Tyra och Blondinbella. Jag tittar även regelbundet in några gånger i veckan hos: Kristin, Susanne, Kardemumma Gumman, Lindas sminkblogg, Nevnarien och Linda Blom.

6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? Eh...kategorisera självaf.

7 Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om, länka. Jag måste nog säga Blondinbella. Hon är otroligt driven inom ALLT hon gör och vill ha 100 järn i elden samtidigt och nöjer sig med att aldrig spendera tid hemma. Jag är inte alls sådan. Jag ger lite lagom av mig själv i det jag gör och lägger självklart krut inom det jag brinner för. Jag är även nöjd med att ha fullt upp vissa stunder men jag är väldigt nöjd om jag får avsluta dagen i soffan framför tvn. Blondinbella är ofta ute på vift både inom landetsgränser men även utanför och någon gång ibland skulle jag tycka det vara roligt, men varje vecka? Nej tacka vet jag mitt kära hem.

8. Nämn en bloggare  som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om, länka. Egoina. Hon är visserligen aningens(!) spontanare än mig, men jag kände en viss likhet mellan henne och mig när hon var singel. Hon uttryckte sig på samma sätt som jag när hon blev singel, hon och jag genomled en liknande process för att börja tycka om sig själv igen. Så jag känner igen mig mycket i henne.

9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Jaa, vad tycker ni? ;) Nä men det är väl ett sätt att hänga med i min vardag antar jag även om jag inte delar med mig av ens 10 %. Jag skriver inte bloggen för någon annan än mig själv men jag vet att vissa vänner och några i familjen läser den.

10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Jag antar det? Den är ju trots allt skriven av mig. Jag delar som sagt inte med mig av mycket men det är ju å andra sidan så jag är i verkligheten. Det är kanske inte alla som får veta vad jag känner innerst inne medan vissa vet utan att jag behöver säga något.

11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? I början tänkte jag inte alls på att vänner och familj kunde läsa vad jag skrivit, men efter att jag gjorde en nystart för ungefär ett år sedan är jag mer försiktig. Jag skulle vilja skriva av mig all skit jag känner men å andra sidan skulle jag antagligen trampa folk på tårna då samtidigt vilket helt enkelt inte är värt. I dagsläget delar jag med mig av det jag vill och inte ett uns mer vilket passar mig utmärkt.

12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Om jag och sambon har bråkat (vilket iofs inte har hänt än), om jag blivit besviken på eller sårad av en vän, var jag jobbar när jag vikarierar och sådana saker. Jag gjorde misstagen att skriva ut om jag blivit sårad/besviken på en vän eller av dåvarande pojkvännen och skrev många inlägg jag senare hade världens ångest över och fick radera. Att jag inte vill skriva ut var jag jobbar har med tystnadsplikt att göra.

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? a. Jag skriver för min egen del då jag behöver få utlopp för min skrivarlust i annat än tråkiga skolarbeten. Alla människor behöver bekräftelse och mina fina vänner, och även okända människor ibland, ger mig många fina, kloka och roliga kommentarer.

14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Till viss del men som läsare får man långt ifrån hela paketet. Det märkte jag när jag träffade Tyra och Kenza. Jag fick verkligen inte lära känna dom mycket men ja, de är väldigt reserverade i sina bloggar och det var roligt att få den insikten.

15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Läs punkten ovan vilka jag träffat från bloggvärlden ^^

16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Ja se bara vilka elaka kommentarer som människor skriver till bloggare. Är man inte stark i sig själv så kan det nog skada personen i fråga väldigt mycket.

17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Nej och tacka gudarna för det! Jag har bara hittills fått snälla och kloka kommentarer och jag längtar verkligen inte efter att få någon tanklös kommentar.

18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Jag har säkert blivit missuppfattad p.g.a. dålig formulering från min sida, men var tjänar jag på att vara elak? Tycker jag att personen i fråga ser förjävlig ut på bilden han/hon lagt upp på sin blogg så väljer jag att vara tyst istället.

19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Jag får många idéer som jag vill blogga om, men gör jag det? Nej. In the end är jag för trött, orkar inte formulera mig osv osv osv.

20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Den här bloggen kommer nog inte leva många år till, men däremot kan jag se mig själv om två år med en ny blogg där jag skriver om mina åsikter kring mitt blivande yrke.

21. Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. Hm.. Kristin, Spiderchick, Tyra, Therese och Emma Roodla.
Oh herre min gud. Vilken jäkla tid den här tog! Men rolig var den..


Freitag!

LEEEEEEEEEEDIIIIG!

Woho! Idag fick jag en misslyckad sovmorgon då karln envist inte kunde låta mig få sova :P men nu är jag duschad och fixad. Har inte ansträngt mig med varken hår eller smink, förutom i lördags, på över två veckor. Det kändes som ett riktigt lyft.

Nä nu ska vi hoppa iväg till stan. Alternativt gå.


Sitter nu och väntar på att passet ska bör...

Sitter nu och väntar på att passet ska börja kl 19.35. Bredvid mig sitter två surpuppor som hittar allt mellan himmel och jord att gnälla om. Jag ber dom seriöst snart hålla käften. Tänker minsann inte stå bredvid dom på passet om de ska gnälla om att det är jobbigt och avbrutna naglar. Människor...


Bodypump.

Tjohej!
Här sitter jag och absolut inget gör. Om en timma är det dags för min underbara Bodypump (dock utan min favoritinstruktör) och jag tänker kicka ass. Har ätit så mycket onyttigheter igår och idag så jag får nog lägga på ett kol om jag ska bli av med skiten..

ÅÅÅÅÅHHHH!!! Bilder funkar fan inte att ladda upp. :@

God morgon LöverZ!

..som Egoina skulle sagt.

Idag mår jag lite bättre jämfört med igår och det beror dels på att jag tar helg idag, jag ska träffa arbetsgruppen snart och har även bakat åt dom samt att min kära sambo kommer hem efter två veckors övning :)


Bilden har inget med inlägget att göra men denna bakelse fick jag av min kära arbetsgrupp på min födelsedag.

???

Nu vet jag inte vad jag ska göra längre. Vad ska jag bli nu då? 1½ års lån går åt helvete. Inte en chans att jag kommer tillbaka. Fan fan fan fan fan.

Dröm fina drömmar..

Den här marmorstatyn finns inne i Norrköpings Konstmuseeum och heter "Direktör Pehr Swartz" och är gjord år 1925. Jag visar inte den här bilden på honom för att han är vacker. Han skrämmer mig snarare.

I svenskan har vi fått till uppgift att välja ut ett konstverk att göra en historia till. Min handlar just om elake direktör Pehr Swartz som aldrig haft en fru och som heller aldrig fått några barn. Han hatar barn. Barn gör honom till en snäll man och inte vill han vara snäll. Se bara på hans far, han skaffade fru och unge och genast blev han stadens snälle farbror Claes.
Ja, resten av historien har jag inte hittat på än men det löser sig nog imorgon på svenskan. Improvisation ftw!


Say hello to Evert!

Evert är en fågel (det ser väl vilken kotte som helst?) som kan användas för att känna så potatisen är klar, eller som i mitt fall så kommer han sitta i blomkrukan. Han tillverkades idag på träslöjden av braiga moi och jag är SÅ stolt!

P.S. Jag skar mig inte en enda gång..

Blåbärsgröt.

God morgon!
Såhär tidigt har jag inte varit uppe på nästan en vecka och det var riktigt segt att släpa sig ur sängen. Har nyss imundigat frukost i form av blåbärsgröt, här ska magen få arbeta!

Receptet hittar ni HÄR, och för ännu fler grötrecept så kan ni kolla HÄR!


Serverade med lite blåbär, jordgubbar, mjölk och lite socker.

Två dagar bakåt i tiden.

Lördagen var en fantastisk lördag. Lördagen den 13e för att vara exakt. Vad gjorde den då så fantastisk?

I korta drag; Jag, Kristin, Emma och Elin kollade på Mia Skäringer. REKOMMENDERAS!
Efter Mias show Dyngkåt och hur helig som helst vandrade vi till en restaurang och åt 3-rätters där vi spenderade många timmar och delade många skratt. Underbara tjejer, er har jag aldrig tråkigt med!

För att få utförligare information kan ni läsa HÄR ;)


Jag skulle gömma telefonen för att inte visa att jag fotar maten. Känns lite sådär pinsamt när jag inte har nån stor blogg..


Huvudrätten: Sovlaki, tzatziki, ugnsgrillade paprikor och champinjoner med potatisklyftor.


Efterrätten var marängsuisse som inte alls var marängsuisse. Det var bara vaniljglass med mycket grädde, liiiite chokladsås och ingen banan. Men syfilis fick vi.


En helt vanlig måndagmorgon.

Men var ska de annars parkera liksom?


Bara jag som ser det komiska?


Stronger.

Helt sjukt hur man kan känna sig starkare efter ett Bodypump-pass när man tagit ut heeela kroppen rejält. Känner mig som starkast när jag kliver ur gymmet och går hemåt. Konstigt det där.

Herregud skriver som en kratta här med darrande armar. Nä, dusch på detta.

Blivande köksmästare?

”Jag är med och tävlar om en Bosch köksmaskin från whiteaway.se inne hos Kardemumma Gumman, ta chansen du också!”

 

Snälla snälla ge mig! Lite effektivitet och fler valmöjligheter i köket skulle inte skada för en fattig student.


En dålig fredagskväll.

Sitter i soffan med Max, andra glaset vin, nymålade naglar och Spiderman 2 på tv. Det hade känts helt okej ifall en viss pojkvän inte hade varit på övning och om det inte varit Magaluf Reunion-kryssning just ikväll. Så ja, jag har haft bättre fredagskvällar.

Konstig dag.

Idag har minsann varit en..lustig dag. Både dålig och bra på samma gång. Konstig liksom.

Dagen började med att jag klev upp kl 7 för att flytta på bilen och sedan plugga lite (hör ni, redan där börjar dagen konstigt). La mig en stund innan jag sprang ner och köpte en bok av en tjej för 100 kr. Billig studentlitteratur är alltid välkommet! Åt sedan frukost och diskade det enorma berget på diskbänken och begav mig sedan mot Norrköping city (fint skare va!).
När jag kom fram till biblioteket insåg jag vilket jävla skoskav jag började få på hälarna. Nåväl, tänkte jag och tog mig ett kik på stan och helt plötsligt låg en partyklänning i en påse som jag råkat betala. Ooops.

En promenad från stan brukar normalt ta mig 10 minuter men idag tog den fan 30 minuter, och vad fick jag för det? Ett par rejält förstörda hälar kan jag lova. Eller jag har haft värre förut men det är nu blåsor över hela hälarna och lite skinn som försvunnit. Skit.

Dagen fortsatte med tvätt och har därför sprungit som en idiot mellan tvättstuga och lägenhet idag. Insåg för ungefär 4 timmar sedan att min mobil var död. Verkligen död! Hade testat ladda den, trycka på "menyknappen", låsknappen och skrika på den. Inget funkade. Men tänka sig..för en timma sen funkade den helt plötsligt igen. Ska nog fan lämna in åbäket för såhär orkar jag inte ha det i ett år till.
Och under tiden mobilen var död så har hemtelefonen gått varm. Har pratat med pappa, mamma, en jobbrelaterad person och så har någon okänd människa ringt som inte ville svara i andra änden av luren.

Så ja. En lustig dag med både trevligt prat i telefon, införskaffande av böcker, smärta och död mobil som nu återuppstått igen. Nu hoppas jag bara kvällen fortsätter på ett bättre sätt.

Jag har inga problem med att få upp den.

God morgon!
Nu sitter jag här redo att åka till Linköping för att bråka med barnmorskan om mina preventivmedel, träna med Tina och sedan jobba på nattdagis (nattis) kl 13-21. Kommer bli en låååång dag men det ska bli riktigt roligt. Ringde just arbetsplatsen och frågade lite om dagen och fick reda på att vi kommer äta kvällsmat och titta på Bolibompa bland annat. WOHOO! På arbetstid liksom!

För övrigt vaknade jag såhär. Nog för att jag vill ha volym i håret men allt behövde väl inte samlas på 1 kvcm (kvadratcentimeter)?


Jag får minsann upp den!


Skönhet innifrån?

Fick idag ett SKITGULLIGT mail från en tjej på Facebook. Snacka om att det gjorde min dag. Leendet går inte att klistra bort från läpparna och ja. Fan va bra alla stora bloggare måste må när de får såna här kommentarer varje dag. Tänk att få såna kommentarer varje dag. Jag skulle nog aldrig må dåligt igen. Shit vilken påverkan vissa ord har på oss människor..

"Hej!
Jag såg dig på Kenza och Tyra show, ville bara säga att fytusan vad snygg du blev! Det bara sken om dig och du blev skitsexig. Ville verkligen bara ha det sagt, ha det fint!
Hedvig"


Liksom HALLÅ! Underbara människa, tack för dom orden! ♥


Det sägs att jag fått min skönhet från pappa.


Öööhh..

God morgon.
Jag har varit på benen i en timma nu men vaken är jag inte för det. Ska nämligen jobba på mitt gamla arbetsställe i Linghem idag och ska ta tåget om 20 minuter. Det ska bli roligt att träffa alla igen, alla har inte varit där när jag jobbat nu i höst så det ska bli riktigt roligt. Önskar jag vore lika pepp på att jobba som jag är på att träffa personalen men men..

Blir en hektisk dag och det är väl lika bra att jag börjar nu. Good bye.


Bilden har absolut inget med inlägget att göra men vatusan, ni måste ju ha nåt att skratta åt.

Call me grinig.

1. Jag vill inte gå ut.

2. Jag vill inte träna.

3. Jag vill stanna under filten.

4. Jag vill inte jobba imorgon.

5. Jag har tvättid imorgon - hur löser jag detta?

6. När ska jag ha tid att gå till biblioteket?

7. JAG HATAR SNÖ!


Sitter nu på svenskaverkstad och läser bar...

Sitter nu på svenskaverkstad och läser barnböcker. Det är tur vi jobbar hårt i skolan ;)


Testar att mobilblogga. Spännande!

Testar att mobilblogga. Spännande!


Boken med stort B.

Här sitter jag med Bibeln. Det är som vilken måndag som helst. Typ.


Krutet är kvar!

God morgon!
Idag är jag ledig vilket skulle kunna vara ett ypperligt tillfälle att jobba men söndagarna är så deprimperande att jag inte får någon lust till det. Kom fram till inatt, under alla de sömnlösa timmarna, att jag har en del plugg att ta tag i idag och inte fasen hade jag gjort det om jag jobbat hela dagen.

Har för övrigt ägnat en stund nu på morgonen med att titta på Pantertanter. Ytterst underhållande med all permanent och plåtteriplåtter. Det är krut i tanterna alltså!


Söndag.

Nu åkte han och jag började självklart tjuta. Well well. Ses om två veckor då. 11 dagar. 264 timmar. 15840 minuter. Typ. Inte för att jag räknat. Eller så har jag det.


Nä. Återgår till att rensa svamp och äta juleskum.

Fierce!

Efter programmet igår tänkte jag på vad jag hade velat säga mer. Det kändes inte som att mina ord räckte för att visa hur tacksam jag är. Liksom..det är som Kenza sa, idag känner jag mig snygg. Frisyren är HET och enkel för en totalt ovetande som mig, jag har lärt mig hur jag kan sminka mig och jag vågar nu mer prova kläder som jag inte ens tittat åt tidigare. I'm hot, som Paris Hilton skulle sagt ;)

Så tack tack tack tack tack tack!
Nyduschad, nysminkad (då man är som snyggast?) och med min nya GRÖNA klocka.

FIERCE!

Kenza & Tyra show- min dröm.

Här får ni frossa i mina 15 minuter i rampljuset. Enjoy and DON'T laugt!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!


My B-day.

Min dag igår var ganska....normal. Började morgonen med att Macke och hela hans grupp sjöng för mig i telefonen. Inte alla som får ett helt gäng soldater att göra så ;)

Dagen fortsatte med frukost, Vakna med the Voice och gratulationer som strömmade in på FB.

  

Katten stirrade lustigt på mig hela morgonen. Tittade mig i spegeln men såg inte fulare ut än vanligt. Hon kanske försökte sno mina presenter?

  

Försökte ta bra kort. Gick sådär. Var alldeles för trött.

 

Åkte sedan till skolan och spenderade tiden 10-17 med att lyssna på en mysig tant(?) med otroligt irriterande röst. Hon använder inte styrkan från magen när hon pratar och därför är det både jobbigt och sövande att lyssna på henne. Men mysig är hon. Och jag fick även en trisslott och ett fint kort från min underbara arbetsgrupp, bild kommer kanske ikväll eller imorrn :)

Underbara Marika kom förbi med lite presenter till mig. TACK! Tror minsann hon försöker göra mig fet! ;)
Och här är de övriga presenterna jag fick i lördags av pappa & Åsa och farmor.

   

Och just det! Macke kom hem igårkväll också :) vi spenderade kvällen med att laga mat, jag kollade på DH och han spelade på datorn och sedan la vi oss tidigt och somnade inte. Tja, en helt vanlig kväll med andra ord.

Grattis till mig!

Hipp hurra för Sanna idag, för hon är så snäll o gla'! (Originaltext: Bamsefar...)

Idag är min 21'a födelsedag, jag blir alltså 21 år idag och vad firar vi då egentligen? Att det är gamla myndighetsåldern? Att jag nu får åka på Viking Lines helgkryssningar? Att jag får gå på krogen i USA?
Hur som helst så tänker jag minsann inleda meeeeeeeeeeeed.........

FJORTISPOSEN!


Jag har nog 100 bilder till med den där jäkla posen men vad tusan. Vilket långt inlägg det skulle bli då!
Låter er istället säga grattis ;)


Mmmmmmm..

Sitter här med en väldigt väl utförd chai latte. Med myyyycket skum!
Broke?

Har Idol dåligt med pengar?

Varför skulle de annars sälja idolernas kläder? Vem vill för övrigt ha kläderna som de svettats kopiöst i?
Ja jag vet att pengarna går till UNICEF, men visst är det roligt att låtsas-konspirera?

Be en bön för Kissie?Den här reklamen fanns igår på Kissies blogg. Är det bara jag som ser ironin?

Tror inte Svenska kyrkan stöttar Kissie. Eller? Vore i och för sig väldigt roligt om de skulle göra det.

PAIN!

Det var länge sen jag tog i så mycket. Hade stora pölar runt mig med svett. Jag är inte den som svettas så lätt men nu bara flög all svett ur mig. Eller rann, jag är inte säker.

Jag körde Bodypump nyss förstår ni och nu sitter jag här som en däckad padda.

Jag tog i enda från tårna så de krampade och vågade mig på att ha lite mer vikter trots att jag inte tränat på ett tag. Tro mig, jag kommer få lida för detta. Rejält!

Vi fokuserade på axlar (AAAJ!) och ben idag (AAAAJ!) med alla dess möjliga dödande övningar. Men på't igen på onsdag när träningsvärken är som värst. Woho..

RSS 2.0