Tisdagskväll.

Sitter nu här i sängen och vill sova.
Det blev tacos att äta ikväll, fruktansvärt gott och det piggade upp mig för en liten stund. Men just nu ser jag mest fram emot att lägga mig här under det perfekt varma täcket, ligga på Pers varma och muskulösa arm och titta på Rederiet med honom för sällskapets skull.

Mamma ringde förut också, var riktigt kul att höra från henne. Oj så bra hon har det där i värmen med Kimmo. Saknar Mallorca. Pappa och jag hade det så skönt och problemfritt där. Skulle lätt kunna göra om det igen med honom. Att ligga på stranden hela dagarna långa, dricka Sangria och Bacardi Breezer och titta in i vartenda stånd och affär. Att ha alla försäljare efter sig och köpa färsk frukt på stranden. Nu idag så har det varit marknad i Alcudia men mamma hittade tyvärr inga såna planscher som pappa och jag köpte där. Hoppas hon köper hem något till mig, gärna en flaska päronvodka eller något fint linne eller klänning. Oj oj, nu svamlar jag iväg. Längtar så efter värme..

Nej, dags att lägga sig på Pers arm och kolla på det meningslösa Rederiet..men det känns lite nostalgiskt så som när jag var liten och fick vara uppe en timma längre varje torsdag för att titta på Rederiet med pappa.

Godnatt bloggvärlden, en ny dag imorgon skall komma.

Efter en heldag på kurs.

Hej hallå!
Äntligen är jag hemma! Dagen har varit sååå lång! Från 9-16.30 har jag suttit på stresshanteringskurs, som hade två fikapauser och en timmas lunch. Fick inte ut ett jäkla skit från kursen. Hade sett fram emot denna jättelänge, trodde liksom att det skulle vara diskussioner och förslag på olika saker som kan hända som orsakar stress. Inte då. Vi fick lyssna på en kvinna som är sjukgymnast och hon rabblade bara en massa fakta. Skoltrötta jag kunde knappt hålla ögonen öppna och fick knarka tuggummin, dextrosol, vatten och godis för att hålla mig vaken. Vi hade också en kort muskelavslappning och en avslappning (som jag somnade på).
Det kändes nästan som att kursen gjorde den inre stressen värre än bättre. Jag lärde mig inte ett jota om hur man ska hantera stressiga saker som personlig assistent, allt passar bara in på hennes jobb och på fritiden. Nej, den var dålig.

Nu ikväll så ska jag försöka ta tag lite i disken, kanske laga någon mat och kolla på Top Model. Sedan ska jag sussa sött. (Fick inte kycklingrullen i ansiktet igår, somnade faktiskt efter det). Hoppas ni andra haft en bättre dag än jag ;)

Fångad i en stormvind med pizza i ansiktet.

Så känns det i huvudet just nu. Vet inte hur många sms jag skickat fel eller hur många telefonnr jag skrivit fel. Huvudet känns alldeles urblåst så det blir att lägga sig tidigt ikväll. Kan inte förstå hur sjukhus kan dra luften ur en så där.. Herregudars, hoppas jag slipper det på ett bra tag.

Imorgon är det kurs vilket inte lär göra huvudet lättare men Dextrosolen följer med och en massa vatten. Så vaken kommer jag förhoppningsvis hålla mig, Ida är ju med också så kul lär vi ha åt alla andra jobbiga personer :P

Dags att ringa Per för att kolla ifall han vill ha pizza eller liknande när han kommer hem. Hoppas bara jag inte somnar under tiden jag äter..det skulle nog inte vara vidare värst attraktivt. Så ifall jag inte skriver mer ikväll så vet ni att jag sussar sött med pizza i ansiktet.



Äntligen hemma!

NU är jag hemma. Fick jobba över till 17 idag då min arbetsgivare fick åka in till sjukhuset. Men mer pengar till mig så jag gråter inte! Dock så har jag knappt ätit något idag. Käkade frukost vid 7.20 och käkade ett äpple vid halv tio. Sprang vid halv tolv hem för att hämta mitt bankomatkort så då passade jag på att fixa iordning en liten macka att mumsa på när jag sprang tillbaka till min arbetsgivare. På sjukhuset så var det full rulle hela tiden så någon tanke på mat fanns aldrig förrän vid fyra då jag åt ett äpple. Det är hela min dagskost. Att äta lite är inte min kropp van vid så jag sitter nu med en tallrik flingor för att sedan äta något ikväll, blir nog en pizza eller nåt.

Dags att ta det lugnt och kanske städa snart.

Måndag.

Godmorgon.
Är uppe med tuppen idag igen för att jobba, igen. Denna måndagen är inte bra. Vaknade av att mobillarmet skrek och att det var varmt och skönt under täcket men fruktansvärt kallt utanför. Ska gå om några minuter, börjar åtta och slutar tolv. Sedan får jag se ifall det blir någon powernap. Skulle behöva gå ringleden eller nåt idag också men får se hur halsen mår.

Nej, dags att jobba till sig lite pengar. Skriver när jag kommer tillbaka. Ciao.

That's life.

Hej hopp.
Drog ut till Per så vi satt i garaget och käkade kokosboll och drack cola. Blev inte mycket vettigt prat men det är skönt att ibland prata om ofarliga grejer. Kom hem runt 17 och har sedan dess glott på One Tree Hill och pratat i telefon med farbror. Var ingen fara att jag kommer dit på fredag. Skönt, då slipper jag ha dåligt samvete.

Nej nu ska jag ställa mig och diska, något jag skjutit upp på IGEN. Blir så trött på mig själv. Varför kan jag inte ta mig i arslet och diska varje dag? Ska också ner till Ica igen och handla lite. Blir stekt lax, pasta (färsk?), sallad och kall sås innehållande rom, rödlök och turkisk yoghurt. Det är mumma mina vänner!

Händer för er ikväll?


Söndag.

Hej bloggen!
Glömde totalt bort att skriva igårkväll när jag la mig men somnade som en stock efter lite läsning. Natten har gått bra förutom lite jobbigt vid morgonkvisten. Har inte orkat skriva sen jag slutade kl 12, har istället pratat lite med Per och pappa i telefon samt ätit framför One Tree Hill.
Ska snart ner till Ica för att köpa lite fika. Ska ta köpa cola och chokladbollar tänkte jag så ska jag åka ut till Per och fika med honom. Vi ska prata lite och så..får se om jag åker med något varv i traktorn också fast jag vet inte ifall köra balar är något för mig. Lär få lida en vecka av blåmärken igen i såna fall.

Nej, dags att sminka på lite mascara så jag kan se ut som folk igen. Skriver nog när jag kommer tillbaka.

Snart jobb..

Jobbar från 17 till 12 imorgon. Känner mig inte pepp för det för fem öre.

Den där jäkla ångesten är här igen, den som kommer varje gång jag ska jobba lördagnätter. Vill hellre jobba dagarna hela helgerna. Skulle passa mig mycket bättre. Men förhoppningsvis så kan jag ignorera ångesten och sjunka in i min bok när det är dags att lägga sen sen. Känner mig också hängig så Ipren följer med i väskan. Hoppas bara att jag överlever denna kväll..utan ångest.

Men men..jag gör detta för pengarna. Hoppas bara det går bra...dags att dra sig snart. Usch. Wish me luck.


Lättnad..

Jag kan inte förklara vilken lättnad jag känner just nu. Skakar i hela kroppen..fy fan så skönt! Måste åka nånstans och skrika ut detta..oj oj oj! Wow..fy fan så skönt!

Lördag.

God förmiddag.
Sitter nu här i sängen och käkar frukost. Har hunnit skjutsa Per och åkt runt lite samt tvättat en maskin tvätt. Idag innan jag börjar jobba blir rätt så lugnt. Ska in till apoteket en sväng, kanske ta en runda bland rea-tälten på torget och kolla på one tree hill.

Nej, dags att fixa med tvätten och hoppa in i duschen.

Kväller.

Nu är det kväller. Och trött som satan är jag.
Dagen har varit lite småseg eftersom jag varit så förbaskat trött. Men gjorde både Chocolate Chip Cookies (finns i receptkategorin) och stekte kyckling med klyftpotatis och kall vitlökssås. Mucho gott.
Nu ska älskling och jag sova så ska jag ha en herredundrans sovmorgon imorgon ;)

Godnatt!

Fredag.

Hej hopp.
Svindålig uppdatering hittils idag. Men jag jobbade 8-12 och sedan har jag ätit och bara kollar på Oth. Är så jäkla trött just nu. Funderar på att sova en liten stund sedan efter jag diskat. Känns som att det skulle vara behövligt.
Men det gick bra att jobba, trivs mycket bättre nu. Den här lilla pausen var nog välbehövlig samt att jag inte jobbar så mycket för tillfället, eller den här veckan men annars så.

Varje jämn vecka kommer jag jobba måndag och torsdag 8-12 och varje ojämn vecka kommer jag jobba måndag 8-12 och lördag från kl 17 till söndag kl 12. Känns lite orolig hur jag ska få ihop pengar till hyra och sådär men jag kommer jobba så mycket jag kan hos min farbror och eftersom jag jobbar rätt så mycket (fått extratider) nu i september så löser sig oktober samt att jag fått extra i november och december. Fyller ju också 2 november så då blir det förhoppningsvis lite cash där :)
Jag är den som kommer få alla extratider (som passar ihop med mina schemalagda tider och ifall jag kan jobba) så man vet aldrig när man får rycka in.

Ikväll ska det nog käkas potatisgratäng och kyckling tror jag ifall Per kommer hem i vettig tid. Och imorgon ser jag fram emot Annas lilla stånd nere på torget då det är reagrejs och saker på torget. Ska bli spännande. Nej nu ska det kollas klart på Oth och sedan börja diska. Fruktansvärt inspirerande.

Rosen Serien.

Nu har jag varit hos Irene och testat grejer och lyssnat.

Om ni kollar på era rengöringsgrejer för ansiktet och er ansiktscreme så läs innehållet. Står det Aqua/vatten först så innebär det att denna produkt innehåller 50-95% vatten. Herregud, vi betalar för vatten. Och mineraloljor (så som aluminium som faktiskt är en metall). Dessa saker täpper till huden så den inte kan andas. Samma med deos. De täpper till så svetten inte kan komma ut och visst, lukten försvinner men huden kan inte andas och den tar till sig alla dessa farliga ämnen. Detta kan få konsekvenser, någon hade köttsår under armarna pga fel deo. Svinläskit. Vem vill få det liksom?

Vi provade rengöring, peeling/lermask (valde peelingen), rosenspray, vitaminkur, handcreme, ögoncreme och bodylotion. Kände efter rengöringen att det är första gången som jag inte blir snustorr efter jag tvättat ansiktet. Underbart. Nu har allt detta suttit i några timmar och jag känner riktigt hur huden andas. Den känns frisk och helt..underbar helt enkelt. Huden känns lättare på något sätt. Kan inte förklara men såhär har jag aldrig känt tidigare.

Fick också veta att när man duschar så ska man se till så att inte schampot kommer i ansiktet då det förgör vår hud. Man ska göra lite som frisörerna, att duschstrålen riktas bakåt huvudet om ni fattar. Fick också veta att man aldrig ska använda cremer eller foundation precis under ögonen och på ögonlocken, där den tunnaste huden finns. Istället tar man puder och borstar lätt på där för att få det jämt då det inte tynger ner huden. Fick jättemånga bra tips, men jag kommer inte ihåg allt nu. Måste läsa i broschyren lite mer.

Som vanligt så fastnade jag totalt. Ville ha allting men plånboken känns lite för mager för det just för tillfället. Ska betala alla räkningar nu över helgen och räkna ut hur mycket jag kan köpa utav detta. Men jag vill ju ändå använda slut det jag har, då det inte fanns överdrivet mycket farliga ämnen i de produkter jag använder nu. Priserna var faktiskt vettiga, hade förväntat mig att det skulle kosta typ 400 kr för 50 ml men som rengöring på 200 ml kostade runt 200 kr. Inte alls farligt. Så det här kommer jag fortsätta med :)

Nu kom Per. Dags att vara social.

Hudvårdsparty.

Om en timma ska jag iväg till Irene som ska ha ett hudvårdsparty där också smink kommer finnas inblandat. Gissa om jag är pepp! Är lite sådär också eftersom jag inte vet ifall jag vågar beställa något då jag inte räknat ihop och betalat alla räkningar. Men det ordnar sig säkert. Måste verkligen komma iväg och köpa ett par höststövlar också för denna lönen, och ett par arbetsbyxor. Skulle behöva jeans med.. Men jag får nog nöja mig med en eller två av dom grejerna och då försvinner tyvärr jeansen. Nogklagat. Ska bara sätta på lite mascara, hitta kläder och slänga igång en maskin tvätt till. Sedan är det bara att gå. Hoppas på att hinna titta på ett avsnitt av One Tree Hill också, men då får jag fan skynda på ;P

Hejssvejs!

EDIT! Glömde skriva att det är Rosen-serien eller nåt såntdärnt som kommer säljas. Tydligen har de produkter som är enbart bra för huden och som inte innehåller farliga saker som aluminium, som bla apotekets grejer innehåller. Kommer berätta mer när jag varit där. Ska bli så skönt att komma ifrån lägenheten utan att jobba ;P

"Din köplats är nu nummer 17"

Så jävla segt. Sitter nu och ringer till radiotjänst. Hamnade som nr 17 först, sedan blev det 16, 14, 11, 9 och nu 8.
Har i kö 11 minuter.

Min jäkla internetbank drog tv-avgiften två gånger. Nu blev det nr 7. Går sakta men framåt. Hatar att sitta i kö. Har dom bara en telefonist eller?

Åååh så irriterande.

Så blir man tjej.

Axe vet exakt hur en kille blir en snygg swinsuitmodel. Det gäller bara att följa instruktionerna.
Det enda som förbryllar mig lite är upphöjt i två. Vad menar dom med detta?




It's a heartache.

Nu är jag åter hemma efter lite bravader.

Gick hemifrån med nycklarna i fickan och trodde allt var okej. Per låg inne och sov. Jag började 8 och så vid 9 hör jag hur det vibrerar från telefonen en massa. Kollar några minuter senare och då skriver Per att jag har låst in honom. Ni vet, tryckt ner den där lilla grejen och låst. Härligt. Så då kommer Störm, Pers kompis och hämtar nycklarna hos mig så han kan hämta ut Per och skjutsa honom till jobbet. Inte första gången det krånglar med nycklar för Per. Tror min arbetsgivare börjar bli trött på att folk hämtar nycklarna på jobbet. Förstår henne..

Nåja, nu är jag i alla fall hemma äntligen och funderar på att beställa en kebabrulle till lunch. Hur vore det? Allt ätbart vi har finns i frysen och så länge vill jag inte vänta. Nej nej..får nog bli något liknande. Hejsan.

Torsdag.

Godmorgon.
Igår blev det prat. Vet inte om det blir bättre eller sämre men pratade gjorde vi. Berättar mer sen.
Sitter just nu på sängkanten och har betalat en räkning. Per ligger fortfarande och sover här bredvid mig, idiotjävel >.< ska väcka honom snart så han också får åka till jobbet. Idag jobbar jag 8-12 så det är inte så farligt. Ska ta en Ipren så halsontet försvinner lite, inte kul att ha det när man jobbar.

Måste dra nu. Bye.

Dimman är förbaskat tät här ute...

Light.

Nu har jag lättat mitt hjärta för pappa.
Kändes otroligt skönt. Så nu vet han allt om det som gått fel och det som inte gått alls. Nu vet han att hela grejen mellan mig och Per. Han vet hur trött jag är på honom och hur kort tid jag har kvar. Han sa att jag har ett tålamod som en ängel och att jag är nästan för snäll, något jag vet om men som inte kommit ända upp i huvudet liksom. Jag skäms inte för min snällhet och för alla de chanser Per har fått. De chanser han inte har en aning om.. Men det är dags att han får reda på hur jag känner nu. Ikväll. Kommer Dennis hit så sa pappa att jag måste köra ut honom och nästan gömma datorn för att Per i alla fall ska sätta sig ner och lyssna på mig. Men om han lyssnar och tar till sig är en annan sak.

En sak är säker i alla fall. Det här året och inte mer. Jag tänker också sluta vara hans morsa, den daltningen är jag så fruktansvärt trött på nu. Dags för mig att börja tänka på mitt eget liv. Dags att låta honom växa upp.

Konsten att läsa Tinas recept.

Det var säkert 20 minuter sedan jag fick receptet på Chocolate Chip Cookies och jag skrattar fortfarande. Receptet är "konverterat från engelska" därav de lustiga måtten men jaa..använd hjärnan och använd 'normala' mått.




På Tinas språk så betyder pluttar typ bitar. Alltså chokladbitar i. Lite förtydligande på Tinas "personliga touch" :P och som sagt..normala mått :P


Onsdag.

Hejsan!
Nu har jag äntligen kommit hem efter en heldag på kurs. Det gick bättre än förväntat faktiskt. Visst, vissa gånger kände man hur tunga ögonlocken var och ibland satt jag där som ett stort frågetecken och fattade ingenting. Det handlade om facket så det var kanske inte så kontstigt att jag inget förstod. Men ibland satt man och tänkte hur korkade vissa är. Vi hade en man i runda 40-årsåldern med på kursen som drog upp i stort sett hela hans livs historia när vi bara skulle presentera våra namn, arbetsord och ort där man bor. Nej då, det räckte ju inte. Han berättade att han varit svetsare, hantverkare...bla bla bla bla bla. Plus att han hade åsikt om varenda jävla mening som sades. Irriterande typ.

Orkar ärligt talat inte berätta mer. Är jättetung i huvudet så nu ska jag läsa lite bloggar och fortsätta på One Tree Hill.

. . .

Jag är arg, förbannad, besviken, ledsen...allt.

Vill inte ha det såhär, att jag är arg eller ledsen var och varannan kväll. Jag vet inte ifall Tidaholm är något för mig. När folk frågar mig hur det går så svarar jag alltid "jo det går bra, saknar mina kompisar och sådär men jag trivs". Yeah right. Trivs bara när jag jobbar (ej natt) och när jag festar. Vet inte hur jag ska ta mig ur detta. Har ju för fasen jobb här för ett år framöver. Något som inte finns i Linköping. Men kompisarna, mitt liv och mitt hjärta finns kvar i storstaden. Men utan pengar så funkar inte det..
Jag kan inte bara dra..det kommer ta tid och många tårar. Men antagligen färre tårar än vad som fallit under tiden jag bott här.

Ska börja söka jobb och lägenhet i Linköping och så får jag se hur det går och blir. Som det känns nu så skulle jag kunna åka ikväll. Men vi får se..det lär märkas på humöret här i bloggen.
Har aldrig velat skriva ut detta förut men vafan..det här är min ventil utåt och dom som väljer att läsa får antingen ta till sig det eller helt enkelt ignorera.

Det är många saker jag ångrar här i livet och flytten börjar bli en av dom. Ska nu sluta tycka synd om mig själv och börja söka jobb istället.

Jäklar..

Här tänkte jag ha en mysig dag i sängen (det där lät fel) med laptopen i knät och one tree hill på skärmen. Gick alldeles utmärkt fram tills The Piratebay inte funkade längre. Now what? Tvn är uteslutet. Antar att jag skulle kunna lägga mig här och läsa i boken eller nåt. Dock är jag sugen på en riktig tjejitjejbok, inte någon Linköpingsdeckare. Nåja, får hoppas att boken blir bättre efter jag läst det jag läste för några månader sedan. Lustig mening men förhoppningsvis förstår ni, om inte så spelar det ingen roll. It's just a book.

Nåväl, jag kanske får tillbaka min läslust igen. Vore inte fel, den har känts tappad länge nu. Dags att återfinna.

Oth och kurs.

Sitter nu och kollar igenom One Tree Hill. Har tre och en halv säsong redan hemma så nu försöker jag börja därifrån för att fatta nåt av säsong 5 som jag också börjat på. Bättre att ta det i rätt ordning. Säsong 5 är faktiskt bättre än 3an konstigt nog. Ska nu börja få hem säsong 4 också så jag är på rätt håll i alla fall.

Har lite ångest inför morgondagen då jag kommer vara på kurs från 9 till 16. Introduktionskurs, hur kul låter det då? Tyvärr verkar det tråkigare än det låter. Kollade på pappret i lördags om vad som skulle tas upp. Lagar, tidsrapporter, löner..bla bla bla. Detta är alltså en introduktionskurs för oss nya assistenter som inte gått den. Men jag har med mig braiga tjejor i alla fall, Ida och Evelina. Båda supersöta och supertrevliga. Hoppas att vi någon gång kan träffas utanför jobbet. Vore svinkul.
Och jag får lön under hela dagen imorgon också och gratis lunch ;)

Dags att fortsätta se One Tree Hill. Hejs.

Djurhem.

Jag har funderat lite och kommit fram till något.

Ska ringa mamma om en stund och prata lite med henne. Har insett att den där stackars katten inte kommer bli vår, tyvärr. Hade gärna tagit hand om den och gett den all min kärlek. Men det var visst inte tillräckligt enligt tanten.
Men jag vill ändå göra rätt för mig. Istället för att ta någon kattunge från blocket så funderar jag att uppsöka ett djurhem som har kattungar. Har hittat ett i Töreboda som verkar lovande. Så istället för att ge 50 kr till någon här så vill jag hjälpa och gynna ett djurhem istället. Fler borde tänka så. Jag lider med de djur som blivit övergivna eller blir avlivade för att någon inte har tid eller lust. Att ha ett djur innebär ett stort ansvar och att ha en till familjemedlem. Det är i alla fall så jag ser på djuren. Dom är mina vänner, småsyskon och det käraste som finns för mig.

När jag börjar jobba ordentligt igen och har en stadig ekonomi så ska jag börja skänka pengar eller mat till djurhem. Funderade först på barncancerfonden men det är redan så många som gör det, finns inte många som stödjer djuren. Och jag vill hjälpa till om jag kan.

HÄR är länken till det djurhem jag har tänkt stödja genom att adoptera en katt (om den rätta hittas) och genom att skänka pengar.


Skicka gärna detta vidare på något sätt. Fler borde uppmärksamma djuren!

Tisdag - kärringjävel!

Jag tvivlar starkt på att det är tisdag idag. Eller så är det någon slags studiedag idag...eller nåt. För ungarna är ju fan inte i skolan. Skjutsde Per till jobbet förut vid niotiden. Såg massa ungdomar som jag gissar går i högstadiet som höll på med sina skateboards och cyklar. Så jag började fundera och logiskt sett borde det vara tisdag, i min värld, men enligt dom så verkar det vara helg..eller nåt. Kan någon reda ut detta åt mig? I'm confused.


Igårkväll så tittade jag lite på blocket och eniros köp och sälj. På eniro så hittade jag en katt där det stod "sista chansen, dräktig hona".  Blev nyfiken och klickade på bilden. Upp kommer en bild på en katt som blir 1 år i oktober. Hon ska få ungar snart men om ingen vill ha henne nu så kommer hon avlivas. Mitt hjärta brast och jag mailade. Frågade lite om själva katten och när ungarna beräknas komma.
Hade fått svar när jag loggade in förut. Ungarna vet hon inte när dom kommer, men kanske om en vecka. Jag skrev att jag ville avvakta lite då hon skrivit att många hört av sig. Hon frågade vart vi bodde så jag förklarade. Men det gick ju inte.

Människan avlivar hellre katten än låter henne flytta till ett kärleksfullt hem som är långt bort!
Okej, katten är utekatt och har skogis i sig men vi flyttar snart till en lägenhet med egen ingång och utgångsmöjligheter och under första tiden så går hon knappt ut ändå. Vi skulle kunna fixa ett temporärt boende fram tills flytten. Men det gick hon absolut inte med på. Det smärtar bara så jävla mycket att den stackars katten ska behöva avlivas på grund av hennes egoism.


Fan också.


Symaskinen.

Jag blir förundrad varje dag över att jag ligger genomsnittligt ungefär 20-30 unika besökare varje dag. Blir glad. Någon är intresserad av vad jag har att skriva trots att det mesta är rent stunt.

Min statistik ser ut ungefär så som jag försöker sy rakt på symaskin. Låter er själva tänka ut hur bra jag är på att sy och sådant.


Förbaskat dyrt!

Nu har jag blivit såld på det här med Australien och Quokkas. Jag kan verkligen inte få dom ur huvudet. Det ligger på min "bucket list" att få se och klappa en livs levande och fri Quokka. Kollade lite på enbart flyg för två vuxna till Perth. Man kan ju ändå hälsa på söta Abel :) dock var priserna chockerande. Eller okej, i februari är det väl fortfarande högsäsong så det är kanske inte så konstigt. Enda chansen för Per och mig att komma iväg är just på vintern eller under någon mellanperiod i skörden under sommaren men då är det så förbaskat kallt där enligt Abel ^^

Priserna ligger just nu ganska stadigt runt 23-24000. Härligt. Det har vi inte råd med. Men drömma kan man och det tänker jag fortsätta göra tills den dagen blir sanning.

Per klagar (typ iaf) alltid på att jag har ett sånt kontrollbehov. Njaah, jag tycker snarare om att ha planerade utekvällar istället för att få reda på 5 minuter innan vi ska iväg och enligt min mentor på Björkö så fanns det inget annat för mig än att bli någon slags projektledare, att det är det jag är född till att bli typ. Men att leva livet som Abel gör, att ta dagen som den kommer, skulle nog passa mig perfekt. Det skulle släppa alla spänningar jag har inom mig.
Om den dagen skulle komma snart att Per och jag går skilda vägar så åker jag dit. Bums. Skulle testa ett tag i alla fall och ge det en chans. Men på ett sätt så hoppas jag ju såklart att Per och jag kan åka dit ihop och jobba. Vore grymt skoj.

Jag ska kidnappa en Quokka!

Min kära Annabel är i Australien och hon uppdaterar rätt ofta från sin resa hos Resedagboken.
Den människan lever livet. Är fruktansvärt avundsjuk på henne. Livet där nere verkar så bekymmerslöst och enkelt. Man tar dagen som den kommer, något som aldrig skulle funka här i Sverige. Att det nu vakas vinter gör det inte mindre lockande att åka ner och hälsa på då det är varmt där när det är isigt här i Norden.

Idag la när hon uppdaterade så berättade hon lite om sin typiska dag där nere. Hon jobbar på ett café där allt hon gör om dagarna är att dricka kaffe, baka muffins och jaga ut Quokkas som kommer för att äta smulor. Hon förklarade att det är en korsning mellan hamster och känguru. Oj jösses vad jag blev nyfiken. Så sött det lät! Och jag är sedan tidigare känd för min svaghet för små söta smulätande varelser. Hon hade lagt ut en bild på denna underbart söta och helt enastående sötnos. Som Mattie brukar säga; Oj oj oj...
Hoppas det är okej att jag snor din bild, Abel :)



Har bett Abel ta hem en till mig, annars kommer jag och kidnappar en :)

En sovande Sanna.

Hejsan hoppsan.
Somnade direkt när jag la ner huvudet på kudden vid 11.03. Inget kunde stoppa härliga John Blund från att komma till mina ögon och låta dom slutas. Vaknade till vid några gånger av att jag dregglat på kudden. Inte särskilt ofta det händer förutom när jag är täppt i näsan eller riktigt riktigt trött. Var nog en liten kombination av detta. Vaknade 12.50 och gick upp. Man vet ju aldrig ifall man ska jobba imorgon bitti så det är bra att vara förberedd.

Sitter nu och tittar på Oprah, händer också väldigt sällan, och det är ett bra program för en gångs skull. Handlar om underbarn, och dom är såå söta och vilken talang! Måste fortsätta titta :)

Just a funny thing.

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

Oj oj oj, jag säger då detta :P

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Okej, nej de ska ja inte.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okej, har vi något att äta hemma?
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Min klasskompis som hade blodcancer dog i tisdags.
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Vi är några mil utanför Örebro mot Falun.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Dennis, han sover hos oss så vi kommer upp imorgon.
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hej hann inte svara o nu vad det upptaget hos dej.
8. Vad vill du höra mest av allt?
Typ 30mil.
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Hej!
10. Din romantiska replik?
Vi är 1mil från mariestad typ.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Tar de när vi kommer hem:)


Ang. nr 3 så var det ju lite tragiskt att just det smset skulle komma fram på just den frågan. Har precis rensat i listan så har typ bara 20 st där i. Det var i alla fall Pers fd klasskompis som dog i tisdags av blodcancer, något han har haft i ett halvår-år typ. Så de senaste veckorna så låg han bara som en gammal gubbe och orkade ingenting. Väldigt tragiskt och fruktansvärt orättvist igen. Begravningen borde ske denna veckan eller nästa tror jag.


Måndag.

Den här måndagen tycker jag inte om. Usch.
Vaknade 6.09 av att alarmet skrek i örat och var då tvungen att gå upp. I något zombieliknande tillstånd så lyckades jag få på mig anständiga kläder och äta frukost. Gick till jobbet vid 6.50 som en vandrande michelingubbe inbyltad i fleesejackor och andra tröjor. Städningen gick åt helvete då kaffebryggaren började läcka då filtret hade rasat ihop så att få ur all sump ur hela kaffebryggaren tog sin lilla tid. Hamnade då rejält efter men Irene kom sedan och hjälpte mig då Elin hjälpte arbetsgivaren. Kanske är en av anledningarna till att jag inte dricker kaffe, kaffebryggarna är inget att lita på. Eller så är det bara för att jag inte tycker om kaffe.

Min tid är till 12 idag men arbetsgivaren skulle iväg så nu har jag två timmar betalt till fastän jag är hemma. Känns fruktansvärt bra kan jag lova. Funderar på om jag ska använda den tiden till något nyttigt, som att sova till exempel. Det lät som en bra idé. Godnatt/godmorgon/godförmiddag.


Usch och fy.

Jag vill sova, men jag kan inte. Per kom in för en stund sedan efter att ha varit ute på  ICA-parkeringen och pratat med lite folk. Nu pratar han i telefon med Dennis. Jag ville sova vid 22 men det har ju inte gått. Men nu ska jag säga åt honom att sluta babbla i telefonen och reda ut allt imorgon.

Ska upp kl 6 imorgon bitti och då vill jag gärna vara lite utvilad. Jobbar med Irene imorgon och det är alltid kul. Så äntligen säger jag godnatt för sista gången idag och hoppas på att få sova snart. Hejs..

Gääsp.

Nu är jag trött. Skulle kunna gå och lägga mig redan nu. Funderar faktiskt på att göra det. Lägga mig i sängen och läsa ett tag. Ska ju upp vid 6 imorgon bitti så då kan nog några timmars sömn behövas.

Så jag säger godnatt till er allihop. Skriver imorgon när jag kommit hem från jobbet, vet inte riktigt när det blir. Det märks.

Godnatt!

Fan fan fan.

Om 20 minuter så var det meningen att Per och jag skulle till nya lägenheten för att mäta väggar och fota lite ifall vi fick. Nu blir det inte så. Per jobbar fortfarande och man vet aldrig när eller hur han kommer hem.
Det känns så tråkigt för jag var så himla pepp på att gå in dit igen och börja planera. Hade lätt kunnat sitta halva natten sedan för att kolla i IKEA-katalogen och på internet för att leta möbler. Jag vill få lägenheten perfekt. Oss liksom. Förlorade lite av lusten nu.

Jävla bonnerijobb.

Telefonpladder.

Orden virvlar runt och drar i mina ögon, jag känner mig lite som Dumbo. Öronen borde växt en meter ut.
Ringde först till mamma men där svarade ingen så jag ringde till pappa istället. Under hela samtalet, som varade i 50 minuter, så hördes det att någon försökte ringa - fyra gånger. Uppenbarligen försökte mamma få tag på mig. Men pappa och jag pratade lite om ifall jag ska jobba hos farbror eller inte och hur vi gör med min födelsedag. Pratade också om den efterlängtade flytten! Så där är det planerat ungefär hur vi ska göra och sådär, och i jul så kommer det bli tapetsering för hela slanten då pappa har oförskämt bra rabatt hos ett företag på tapeter och färger i Linköping. Detta kommer bli SÅ roligt!

Direkt efter samtalet med pappa så ringde jag upp mamma. Blev lite jobbigt första minutrarna men det släppte när vi började prata om hennes resa till Mallorca som sker på fredag. Behöver jag ens säga att jag är avundsjuk? Var där förra året och jag saknar den marknaden när vi hittade världens underbaraste affischer som vi ramat in. Hon skulle försöka hitta något åt mig där :D nåväl. Samtalet varade i 45 minuter.

Efter så ringde jag till Per. Han ville att jag skulle ringa till killen som har lägenheten vi ska flytta till. Vi ska mäta och fråga lite om när dom kan tänka sig att ge ifrån sig nyckeln. Sagt och gjort så ringde jag nyss till honom och klockan 20 ikväll ska vi dit.

Nu vill jag inte prata mer i telefon idag. Hela skallen har svullnat upp av alla tankar och ord.

En hårt arbetande människa.

Jag är en hårt arbetande människa som Per brukar säga. Jobbade hela tre timmar idag och det var fruktansvärt segt att ta sig upp från den lagom uppvärmda sängen och gå ut till kylan som ville frysa ihjäl mig.
Arbetet gick bra och städningen gick som galant idag. Stod som ett fån och letade saker att göra men när det inte fanns något kvar så plockade jag fram frukosten. Ida var lite seg idag ^^

Fick reda på att jag ska börja klockan 7 imorgon bitti, vilket för mig är okristligt tidigt. Men det går. En extra timma lön plus att min arbetsgivare åker runt 10 eller nåt så då går jag hem och har betalt till 12. Mycket bra. Sånt gillar vi.

Har märkt att bloggvärlden börjat vakna nu efter gårdagens bravader och dagens sovmorgon. Nej, nu ska jag käka fiskbullar och potatis. Yummie!

Söndag.

God morgon.
Här sitter jag nyduschad och med min dagliga ranson frukost - en tallrik flingor och mjölk.
Är uppe med tuppen för att jobba 9-12 idag. Morgonpassen är verkligen ingenting för mig men å andra sidan hellre det än att jobba nätter. Tre timmar är inte så mycket att gnälla över tycker inte jag. Kan ju alltid åka hem och sova lite efter ;P

Idag ska jag försöka ta tag i lite städande med Amy Macdonald på högsta volym. Behöver vara trött ikväll så jag kan sova eftersom jag börjar klockan 8 imorgon och jobbar till 12.

Nej, dags att bli klar med frukosten så jag kan kila iväg. Hejssvejs.

Har betydelsen någon betydelse?

Såg att min lilla kusin var inloggad på msn förut och hette €rik - R.I.P. Mig

Någon borde kanske förklara innebörden av R.I.P. Inte lätt att vara 12 år :P
Dock heter han HOCKEY just nu och han är inte den personen man startar en konversation med direkt. Allt man får till svar är "nej", "ja", "vet inte", "inget" eller "kärring". Härlig och pratglad människa det där. Han är inte mycket lättare att prata med i verkligheten heller. Det är typ dom svaren man får tillbaka. Men jag ska försöka. OCH jag ska få honom att sluta kalla mig kärring. Den ungen har en kaxighet värre än någon annan i Linköping tror jag. Men det ska kusin Sanna rätta till, samt förklara vad vissa ord betyder och sådär. Tror inte att han vet ens vad fingret betyder men ändå så använder han det ständigt.

Den levande ordboken och tillrättavisaren Sanna är igång och ska rädda min stackars (host) kusin från detta.
Ignorera det där med levande ordbok och tillrättavisare, annars är det rätt.

Not without my tears.

Jag vet inte ifall det är min tonårshormoner som spökar eller ifall jag bara är allmänt blödig.
Jag kan inte se en film utan att gråta. Antingen av skratt eller tråkigheter som händer i filmen. Inte ens Disney-filmer kan låta mina ögon vara torra ett tag.

The Bucket List var väldigt bra! Slutet var häftigt och väntat men det gjorde inget, den var bra ändå. Tårarna kom självklart. Vad annars? :P  nåja..det kanske lättar lite på trycket inombords :)


För övrigt så har min övertrötthet gått över till dödströtthet ^^ så det känns lite farligt att sitta med en varm och gosig(?) dator i knät i sängen. Ska nog förflytta mig till soffan istället till en tv som inte kan sprida värme. Då håller jag mig nog vaken.

Dagens pinsamma kort. Borde kanske skaffa en ny kategori som heter då, eller vad sägs? ;D


Sov inte egentligen, ville bara demonstrera hur det kan se ut när jag sover vid datorn.
För det har hänt ska ni veta.


Trött trött och åter igen trött.


Lördag.

Hej hopp!
Dålig uppdatering, I know. Har idag varit duktig och jobbat 9-17 så lite pengar kommer det allt skramla in nästa månad med. Dagen har gått galant, bättre än någonsin. Min arbetsgivare har varit på bra humör och jaa..dagen har liksom susat förbi. Mycket bra.

Igår kom Per hem vid halv två och var hungrig så då började han käka det som var över av thaimaten och kom väl i säng runt två. Dock somnade inte jag förrän runt tre-fyra och skulle upp vid åtta. Inte många timmar men just nu lever jag på övertröttheten som känns som pigghet.

Ska väl ta och käka lite riskakor och fortsätta titta på The Bucket List. Hejs.

Ännu en kväll med mongokort.

Jag lyckas aldrig hålla mig seriös framför en kamera. That's ny nature.

Har ju fortfarande inte visat mitt Avanna-linne. Dumma mig. Ikväll sitter det på i alla fall och en liten bit syns xD


Mina bröst ser ut som..fotbollar O.O


vad har hänt med min snygga lugg på sidan? :O


Personligen så hatar jag den här vinkeln då det ser ut som att jag har dubbelhaka, något jag inte har! Dumma dumma undervinkel.

Thaimat = mumma!

Sitter här med magen full av thaimat. Gudars vad gott. Bara slängde i mig maten. Ska ta en liten paus från det just nu och sedan fortsätta svulla på det ;)
Karolin Thai här i Tidaholm har supergod och väldigt fräsh mat. Dock finns det inget godare än Ming Palace i Linköping. Oj så många lördagkvällar jag har spenderat där och bara tryckt i mig mat från buffén. Mumma!

Dags att ta en cigg och sedan fortsätta. Blir eventuellt lite popcorn eller chips ikväll också. Om jag orkar vill säga ;)

Kräftfejs!

Jag hoppade in i duschen och drog på värmen rejält. Jag frös som en idiot och varmvattnet kändes så skönt. Tog riktigt lång tid på mig och bara njöt. Bästa på hela dagen. När jag kommer ut ur duschen så är alla speglar totalt igenimmade. Jag öppnar badrumsdörren och låter den svinkalla luften kyla ner hela rummet. När jag väl kan se min spegelbild igen så får jag en chock. Det nästan stack i ögonen, visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Kräfta! Jag såg ut som en kräfta! Vattnet hade varit så varmt att hela mitt ansikte blivit illrött!

Jag VÄGRAR ta en bild på detta :P
Ska se ifall lite foundation kan dölja den mesta rodnaden. Gudars..tur att jag inte skulle iväg direkt efter duschen ;D eller att nån var hemma för den delen.


usch och fy fan vilket äckel :/

Fröken Kallur?

Gick in på Ica och kände mig allmänt äcklig och ville bara ut därifrån. Självklart var det fullt med folk, som vanligt. Jag gick och hämtade toapapper och ställde mig i den oändligt långa kön. Som vanligt så börjar någon alkis prata med mig (händer rätt ofta, fattar inte varför) men han var snäll så det var inga problem. När jag är nästan framme vid kassan så tar jag mig ett tuggummipaket och får höra någon någonstans bakom mig viska: "är det där fröken Kallur?". Idiot tänkte jag, varför skulle någon av systrarna Kallur vara här inne på Ica i Tidaholm? Personen började ropa "fröken Kallur" och jag insåg att det var mig han ropade till men jag vände aldrig om, fröken Kallur är trots allt inte mitt namn. Jag betalade medans personen ivrigt fortsatte ropa och jag gick ut.

Ropen slutade när jag nådde dörren. Kanske ville han ha en autograf, vad vet jag. Men den får han inte av mig. Jag är varken lik någon av systrarna Kallur eller särskilt muskulös. Håret är ju dessutom helt fel. Varför skulle just jag vara "fröken Kallur"?

Likhet? Don't think so.







Jämför liksom hennes kropp med min. Likheten är fortfarande osynlig.


Crap!

Upptäckte förut att mina cigg var slut samt att detsamma gäller för toapappret. Så nu har jag hoppat runt här en stund, kanske börjar bli dags att gå ner till Ica? Men skulle ni verkligen vilja skrämma halva staden såhär? Egentligen inte men måste man så måste man..


The bed  is my castle for today.

Fredag.

Jag hatar den här fredagen. Den är inget för mig och jag tänker inte ens försöka göra den bättre.

Idag ska jag kanske ge mig ut och gå för att rensa tankar men jag vet inte ifall det är någon bra idé då jag inte vill att hela Tidaholm ska se mig såhär.  Annars så ska jag bara gå och handla lite skit bla glass och enbart titta på film idag. Om jag inte bestämmer mig för att strunta i jobbet i helgen och åka hem istället.
Linköping är fortfarande mitt förstahem, det hem jag alltid kommer springa till först när det är något. Och jag skulle verkligen behöva åka ut till landet och lämna all skit borta. Åhh vad jag har lust med det! FAN att jag inte kan....


Ska återgå till sovandet som blev avbrutet kl 5-6. Godnatt.

Det börjar gå ännu mera utför..

Jag finner inga ord för denna väntan och tråktid. Detta resulterar i ännu fler pinsamma kort. Watch and get scared.


Fruktansvärt munter när inget finns att göra.


Pinsamt var det.....


Nu ska jag ta dagens sista cigg och lägga mig i sängen för att läsa. Goodnight.

I miss talking all night long with you..

Sister Hazel - Best I'll ever be är underbar!


Raderat inlägg! Blev för personligt.....

It's like I'm on fire!

Förut så gick jag ner till affären för att handla lite till fläskpannkakan jag tänkte göra. Virrade runt en stund där inne, hela butiken är lustig. Ingenting finns där det borde. Men i alla fall, väl hemma går allt som smort och jag vispar ihop det där och på nolltid är den inne i ugnen. Jag gör i ordning saft och tar fram det samt bestick. Sätter mig ner i soffan och börjar kolla på Top Model. Kollar på bordet och där finns fan inga bestick. Vart har dom tagit vägen? Har fortfarande ingen aning om vart dom är. Hur sjutton kan dom ha försvunnit mellan köket och fram till vardagsrumsbordet?

Jag tror att nån går omkring och snor bestick för när jag flyttade hit så hade vi massor av alla sorter men dagen efter så hade vi två knivar kvar (två eller tre kom fram några dagar senare) av tolv. Skumt men vi tänkte inte mer på det. För ett tag sen så upptäckte jag att det knappt finns några småskedar och för några dagar sen så upptäckte jag att vi har tre smörknivar kvar. Dom var kanske 10 när jag flyttade in. Vem tar våra bestick? Helskumt..

Min arbetsgivare ringde nyss när jag diskade, två gånger. Första gången undrade hon ifall jag kan jobba söndag 9-12 och måndag 8-12. Självklart sa jag ja, det ger pengar! Några minuter senare ringer hon igen och meddelar att det blir kanske schemaändring f.r.o.m. tisdag. Hon jag ska vikariera för är gravid och ska föda 17 december men hon har så ont och min arbetsgivare kan inte få reda på i sista sekund ifall hon kan jobba denna dagen eller inte. Men självklart hoppas jag att jag får börja jobba ordentligt då. Tråkigt för Malin men bra för mig. Ska ringa nu ikväll och prata med min farbror. Hade ju tänkt att hjälpa honom hela oktober men nu kanske jag inte kan komma alls. Lika bra att förvarna honom och sedan återkomma på måndag eller tisdag när jag vet hur mycket jag ska jobba nu.

Känns faktiskt lite bra nu. Jag har fått tillbaka lusten att jobba äntligen, så tiden här hemma har nog trots allt inte varit helt bortkastad.

Att ha en tråkig dag med en tråkig cam.

Så här roligt får man då.


Tryin' to hide behind my precious..kudde (?)


Ett misslyckat försök till att få bort hamsterkinderna.


Hej, jag försöker se normal ut med misslyckat försök.


Vet ej vad jag sysslar med, men mongo ser jag ut iaf.


Trött..


Min hand ser ut som en spindel :S


Såhär rolig har jag för stunden. SNÄLLA ge mig nåt roligare att göra!

Torsdag.

Godmorgon/god förmiddag/god eftermiddag.

För mig känns det lite som morgon då jag vaknade för ett tag sedan men inte stigit upp förrän nu, men för andra kanske det känns som förmiddag men för vissa så kanske det är eftermiddag. Lika bra att ta med alltihop.

Jaha..torsdag. Vad brukar hända på torsdagar? Ingenting tror jag, torsdagar är såna där dagar som..tjaa inte står för något eller att det helt enkelt inte händer något på dom. Helt enkelt tråkiga. Jag hade då tänkt att ge mig på disken. Den lilla stenen har växt till ett berg, någon som jag inte tycker om. Men på med Amy MacDonald på högsta volym så ska nog den där lilla stenen förintas också.

Får se ifall jag ger mig ut med antingen kameran idag, eller kanske går ut och går eller så ägnar jag åt att reda ut tvätten. Skulle varit duktig med den i . . . (när fan tvättade jag?) men vid halv elva så kom jag på att tvätten hade legat där nere sedan åtta. Orkade då inte ta tag i vikandet och sorterandet. Men nu jävlar..

Händer för er idag?

Yaay!

Jag har typ 20 unika läsare just nu och det känns jättekul :) hoppas ni stannar!
Kanske inte känns sådär jättemycket för dom stora bloggarna men för mig är det stort, att någon vill läsa det jag har att skriva, även att det mesta är rena onödigheterna :P

Men välkomna :D you make me happy!


Puuuh..

Nu är mailet ivägskickat till den som klagade på jeansen jag sålde. Skrev att jag inte tänker ta tillbaka dom och föreslog att hon ska lägga ut dom på Tradera själv.
Ringde och rådfrågade mamma och pappa samt att snälla Linda tog sig tid att skriva sin åsikt. Alla tyckte samma och därför tog jag beslutet att göra det som faktiskt är rätt. Det är ju trots att fram till brevlådan som mitt ansvar gäller.

Dags att se på Top Model.

What to do?

Sålde för två veckor sedan ett par jeans på Tradera. Hade kvar kvittot där jeansmodellen stod, behövde bara kolla vilken storlek de var i och mäta byxorna. På kvittot stod det "Lee Marion" och självklart litade jag till detta. Hon som köpte byxorna har varit iväg i 1½ vecka och nu mailar hon att det är Lee Coral som hon fått. Nu vill hon också ha tillbaka pengarna hon gett mig (jeansen + frakt) plus returfrakten så skickar hon tillbaka byxorna till mig.

Är det rätt?
Jag har ingen aning om hur jag ska göra. Vill självklart inte ha tillbaka jeansen men å andra sidan så vill jag ju inte ha dåligt omdöme. Men gäller liksom inte köpet "efter hörnet"? Dom är ju hennes nu och när jag köpte ett par jeans via tradera så var dom försmå men då la jag ut dom på tradera. Är inte det mer rätt? Jag har väl inte skyldighet att ta tillbaka dom? Jag litade bara på vad som stod på kvittot, och det gav mig ingen anledning till att leta efter namnet på jeansen i byxorna. Tyvärr var jag så klantig att jag kastade kvittot när jeansen blev sålda..

Behöver verkligen er hjälp! Så snälla ge mig råd i hur jag ska göra, men troligtvis så kommer jag inte ta tillbaka dom då jag inte är skyldig att göra det.

Cars <3

Fy fan vilken bra film!

Är ett riktigt Disney-freak och Cars var svinbra! Välgjord och rätt rolig handling, även att det är som i de flesta filmer - kärlek. Personligen så älskade jag traktorerna i filmen, särskilt när en stod och käkade däck. Hah..dom såg precis lika dumma ut som kor gör i verkligheten. Jag är kär i den filmen och skulle kunna se om den nu på direkten igen :P

Under täcket i kylan.

Sitter just nu under täcket i sängen och fryser. Kylan lyckas sippra in vid balkongdörren utan handtag. Ska nog ta och ringa till fastighetsskötaren igen om det där.
Idag var jag duktig. Gick ungefär 3km i kylan och gjorde 30 utfall som jag just nu får lida för. Duschade sedan varmt som fan och gjorde sallad till lunch. Just nu finns salladen i magen och det är dags att titta på Disney's Cars xD
I'm lovin' it!



Onsdag - torgdag.

Det är onsdag och i Tidaholm så innebär det torgdag. Pensionärerna stiger upp runt fyra-fem för att börja knalla utåt vid sju-halv åtta. Tälten börjar dom slå upp mellan sex-sju och pensionärerna kollar ivrigt i fönstren.
Att ha en torgdag är rätt mysigt, även fast jag aldrig befinner mig där nere dessa dagar. Har försökt en gång men jag fann inget intressant, kanske berodde det på den fruktansvärt smala plånboken då. Vad vet jag.
Men att ha en torgdag tror jag också är bra. Då har pensionärerna något att se fram emot varje vecka. Alla stackars ensamna tanter och gubbar som kanske vanligtvis inte träffar folk får nu chansen att utbyta några ord med några andra, något de kanske sedan lever på tills det är dags nästa gång.
När jag blir äldre och är ensam så vill jag i alla fall bo där dom har torgdagar och där jag kan få träffa andra tanter att utbyta lite skvaller med.
Dock hoppas jag inte att jag är ensam..


Idag ska jag försöka styra baken utåt mot ringleden, men om det lyckas återstår att se. Tänkte testa att springa igenom skiten så det är över snabbt. Wish me luck.

Städning och sådär..

Idag har jag varit duktig. Har diskat, dammsugat, dammat och torkat golvet. Håller också på att tvätta. Gudars..det här trodde jag inte om mig idag. Men jag blev så otroligt trött på oredan här inne så det var på tiden att något hände.
Just nu belönar jag mig med lite O'boy, mitt beroende :P
Vet hur mycket socker osv det finns i det men vafan..man kan ju inte utesluta socker helt. Då tror jag att jag skulle bli galen ;)

Ooops..dags att gå ner till tvättstugan igen. Bye.

A lot of tears..

Många tårar har fallit från mina ögon dom senaste timmarna. Det påverkade mig så mycket att läsa hennes blogg. En sådan människa med så full av liv borde inte få dö. Vi andra klagar på småsaker som egentligen är helt meningslösa.
Jag har själv aldrig varit på någon begravning eller haft någon närstående som dött. Jag är därför livrädd för att detta ska hända. Vad skulle jag göra om t ex Per skulle dö? Har ingen jävla aning..han har blivit hela min värld och det är för hans skull jag lämnade mina kompisar och familj i Linköping.
Ska försöka att stoppa tårarna nu för jag vet att dom inte hjälper.



Har just äntligen fått i mig lite mat från gårdagen, tacos. Har också sett på Gossip Girl s2 e3, något som muntrade upp mig lite. Ska dock iväg nu för att lämna jultidningarna hos min arbetsgivare, en annan assistent ska kolla i dom.

R.I.P


Det är fan inte rättvist

Es ist..Dienstag?

Att jag aldrig lär mig vad tisdag heter på tyska. Heter det inte Dienstag så har jag nu officiellt bytt innebörden på det ordet. Punkt.
Nåja..här är det helt okej. Sitter i sängen och vill bara slänga av mig alla kläder för att återgå till sovandet. Dock tänker jag försöka undvika detta. Eller kanske en liten stund.. Natten har varit ett rent helvete. Som jag trodde så har jag svamp och det märktes fruktansvärt mycket inatt.  Men efter att ha tagit en ipren och vankat runt en stund så kunde jag somna, vid en sissodär 2. Dock kommer det problemet bli åtgärdat inom kort. Thank God.

Idag ska jag försöka ta tag i detta eländiga städande. Suck och stön! Dags att ladda hem nåt bra album som jag kan gapa till under tiden. Tror det får bli Amy MacDonald.

Ni bara måååste kolla på detta lilla...jaa. Bara kolla. HÄR!

Lite sissodär mittemellan..

Per har kommit hem och Dennis är här. Eller dom är i affären just nu. Dom ska handla lite tacomat. Det är svingott men som vanligt så är det jag som får göra allt, mest för att dom grisar ner hela köket när dom bara skär sallad. Är dock jättetrött och orkar egentligen inte. Men dom envisas och självklart ger jag efter snäll som jag är.

Ska typ lägga mig en snabbis innan kaoset bryter ut. Godnatt.

As I lay my head back down..

Den låten var länge sen jag lyssnade på :P

Vid halv fyra ungefär så infann jag mig hos sötaste Anna för att prova ett sånt därnt snyggt guldigt linne. Hon tyckte att när vi ändå bor grannar så kunde jag komma förbi och prova. Visst sa jag och blev hypernervös. Oj oj oj, tycker att det är jätteläskit att träffa nya människor själv :P men det gick jättebra, hon är ju jättesnäll och jag trodde inte hon skulle bita mig ^^ slutade med att jag köpte ett guldigt "Tonight I'm wearing this" i XL. Det töjer sig lite och så är det perfekt för 'ölmagen' på fyllan. Ska se till att det blir fest i helgen så jag har en anledning att ta på det. Äntligen har jag ett enkelt men skitsnyggt partylinne :D
Tack Anna!

Och så kan jag ju meddela att jag smälte vid blicken på hennes små kattungar.. SÅ JÄVLA SÖTA!



Ska ta bild på mig i linnet när jag ätit, har inte ätit idag än. Var så uppspelt förut ^^

 
Jag är alltid så seriös..osminkad och allt.

Höjder = fy fan!

Fick chocken när jag gick ut på balkongen förut.
Det är fyra målare som målar runt fönster och skit, dom har hållt på i en vecka nu, som har en (enligt mig) ställning som dom klättrar upp och ner på. Det är liksom tre eller fyra våningar upp. Men nu fick jag se att två av dom klampar runt på taket precis som att det vore nån jäkla promenad. Hur vågar dom? Dom böjer sig ner och målar kanten av taket och sådär. Jag blev helt paralyserad och bara stor och glodde. Var tvungen att gå in snabbt, höjder är inget för mig. Inte ens att se på.

Usch och fy fan. Skulle ni våga sånt där?


Oviljan att göra något.

Ser mig omkring i lägenheten och vet att jag borde ta tag i detta. Jag har låtit det förfalla. Kläder överallt, godispapper på nattduksbordet, colaglas på vardagsrumsbordet, obäddad säng, disk i köket och Dennis kläder på golvet som jag inte har någon aning om varför dom ligger där. Det är alltså egentligen dags att städa. Men jag vill inte. Eller jag vill, men samtidigt så känns det inte rätt för stunden. Det enda jag vill är att läsa någon überbra bok och sjunka ner i den fram tills det är dags för Per att komma hem. Skulle också kunna tänka mig att träffa kompisar och fika, länge länge. Men det känns lite dyrt och ovärt när dom finns 20 mil bort.

Så..vad ska jag göra?
Blir nog att ladda hem lite bra låtar, bränna en skiva, sätta den i cd-spelaren och hoppas på att orken och lusten för städning kommer fram. Wish me luck. Fram tills dess - läsa bok. (Mons Kallentoft - Midvinterblod. Inte überbra men det är kul då det handlar om Linköping. Kan se varenda gata och hus framför mig...)

Måndag har cornflakes i mun.

Först och främst - god morgon.
Här är allt bra förutom att alla dessa jäkla cornflakes sätter sig i tänderna. Mucho irriterande.
Inatt sov Dennis över här, i soffan, men som tur var så somnade jag innan honom så jag slapp ligga vaken med störande snarkningar. Förklarade för Per förut att jag irriterar mig på honom, att jag tycker det är kul att Per skrattar och ler med honom men att det är som om dom sitter ihop. Vet inte ifall han lyssnade men sagt blev det.

Nåja, slut med tråkigheter. På schemat idag står absolut ingenting. Ska städa lite, eventuellt ut och gå kanske..jaa..vad kan man egentligen göra i Tidaholm en oplanerad dag?


Tysk text och gapande pojkar.

Har tittat på Mamma Mia-filmen idag. Den var helt okej fast kvalitén var inte den bästa så det drog ner lusten att se på den. Det roligaste var att under sångerna så ploppade en tysk subtitle (svenska? text..?) fram. Så då kunde jag sjunga med på tyska. Great!

Har också frustrerat väntat på att Per skulle komma hem och när han väl gjorde det för en timma sen så kom Dennis inskamlande. Jag pratade just vid det tillfället med pappa i telefonen men jag hörde inte ett ord av vad han sa. Per och Dennis stod mindre än en meter ifrån varandra och verkligen skrek när dom pratade med varandra. Dom hörde inte ens att jag skrek åt dom att vara lite tysta. Vart deras hörsel har tagit vägen vet jag inte men inte fan finns den här i närheten i alla fall.

Nu är det dags att ta sig en äggmacka och kolla på "What happens in Vegas".
Jag har nog blivit en riktig filmnörd ;)

Back home.

Nu är jag hemma igen från jobbet.
Helvete vad kul det var igår! I stort sett alla var där, tror det bara var Ida som fattades, och alla var på bra humör. Jag och en som heter Irina (nåt?) jobbade igårkväll så vi var nyktra, likaså Emma och Malin. Men Elin, Evenlina, Anna och Irene gick ut för det helt. Haha.. Det är ett härligt gäng jag hamnat i. Irene längtar efter att få se hur jag blir när jag är full (vad nu det är att se eftersom jag knappt ändras) så hon tyckte jag skulle följa med ut i oktober. Dock var det på dom två lördagarna jag jobbar. Fan också. Allt händer när jag jobbar. Men vi skulle ta det på julbordet istället som vår arbetsgivare brukar bjuda på. Irene sa till henne att jag inte ska jobba den dagen :P
Rolig människa det där.

Summering: Maten god (thailändsk), folket trevligt, stämningen god och godis i mängder. Kan det bli bättre? Festar mer än gärna med dom igen! Att bara sitta sådär och dricka och tjöta skit räcker mer än långt för mig. Det är ju trots allt på förfesterna som folk brukar ha roligast.

Nu ska jag rota i frysen och se ifall jag hittar något att äta som verkar intressant.

Jobb och personalfest.

Nu är det dags att gå till jobbet. Ikväll är det också personalfest vilket jag tror kommer bli skitkul! Inte nog med att få träffa nästan alla så får jag mycket hjälp ikväll, så länge dom är där vill säga. Det blir också thailändsk mat som jag äääälskar! Yummie! Kommer nog bli en lyckad kväll fastän jag kommer (antagligen) vara den enda som inte dricker. Men man har kul utan dricka också!

Så jag önskar alla er andra en härlig kväll (OH, nu kom solen fram!) och sup inte skallen av er!

Svamp?

Nej jag har inte varit ute och plockat svamp. I wish though.

Jag tror jag har fått svamp :/ det kliar och usch.. Jag vet inte om det har nåt  med det att göra men jag har varit på toan minst 10 gånger idag och då är det inte en överdrift. Det är svinjobbigt. Liksom, har jag verkligen nåt kvar att kissa ut? Usch.. Har det inte blivit bättre på måndag så går jag in på Apoteket och köper Pevaryl. Jaja..ville bara dela med mig av denna otroligt intressanta fakta.


P.S. I love you

Underbara älskade film!
Såg klart andra halvan av filmen nu. Grymt bra och fruktansvärt gråtig! Andra halvan var hemsk..alla dessa brev och ord. Dumt dumt dumt. Kändes som att en hel toapappersrulle gick åt till mitt bölande.
Men den var bra..gripande liksom. Jag gillar ju puttinuttfilmer.

Dags att börja fundera på käk och att packa inför nattens jobb.

Lördag..

Godmorgon.
Har varit upp sedan en timma tillbaka och har på denna tid hunnit skjutsa Per till jobbet, åka hem igen, käka frukost och läst bloggar. Känner att tröttheten börjar slå till lite så nu ska jag nog slänga ifrån mig datorn en stund för att låta John Blund ta över. Blir bara en kooort stund. Nightie.

Hemmakväll.

Strax efter att jag skrivit förra inlägget så ringde Per. Direkt efter jobbet, typ nu, så ska han till garaget med Dennis och sätta i en motor i en bil. Pust och stön. Jag som hade handlat och tänkt ha en mysig hemmakväll med film och popcorn. Verkar som att jag får ha den själv.

Har just ätit mackor med ägg, majonäs (usch, hade bara vanlig majonäs ingen fettfri) och räkor. Blev rätt gott. Så nu kollar jag på Arn Tempelriddaren och P.S. I love you blev precis klart. Perfekt. Så om jag inte somnat innan så blir det att se båda filmerna. Arn är rätt tråkig nu i början men den har fått väldigt bra kritik så jag hoppas på att den blir bättre.

Ha en bra kväll allihopa, vad ni nu än gör!

Promenix.

Kom hem för ett tag sedan efter att ha gått ett varv här i Tidaholm. Självklart så började halsen göra ont halvvägs och jag frös fastän jag knallade på det fortaste mina långa ben klarade av. Väl framme vid torget igen så gick jag in till Ica och köpte b.la. frukt och nyponsoppa. Här ska fan ingen bli förkyld. Dock rinner näsan.. >.<

Väntar på att Per ska ringa så jag kan hämta honom. Den jäveln hittade ju kattungar igår, ganska nyfödda, och då lovade han mig att visa mig dom idag. Imorse när jag skjutsade honom så var jag inte riktigt vaken så jag tänkte att jag väntar tills ikväll. Tror ni inte kattfan har flyttat kattungarna nu eller? Fan också. Det är andra gången. Jag som saknar mina älsklingar i Linköping, borde jag inte få något att trösta mig med tills jag skaffar egen katt? Dumma bonnkatter >.<


I wish I had another life sometimes.

Ibland vill jag bara dra täcket över huvudet och inte finnas till mer. Ibland vill man kika genom ett litet hål och det enda man finner är en stor hög som bara fylls på och tar aldrig slut. Hur länge måste man be om hjälp innan man klarar av att stå på egna ben? Jag vill inte ta hjälp mer, jag skulle klara mig utmärkt själv ifall inte denna hög dränkte mig.
Jag vill känna mig fri, jag vill kunna njuta av livet. Hur ska jag kunna göra det när det är såhär? Blir det någonsin bättre?

Urh..godmorgon.

Jag är trött och vill bara sova.
Har varit vaken sedan 5 då Per hade ställt väckarklockan. Han skulle upp 6.30. Hade ni ställt klockan på 5 då? Jag ställde min på 6! Och idag var han som en klubbad säl, jag fick slå till honom varje gång klockan ringde vilket blir rätt ofta. Idiot.

Nu ska jag fortsätta sova min avbrutna sömn. Hade tänkt mig till 10 x)

Haha..oj oj oj!



Fy fan vad jag har städat och panikat. Jag är riktigt imponerad av mig själv! Jag hann! Vilken stress det har varit, oj oj oj!
Men det gav resultat - ett fint resultat.

Köket




Hallen


Vardagsrummet/Sovrummet




Från hallen till vardagsrummet


Toaletten





Nu har ni sett hela lägenheten som jag lovat så länge, men det är ju trots allt inte förrän nu som den varit riktigt ren x)

Paniiiik!

Jag har panik. Sådan panik där man inte vet vart man ska ta vägen.

Imorse klockan sju ringde min arbetsgivare och frågade ifall jag kunde hoppa in för en som är sjuk. Visst sa jag och jagade upp Per ur sängen. Paniken infann sig då jag tvekade på ifall jag skulle hinna till jobbet. Efter att ha brutit hastighetsbegränsningen ganska rejält så kom jag hem precis i tid att jag hann packa ner frukosten och springa till jobbet. 8-12 jobbade jag och kom hem för en kvart sedan. Såg att ett missat samtal på hemtelefonen fanns och jag ringde upp. Då var det vår hyresvärd som ringt och frågade ifall han kunde visa lägenheten idag. Visst sa jag och kollade mig omkring. Herregudars! Saker nästan överallt, skitigt golv och..panik.

Dags att panikstäda. Man vet ju inte ifall dom vill komma vid ett eller nån dum tid. Snälla snälla låt mig hinna städa allt! DISKA! Fan...

Nu blev det kväller..

Känner mig lite sådär smått seg. Sov länge idag men som sagt så verkar förkylningen kicka in och då blir man ju seg och trött. Imorgon planerar jag dock att försöka komma ut på en promenad. Blev inte det förut då jag insåg att jag var tvungen att handla och så skulle Per hem tidigare än jag trott.

Nu har Per varit i telefon i snart en timma med Dennis, som han för övrigt träffar nästan varje dag, och jag vill bara lägga mig i sängen och mysa med honom. Tyvärr så vill nog han bara se på Rederiet ^^

Dags att återgå till American Pie 2 på 6an.

Lite av varje..

Efter inlägget förut så fick jag hem Gossip Girl s2 e2. Yay! Var mucho bra och kan knappt vänta tills nästa avsnitt kommer på tisdag nästa vecka. Kom just på att jag är nog mer för serier än filmer, för filmer tar liksom slut medans spänningen fördelas på ganska många timmar. Dock är jag sugen på att se Arn ikväll men det verkar bli rätt omöjligt då Per och Erik inte pratar med varandra. (Per är sur på Erik för att Erik är gnällig och det är Erik som har filmen).
Och på tal om detta så såg jag att Top Model är ikväll igen, varför?

Efter Gossip Girl så somnade jag som en sten. Var meningen att jag skulle sova i en halvtimma men den där halvtimman förlängdes till en timma med hjälp av framskjutande på alarmet. Sedan råkade alarmet av någon mystisk anledning stängas av och jag sov fram till ett men inte ens då kände jag mig pigg. Känner att förkylningen knackar på dörren. Jävla höstförkylning som alltid ska komma. Go away!

Nu ska jag ringa till Radiotjänst och skälla på dom. Dom har lagt räkningen till den 22a denna månad. Hur idiotiskt är inte det? Det kan inte vara så svårt att bara få skjuta fram det tre dagar. Idiotiska företag som inte kan lägga räkningar logiskt.

Onsdag..

Godmorgon. Jag är så ofantligt trött.
Dagen brukar alltid börja med att klockradion skriker värre än ett brandlarm men jag är den enda som vaknar, trots att det är satt för Per. Han vaknar först efter att jag har skrikit lite och bankat på honom i fem minuter. Och så fortsätter det, var nionde minut fram tills han bestämmer sig för att gå upp. Nu tänker ni säkert "men varför stänger du inte bara av skiten själv?". Jo visst, det skulle jag kunna göra. Men då vaknar inte Per förrän närmre 12 och han ska vara där runt 8. Inte så smart.

Vi masar oss upp runt 8-tiden och så åker vi iväg. Som vanligt så har jag jättesvårt för att se då mina ögonlock är så tunga att dom knappt hålls uppe. För varje blinkning så blir det svårare att få upp dom. Inte nog med detta så är det en vinglig traktor framför oss som klipper gräset i kanterna. Han verkar inte upptäcka mig förrän jag står precis bakom honom och DÅ kör han in till kanten. Självklart står vi mitt i ett backkrön och jag vet inte om jag vågar köra om honom ifall nån från andra sidan kommer men jag testar. På hemvägen så möter jag honom igen precis efter ett backkrön och jag kommer i 100 km/h och måste bromsa ner till ca 20 km/h på bara några meter. Det gick bra förrutom att jag inte trodde att jag skulle överleva denna lilla händelse. Var otroligt nära att få sladd nere i diket och då hade det gått käpprent åt helvete.

Dags att se ifall Gossip Girl vill laddas hem idag. Annars jävlar.


...

Mysa in my ass.

Tyvärr verkade inte bannlysningen av lägenheten fungera på Dennis. Här är han. Per och han är nere och hämtar pizza. Det låter väl mysigt? Antar att Dennis kommer försvinna härifrån runt halv tolv eller nåt och då lägger sig Per som vanligt och kollar på Rederiet och jag vänder ryggen till för att försöka sova. Låter som ett idylliskt samboliv. Vi är inte ens gifta men redan har allt som har med mysighet försvunnit. Undrar hur det blir när man gifter sig. Jag vill inte veta. Ska inte gifta mig inom dom närmaste 15 åren i alla fall.

Yaaaay! :D

Kan lyckostatusen vara högre en tisdag? Gossip Girl s02 e02 är på ingång och Top Model 10 på tv ikväll. Jag är allt en riktig serienörd x) när vi tar hem min dator som står hos pappa så kommer den användas till hemladdningen istället. Can't wait. Kommer till slut ha hela hyllor med serier och filmer. That's one kind of happiness to me!

Och så var det eftermiddag..

Fick åka och hämta Per runt 13-tiden då han fått ledigt fram till 16. Jättebra tänkte jag. Så jag lagade mat och tänkte att vi kanske skulle mysa. Per sprang ner till bilen medans jag höll på med maten och inbrakandes kommer både Per och Dennis. Helvete. Där sprack det myset. Så det slutade med att vi alla tre åt. Dom rökte - jag plockade undan. Dom la sig i sängen och glodde på bilar på blocket - jag satt i soffan. Dom åkte iväg till gården - jag sitter i sängen. Livet är härligt som sambo.

Ikväll ska jag bannlysa Dennis från den här lägenheten, jag ska också bannlysa Rederiet (förutom under Top Model). För ikväll ska jag bannemig mysa. Så det så.

Tisdag.

Hej hopp!
Skjutsade som vanligt ut Per imorse och jag kunde som vanligt knappt se nåt pga tröttheten i mina ögon. Härlig kombo.
Sedan jag kom hem så har jag hunnit sova 1,5 timma, fixa lite med Facebook (börjar fatta nåt av den där jävla sidan), lagt in bilder och läst bloggar. Ska snart ta tag i städandet igen. Man skulle kunna tro att jag inte gör något annat än städar. Men jo, jag städar väldigt mycket. Det såg värre ut än en svinstia här inne (dock utan smuts - grejer överallt) och jag har liksom inte orkat ta tag i allt på samma gång utan jag har liksom satt upp mål för varje dag, typ: det där hörnet ska vara klart innan kl 15. Typ. Har funkat relativt bra för nu börjar det nästan se hemtrevligt ut.

På tal om hemtrevligt så ska jag nog ringa dom som bor i lägenheten vi ska flytta till idag och fråga ifall det finns möjlighet att komma och mäta samt ta lite kort. Farmor och mamma håller ju på att tjata hål i skallen på mig om att jag ska mäta så dom kan köpa gardiner och skit till mig. Lika bra att göra dom nöjda. Och korten är lite för att dom ska se vilka färger det finns i lägenheten samt till för att visa er :) åhh..jag är så sugen på att flytta in NU! Yay..

Dags för hirett.

Inläggsspamningäralltidtrevligt.

Fy fan vad jag är i gasen idag!
Jag har lyckats rensa ut det lilla utrymmet  mellan soffan och sängen(!) samt damsugat där. För tillfället så finns inte ens ett dammkorn på den platsen. Istället har jag packat ihop lite saker och snyggt sorterat upp dom på andra sidan soffan. Är riktigt nöjd. Hade tänkt att fortsätta med Pers garderob men jag fick genast ett sms tillbaka att han ska fixa det ikväll (yeah right), och då jag knappt får kolla in i hans garderob så börjar jag fundera på ifall han inte gömmer ett lik där inne. På tal om det så kanske det är en hel likkammare (finns det nåt som heter så?) i förrådet. Detta måste undersökas. Jag ska vakta som en hök när han ska rensa ur garderoben och när han ska visa mig förrådet.

Dags att ta en paus. Den kommer bestå av Top Model och riskakor. Howdie!

Piiiiip piiiiip...

Människan kan aldrig svara i telefonen! Eller han kan i och för sig klicka mig men oftast så går signalerna fram men ingen som svarar. Anledningen till att jag behövde få tar på Per var att jag har fortfarande ingen aning om vart förrådet befinner sig. Bästa beskrivningen hittils har varit "men du vet väl?! Vid garaget såklart!". Jo meneeh..det var ju en självklarhet. När ingen har visat mig innan eller ens talat om för mig att det finns förråd så bara antar jag att dom ligger nere vid garaget, det gör ju ALLA förråd. Jag kan liksom bara inte riktigt förstå vart nere vid garaget. Där finns liksom bara..p-platser och betongväggar. Men Per har kanske slagit in ett hål i väggen och bestämt att det är hans förråd, jag vet inte.

Detta ska i alla fall redas ut när han har ätit och när jag kokat mina nudlar.

Monday.

Hej hopp.
Vaken som vanligt vid den här tiden när jag skjutsat Per till jobbet. Idag ska han eventuellt vara ledig lite på dagenn men den tiden har han ju inte tänkt att spendera med mig, åh nej. Han ska vara med Dennis. As usual.
Själv ska jag spendera dagen med att i alla fall försöka skapa ordning i vardagsrummet. Det finns ett litet (läs: ca 1m) mellanrum mellan soffans sida och sängens nederkant. Däremellan har jag slängt undan all skit som annars ligger ivägen. Har tänkt att rota igenom där och se vad som ska ner till förrådet och vart det andra kan få tänkas ligga.

Hade tänkt försöka sova en liten stund nu. Püss hej.

Rubrik.

De två kilometrarna jag tänkt gå blev till fem. När jag kom fram till Falköpingsrondellen så kände jag att det gick så bra så jag fortsatte. Helt plötsligt var jag tillbaka där jag började (gick ringleden) utan att jag märkt att jag gått så långt. För mig så är det nog bäst att göra såna här spontana grejer annars så går jag bara och muttrar om hur tråkigt det är :P

Hade tur med regnet då det regnade första och sista 100 metrarna. Får se hur vädret är imorgon och ifall jag bara tar och går till Falköpingsrondellen då. Men som sagt, det får bestämmas då. Väntar på att Per ska ringa så jag kan hämta honom. Börjar bli hungrig så han får fan ringa snart :P

Ska kolla lite tv nu..om det går nåt bra vill säga.

Just walking in the rain..

Tänkte ta mig en promenad i regnet. Känner att jag skulle må bra av att röra mig lite. Har bara varit ute och gått ordentligt två gånger i sommar. Inte bra, Sanna. Så, innan jag ångrar mig, ska jag hitta någon varm och bra tröja att ha under regnjackan. iPoden kommer självklart att följa med!


"Singing in the rain"

Don't tear me down..

Jag ångrar så himla mycket att jag inte åkte till Mariestad själv och gick på Within Temptation. Sitter nu och lyssnar på alla låtar. Det liksom svider i hjärtat..jag vill! Första och enda gången vad den 5 februari 2005 (för övrigt dagen jag blev gravid). Den konserten var ååååh så häftig. Per stod och höll om mig och jag sjöng glatt med i varenda låt. Då var jag lycklig.
Skulle vilja vara på en konsert med deras senaste platta. The heart of everything.

Forgiven kommer alltid att ha en speciell plats i hjärtat.


Ibland..

..känns det som att jag tagit vatten över huvudet.

Det är omöjligt att skapa någon ordning i detta kaos. Städningen är mest för att dom som ska titta på lägenheten ska känna att det är lägenheten för dom. Och självklart för att skapa trivsel för oss. Men när det ligger saker överallt och man inte vet vart man ska göra av sakerna så känns det hopplöst. Badrummet har jag lyckats med nu i alla fall. Allt som jag inte behövde ha framme la jag ner i en sopkorg så den är förberedd inför flytten som sker om lite mindre än 3 månader. Borde nu ringa Per och fråga vart vårat förråd är exakt. Tänk om jag råkar gå in i fel förråd (det är gallertjoffs)! Oj oj..bättre att jag lägger fram grejerna som ska ner så får Per visa mig ikväll. Ska nog ta fram dammsugaren först..eller om jag ska käka lite. Får se. Men ordning ska det bli under denna veckan.

Har också lite ångest för Dansverkstan svarar varken i telefonen eller på mailen. Vill inte pröjsa 800 spänn på en danskurs jag knappt kommer ha tid att gå på.

Sunday without no sun.

Någonstans lååångt bortom molnen finns solen som vägrar komma fram. Idag vaknade jag inte av regn i alla fall.

Skjutsade ut Per vid halv nio till jobbet så nu sitter jag och dricker jordgubbste för halsen gör lite ont. Jäkla förkylning som inte vill bryta ut helt.. Har varit såhär i snart två veckor, halsen har gjort ont lite då och då och näsan har runnit en dag. Huvudvärk har visst också funnits med. Men det bryter inte ut..jag väntar på att bomben ska explodera.

Idag har jag som mål att i alla fall rensa i badrummet. Vad behöver jag, vad vill jag ha och vad kan slängas? Om suget efter städning fortfarande finns så ska jag ringa Per och fråga ifall jag får rensa ur hans garderob och byta lite plats på saker och ting. För just nu ligger hans grejer i linneskåpet. Men badrummet först och med musiken på hög volym, nåja så hög volym jag vågar. I hyreshus brukar det inte vara så populärt med hög musik.

Wish me luck!

Pfft..

Fick en kommentar från käraste Annabel om att jag är snygg. Yeah right. Jag tror att Australien har gjort dig blind eller så finns det betydligt fulare människor där :P

I övrigt så har jag lagat en skitgod skinksås idag. Per och Dennis kom hem utsvultna så det var bara att ställa sig vid spisen.

Blev igår medlem på Facebook men hela sidan är ful och..jag fattar inget av den. Ger den ett försök till annars så avregistrerar jag mig.

Lördag.

För visst är det lördag idag? Vi säger det och är inte det fallet så låt mig tro det.


Somnade rätt fort igår och vaknade vid halv åtta att balkongdörren smällde upp och regnet kom in. Var bara att gå upp och ställa en stol ivägen för dörren. Har idiotregnat hela natten tror jag och nu tror jag att det slutat.
Gick upp halv tolv då jag ansåg att förmiddagen inte skulle bli bättre för att jag gick upp. Så nu har jag käkat frukost och kollat bloggar. Ska strax hoppa in i duschen men först diska. Ska nu också försöka avboka mig från danskursen jag anmält mig till här i Tidaholm. Känner mig inte redo för att börja dansa i en grupp där jag inte känner någon, vet ju inte ens vart det är. Kanske känner mig modig nog i vår. Eller jag hoppas det i alla fall. Men just nu har jag inte råd heller. Ska se om jag får tag på dom...

Jaja..ordnar sig. Godmorgon.

Varning.

Varning för meningslöst inlägg.
Men det blir såhär när jag är själv och har allmänt tråkigt samt att tvn visar enbart skit. Varför kan dom inte ha individuell tv? Att man får välja vad man vill se för nåt. Men det kommer nog om en sissodär 20 år eller så.
Borde egentligen lägga mig eller nåt men jag är för rastlös för det. Ska nog se om första avsnittet av Gossip girl och sedan fundera på sängen. Kanske ska läsa lite också, var länge sedan jag tog mig tid att verkligen göra det.

Goodnight everyone.

All alone again..

För en stund åkte Per. Han var hemma i typ en timma för att äta och sen åkte han iväg till jobbet.
Känns lite tråkigt..han kommer antagligen inte sova hemma heller.. Usch. Hatar det här med hans jobb men Erik får och kan ju inte jobba just nu.  Dumma dumma bonneri.

Dust it.

Nu har jag äntligen köpt OSIS+ Dust it. Blev ju kär i den lilla rackaren!

Hade nu tänkt att hoppa in i duschen (ifall top model går så blir det efter det) och ta hand om mig själv en liten stund. Efter detta så ska jag sminka mig snyggt och fixa håret själv med denna lilla röda raring. Ska nog ta på mig nåt snyggt också. Får se vad jag kan hitta på. Eventuellt springer jag ner till Lindex och köper ett snyggt bälte att ha vid midjan eller så nöjer jag mig så länge med mitt svarta tunna.
Ikväll vill jag vara snyggast i stan (lycka till med det) och parta. Dock lär väl inget av det hända men man måste vara väl förberedd ifall chansen skulle uppstå.



 

Ignorera mig på bilden ^^


Klippt och klart!

Nu är jag tillbaka från frisören. För en stund sedan. Har hunnit hämta två paket och köpt cigaretter emellan ^^

Klockan nio infann jag mig på Klippkompaniet med ångesten över att jag inte visste ifall jag ville ha lugg eller ej. Satte mig i stolen och bestämde mig för att lugg är nog det bästa. Då kan jag ha lugg (obvious), snedlugg och sätta upp den i spännen så slipper jag den. Tjejen som klippte mig verkade väldigt duktig fastän hon var ung, kanske några år äldre än mig. Hon undrade ifall jag ville slippa dom här 'kanterna' det blir vid uppklippning, alltså etapperna. Hon gav några förslag om hur vi kunde göra och jag gick med på allt. Slutresultatet? Rockigt och perfekt! Me like, me like!
Det sista hon gjorde var att ha i lite OSIS+ Dust it. Älskade kära produkt! I'm in love! Volym..oj oj oj.
I oktober så ska dom ha firande för att dom fyller 1 år och då kommer den endast kosta 129:- men jag kan inte vänta, jag vill ha den nuuu! Måste tyvärr tvätta håret idag då jag gjorde det igår och med Dust it i så känns det lite..äckligt :P
Så sen ska jag springa ner och köpa mig en x)

Resultatet:

Taget med datorns webcam så bilden är inte i världsklass. Och jag ser ofantligt trött ut med nästan inget smink :P

Morrn.

It's friday men jag är inte lyckligare för det. Som vilken annan dag som helst.

Klockan nio ska jag klippa mig på Klippkompaniet här i Tidaholm. Dom hade en snygg inredning och snygg logga samt att tjejen som svarade i telefonen var trevlig. Det är avgörande grejer för mig för då inbillar jag mig att frisören är bra. Blir det inte bra så är det väl bara att dra till Lotta på Hårteknikerna i Linköping. She's the best.

Jaja..ska hinna sminka mig lite innan, frukosten (en tallrik flingor) är redan i magen. Goddag.

I looooove my home!

ÄNTLIGEN hemma! Trodde aldrig att jag skulle hitta hem igen.

Först.
Vi träffas hemma hos min arbetsledare och Evelina och jag åker i förväg eftersom taxin ska ta omvägar och hämta upp annat folk (jag körde, de andra två assistenterna åkte med taxin). Irene gav oss vägbeskrivning och vi åkte dit hon sagt - till skövde, till skara och mot lidköping så skulle Lundsbrunn stå på en skylt. I helvete heller. När vi kom fram till Linköping så hade vi inte sett någon skylt och stannade vid ett Infogrejs ni vet. Evelina ringde sin farfar som bor i Lindköping och tydligen så hade Irene sagt fel, vid Skara skulle vi åka mot Stockholm. Men en omväg på 4 mil var inte så farligt ändå. Vi kom dit samtidigt som de andra. Irene fick skäll sedan :P
Dagen segade sig lite smått fram och vissa saker var rent av tråkiga. Skoltröttheten kändes nära. Men i alla fall. Klockan 17 så drog Ida och jag (evelina skulle jobba natt) hemåt. Mötet blev klart halv fem men taxin skulle komma 17.10. Vi chansade på vägen hem och hittade till Skara. Vi missade Skara och märkte att det blev skyltningar mot Allingsås. Vi vände tillbaka till Skara. Väl där så trodde Ida att hon hittade ut från centrum. Så fan heller, jag hittade tillslut ut efter mycket om och men. Sedan kom skyltningarna mot Skövde och efter det så körde vi inte fel igen.

Efter denna dagen så har jag kört ca 10 mil fel :P härligt..men sightseeing har vi fått. Bland annat så hittade vi en strutsfarm. Intresssant värre.

Dags för mat, magen svälter.

Torsdag.

Godmorgon.
Jag är vaken och ännu hemskare - pigg. Eller jaa..tillräckligt pigg för att inte kunna somna om. Har varit vaken sedan 6 då Per promt skulle sätta väckarklockan. Var meningen att jag skulle köra ut Per när inte Dennis vaknade men så ringde idioten vilket innebar att jag slapp. Så nu sitter jag här pigg och väntar :P

Dagen kommer bestå av ett möte. Ska träffas hos min arbetsgivare kl 10 för att sedan åka till nåt ställe där mötet är. Lundsbrunn eller vadfan det hette. Jag kör och jag hoppas på go milersättning sen ^^ Mötet är mellan 12-17 så jag är väl hemma nån gång efter 18.
Det bästa av allt är att jag har betalt under den tiden ;)

Nej..jag orkar inte vara vaken mer. Ska nog sova till nio så får jag panikfixa mig sedan. Får drömma om vad jag ska ta på mig för kläder så det blir mindre stressigt sen ^^ adios!

Sweet home lägenhet.

Nu är jag hemma igen och har hunnit se på Top Model 3 och druckit varma koppens kantarellsoppa.

Handlingen gick bra. Svängde först in på ÖoB och handlade lite viktiga saker, bland annat nudlar. Sedan bar det av till Maxi för storhandlingen. Dom höll på att bygga om och byta plats på allt så efter en sissodär tre varv genom hela butiken så hittade jag det mesta. Dock så fanns inte någon ketchup inom butikens väggar. Eller så hade dom gömt den.
Kånkade upp allt själv med mycket slit. Fick också se att kontraktet till nya lägenheten har kommit. Så det blir påskrivet ikväll. Yay!

Nu är jag extremt trött men det är bara att ta tjuren vid hornen och börja diska. Godnatt.


Dessa snyggingar hittade jag på skopunkten och dom ska jag ha. Punkt.

Lustigaste drömmen någonsin.

Tror inget kan slå min dröm inatt/imorse. Jag reagerade aldrig på att den var så lustig, allt var liksom normalt. Skrev i alla fall ner den direkt när jag vaknade så jag kunde dela med mig av den här. Lovar inte att den är sammanhängande för 5 öre men lite smårolig.

Vi var i någon stor och lustig lokal, lite som i Startrek Voyager (stavning?), och massor med folk. De skulle balansera på lustiga brädor och till slut vann den som stått längst. Jag gick runt och filmade medans pappa intervjuade Micke Hildén (han är en gammal klasskompis från högstadiet) och de var inne på toaletten och gjorde intervjun. Inne på toaletten så står Micke upp med bar överkropp och insmord i något som ser ut som tandkräm eller glass. Pappa och micke satt i varsin stor fotölj. Sedan ville mamma att jag skulle fixa disken eftersom det är hennes 50-årsfest och plötsligt var lokalen omvandlad och folk gluffsade i sig mat. Jag sprang iväg.
Jag sätter mig i en stor undervisningssal (en sådan de har i amerikanska filmer) bredvid Tina, som för övrigt har funnits med i utkanten hela tiden. Vi hade en ny lärare och hon skulle ha frågesport. Alla var rädda för henne och det blev inte bättre av att hon stod i mitten av gången och var och en skulle komma fram till henne och svara på en fråga eller göra något för henne. Plötsligt verkar den leken försvinna och vi ska ge mjölk till en kalv. Den hade liksom läskiga saker vid bröstet/halsen ungefär som att den skulle suga ur mjölk ur våra bröst. Men när det inte gick så tog den glaset med fetaost i och sprang iväg.
Jag skulle rapportera detta för läraren som var Anna S (idrottsläraren från gymnasiet), men hon ville inte lyssna på mig utan ville skvallra lite. Hon sa att den nya tjejen var lustig. Hon hade suttit på 10-rasten under ett träd med tända ljus och vispat grädde.
Så stod jag plötsligt i en stor reception i ett hotell när brandlarmet går. Vi blir beordrade att gå till deras andra reception bredvid och vänta där. Någon muttrar om att brandlarmet inte har börjat tjuta sedan senaste branden och att den väljer att göra det just nu.

Så vaknade jag.

Det allra konstigaste är att alla människor som var med (och som fanns överallt) var gamla klasskompisar sedan hela skoltiden, gamla lärare och släktingar. Tina var med under hela drömmen och sprang bara omkring.

Någon som förstår nånting av denna röra?

RR?

Roligare räkningar.

Varför måste räkningar se så tråkiga ut? Alla vet hur tråkigt det är att betala en räkning (man kommer antagligen aldrig komma från det faktum att räkningar aldrig kommer vara roliga), men måste de se tråkiga ut? Jag menar.. För det första. Telia är de enda med vettig storlek på OCR-numret. Alla andra måste man använda förstoringsglas till, och jag har en väldigt bra syn annars. Kan det bero på att jag inte vill se?
För det andra. FÄRG! Dom kan väl ha någon slags färg, förutom på företagsloggan, på pappret. Kanske OCR-numret i annan färg för att lättare se siffrorna eller bara..nåt. Eller måste allt vara så rakt och stelt? Ha lite böjligare former på pappret.

Nej..räkningar är tråkiga att få och tråkiga att betala men då kan de väl ändå se roliga ut. Är det för mycket begärt? Läxorna gjordes roligare på detta sätt, varför inte fortsätta i vuxenlivet..så illa är inte vuxenlivet att allt måste bli stelt och tråkigt. Mer färg och estetik på räkningarna!

Jahopp..

Vet egentligen inte varför jag skriver överflödiga inlägg som dessa men tiden finns ju.

Har haft en sprängande huvudvärk halva dagen som släppte lite nu när magen fick lite mat. Pratade med pappa också så det var skönt att ha lite 'sällskap'. Tvätten tar aldrig slut och jag väntar på att min farbror ska ringa så vi kan bestämma lite mer om hur och när jag ska jobba. Kommer jobba 12 timmar om dagen så det lär bli påfrestande men samtidigt skönt att få in lite pengar.

Nu är det The perfect man på tv. Älskar Hilary Duff! :D

En seg tisdagskväll.

Denna tisdag kommer bli seg. Ungefär så seg som den varit idag.

Det jag har gjort idag är att städat, postat sålda jeans, fyllt på ICA-kortet, lyssnat på musik och glott på tv. En ganska seg dag med andra ord. Ville verkligen ut och gå en runda för att leta upp Dansverkstan men då hittar jag inte mina skor som jag brukar gå i. Vem fasen har tagit dom? Jag har nog städat undan dom..städning är dåligt.
Ikväll så kommer nog inte Per hem. Han måste nog jobba så sent att det är ovärt att åka hem. Tycker det är trist. Här sitter jag ensam i den lilla ettan och glor på tv. Inte vidare värst uppmuntrande men förhoppningsvis så har jag honom här ikväll. Om han inte kommer hem så får jag sova själv vilket innebär att jag kommer glo på alla dåliga program som visas på tvn tills jag somnar i soffan bara för att dra ut på det hela. Jag är ingen sova själv-människa. Then I don't feel safe.

Nu babblar jag bara. Dags att återvända till verkligheten och åter igen springa ner till tvättstugan. Ena maskinen är trasig vilket innebär att det tar en evighet att tvätta allt. Dumma tvättmaskin.

Oj oj oj..

Nu har jag släpat ner tre överfulla kassar och en överfull kartong med papper och skräp. Har också handskurat lite av golvet i köket men blev då så trött på det så jag tog moppen och körde fullt med den i köket och hallen. Är helt slut. Svetten rann om mig och nu har hjärtat börjat lugna ner sig igen. Men lite träning är det i alla fall (jag kan väl få inbilla mig det).
Funderar starkt på att hoppa in i  duschen och sen dra in till skövde för att storhandla. Men jag vet hur svårt det är att få upp skiten i lägenheten sen själv. Men Per kommer inte kunna följa med på hela veckan..så jag har väl inget val. Ingen som kan vara bärhjälp åt mig? ^^

Tisdag..

Denna tisdag känns det som måndag. Lustiga tisdagar alltså..

Har redan hunnnit skjutsa ut Per och äta halva min frukost. Var egentligen meningen att jag skulle ut och gå eller springa när jag skjutsat Per men magen skrek så förbaskat att jag hade väckt halva stan innan den fick lite mat.
På dagens schema så finns inget inplanerat förutom att kolla tvättid och handskura köksgolvet, samt ta ut alla kassar och kartonger som ska slängas. Lär nog ta ett tag så dagen är räddad ^^

Dags att käka färdigt och sedan kolla om jag kan få någon tvättid idag eller ikväll. Vore inte dumt..har knappt nåt rent.

Back in town.

Nu är jag tillbaka i Tidaholm. Kändes skönt när jag klev av bussen efter en låååång dag.
Blev sittandes i Jönköping då jag insåg att bussen hem inte gick förrän om 1,5 timma, så jag tog min bok och läste bort tiden.

Väl hemma så blev jag mindre glad. Mindes samtalet från igår. Per berättade att Dennis har haft sex i våran säng natten till igår. Så lakanen hamnade direkt i tvättkorgen med allt annat på golvet. Såg också att hårfärg var utspritt över halva lägenhetsgolvet och blev förbannad. Tydligen är det en bra känsla för att börja städa för jag städade bort nästan hela ilskan. Dock lär den komma tillbaka när Per kommer hem.
Man åker från en relativt bra städad lägenhet till ett bombnedslag med sperma i sängen. Jag ska ta ifrån alla deras nycklar till lägenheten..ingen mer ska någonsin ha tillgång till en lägenhet jag bor i för nattliga sällskap.

Ska väl försöka få tag på nåt att äta fast aptiten inte är sådär jättestor.

RSS 2.0