Raindrops keeps falling from my eyes..

1. Avsnitt 4 i säsong 2 av "8 simple rules" är fruktansvärt sorgligt.

2. Jag är inte trött trots att jag tagit hostmedicin med morfin i.

3. Förkylningen bryter aldrig ut rejält utan bara ligger och retar mig.

4. Jag saknar min pojkvän.


Det där med att jobba.

Nyss ringde min vän Marika och berättade att hon fått fast tjänst på 50%, något som hon blev överlycklig för. Jag förstår henne. Vi är 21 år och hur många i den här åldern har egentligen fast jobb? Vi hankar oss fram på timvik och jobbar mer än tillåtet vissa månader för vi vet att andra månader inte har något jobb.

Att vara ung i dagens samhälle är tamigtusan inte lätt när vi både har press på oss att jobba (framförallt hitta ett jobb) och att flytta hemifrån. Många har inte klarat sig i Sverige och har därför tvingats åka till andra länder som t ex Norge. Själv skulle jag inte vilja vara så långt borta från min familj och mina vänner och beundrar de som klarar det. Resterade som inte hittade något jobb blev tvingade att söka alla dess möjliga program på universitetet och utbildar sig till något de inte är intresserade av. Jag är bara glad att jag hittat en utbildning som jag tycker är rolig men som jag framförallt ser en framtid inom.

Marika skrek ut stolt att hon kanske kan ta en liten semester nästa sommar och jisses vad den första betalda semestern kommer kännas gött. Själv får jag (förhoppningsvis) ta min första betalda semester när jag är runt 25 år och som jag längtar. Eller först och främst längtar jag tills anställningsavtalet finns i min hand. Då ska jag fira!



Då bara rullar pengarna in, fast kanske i lite mer än 20-sedlar.

Det va la ett jädra gapande!

Kattfan (Strössel aka pucko) går omkring hela dagarna, kvällarna och framförallt nätterna och gapar. Det är ungefär som att hon ropar på någon som aldrig svarar. Det spelar ingen roll om hon sitter bredvid oss (jag och Macke), Max eller är själv i ett rum. Det gapas ändå till förbannelse.

Någon som har en idé till varför hon gapar? Vet att hon är aningens understimulerad då hon är innekatt.

 
Mjaaaauuu...

Max och cola.

Är det bara min katt som verkar tycka om cola utan kolsyra? Nu är det inte riktig Coca-cola utan Sodastream-cola men ändå.
Historien är inte värre än att han slickade upp det som rann längs flaskan.


Gammal bild på min nu coladrickande älsklingspojke


Det är en konst.

Min kompis Marika är expert på att förvirra läkare. Eller rättare sagt, hennes kropp är expert på det.
Sedan 7-8 år har hon haft problem med hennes knän som svullnar upp, samlar vätska och krampar som attan. Inte ens en tittoperation kunde visa vad det kan vara och hon har blivit anklakad att bara vilja komma åt tabletterna.
I början av sommaren började hon få problem med magen i form av ingen matlust, magkramper, inte bra i magen (if you know what I mean) osv. Läkaren hon träffade gav henne stark medicin mot magsår och i början hjälpte de. Efter några veckor hade tillståndet inte förbättrats och idag var hon tillbaka på vårdcentralen. Det har nu visat sig att det inte är magsår och alla dess möjliga prover har tagits.

Jag följer detta med spänning och gissar hej vilt på vilken kroppsdel som härnäst ska börja krångla.


Måndag.

Förutom att vi försov oss imorse så att jag knappt hann säga hej då till Macke, att jag nyser och snörvlar och att jag har två föreläsningar idag så mår jag bra. Försöker i alla fall hålla mig vaken.


You just gotta love smink! Jag ser inte lika döende ut som utan.

Han stannar en natt till <3


Hur man gör en karl lycklig.

Macke upptäckte att det var Victoria Secret's fashionshow 2009 nu på tvn och sitter helnöjd i andra änden av soffan. Hans snoriga flickvän är visst inte lika het. Konstigt tycker jag.


Need new shoes!

Satt igår med Kristin och Elin och diskuterade vad vi behöver köpa inför kommande (nuvarande?) hösten och även vintern. Förra året köpte jag och Kristin varsina UGGS-kopior som dessvärre bara höll en säsong men vad kan vi förvänta oss för 200 kr? Jag är jättesugen på att köpa ett par igen men den här gången i bra kvalitét.
Tips på bra sida där jag kan köpa bra UGGS (kopior eller billiga original) efterlyses! Och även andra bra och snygga vinterskor..

Hittade något intressant par på Ellos.



 








Please feel free to shut the fuck up


Mot Linköping!

Shopping på Surpreme och Systembolaget. Nämde jag att håret är kortare nu och luggen är tillbaka? Håret är dit pekfingret är nu. KORT!


Hot shots.

Älskling sitter och kollar runt på Pay per view för att se vad det finns för filmer (nej inga p-rullar) och han fastnade vid Hot shots. Det hann inte ens gå 1 minut på trailern innan han ligger och torkar tårarna medan han asgarvar. Själv kunde jag inte för mitt liv förstå vad som var så roligt att tårarna rann.

Har bara ett ord att säga: Karlar!


What's up med killar och gamla avdankade 90-talsrullar?

<3

Idag är det fredag och fredagar brukar betyda att älskling kommer hem. Det gjorde han även denna fredagen. In kom han snygg i militäruniform och ett knippe rosor i handen. (Mmmmmmmm........)
Som belöning fick han räkmackor och "efterrätt" ;)



  

Den som väntar på något gott..

Kvällens rutiner:


Jag står och gör fula frisyrer och miner i spegeln (ja jag ska tvätta den). (Ska jag klippa hel lugg förresten? Har snedlugg nu..)


Katterna väntar otåligt på att jag ska bli klar så de kan få sin nedrans mat någon gång. "Matte, nu får du slita dig från kameran och spegeln!"

(För övrigt diskade jag upp ett helt berg (av disk såklart) nyss - vem tusan gör det kl 22 en vardag?)


Banned from Blocket.se

Det är seriöst livsfarligt att sitta på Blocket och spana hundar. I en vecka har jag nu tjatat om att få en valp men Macke tycker det vore osmart med tanke på att han jobbar i Enköping och jag är student.
Måste han alltid vara så förnuftig?

Klicka för att se nästa bild
Vem kan liksom motstå de här sötnosarna? Samorejdvalpar tydligen. GIVE ME!

Taggad?






På schemat står idag dansverkstad. Hoppas det inte blir nån löjlig polka som vi blir tvingade till utan något smart och pedagogiskt som inte kräver kondition för den har jag inte sett på länge.

Watch out, I shall dance your feet off.

Soffhelg.

Dagen har sett ut såhär:

10.10 vaknar

10.13 lägger mig i soffan

15.15 går och köper pizza

15.45 pizzan uppäten och jag lägger mig i soffan igen

17.15 ligger fortfarande i soffan

Känner att min dag har varit väldigt meningsfull.


Spotify + hemmabiosystem = Stackars grannar

Det var länge sen jag pumpade Sonata Arctica på högsta volym i högtalarna. En avslappnande känsla sprider sig genom kroppen och jag njuter!

You just gotta love Spotify i tvn med hemmabiosystem! ♥


Long time ago..

Kan ni tänka er..idag har jag tränat! Japp du läste rätt. TRÄNAT! Visserligen bara afro 30 minuter men det räckte gott och väl kan jag lova. Efter ett par månaders uppehåll och några cancerpinnar senare mår lungorna skit och konditionen ska vi inte ens tala om.
Har sagt det många gånger förr men nu jädrans måste jag skärpa mig. Karln är i militären och biffar till sig så då borde nog jag försöka göra något åt dallret på kroppen. Hello new life. Typ. Kanske. Nångång.


Blää..

Helt sjukt vad luften kan gå ur kroppen fort. Ångesten är tillbaka och känslan av att inte kunna slappna av är åter här. Ja, nu börjar plugget igen.

Måndagen bjuder på..

PLUGG!
Imorgon är det en viktig omtenta och man skulle kunna tro att jag suttit i veckor och förberett mig. De som känner mig skrattar antagligen åt föregående mening. Jag har faktiskt läst igenom det en gång men det är idag jag har planerat att börja tokplugga. Dagen innan. Som vanligt. Nåväl. Gör jag på rätt sätt idag så kanske till och med jag kan lyckas någon gång.

Ohwell, åter till verkligheten och plugget.

Sunday is my new monday.

Alla (nåja, de flesta) hatar måndagar. De står oftast för att helgen är över och verkligheten kallar. Nu har mitt hat för måndagar övergått till hat för söndagar. Söndagar innebär att jag blir ensam i 5 dagar igen. And it sucks!

Donut.

Är det bara jag som är kär i donuten i Extra tuggummi-reklamen?


It hurts..

Nu är det snart 2 timmar sedan han åkte och jag lyckades nästan hålla tårarna inne den här gången men hjärtat värker som bara den. 5 hemska dygn kvar tills vi ses igen. Lägger mig istället under kudden i sängen och hoppas på sömn.


Sjukling.

Övriga året är jag ständigt sjuk men i sommar har jag minsann (peppar peppar) inte varit sjuk än. Förrän igår. Spränghuvudvärk hela dagen och när jag väl fick gå hem kl 16 så börjar jag må illa som tusan. Kombinationen huvudvärk och illamående resulterade i försämrad syn och livsfara på motorvägen.

Vågade inte chansa på att jag skulle må bättre idag så jag sjukanmälde mig igår. Tur var nog det för kroppen är helt utmattad och huvudvärken ligger och maler lite under pannbenet.

Nåväl. Imorgon kommer min älskling hem och då vill jag att lägenheten ska vara fin så därför ska jag nu ta mig ork till målning av bord och stolar och även lite städ. Ska sedan visa vad jag köpt för att överaska Macke imorgon ;)


Hur i hela fridens namn..?

Sitter nu i soffan med katterna och kollar på Lyxfällan. Det handlar om ett par i 30-årsåldern som går 30 000 kr back varje månad. Liksom HALLÅ? Enbart på mat lägger de runt 11 500 kr varje månad. Vad äter de då är jag nyfiken på. Kan tänka mig att de köper rysk kaviar, känguru-kött osv. Oxfilé är väl som att äta köttbullar för min del.

Tänker bara på mig och Macke, hur mycket vi äter för i månaden och jag skulle tippa på att vi ligger runt 1500-3000 kr/månaden. Enligt mig är det en ganska normal summa som passar oss bra. Vi varken snålar eller köper det dyraste vi ser utan vi har hittat en bra balans.

Jag är inte en person som tycker det är roligt att hålla på med ekonomi, håller koll på minsta lilla utgift eller att spara för den delen men jag vet att jag kan inte köpa något om jag inte har råd! Hur kan man låta det gå så långt? Ett stort mysterium för mig.

En dag på Ikea kan sluta illa..

..men inte den här gången (nästan).

♥ Två kuddfodral
♥ Massa ljus
♥ En glasvas att ha ljus i
♥ Tillbringare
♥ Två ugnsformar i glas
♥ En löpare

Ja typ det där..kommer faktiskt inte ihåg allt. Slutsumman blev 518 kr vilket är billigt för mig att gå loss inne på Ikea. Ja jag är nöjd och hoppas att mannen blir det med när han kommer hem på fredag. ♥

Nu väntar fortsatt målning inne i köket. Listen under köksluckorna, tavellisterna och knopparna i köket ska målas. Återkommer med bilder.


Love does strange things with you..

Imorse kl 7.15 åkte älsklingen till Enköping för att börja jobba hos militären igen. Så fort jag kom in i lägenheten igen ville jag ut. Den kändes (och gör fortfarande) jättetom, tyst, mörk, tråkig..you name it. I våras tyckte jag att det skulle bli skönt att få vara för sig själv och få egentid. Pyttsan! Nu vill jag bara att han ska komma hem till mig igen och hålla om mig.

Nu låter det kanske som att han ska vara borta flera månader men han kommer faktiskt hem på fredag, men 4 dagar är en låååång tid! Har sett till att jag jobbar från morgon till kväll nästan varje dag nu i två veckor innan skolan börjar igen förutom helgerna.

Innan var jag en sån tjej som älskade egentid och blev nästan galen om jag var med folk för länge. Nu kan jag knappt vara ensam istället. Kärleken har gjort mig lustig. För jag älskar min Marcus <3


RSS 2.0