Lite av vårat kaos.

När vi flyttade till lägenheten var den en enda stor kartong-röra. Nu har vi snarare en målar-röra. Målaren har varit här i måndags, tisdags, idag och ska komma och avsluta imorgon. Skönt om ni frågar mig. Igår köpte vi nämligen en bänk till hallen och den står nedmonterad i vardagsrummet bland all annan skit. Imorgon kommer jag ta ett krafttag och montera ihop bänken/hyllan, städa hallen, ordna i köket, få upp de sista kartongerna innehållande papper, böcker osv och mycket mycket mer. Tror jag kommer behöva hela helgen om jag ska fixa allt detta.

Nåväl. Här är några bilder på hallen och köket so far.

 
Målar-röra. Hatart. Färgen ses någorlunda på vänster vägg. Silvergrå heter den.Nya luckor i köket. Ska sätta snyggare kakelklistergrejer över de beige och fula kakelplattorna och försöka få hyresvärden att gå med på att måla den hemska furulisten vit.

 
Ska måla bord och stolar vita (bordet har en brun fläck på sig..). Höger bild visar färgen bäst. Anis heter färgen och är mörkgrå. Love it! Blir jättefint till vita köksmöbler sen.Fullhöjd på kyl och frys. GÖTT!

Jag har en smart karl.

Jag var ute i köket och diskade när jag hör karln skrika "Fy fan vad smart jag är! Åhh jag är så bra!". Jag blev självklart nyfiken och ville se vad han hade gjort så bra. Han berättade stolt att han gömt undan kablarna som går till modemet osv. Jag är en människa som hatar kablar och tyckte därför att det lät jättebra.

Så får jag syn på detta:


Kattsängen på modemet.

Nä men det är ju tur att jag har en klurig karl som kan ;)

Anledningen till att bloggen uteblivit..

Vi har blivit mentalt störda av att flytta ihop. ♥
Flyttad.

Nu har det varit mycket senaste tiden med flytt och jobb! Förra onsdagen (30/6) flyttade jag och Macke ihop och det funkar riktigt bra :) Vi börjar få ordning på eländet men det är svårt att få tiden till att fixa det sista när jag jobbar 100% och när vi inte är lediga samtidigt. Nåväl. Nu vet ni anledningen till blogguppehållet. Mot jobbet...igen..

RSS 2.0