Nyårs-stressen.

Provar det här med tidsinställda inlägg..

I detta nu springer jag omkring och vet inte var jag har mig själv typ. Det ska duschas, diskas (vem vill komma hem till ett diskberg imorgon?), målas naglar, sminkas, väljas kläder och till sist komma i tid till kvällens firande. Hur tusan ska jag hinna allt på några få timmar? GAH! Att jag alltid ska vara ute i sista minuten..


Jag är inte så brun som ni tror att jag är efter resan. Fast brun för att vara jag som annars är vitare än ett lik.


Mackes nya väska.


Klappat och klart!

Ikväll ska det nya året firas in med bästaste Emma, Kristin och Elin m. partners och annat folk. Det ska bli himla trevlans! Och trevlig som jag är så har jag självklart med mig presenter till värdinnorna Elin och Kristin.


Guess this ;)

Förstörda ögonbryn och nyfixad frilla.

I tisdags när jag kom hem från Teneriffa var jag så trött på mitt hår. Utväxten skrek ut "hej jag är egentligen blond!" och topparna började likna julkranar. Det var helt enkelt dags för en förändring så jag ringde en frisörsalong som jag upptäckte via google. Den enda som hade tider var eleven och jag kunde helt enkelt inte motstå halva priset och en tid innan nyår.

Igår (onsdag) kl 10 satte jag mig i frisörstolen och det började färgas hår och hon övertalade mig även att färga ögonbrynen och då skulle hon även noppa dem gratis. Vem kan motstå det liksom?

Nåväl, håret blev ganska bra (enda felet var att hon tog bort lite för mycket i mina etapper längs kinderna på ena sidan), färgen blev awesome och ögonbrynen fick en bra färg men hon tog ju fan bort mina ögonbryn!! Åååhh nu måste jag vänta jättelänge på att de ska bli normala igen...
Ser ni att vänstra (högra för er) är typ borta? FÖRSTÖRT!

@ home.

Landade kl 14.21 i tisdags på Norrköpings flygplats så nu är jag tillbaka i ett kallt och mörkt Sverige. Solen är saknad! Skriver ett mer seriöst inlägg om resan när lusten faller in/har tid.

Hej så länge!

Nya ordlistan?

Jag är fascinerad över hur översättare på tv arbetar. Nu tittar jag på Project Runway där de har en liten reunion och en av deltagarna frågar en av finalisterna hur hon hade tänkt ta sig till final när hon först började medverka och översättningen blev denna:

"Förlitade du dig på din talang eller tänkte du ta dig till final genom ränksmideri?"

Stopp! Vänta lite här.. Ränksmideri?

Sitter översättarna med ordlistor och letar efter världens svåraste synonymer?Liksom, vem har hört talas om ordet ränksmideri? Någon? Nä tänkte väl det.

Här ska kladdas!

God morgon!

Sitter här hemma i soffan med lite smått panik, ska snart bege mig till bussen som ska ta mig till praktiken men har varken klätt på mig eller förberett frukost. Bra Sanna.
Idag ska jag hålla i en bildlektion med min förskoleklass och de ska få måla en sak de önskar sig i julklapp samt skriva den sakens namn på bilden. Här ska vi vara pedagogiska förstår ni med både bild och skriftspråk. Uj uj..

Nä men ja.. Jag ska väl skynda mig på och sluta babbla. Adiooooos!


Hej och hå, ut ska vi gå i snörusket som förväntas komma idag till öchöttaland.

Är det tillräckligt tydligt?!Ser ni? GLÖM EJ ATT PÅMINNA MIG! ;)


Guttere än kräm!

Här bakas flitigt ska ni veta. Jag har kämpat som ett djur ikväll! Smeten står nu i kylen över natten och färdigställandet ska ske imorgon.

Vad tror ni att jag bakar? ;)  

  

Juleskum ♥

Här sitter jag med juleskum och frossar. Japp jag trivs.


Bilden är inte ny. Solade idag och är nu lika röd som påsen. Ni hade ju liksom inte sett skillnad på oss annars.


Nu är den bara ett minne blottAnd the scars remind us that the past is real.

Träning ger lön för mödan?

En konversation mellan Åsa (pappas flickvän) och Klara (Åsas dotter).

Klara: Är det här biceps? (pekar på ovansida överarm)
Åsa: Ja
Klara: Är det här triceps? (pekar på undersida överarm)
Åsa: Ja
Klara utbrister: Mamma har mycket triceps!


PRICELESS! Hahaha men kanske att vi hellre kallar det för mycket triceps än gäddhäng?

Nä men jag är inte bitter!

Karln tog hem mat från Max och jag åt köttbullsmackor med rödbetssallad. Inte alls bitter. Nejdå.

Lördagen.

Har idag firat farmor som fyllde 75 år i tisdags med släkten. Vi överlevde dåligt plogade vägar och soffan är ett faktum ikväll!


Såhär såg jag ut idag med ett försök till vågat hår.

Lycka!

Idag har tre saker skett som fått mig myyyyycket lycklig och sammanfattar det ytterst kort: Klarade tentan, sex och Jay Smith sjöng Like a prayer med Madonna.


Och nu blev jag förbannad. Boxjäveln la av i slutet av reklamen vilket resulterar i att jag antagligen missar Minnahs version av vinnarlåten. Skit-telia!

Cookie dough cupcakes ♥

Den 2 december överraskade jag och Kristin vår vän Emma med kladdmuffins med polkahonung och mina cookie dough cupcakes. Det var mycket uppskattat.

Nu sitter jag och äter på sista cupcaken and there's more to come!
Min bakassistent.


Freitag.

Frei = Fri
Tag= Dag

Jag tolkade det på mitt sätt och ansåg mig vara ledig idag. Ledig fredag it is. Vet inte varför men pallade faktiskt inte med praktiken varken igår eller idag och då tyckte jag det var bättre att stanna hemma.

Dagen började med p-böter. Tack för den. SKIT! Jaja, jag tänker shoppa bort  penga-ångesten (logiken är hög) genom att leta julklappar till mina systerdöttrar. Tilda vill ha clementiner(!) och en tjejig skrivbordslampa och Nathalie vill ha smycken och ett smyckesskrin. Har ett smyckesskrin från när jag var liten och det kan få gå i arv och fyllas med smycken ;) har ju en del nu efter Kenza & Tyra show så att säga..


Försöker grimasera bort p-boten.

2 timmar senare..

Eh..den där stunden blev plötsligt 2 timmar. Det kallar inte jag "en stund" men gött va´re!

Slut som människa.

Har endast varit uppe i 2½ timma och har under den tiden försökt få i mig lite frukost och diska, men likt förbannat så är jag heeelt slut. Min kropp vill verkligen inte som jag just nu.

Säger godnatt för en stund.


Utkast: Dec. 8, 2010

Insåg idag hur lat jag har varit senaste två veckorna, särskilt förra veckan och den här veckan härjar en förkylning i kroppen, men jag stod inte ut längre idag. Jag kom på mig själv med att äta upp en halv chipspåse och jag bara såg hur magen svällde.


F.Y. F.A.N!! Rent ut sagt..

Liksom, om jag ska gå ner i vikt så kan jag ju fan inte moffla i mig en chipspåse bara sådär. Varför ska jag ha ett sånt jävla matbehov? Eller är det ett tuggbehov jag har? Jag VILL INTE ha det såhär! Förut ville jag bara få ur mig alla chips, de bara svällde inom mig, men fan..jag har ätit dom och nu får jag stå mitt kast. Började därför träna med

Snorig tisdag.

God morgon!
Själv har jag redan varit på benen i en timma och sminkat mig, gjort blåbärsgröt (länge sen sist, var på tiden!) och kollat på Nanny. Om en timma har jag tid hos studievägledaren för att diskutera hur min framtid blir om jag får studieuppehåll i vår eller om jag får fortsätta. Det ska bli intressant att se vad som sägs men en oroväckande sak är; vart fan ska jag?! Har seriöst ingen aning om var människan sitter. Borde kanske börja gå snart?

Efter studievägledaren ska jag mot Linköping för praktik till 15 och sedan väntar fika med Tina och Lollo samt middag hos farmor för att fira henne. Fullspäckad dag med fullsnorig (nytt ord?) näsa. Woop woop!


Strössel fortsätter sitt pose-tåg.

Yet another pose


Hej jag är söt!


Uuuh blixt..

Watching me watching you.

Mår kind of skit p.g.a. en plötslig förkylning. Bjuder därför på ett par fina bilder på den evigt posande Strössel.
Strike a pose!

Kristin kör med pose-kalender och inte ska väl jag vara sämre. In fact så tänkte jag bjuda på några från helgen (utöver de hemskingar som tidigare publicerades) redan nu. Nu tänkte ju jag inte köra någon pose-kalender, ett bildregn är nog en bättre beskrivning.


Medan Max befinner sig på fel ställen så är Strössel en redig fotomodell som vet var hon har kroppen och ljuset.

Motala by night.

En bild säger mer än tusen ord och med tanke på antalet bilder så behöver jag inte skriva nåt mer, va?Thank God it's Friday!

När vi handlade sist på ICA Maxi hittade vi något helt gudomligt, något helt magiskt, något som förändrat vår syn på kött. NÅGOT UNDERBART!


Kärlek.

Ska vi campa?


Soldäck, två våningar.. Det här är nog ENDA gången jag skulle kunna gå med på att campa.

Finn ett fel - ännu en gång.


Börjar se ett mönster i att Max alltid står för de här bilderna.

Finn ett fel - igen.


Och det är inte godispåsen.


RSS 2.0