En vanlig kväll i Sannas värld.

Här sitter/ligger jag i soffan med mjukisbyxor, stooor munktröja, osminkad, slarvigt uppsatt hår och inlindad i en filt. Helt vanligt för mig alltså. Det enda som skiljer sig från det vanliga är att jag har träningsvärk.


Kärlek vid första öronkastet.

Trots att jag inte hörde texten första gången jag lyssnade på den så kände jag en oförklarlig kärlek till den här låten. Nu när jag lyssnar på den och samtidigt läser texten så älskar jag den bara mer. Den förklarar 4,5 år av mitt liv och jag älskar låtar jag kan relatera till. ♥


150 kr fattigare.

Igårkväll svullnade min tunga upp lite och började ömma. Senare på natten började även halsmandlarna att jävlas med mig så idag bestämde jag mig för att ringa vårdcentralen. Fick faktiskt tid halv sju ikväll (vilket är helt otroligt!). Självklart hittade de inget, som vanligt, och fattigare blev jag. Rådet jag fick var att återkomma om det blir värre eller återkommer. Lär ju springa där inne var och varannan vecka. Yehaaaa..Spelnörd..

Blev lite orolig när karln började prata på msn om att han skulle vilja bygga hus. I mitt huvud började formulera hur jag på ett snyggt sätt kunde säga: det vore bra ifall du har en utbildning, vi båda har fast jobb och att vi kanske bör ha varit ihop längre än 4,5 månader...

Och så faller poletten ner; han pratar om Sims! Karljävel.Update: Inte fasen kunde jag vara trög! Beviset kommer här!


Blod, svett och tårar..

Äntligen sitter jag med passet i min hand! Har ägnat 4 timmar åt att städa samtidigt som jag letat efter passet (nåja..2 timmar effektiv tid kanske..). Ni må tro att jag har letat överallt i hela lägenheten! Till sist fick jag för mig att gå ner till källarförrådet, vilket va en jävla tur. I resväskan hittade jag mitt kära pass!

Reminder till mig själv: Lägger det nu i postgrejsen på bordet! BYT INTE PLATS PÅ DET!


Clean up my mess..

Igår bröt jag ihop..äntligen!
I vanliga fall hatar jag det, men det här var beviset för att jag fortfarande har känslor i kroppen. Återgick till zombie strax efteråt men ja..lite släppte. Ska försöka bygga upp ett bra humör till kvällen när karln kommer. Inte för jag tror att städa är medlet för det men ja..det blir ju åtminstone rent :P

Insåg just att jag missade tvättiden igår. Crap. Tur jag tvättade hos farmor i tisdags! (Tack farmor!)

Nä, börja var det. Ciao.


...

Usch, kvällen har varit skit. Huvudet har fart runt på tankar samtidigt som det är helt tomt. Det är som att jag tänker men samtidigt så gör jag det inte..det är helt sjukt. Kroppen är rastlös och numb-heten släppte nu för en stund så tårarna har forsat nedför kinderna.

Jag vill bara leva som en vanlig jävla människa och inte gå omkring som en känslolös zombie längre. Nu är det fan nog. Tänker inte ens kolla åt dom där igen.. Har läst lite på internet och den 22 maj tänker jag vara stenhård. Jag vill inte ha det såhär längre. Då får det fan va.

Fuck.

Dienstag..

Stavning?

God morgon. Tisdag it is och det är sista vfu-dagen. Vfu = verksamhetsförlagd utbildning, för den som inte begriper. Kommer kännas konstigt att inte komma tillbaka nästa läsår till dom. Gillar mina handledare starkt och gillar deras pedagogik. Ohwell..får hoppas att nästa ställe blir minst lika bra.
Idag ska jag köpa isglass till ungarna och har bakat kladdkaka till personalen. Har känt att en i personalen verkligen hatar mig. Vet inte varför, men hon gillar mig verkligen inte och att starta en konversation hade nog lett till mord på mig. Undrar om hon kanske i alla fall kan ge mig en godkännande nick idag?
Efter vfu 9-16 ska jag hem till farmor och tvätta. Jag vet..jag är en glömsk individ som aldrig kan komma ihåg att boka den där nedrans tvättstugan. Tur att släkten finns ;) (ja just det..ska käka mat där med).
18-20 är det föräldramöte angående nya upplägget på utvecklingssamtal.

Oh god..hinner inte skriva mer. Ska ju fasen dra snart. Adios..

Att plugga är ingen barnlek.

Känner mig helt utmattad. Försöker få ihop mitt liv så gott det går, men just nu känner jag mig bara förtvivlad. Skolan kväver mig! Samtidigt försöker jag jobba lite också för att kunna leva i sommar utöver jobbet. Just nu går det sådär.
Ikväll ska jag hinna baka kladdkaka (sista dagen på praktiken imorgon och tänkte ge personalen), skriva minst 2 A4 reflektionsdokument över min praktikperiod och dessutom referera till en bok som jag inte har läst, skriva klart utvecklingsplanen och skriva ut en jädra massa papper. Borde hinna diska och städa med, men det får bannemig komma i andra hand just nu.

Ohwell..slutgnällt. Kör igång istället.

Ooops..

Jag är verkligen värdelös på det här med uppdatering av bloggen. Den glöms liksom bort. Förr var jag knappt aktiv på facebook, men desto mer inne på bloggen. Nu är det tvärtom. Facebooks status upptateras ofta och bloggen sätts åt sidan. Är det så att behovet av att skriva av sig nöjer sig med enbart Facebook, eller hur är det för dom som bloggar flera gånger dagligen?

Ohwell. Nu har jag delgivit några tankar. Dagen har varit hemsk med fadderutbildning, firande av moster, jobb 16-21 med überjobbiga tanter som var tjuriga, envisa, gapiga, förvirrade..you name it. Nu är jag bannemig värd att däcka i sängen! Godnatt..

En kul grej som enbart var en engångsgrej.

Igår var en rolig och lååång dag.
13.50 blev jag, Kristin och Elin upphämtade i en vit limousin på resecentrum i Linköping. Den tog oss till Radisson SAS där vi tyckte det var extremt pinsamt att kliva ur den framför allt folk. Efter lite orientering hittade vi rätt och anmälde oss. Vi fick även tipsa om minst 6 kompisar, så bli inte förvånade ifall de ringer er!

Det tog nästan två timmar innan vi fick bli sminkade, sedan gick det väldigt fort med ombyte och första fotogrageringen. Vi fick sitta på en pall vid ett spegelbord och posa lite.. Jag fick tydligen en vikingahjälm på skallen mitt i alltihop också. Efter detta fick vi stå vid en vit duk och posa lite.

När vi var klara där bytte vi om igen och fick vänta ytterligare två timmar innan nästa fotografering. Den hade svart bakgrund och vi fick posa fritt. Tro inte att jag inte tog chansen att göra fjortisposen ^^
Efter detta fick vi kolla igenom våra bilder. Jag köpte 25 bilder på skiva, dom i svartvitt och två bilder utskrivna i A4. Detta för 1995:-. Sved i plånboken men vatusan..

Kom på igår att jag inte bör stå framför kameran. Den gör mig obekväm och stel. Det går definitivt bättre med lite alkohol i kroppen! Ohwell, det var en rolig dag men jag kommer nog inte frivilligt ställa mig där framför frivilligt igen..


RSS 2.0