Makes Sanna do it.

Idag har varit en herrejössesdag! Den började med att jag fick vila ut mig läänge (ända till 9) medans karln hade varit uppe i en timma och tvättat. Gillart! Sedan satte stressen igång. Jag åkte hem och upptäckte att jag var eftersökt. Tjejen som har nya lyan skickade sms om att vi kunde hämta nycklarna och min nuvarande hyresvärd ringde och ville veta när jag lämnar nyckeln. Dagen har alltså bestått av panikpackande, som lett till att jag snart är klar, och städning av balkongen. Det är för övrigt nåt man bör göra oftare. Städa balkongen alltså inte flytta.

Hur har jag då orkat undrar ni? Ostbågar är min nya diet som jag följt strikt de senaste kvällarna. Mums!


Not a Sunday for me.

Klockan ringde 5.40 imorse och zombien Sanna började sin dag. Jag fick inte ens med mig hälften av grejerna men vad gör väl det om 100 år? Jobbar idag 7-16 (söndag my ass) och sedan blir det att fara fortare än vinden till Norrköping så jag kan få se matchen England-Tyskland. Yes I am a fotbollsnörd. Tror faktiskt att det kommer bli en bra match, eller det är i alla fall vad jag hoppas på.

Nåväl. Nu skriker tanterna här igen och det är lika bra att jag går dit. Adjöss.

Midsommardagen.

Vi hade en helt sjukt kul dag/kväll/natt. Solen kom fram lagom till vigseln och vädret höll sig perfekt! Bilder kommer när datorn slutat fucka sig.


Midsommarbröllop!

Glad midsommar alla vänner! Nu drar jag iväg på systers bröllop :)


Vad vore en midsommar utan Sannas typiska tecken? ;)

Vi äro snart mätta och glada.


Max mat.


Sannas mat.

Vad klagade jag på?

Just då ansåg jag med fet, tjock, ful...you name it. Ehm. Hallå Sanna..vad i helsike tänkte du på då?!





It's growing on me..

..och det beror inte på min nya diet ;) haha.

Jag pratar om Sex and the city! Har tidigare haft väldigt svårt för den serien och liksom aldrig gillat den. Jag har väl kanske inte ogillat den men nåt har inte känts rätt. Förrän nu. Började häromdagen se Sex and the city - the movie och nu såg jag klart den. Den var sådär härligt tjejig och det är nästan så man knappt kan vänta tills man blir 40 år och sitter där med tjejerna. Eller förresten. Jag trivs bra att vara 20.

I början när jag precis träffat Macke så sa jag att jag är minsann ingen SATC-tjej som är sådär tjejig. Look who's talking. Vem shoppar mest? Vem önskar att hon bodde i NYC? Jag bara älskar att känna mig feminin nu för tiden. Särskilt på sommaren. Om jag kunde gå i högklackat så vore det fulländat.

När jag blir 40 år ska jag minann inte bli någon tråkig Svensson-morsa. Jag vill kunna resa, ha ett jobb jag älskar, kunna ta hand om mig själv, unna mig saker och framförallt fortfarande ha fina vänner som alltid finns vid min sida.

Så vad säger ni tjejer? Ska vi bli nästa generations SATC-kvinnor? ;)



Come out, come out wherever you are..

Varje försök till att komma ut i solen misslyckas. Nu har jag försökt enda sen jag kom hem kl 10 och genast visar sig molnen. LÅT MIG SOLA!


Sannas diet.

Ny kategori. Har tidigare skrivit mycket om vad jag äter på Facebook och det har gillats för då kan alla andra känna sig duktiga. Nu handlar det inte om att jag käkar sallad hela tiden (även om det är otrooooligt gott!) utan snarare att jag käkar marängsuisse, popcorn, godis osv väldigt ofta. Eftersom detta gillas så är jag inte sen att hänga på. Startar redan nu med att hugga in på en av chokladpuddingarna..


Kvällens (och några till..) middag.

Säger inget så har jag inget sagt..


Bbl.

Bloggspirationen (har nu myntat ett nytt ord..borde skaffa patent på detta) är förtillfället borta och även lusten för att göra något överhuvudtaget. Återkommer när jag känner att jag har ork, tid och lust.


Möhippa!

Herrå nu drar jag till Söderköping för en kul kväll med bowling och byffé :)


Happy tears!

Idag är jag glaaad! Eller rättare sagt jag blev det när jag kom hem. Jag är nämligen godkänd på den där förbaskade jäkla tentan jag kämpat med 5 gånger och 5e gången gillt var det för min del! SHIT vad skönt att inte ha den efter sig i nästa år!

Jag är glaaaaad! :D :D :D :D :D


Bröllopsklänning - check!

Efterlyste igår om bra ställen med klänningar. Har fart runt i både Linköping och Norrköping och idag hände det! På H&M är det fet rea och jag går lös där inne. På en avsides ställning hänger lite allt möjligt och jag ser något som ser intressant ut..........


DENNA! Ser ganska smal ut, huh? ;)


Vem orkar ta av byxorna liksom?

Tänk er med svart linne under (inte turkos), svarta leggings och de där gladiatorsandalerna. Är jag godkänd till bröllopet? Godkänner modebloggarna mig?

P.S. 150 spänn!!

Mitt-i-veckan-dagen.

(Jag är inte säker på om det är onsdag idag? Och vad heter onsdag på tyska?)

Guten morgen!
Solen skiner, det är näst intill molnfritt (lugn bara..de kommer) och jag ska nu börja städa och packa. Ja jag ler minsann från öra till öra. Jag till och med skrattar inombords. True story..
Ska bara ägna mig åt dessa tråkiga sysslor en stund för sedan bär det minsann av till staden för att möta upp Marika och en tjej jag inte träffat på läääääääääänge. Ska minsann passa på att kolla lite klänningar igen..

Adjökens. Lär nog blogga senare (är ju numer trots allt en flitig bloggare..typ)!


Vi har ett speciellt band mellan oss som ni kanske ser?


Äpplejuice gör mig sofistikerad..

Modebloggarna får se upp!

Karln har uttryckt sin kärlek för tjejer i kavaj och nu har jag gett med mig. Får jag inte ligga ikväll så jävlar... ;)


Posar så jag får ont..


På tal om modebloggar. Om någon mot all förmodan skulle läsa detta; Jag behöver hjälp! Syrran gifter sig på midsommar och jag har inte skaffat nån klänning än. Det är inget fancy bröllop men jag vill liksom inte gå i jeans. Tips på klänningar/kjolar/whatever i lagom prisklass (vi snackar inte 1000 spänn!) tas tacksamt emot. Får gärna matcha kavajen med ;)


Belamrad lägenhet..

Pappa kom just med ytterligare 5 kartonger. Ska jag ta det som en pik att jag borde börja packa?


Das 15e juni..

God förmiddag!
Jag har faktiskt varit vaken sedan 9 men ändå sitter jag fortfarande i min sov-outfit. Vaknade idag av att solen sken på mig och himlen var molnfri och nu är den full av moln. Det är någon där uppe som inte vill att jag ska sola. Eftersom molnen kom så olägligt tänker ni att jag kanske borde börja packa och så är väl fallet egentligen. Det är liksom två veckor kvar till flytt och fortfarande har jag bara lyckats packa lakan.

Nåväl. EN kartong kan jag försöka motivera mig till idag i alla fall.


Så illa är det i min lägenhet att denna skylt skulle behöva sättas upp..


4 dagar med inlägg varje dag. I'm back!

Eftersom jag börjat blogga så frenetiskt igen betyder det ju att jag måste skriva om skit som ingen egentligen vill läsa men som de läser ändå. Detta är några meningslösa saker jag vill klottra ner nu:

1. Jag har en finne mellan mina ögonbryn som ser ut som ett kastmärke. Kanske har dålig karma och föds som en mask nästa liv?
2. Mackor med leverpastej eller cream cheese tycks vara min diet nu för tiden. Förut bestod den av marängsuisse, popcorn och saft. Om jag gått mot ett nyttigare håll är svårt att avgöra när jag fortfarande inte lyckas äta vanlig mat. Åt nyss som omväxling kantarellsoppa.
3. Max tycker att laserpekaren är en rolig manick man kan leta länge efter. Dock har han förstått var laserstrålen kommer ifrån så matte tycker inte det är lika roligt längre. Katten verkar ju ha nåt innanför pannbenet!
4. Jag har kollat SATC ikväll! Serien alltså.. Första gången jag tyckte den va helt okej. Kanske blir så att jag hamnar varje kväll efter jobbet med boxen och ett glas vin som alla andra tjejer?
5. Borde verkligen ha en punkt nr 5. Ehm.. Jag ska lägga mig nu?

Sådär. Enjoy the reading. Godnatt.


Ica.

Pratade just med en handläggare på Ica om att jag nu haft mitt tillfälliga kort där i säkert ett halvår utan att något nytt kort har kommit hem till mig. Alltså har jag heller inte fått någon bonus. Tydligen stod jag kvar på mitt ex's kort som gjorde att jag inte fick hem något. Nu tog hon bort det och jag ska få hem allt. Det bör va en jävla check som dimper ner i brevlådan, annars jävlar..


Montag.

God "morgon"!
Här sitter jag med ett glas oboy, två leverpastejmackor och Max. Idag blev jag och karln sovandes ända till 9.30. Kom då på att min parkeringstid gick ut 9.48 så det blev att slänga sig upp, pussa honom hejdå och fara hemåt och nu sitter jag alltså såhär.
Dagen bjuder på lite flyttpackning om jag någon gång kan komma igång och jobb 13.30-17.30. Känns skapligt onödigt att bara jobba 4 timmar men det blir väl nån hundring över..


Snygg morgonfrilla Sanna..

Poff.

Då hoppar (läs: åker) jag iväg till Marika och leker med henne ikväll. So long suckers!



Jag och Strössel från igårkväll.

Lite klurig är jag..

Macke har inte bara världens bästa flickvän (egoboost, ja) han har även världens klurigaste flickvän.

T ex detta när han inte visste hur han kunde ha fönstret öppet. Vem tror ni kom på denna smarta idé?



Sedan kom jag även på ett nytt namn till hans växt.


Say hello to Stig-Helmer!

Älskar dig med.

Detta hände igår när jag åkte hem till karln.


Han spelade Wow. Hrmpff...


Då tog jag mig ett (två....) glas vin istället. Och grillkryddan har inget med saken att göra.

It's saturday night!

Ligger i soffan med mjukiskläder och tittar på Monsters Inc. Behöver jag ens säga att jag är rejält opepp på utgång och fylla?



Det märks att det är fotbolls-vm.

Försöker nu desperat få tag i min karl på msn.



Att ringa känns jobbigt.

Uteserveringen ställdes in.

Idag har det känts som söndag. Jag är trött och seg och har varit det heela dagen. What's up with me?
Nåja, jag tog mig i alla fall i kragen och drog på uteservering med Kristin (http://kristinljungberg.blogg.se), Emma och Elin. Då det blåste halv storm och var på gränsen till regn så flyttade vi in uteserveringen istället till Mörners och det var väldigt trevligt. När vi tagit varsin öl/cider så drog vi hemåt.


Kristin tog bussen hem och Elin var lat nog att ta den med :P
Märk nu att jag gick hem! Från stan! Hem!


It's a perfectly normal thing..

Är denna fredagskväll (är klockan redan efter nio?!) upptagen med att kolla på fotboll (karln kunde väl få sin vilja igenom NÅN gång), äta Max (ej katten) och snart dricka vin. Godnatt..


Pusspuss



Säger inget så har jag inget sagt.


Jetset.

Idag var det jobb som stod på schemat 7.30-16.30 så efteråt var jag helt död (är det fortfarande..). Efter jobbet drog jag till Kristins (http://kristinljungberg.blogg.se) (länk funkar inte för mig..?) jobb på Ur&Penn (reklam, Kristin..jag bör få en klocka gratis!) där hon lurade på mig en klocka. Stackars oskyldiga jag fick helt enkelt bara göra som hon sa och lyda. Klockan kosta 498:- och inte nog med det så lurade hon till mig en försäkring dessutom (hon känner mig). Hon kan sälja den där damen.. ;)


Nåja..tur klockan va snygg ;)

Cut.

Bestämde mig lite spontant idag på jobbet att jag ville klippa mig och så blidde det.


Nu luktar håret kokos!

Rawr!

Jag kunde inte undgå på dagens program av Biggest Loser att Mike's drag har kommit fram i och med hans viktnedgång och därmed blivit groteskt snygg! Vilket leende, vilka tänder och vilka ögon! Hade jag bott i usa, varit singel och haft en gnutta mod så hade jag definitivt frågat snyggingen om en dejt. 

Såhär började Mike (t.h.)



Mike's gone HOT! (t.v.)

Butpaint..

1. Jag har målarfärg på min rumpa.
2. Jag svor över punkt 1 länge och väl.
3. Det var fan inte lätt att ta kort!
4. Ang. punkt 3; jag är impad av modebloggarna!




Tre misslyckade försök att ta kort på min målade rumpa.

Då blir jag ju helt enkelt tvungen att köpa nya leggings imorgon..och kanske lite till. (Bli inte arg älskling!)


Livet är till för att levas, right?

Sa så sent som idag till Susanne att jag ska börja äta morötter och frukt när jag känner mig lite sugen (på mat).
Hah..trodde jag verkligen på mig själv?


Började att ta kort men fatta inte vad det var för skit ivägen. Kom på att den här tejpbiten satt ivägen (nej den satt inte på näsan först..). Jag är nojig och tror att någon tittar på mig genom camen fastän den inte är på.


Ooops..

Konsten att vara jobbig.

Har aldrig varit riktigt bra på någonting utan mest kunnat lite av varje, men förut insåg jag mitt kall här i livet! Skickade sms till min stackars karl som får stå ut med mycket.

Sms 1: Du får inte stoppa köttbullar i näsan Marcus!

Sms 2: Marcus Neumann jag saknar dig!

Sms 3: Och jag undviker att packa för det är tråkigt :P

Sms 4: Är jag jobbig? :D


Stackarn har lärt sig att jag slutar tillslut. Vem blir nästa offer?

Karlar....

Berättar för min pojkvän på msn att jag fyndat idag 2 kortbyxor, 2 3/4-byxor och en väska i hopp om att han ska bli överlycklig för min skull och fråga hur det ser ut. Istället blev det såhär:



Påminn mig om att jag ska prata med någon tjej nästa gång, tack.

"Jag ser ljuset, jag ser ljuset!" (Bröderna Lejonhjärta såklart, suckers..)

Godmorgon!
Bodypump är redan avklarat för dagen och nu ska jag bege mig till Espresso house för att möta upp bästaste Kristin och Emma. Tycker ni inte att jag varit duktig som lyssnat på Tyra Banks? Ljuset är modellens bästa vän. Möjligtvis inte Sannas bästa vän..hrm.





Jetlag?

Är det ens möjligt när det bara handlar om en timma? Jag har nog lyckats med det omöjliga. Fränt. Nu har jag besökt England och åker gärna till London igen, men den gången ska vi minsann ha hotell och inget jäkla hostel. Så det så.
Skriver igen när jag har bilder och ork..

RSS 2.0