One week later..

Det här med att blogga varje dag är uppenbarligen ingenting för mig. Ibland skrivs det var eller varannan dag, eller som nu - ungefär en vecka senare. Yeye, vad gör det om 100 år?

So, quick update. I fredags kväll från kl 21 satt jag barnvakt tills hon kom inragglande 03.30 med ett ragg. Pinsamt - ja. Men men i efterhand skrattar jag..eller okej. Det gjorde jag då med.
Lördagen spenderades hemma hos Tina med Lollo och vi tre lagade supergo wok med kyckling och åt alldeles för mycket mat. Vinet flödade så vi hade det gott.
I veckan har jag sovit ett par gånger hos pojkvännen (MYS!) och i måndags var jag i skolan. I tisdags kom jag överhuvud taget inte till skolan då bussen som skulle tagit mig till tåget aldrig kom. Fick istället ta igen imorse kl 8-12 (ja, jag var dötrött) och hade även en urkass mittkursutvärdering där kursansvarige enbart skyllde ifrån sig all kritik vi gav honom. Sur blev jag då dessa timmar kunde ägnats åt plugg istället. And hey, när jag ändå är inne på det ämnet. Gissa vem som fått en gnutta motivation till att plugga! Jo, JAG! Kan ni fatta? Knappt att jag gör det..

Lika bra jag tar min lilla gnutta och läser minst 10 sidor innan jag somnar. Imorgon är det jobb 9-16.30 som gäller. John Blund, be ready for me!

Update..

En liten snabb update om hur det gick på mötet förut. Det gick bra! Imorgon ska jag sitta barnvakt åt hennes två barn mellan 22-02, ev 03. Vilken jäkla tid, I know men det ger pengar. Tar 50 kr/timman när ungarna ändå sover. Har även ikväll sökt ett till jobb som barnvakt hos ett par. Skulle inte sitta fel med lite svarta pengar i månaden.

Tittar nu på tv3 och filmen "Flirting with forty" som faktiskt verkar va en rätt okej film. Yeye, onödigt inlägg är härmed skrivet. Reklampausen är slut - därmed är svamlet också slut. Over and out.

Just one of those Thursdays..

Idag har det varit kortdag på praktiken 8-13. På förmiddagen blev det att gå till "bananbacken" eller pulkabacken med barnen och jag åkte stjärtlapp för första gången på..ja, säkert 5 år. Minst! Roligt var det tills jag insåg hur mycket snö som kan samlas i ryggen under jackan och då slutade jag åka. Då blev det att åka vaxduk med barnen, så nu har jag ont i benen och ryggen. Värt var det! I eftermiddag så hade jag tänkt att råplugga eftersom det fallit åt sidan i veckan, men ni som känner mig vet om min bristande självdisciplin. Det går alltså ganska dåligt, men hey kvällen är ung!

Just nu är jag alldeles för nervös för att ens kunna tänka på att plugga. Om 40 minuter ska jag nämligen träffa en tjej/kvinna och hennes två barn som jag ska sitta barnvakt åt imorgon kväll när hon är ute och skakar sina lurviga. Vi kom i kontakt via grannar.se, sen sida jag verkligen rekommenderar för den som vill ha ett "svart" extrajobb såsom barnvakt. Har aldrig varit barnvakt tidigare och möten med föräldrar på förskola är ingenting jämfört med detta. Tror faktiskt inte jag är kapabel till att skriva mer, magen har alldeles för många fjärilar i sig. Skriver kanske senare när de har gått och lagt sig.


Tisdag.

Gårdagens praktik blev faktiskt helt okej. Var visserligen helt borta i huvudet från kl 12 på eftermiddagen fram tills jag lyckades ta mig till sängen vid 22. Funderar på ifall jag kanske hade en liten släng av feber under gårdagen. Idag har jag än så länge lyckats hålla mig någorlunda vaken fram tills nu när jag bara vill slänga mig i sängen. Efter praktiken idag kom pappa förbi och fixade det sista i köket, nu är det bara att måla väggarna kvar. Ska minsann ta en bild och visa vilka hemska färger jag fått stå ut med i 4 månader! Pappa hjälpte mig även att sätta upp en kom ihåg-tavla från IKEA, så nu ska jag minsann försöka komma ihåg att göra saker. Får se hur det går..

Sitter nu i soffan och försöker att inte känna min hals. Den har sedan igår blivit mycket värre och halsmandlarna börjar kännas av. Magen krånglade också i eftermiddag så ja..jag är nog på väg mot något riktigt härligt.
Imorgon ska dock bli roligt - då är det praktik 8-12, och sedan är det infodag på campus valla i Linköping inför nästa år. Vore gött ifall jag kunde få läsa lite i Linköping.

Nae. Måste utnyttja TVn när jag väl har kanaler. Hejssvejs!

Praktikdag..

Nu är det måndagen den 15/2, vilket innebär första dagen på denna praktikvecka. Jag borde vara uppspelt och tycka "ja, vad roligt att äntligen få använda det jag lärt mig i skolan", men njae. Känner faktiskt bara för att sjukanmäla mig. Vet inte om det beror på att jag är lite smått hängig och förkyld eller extrem mensvärk. Kanske är det för jag känner mig 'underlägsen' på praktiken och tar ett steg tillbaka (vilket jag vet att det borde vara tvärtom). En sak som lustigt nog underlättar tanken på praktiken är att min handledare är på utbildning den här veckan. Kanske vågar jag då ta för mig mer..hoppas det i alla fall.

Oh well, slutgnällt för dagen. Dags att väcka sin sovande pojkvän nu..

Hur ska detta sluta?

Om jag bitit på naglarna så hade jag förmodligen gjort det just nu.. Ikväll ska jag nämligen träffa hela Mackes släkt (på hans fars sida skulle jag tro). Farmor, farfar..you name it! Som tur är så har jag redan träffat hans föräldrar (hans mamma är uuuurgullig!) och även Annica som fyller år, och även hon är jättetrevlig.
Det är liksom 40-årsfest så jag måste ju vara finklädd, men vad ska jag ha på mig? Hade samma problem när vi skulle fira nyår med hans föräldrar.. Vad ska jag ha på mig?! Inte nog med att jag är nervös så är jag förkyld och mensen har kommit fastän den inte skulle komma förrän måndag. Min kropp vill inte som jag vill..

Åhh nee..jag måste göra nåt! Här kan jag inte sitta och vara nervös. Wish me luck med släkten (slakten som Edvin säger..idioten :P)

Vi kan om vi vill..

Ibland är vi så överambitiösa att vi inte vet vart vi ska ta vägen..

(Kristins konstverk)


(Man skall icke luras av den sköna utsidan..)

(egentligen skrivs.......)

Kreativiteten flödar på lärarprogrammet i Norrköping..

Veronica Mars.

En galet underbar serie som är värd att se till 100%!


RSS 2.0