Gösfilé.
Har tyvärr ingen bild på detta, glömde ta det, men hoppas receptet lockar ändå.
Vi tror att lax och pangiusfiléer skulle passa till detta recept också, och jag tror att det skulle funka till kyckling med ifall man ändrar lite.
Vi tror att lax och pangiusfiléer skulle passa till detta recept också, och jag tror att det skulle funka till kyckling med ifall man ändrar lite.
Till ca 3-4 personer
600 g gösfilé
2 msk dijonsenap
2 dl ströbröd
50 g smör
salt & peppar
3-4 dl vispgrädde (vi använde matlagningsgrädde, 15%)
1 knippe dill
Pensla gösfiléerna med senap och vik ihop så det blir höjd på dom.
Panera stekytorna i ströbröd. Stek dom gyllenbruna i smör på låg
värme. Salta och peppra.
Tillsätt grädden utan att slå den över gösen.
Låt koka ihop i 5 minuter.
Tillsätt dillen. Behåll frasigheten på toppen och låt undre delen bli gräddkokt.
Servera gärna med mandelpotatis till.
600 g gösfilé
2 msk dijonsenap
2 dl ströbröd
50 g smör
salt & peppar
3-4 dl vispgrädde (vi använde matlagningsgrädde, 15%)
1 knippe dill
Pensla gösfiléerna med senap och vik ihop så det blir höjd på dom.
Panera stekytorna i ströbröd. Stek dom gyllenbruna i smör på låg
värme. Salta och peppra.
Tillsätt grädden utan att slå den över gösen.
Låt koka ihop i 5 minuter.
Tillsätt dillen. Behåll frasigheten på toppen och låt undre delen bli gräddkokt.
Servera gärna med mandelpotatis till.
Kommentarer
Trackback